2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cnm ben aldim buranin kisi panco ile gecmez :)
Yanlardan fermuarli ayarlaniyor dogumdan sonrada giylir diye dusunuyoruk bonprixden aldim turkiyede var sanirim web sayfasi

Eklentiler

• Screenshot_20160928-100946.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20160928-100938.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 83
Selam güzel anneler bakamadım bikaç gün herkes iyidir inşallah duygusal olarak sıkıntılı bikaç gün geçirdim okulda norm güncellemesi yapıldı ve norm fazlasıyım malesef dua edin benim için doğum iznine çıkana kadar atama filan olmasın

Cok tesekur ederim cvp verdiginiz icin peki akintiniz oluyormu?Benim dunden beri akintim var su gibi ama cok degil renk yok kokuda yok bazen oluyor genelde afedersin kucuk wc den sonra sizdede varmi?
bende de var canim ikinci gebeligim bu ilkinde de vardi. gebelikte akinti normal goruluyor. affedersin jole kivaminda olani da normal..
ben gunluk ped kullaniyorum. grupta da akintisi olan arkadaslar vardi. kokulu ve rengi koyu sari olan enfeksiyon vs olabiliyor ama kokusuz olanda bir sikinti yok canim.

Canım bugün benimkide öyle dün akşamdan beri nereyi vurduysa tekmeledi. İkindinden bu yana da sol tarafımda bi batma var soluma yatamıyorum sağımda da tekmeliyor.

Nasıl yaptığımı bende bılmıyorum ama hem yemek yıyıp hem tlf a Bakıp aynı anda yan masayı artı eşımı dınleyebılıyorum ve cvp ta yetiştırıyorum
Kadın olmaya Özgü bı durum sanırım
Gecen sene bı dermatologa gıttım kadın sankı Dr degıl cılt bakım uzmanı
Bana reçete yazıcak
Bı baktım dırek anlaşmalı olduğu fırmamın hazır recetesı tüm urunlerı yazıyo fırmanın o sadece yanına çarpı koyuyo bunu da ılk defa Görmüş oldum bu kadar bariz yapıyo yani

Cok tsk ederim cvp icin.Sizinde bu donemlerde akintiniz oldumu acaba?Benim akintim var ama su gibi renksiz kokusuz cok degil ama acaba bebegin suyu olabilirmi diye endiseliyim gerci doktor suyu normal dedi dun ama galiba cok kafama takiyorum
Benım gecen hafta bi gun çok olmuştu kasık ağrımda fazlaydı acile gittim baktılar akıntı çıktı amnıyon sıvısı degılmiş kum döküyormuşum ondan artmış olabilir dedi ama 2 günlük bişeydi ben günlük ped kullanıyırum o bölgenin nemli kalmaması lazım mantar oluşup kaşıntı yapıyor

Avrupa Yakasında benımde öyle bırını bulmam Lazım:/
Malum ist trafıgı olmasa Uzaklık umrumda olmaz gelırdım ama trafıkle bırleşınce bı de arabada bebe süper olur :))

Kızlar dolgu bulunan dişimin yarısı kırıldı sola (dile doğru) yatıyor bu saatte dr a da gidemem ama çekilmesi lazım galiba hamileyken çekiyorlar mı bilginiz var mı ağrı yok Allah tan...

Gözün Aydın ıkızcım
Saglıkla dogsunlarda kılo alırlar merak etme
Tek olup zamanında doğup o kıloda olanda cok
1 Ocak mıı
Benımde korkum elın amerıkalarına gıdıp chrıstmas zamanı 2-3 hafta tatılde oralarda nolurum

24 haftalıkken gitmiştim canım 880 gramdı o zamanda öndeydi 10 gün şimdi 13 gün öne geçmiş. aman boşver kıyaslama benimkiler önden gidip gidip son haftalar duruyor beslenmesi :)
Benimki de 1 hafta önden gidiyor 827 gr geldi canım inşallah böyle sağlıklı devam ederler

maşallah kuzucuğa

insallah canim hepimiz alalim :)))
bugun aldigim en guzel haber proluton igneyi kesmemdi :))
yarin son kez yapicam..
progesteron takviyesini kesiyoruz artik..
Sen en baştan berı mı progestan ıgne oluyorsun yoksa

Merhaba sevgili Ocak anneleri. Fırsat buldukça paylaşımları okuyorum ama kaçırmış olabileceğim bir konuyu soracağım. 70x140 cm ölçülerinde bir karyola aldım ancak şilte olarak yün ve pamuk omurga gelişimi için önerilmiyor şeklinde yazılar okudum. Yaylı yataklar da pek olumlu karşılanmamış. Birçok güvenilir yatak firmasında bebek mağazasında yaylı sünger yataklar var bu da kafamı karıştırdı. Lateks yatakların popüler olduğunu gözlemledim. Kafam karışık. Sizler aldınız mı yatakları? Önceden tecrübesi olanlar var mı?

Kızlar dolgu bulunan dişimin yarısı kırıldı sola (dile doğru) yatıyor bu saatte dr a da gidemem ama çekilmesi lazım galiba hamileyken çekiyorlar mı bilginiz var mı ağrı yok Allah tan...
Benım kaç haftadır kırık agrı olmazsa elletmem hiç beklıyorum

Hatta liv hospitalde yapmıştı doğumu doktoru dışardan getirtmişti. Sende mi liv e gidiyodın

evet canim, livde doktorum, ama bakalim dogumu orda mi yapicaz belli degil..
dr livden ayrilabilirmis..
biraz problemli bi hastane sanirim, personelden kismislar, hemsire ve hastabakici sayisi yetersizmis.. dogumdan sonra odana aliyolarmis, ne gelen var ne giden diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…