- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Sağol canım benimBaya da olmuş ya hakkında hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimBaya da olmuş ya hakkında hayırlısı olsun
Pazartesi giderim artık senin iyi dayanmış maşallah canımOzaman görün bı Dr a basına iş açma canım sonra :/ benım durum okadar kötü degıl
Ama ıyı bı Dr sa ve dişte umut varsa kurtarabılır belkı dolgu ıle
Ben sadece Kökü kalmış bı Dişimi acaba neresınden tutup cekebılıcek dıye korkuyla gıttıgımde
İğnesiz Dolgu olup çıktım cok dayanmaz gerçı demıştı 7 sene oldu
Gözün Aydın ikiz gerçekten sevındımevet her hafta yapiyorum.. 12.haftadan beri..
12 ye kadar crinone jel kullandim, sonra haftada 1 igneye gectik.. yarin sonuncuyu yapicam..
bi de ben kendi kendime yapiyorum ya, igne cok acitiyo, yagli igne oldugundan kolay gitmio da..
kurtuluyorum cok sukur :)
ay ben her gun anladim nasil anladiysamhergun degil canim, haftada 1 kez yapiyordum..
hergun can mi dayanir ona, oturamazsin, popo kalmaz :))
icinizi ferah tutun. bebegin suyu oyle kolay gelmez. doktorunuz muayene de bir sikinti yok demis. gunluk ped takmiyim ic camasirim resmen su. idrar kacirmisim gibi. gebelikte olagan seyler stres yapmayin..anladim canim aka benim akintim jole gibi degil isde gecen hafta hastaneyede gittim bunun icin vajinal kontrol ettiler bisey cikmadi ama Ben huzursuzum.
Cekılmeden ıgnesız hallolur inşallah canımPazartesi giderim artık senin iyi dayanmış maşallah canım
@cordeliac en sevdiğim paylaşım türü Teşekkürler arkadas :) ben de aldım az önce buraya takila takila baticam yakinda@derinn83 valla ikinci maili attım unnado'ya kuzum bugün çalışmıyorlar herhalde o kategorideki diğer ürünlerde hızla tükeniyordu. O yüzden riske giremedim. Skt 3 ay kalmış olsa bu bile bu fiyata evladır. Tedarik edilir mi bu fiyata ondan da şüpheliyim ama yine de şansımı denedim.
Evet kızlar şimdi unnado'nun kategori kısmına giriyoruz, oradan temizlik ve bakım ürünleri>kişisel bakım ürünleri seçeneğini seçiyoruz. O sayfanın en altına yakın bu Earth Mama ürünleri çıkıyor karşımıza.
Mutlu Anne şampuanını tamamiyle bitkisel olduğu için bebek de kullanabiliyor. Doğum sonrası yara merhemi de olusmamış çatlak tedavisinden, sezaryen ve epizyo dikişi bakımı, bebeğin göbek bağı bakımına kadar bir çok alanda kullanılabiliyor. Genital bölge spreyini doğumdan sonra bakım amaçlı aldım ben. Yalnız bu ürünler unnado'nun kasa önü, kargo bedavaya getirme ürünleri olduğu için resimde görüldüğü gibi sepete başka bir ürün eklemek gerekiyor. Yoksa eklenmiyor. Ucuz bir şey alıverin. Şampuan 160 ml olmasına rağmen 300 pompa yapıyormuş. Skt dezavantajı olabileceğini düşününce pompalılardan tek, merhem çok fonksiyonlu olduğu için daha fazla aldım ben. 3 ürün normalde earth mama'nin tek ürünün yarı fiyatına denk geliyor. İnşallah bi' yanlışlık yoktur sistemde de sağsalim gelirler.
Paylaşayım dedim.
@derinn83 valla ikinci maili attım unnado'ya kuzum bugün çalışmıyorlar herhalde o kategorideki diğer ürünlerde hızla tükeniyordu. O yüzden riske giremedim. Skt 3 ay kalmış olsa bu bile bu fiyata evladır. Tedarik edilir mi bu fiyata ondan da şüpheliyim ama yine de şansımı denedim.
Evet kızlar şimdi unnado'nun kategori kısmına giriyoruz, oradan temizlik ve bakım ürünleri>kişisel bakım ürünleri seçeneğini seçiyoruz. O sayfanın en altına yakın bu Earth Mama ürünleri çıkıyor karşımıza.
Mutlu Anne şampuanını tamamiyle bitkisel olduğu için bebek de kullanabiliyor. Doğum sonrası yara merhemi de olusmamış çatlak tedavisinden, sezaryen ve epizyo dikişi bakımı, bebeğin göbek bağı bakımına kadar bir çok alanda kullanılabiliyor. Genital bölge spreyini doğumdan sonra bakım amaçlı aldım ben. Yalnız bu ürünler unnado'nun kasa önü, kargo bedavaya getirme ürünleri olduğu için resimde görüldüğü gibi sepete başka bir ürün eklemek gerekiyor. Yoksa eklenmiyor. Ucuz bir şey alıverin. Şampuan 160 ml olmasına rağmen 300 pompa yapıyormuş. Skt dezavantajı olabileceğini düşününce pompalılardan tek, merhem çok fonksiyonlu olduğu için daha fazla aldım ben. 3 ürün normalde earth mama'nin tek ürünün yarı fiyatına denk geliyor. İnşallah bi' yanlışlık yoktur sistemde de sağsalim gelirler.
Paylaşayım dedim.
Güvende doğum demek 10 bini gözden çıkarmak demek :)) livde doğum olsaydı 6-7 bin,hrs,tobb 6 bin gibi bir tutardı :)) Benim doktor dışardan gelecekti batacaktım iyice bir de :)
Valla o kadar para alıyorlarsa kedi gibi ilgi isterim şart yani :
Ben bir kere sami ulusa gittim surat beş karıştı herkeste zekaide aynıdır herhalde![]()
İnşallaj canım da 3.5 yaşında kızım olunca mecbur gün ayakta geçiyor :/Geçen hafta benim de öyleydi benimki tombul da degil normal sınırlarda ama çok ayakta kaldıysan yorulduysan daha beter oluyor
Dikkat et kendine inşallah çabuk geçer
Çok güzel görünüyor hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullansın :)
Bana da Ankara'dayken ısrarla Zekai tahire git çok detaylı araştırılıyor fln dediler iyi ddim hadi bi gideyim ama sabah o kadar trafik çektim üstüne sıra bekledim bi de üstüne doktor hiç ilgilenmedi zaten herkeste bi bezmişlik vardı. bi daha tövbe dedim. Allah gitmek zorunda olana da yardım etsin.
Akıntı ınsanı huzursuz edıyo ama çoğumuzda var hatta ben gecen ay tatılde ıken bı anda avucumun içi kadar su geldı plajda apar topar suyum geldı dıye acıle yetıştıkAnladim peki sizinkidemi su gibiydi benimki yogun Kivamli degil su gibi ama cok degil az bende gecen hafta gittim doktora vajinal muayne oldum banada bebegin suyu degil dedi ama Ben cok huzursuzum yinede bazilarida Alttan muayne yaptirma acilma olur diyip canimi sikiyorlar .
Ben Türk Dr ayarlama peşındeyim olursa :/
En son kendı Dr um suan için gıdebılırsın dedı ama bı daha kı kontrolde netleşir sanırsam
Benım eşimde vatandaş aslında, burda dogsada vatandaş olabılır ama bız bı sure sonra oraya yerleşmeyı düşünüyoruz eğer bu gerçek olursa orda doğuştan vatandaş olanların hakları daha farklı unıversıteden aldıkları bursları bıle etkılıyo sonradan vatandaş olmak yada doğuştan vatandaş olmak
Gerçi saglıklı olsunda kısmet olursa gıderım burda olsada olur ama gıdersemde Earth mama larda orda :))))
Ben bı ara not etmıştım 4-5 Drakıntılar da gayet normalmiş yawf, bende de en baştan beri var. bende suyum mu sızıyor acaba diye paranoyaklaşmıştım her zamanki gibi. sonradan herkeste olduğunu öğrenince rahatladım. :)
I ikizcan2016 sevindim güzel haberlerine şekerim. :)
ninocin aynen benim de doktor bulmam lazım avrupa yakasında :) daha hiç bakmadım nerede kim varmış, aşırı fikirsizim.
Tüh ya çok kötü olmuş. Çok geçmiş olsun. Tahin satılıyor ya cam kavanozda o bi süre bekleyince yağı çıkıyo üstüne onu sür. Bunu duymuştum iZ için iyi diye. Yaraya da iyi gelirKizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorumheralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin
![]()
warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
Ben bı ara not etmıştım 4-5 Dr
benım iPad ın not kısmı kendı kendıne sılındı gecen ay
Alıcak lıstelerımden tut ne var ne yok gıttı hersey
2 gun sınırden kudurmuştum bak yıne aklıma geldı sinir oldum :))
Ay bu restorandakı Dr u ıyıkı duydum Ogün
adam benım evın dıbındekı hastanenın çocuk Dr u çıktı bıde
Yakın dıye götürürdüm de bılmesem
Aslında devlet hastanelerinde koşulları daha iyi olup daha iyi hizmet verenler vardır mutlaka yani öyle umuyorum olmalı bence :)hayatimda hic gitmedim oraya, daha dogrusu devlette kadin doguma hic gitmedim..
Rabbim gidenlere yardım etsin..
duyduklarimdan anladigim, sanki isleri o degil, o isten para kazanmiyorlar da, babalarının hayrına amme hizmeti yapiyolarmis gibi bi havalari oluyor..
İzinlerını olabıldıgınce bırlestırıp kalıcak en kötü bı ara buraya gelıp bıkac gun işte takılıp yıne gelıcek Yanıma ama ınşallah gerek kalmaz gelmesıneearth mama dedin mi akan sular durur :)))
gitcen mecbur :))
canim gideceksen cok sonlara kalma..
az buz bi yok degil, cok eziyet olur.. esin de gelcek mi seninle?
birlikte doguma gidip yerlesceksiniz yani?
Aslında devlet hastanelerinde koşulları daha iyi olup daha iyi hizmet verenler vardır mutlaka yani öyle umuyorum olmalı bence :)
Ama o araştırma hastaneleri çok garip gerçekten insan istifi resmen
belki doktorlar hemşireler de bıkmıştır o kadar iş yükünden bilemiyorum doktor arkadaşım var günde 130 hasta bakıyorum ve bazıları tekrar tekrar girip aynı soruyu 10kez soruyor diyor sabrı kalmıyor demekki bi süre sonra insanın çalışanına da hastasına da Allah yardım etsin ne diyelim
Bu arada gelin Antep'te doğurun burda çok ucuz hastaneler :))))