• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kendi kendine not silinir mi canim,
esin silmistir :)))
alicak listesini gorunce dayanamamistir,
bi tek onu silse olmaz, kaza susu vermeli, haliyle hepsini silmistir :))
Cok suphelendım ondan :)) Butun gun ıpad ım elınde oyun oynuyo
kendıne yükle onda oyna dıyorum yok benımkının şarjını bıtırıcek ılla
İşin ilginci sadece turkıyeden alınacaklar lıstesı kalmış Earth mama nın buradaki fıyatını duysa en başta buradaki lısteyı sılerdı akıllı :))

Ben bulamadım :KK43:
kategorilerden temizlik bakım diyorum ama sonra kişisel bakım yok ben mi görmüyorum acaba cordeliac cordeliac

Uygulamada var kuzum. Uygulamayı indir. Web sitesinde yok. Herhalde uygulama indirilsin diye falan yapmışlar. Gerçi o fiyatlara onlar gelir mi meçhul ama yine şansımızı denedik. :)

cordeliac cordeliac en sevdiğim paylaşım türü Teşekkürler arkadas :) ben de aldım az önce buraya takila takila baticam yakinda :KK49: kızımın güzel cicileri oluyor

Güle güle kullan canım minnoşunla beraber. Yalnız unnado biraz geç gönderiyor. Orada tedarik süresi 1-6 gün yazıyor ama geçiyor. Benim daha önceden aldıklarım hâlen gelmedi. Internetten bakındım. Butik ya da kampanya bitince toptan dağıtımını yapıyormuş ürünlerin. O yüzden biraz bekletiyor.

Kızlar dolgu bulunan dişimin yarısı kırıldı sola (dile doğru) yatıyor bu saatte dr a da gidemem ama çekilmesi lazım galiba hamileyken çekiyorlar mı bilginiz var mı ağrı yok Allah tan...

Canim gecmis olsun. Cuma gunu ayni durum benim de basima geldi. Kirik ustelik dolgusuz dis iki ay idare etmez. Doktorum onay vermesine rağmen hickimse mudahale etmedi. Tam 5 yer gezdik. En son gittigimiz yer benim de esim 28 haftalik hamile neden yapilmasin gecen hafta 3 disini ustekik anestezi ile yaptim dedi. Benimkine bakti ve uyustirmadan sadece gecici dolgu koydu. Inanmazsin para bile almadi. Enfeksiyon kaparsa busefer hem anestesi hem antibiyotik verecekler daha kotu:(

Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorum:KK16: heralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin :KK48: :kızgın:warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi

Cok gecmis olsun. Bende cok sakarim ya keserim ya yakarim. Yanik oldumu nette gormustum hemen yanik yere yumurtanin akini suruyosun. Hemen kuruyor ve acisini alıyor. Yaniktan eser kalmiyor. Simdi yapsan faydasi olur mu bilemiyorum. :(

:))) tamam gelelim ya, burda dogurulcak gibi degil :))
oyle tabi yogunluktan da oluyodur, ama artik eskisi gibi degil ki, devlet hastanelerinin cogu randevulu bakiyor..
bicok ozel hastane sgk anlasmali ve gercekten cok uygun fiyatlarla ozelde muayene olabiliyorsun..

bence yogunlugu bahane ediyolar :)
Aynen öyle bahane

Ben bı ara not etmıştım 4-5 Dr
benım iPad ın not kısmı kendı kendıne sılındı gecen ay
Alıcak lıstelerımden tut ne var ne yok gıttı hersey
2 gun sınırden kudurmuştum bak yıne aklıma geldı sinir oldum :))
Ay bu restorandakı Dr u ıyıkı duydum Ogün
adam benım evın dıbındekı hastanenın çocuk Dr u çıktı bıde
Yakın dıye götürürdüm de bılmesem

Hahah aynen ikizin yorumuna katiliyorum sekerim.

Ay bu saat oldu, daha gozumu kapatamadim. Bu sipa durmuyo hic bi turlu saga donuyorum vuruyor, sola donuyorum vuruyor. Donmeye mi calisiyor napiyor anlamadim hic. Sabah oldu ayol. Sinirim bozuldu. İlk uyutmadigi gece oldu sanirim. 9 da evden cikmaliyiz. Kahvaltiya gidicez, artik nasil kalkicaksam :(

Gunaydin kizlar herkese.
Hamilelikte hastalik ne zormus.
Kac gun cektim, tam atlattim derken iki gundur daha beter haliyle tekrar basladi.
Ustelik bogazim falan da agriyor.
Birkac tane parol icebildim sadece, onun disind bitkisel takviyeyle idare etmeye calisiyorum.
Aksilik misafir ustune misafir geliyor gunlerdir. Normalde hic olmaz.
Ise gidiyorum bir yandan.
Yoruldum yani...gecer insallah.

xkardelenx xkardelenx canım benim de dişim kırıktı. İçinde çürük de vardı. Erteledim erteledim artık yemek yiyemez olmuştum. Sonunda gittim dişçime dedim bişey yapılabilir mi. Hiç uyuşturmadan orda ki çürüklerden temizleyebildiğini temizledi sonra dolgu yaptı hiç de acımadı.

Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorum:KK16: heralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin :KK48: :kızgın:warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
Offf çok geçmiş olsunn. :( kötü olmuş.

Gunaydin kizlar herkese.
Hamilelikte hastalik ne zormus.
Kac gun cektim, tam atlattim derken iki gundur daha beter haliyle tekrar basladi.
Ustelik bogazim falan da agriyor.
Birkac tane parol icebildim sadece, onun disind bitkisel takviyeyle idare etmeye calisiyorum.
Aksilik misafir ustune misafir geliyor gunlerdir. Normalde hic olmaz.
Ise gidiyorum bir yandan.
Yoruldum yani...gecer insallah.

:( Gecmis olsun Esra'cim. Misafirler gelmeyeydi bari. Rapor alamiyo musun? Bi kac gun gitme ise, dinlensen evde iyi olur sankim.

Anladim peki sizinkidemi su gibiydi benimki yogun Kivamli degil su gibi ama cok degil az bende gecen hafta gittim doktora vajinal muayne oldum banada bebegin suyu degil dedi ama Ben cok huzursuzum yinede bazilarida Alttan muayne yaptirma acilma olur diyip canimi sikiyorlar .
alttan muayenemin sıkıntı yaratmaz korkma öyle bişey olsa Dr zaten yapmaz idrar tahlili verdin mi belki o nedendir

Ister istemez insan etkileniyor ama bana ultrasyonla bakmadi spakulum ile bakti bu smar testi yaptiklari aletle hersey yolunda dediler servix kapali dediler sorun yok dediler sonra cevremdeki bilmisler beni etkiliyor iyice psikopata bagladim.
Onlara bakma sen tehlikeli bişey olsa Dr da alttan bakmaz merak etme bana ilk aylarda hep alttan bakıldı daha net bilgi için önceki düşüklerimden dolayı bana da öyle diyen oldu Dr a sordum kadın güldü bana olur mu öyle sey dedı bana da 2 hafta önce hem alttan hem üstten bakıldı bişey ölçtü 4 cm dedi 3.5 üstünde olması gerek iyi dedi açılma yok dedi

:KK43: Gecmis olsun Esra'cim. Misafirler gelmeyeydi bari. Rapor alamiyo musun? Bi kac gun gitme ise, dinlensen evde iyi olur sankim.
Sagol canim.
Misafirler hic beklenmedik sekilde geliyor ne oldu millete anlamadim. Reddedemeyecek duruma dusuyorum hep.
Rapor isine de pek girmek istemiyorum.
Gecen hafta kizim hastalandı onun icin mecbur izin aldim. Acikcasi cocuk olduktan sonra izin kullanabilme ihtimallerimi hep ona gore ayarliyorum malesef. Ana okulunda malum, surekli hastalaniyor. Bir de ustune kendim icin izin istemeye yüzüm olmuyor.

Kızlar bu arada o gün yazmayı unuttum. Doktorun hastane değiştirme durumu varmış yönetimle sıkıntı yaşıyormuş.Benim tosunun böbreğinin birinde genişleme varmış. Sınır 5 mm bizim de 4.7 ymiş. Doktor " ben Zaten bu durumu sürekli takip ediyorum şu an korkulacak bir şey Yok,kız bebeklerde 1 görülüyorsa erkek bebeklerde 4 görülen bir durum vE çoğunlukla Doğumda geçen,yda Doğumdan sonra katedral takılarak halledilen bir durumdur. Panik yada stres yapılacak bi durum değil su an,sadece hastaneden ayrılma ihtimalimden dolayı söylüyorum senin de aklımda olsun" dedi. Hastaneden ayrılırsa gittiği hastane sigortamın kapsamındaysa gidebilirim tekrar yoksa ben sana yine burda güzel bi doktora yönlendir tüm bilgilerini veririm dedi. Aranızda böyle durumu olan olursa onun doktor yorumunu da beklerim.

Geçmiş olsun csnım Drun bi tavsiye vermedi mi

Back
X