Bana seker yuklemesıne gelınce detaylı bı daha bakalım dedı ben gerek duymadım kendı Dr um görmedı çünkü radyolojı uzmanı öyle bişey dedi sağlıklı doğacaklar inşallah kafamın karıştırılmasını istemşyorumValla benim de detaylıda hiç bişey çıkmamıştı. Ama bu sefer 4.7 çıkınca sanırım 5 mm ye yaklaştı diye bilgi vermek istedi sanırım doktor. Doktor sıradan bişey gibi söyleyince pek üstünde durmadım açıkcası ama bi yanımda endişelendi tabii
Tamam canım sorarsan bi fikir olur bazı yerler direkt yıkıyormuş doğuma girmeden uyarmak lazımmış ben yıkanmasını istemiyorum diyeSormadım ama haftaya gidince sorayım iyi hatırlattın
ben silinsin istiyorum
Ilk düşüğümde bende Özge hocaya gidiyordum çok memnundum maddı nedenlerden dolayı bunda bırakmak zorunda kaldım Özge çiçek öZek mi bu aradaKampanya başlatacam özge hoca koruda kalsın diye :) stres biraz tetikliyormuş bu durumu sanırım. E bende hayatımın en stresli 3 ayını yaşadım babamın tutuklanmasından beri. Buna bile şükür daha üst sınırı geçmedi nasılsa inşallaj bişey olmaz
SağolasınSilinecek. Kordonu da kan akışı bitene kadar kesilmeyecek. Doğal doğum olursa herşey zaten on numara olacak ama eğer sezaryen olmak zorunda kalırsam anne bebek dostu sezaryen yapılacak. Planlı sezaryen istemiyorum. Bebek istediğinde başlayacak doğum. Ameliyat boyunca göğsümde yatacak. Guvenli bağlanma saglanacak.Kan atiminin bitmesi beklenecek yine. Acil bir durum olmadığı sürece kontrolleri ikinci aşamada yapılacak.
Doktorum İstanbul Doğum Akademisi egitimlerini almış ve su an bu eğitimleri kendi de veren doğal doğum yanlısı biri.
Geçen hafta katıldığımız Lotus Dogum'daki doğuma hazırlık kursu da da çok güzel şeyler öğrendik.
İnşallah herşey yolunda gider.
Ay evet ya özge hanım çok tatlı bi kadın değil mi. İnşallaj bırakmaz ben doğurana kadar :/Ilk düşüğümde bende Özge hocaya gidiyordum çok memnundum maddı nedenlerden dolayı bunda bırakmak zorunda kaldım Özge çiçek öZek mi bu arada
Ben hastanede bir gece yatmıştım 3 aylıkken.orda küçük çaplı bi araştırma soruşturma yaptım boş durmadım :) benim doktoru herkes çok iyi anlattı sonra kendisiyle de normal Doğumla ilgili azcık konuştuk böyle detaylara giremedim henüz ama haklısın geç bile kaldım bence de.niyeyse fazla güveniyorum galiba. Bi de oraya gidince aklımdakiler uçuyor sanki ama bu kez bi kenara not alıp hepsini sormam lazım çok az kaldı çünkü kabul etmese yada kem küm dese bu saatten sonra doktor bulmak zor olur. zaten doktorlar da istemiyor baştan beri takip etmediklerini.Aysel aslında ne kadar erken konuşur, fikir birliğine varırsan o kadar iyi. Bizde genelde daha erken düşüncesiyle son haftalara kadar doktorla doğum konusu konuşulmuyor. Son haftalarda da doktorda bi' yan çizme durumu olunca tam bi' fiyasko. Genelde %80'i son haftalara kadar doğal doğum yanlısıdır özeldekilerin. 33-35. haftada o kadar çok doktorunu değiştiren anne hikayesi okudum ki vajinal doğum hikayelerinde, o yüzden ne kadar erken planlanırsa öylesi iyi. Doğumun hatları ve akışı belli zaten bi' sıkıntı çıkmadığı sürece.
Ben 17. haftadan beri bizimkinin başının etini yiyorum doğum da doğum diye. Bizimkinin de kendisi sezaryenci, kocası doğal doğumcu. Beni kocası doğurtacak kendisi de hamile olduğu için planda olmayan bir durum olabilir diye. Olmadığı taktirde o da girecek tabiî.
Güle güle kullansın fotoğraf atsana bize de abartmayan çok az insan var zaten :))Kızlar bende Aziz bebeden aldım herşeyi .Biraz abarttım galiba
Eline sağlık bugzacım çok güzel olmuş. Yüzü daha mutlu olsun tabiii :)Eki Görüntüle 1901626
İşte oğlumun ilk oyuncağı :) organik iple orulmus,anne sevgisi katılmış,yuzde yüz dogal uyku arkadaşı. yüzünü işlemedim henüz. Pembe gibi mi yoksa daha mutlu mu yapayım karar vermedim.
Eki Görüntüle 1901630
Bu da becerebilr miyim diye deneme amaçlı yaptığım ilk amigurumi çalışmam. Çok kolaymış :) evde pembe ip varmış o yüzden ilki pembe oldu :) ilk torun kız olunca :))) pattern tinyminidesign (ig ve blogspot hesapları var)
Sagol canim.
Misafirler hic beklenmedik sekilde geliyor ne oldu millete anlamadim. Reddedemeyecek duruma dusuyorum hep.
Rapor isine de pek girmek istemiyorum.
Gecen hafta kizim hastalandı onun icin mecbur izin aldim. Acikcasi cocuk olduktan sonra izin kullanabilme ihtimallerimi hep ona gore ayarliyorum malesef. Ana okulunda malum, surekli hastalaniyor. Bir de ustune kendim icin izin istemeye yüzüm olmuyor.
Randevulu bakıyor da artı üstüne bi sürü hasta daha alıyor aman bende suratsız bi doktormuşum gibi savunuyorum onları :))
Dediğin gibi bazı özeller çok uygun onlar da devlet gibi çok yoğun ama doktorlar daha ilgili oralarda
Benim hastanede normal Doğum 750 sezeryan 1000
ama benim doktor 1500 alıyor ikisine de. bide oda ücreti ödeyeceğiz taş patlsa 2500 olur heralde o da Antep için pahalı bi rakam sayılıyor
Sen gelirsen kesin fiyatları güncelledik fln derler olan bize olur
Eki Görüntüle 1901626
İşte oğlumun ilk oyuncağı :) organik iple orulmus,anne sevgisi katılmış,yuzde yüz dogal uyku arkadaşı. yüzünü işlemedim henüz. Pembe gibi mi yoksa daha mutlu mu yapayım karar vermedim.
Eki Görüntüle 1901630
Bu da becerebilr miyim diye deneme amaçlı yaptığım ilk amigurumi çalışmam. Çok kolaymış :) evde pembe ip varmış o yüzden ilki pembe oldu :) ilk torun kız olunca :))) pattern tinyminidesign (ig ve blogspot hesapları var)
Alınacak lıstemde bebek arabası,oda Takım'ı bılgılerı kalmış bunlar yeter dedı herhalde
Dun gece benımkı sakindı ,ben uyuyamadım sansa
Gecelerı benımkıde kuduruyo,yattığımı görüp koşturuyo sankı içerde
Dun akşamdan berı sakın
öyle oluncada hemen huzursuzlanıyo ya ınsan
Şimdiden başladılar uyutmamaya :))
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 1901626
Eki Görüntüle 1901630
Ben de senin gibiyim. Doktora güveniyorum ama doğumla ilgili bu hayallerimi paylaşmadım henüz. Daha geç olmadan bu konuyu konuşsam iyi olacak. Umarım gönlümüzden geçtiği gibi olur doğumlarımız.Allah gönlüne göre bi dogum yapmanı nasip etsin ben de böyle istiyorum doktorum da normal dogum yanlısı ama bu kadarını yaptığından emin değilim tüm isteklerimi açıkça söyleyeceğim ama Doğum esnasında bunlar hatırlanacak mı bilemiyorum
Sen mı ben mı hunıyle gezıcek olansorma valla sinirim bozuldu dün, 3 saatlik uykuyla duruyorum. bu kadar hiç hareketli değildi, bu sefer de acaba bir derdi mi var çocuğun diye tedirgin oldum, sürekli tekmeledi sıpa. sağa dogru yan yatıyorum, tekmeliyor dedim heralde rahatsız oluyor, sola dönüyorum yine aynı. gel de uyu simdi :)
şimdi bu kadar tekmelemeye bi de hareketsiz kalsa bu sefer de yine başlarım hareket etmiyor bişi mi oldu diye
yakında huni ile gezcem bu gidişler, geçsin artık şu 3 ay :)
Sen mı ben mı hunıyle gezıcek olan
Şekercim Indırıme hunı de gırsede onuda aksak
Dun akşamdan berı doğru düzgün hareket etmıyo ya,bugun duvar kağıdı bakmaya çıktık gunlerdır heveslıydım
Kafam onda ne bakıyorum anlamadım,sıkıntı bastı eve geldık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?