2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bana seker yuklemesıne gelınce detaylı bı daha bakalım dedı ben gerek duymadım kendı Dr um görmedı çünkü radyolojı uzmanı öyle bişey dedi sağlıklı doğacaklar inşallah kafamın karıştırılmasını istemşyorum

Ilk düşüğümde bende Özge hocaya gidiyordum çok memnundum maddı nedenlerden dolayı bunda bırakmak zorunda kaldım Özge çiçek öZek mi bu arada

Sağolasın

Ben hastanede bir gece yatmıştım 3 aylıkken.orda küçük çaplı bi araştırma soruşturma yaptım boş durmadım :) benim doktoru herkes çok iyi anlattı sonra kendisiyle de normal Doğumla ilgili azcık konuştuk böyle detaylara giremedim henüz ama haklısın geç bile kaldım bence de.niyeyse fazla güveniyorum galiba. Bi de oraya gidince aklımdakiler uçuyor sanki ama bu kez bi kenara not alıp hepsini sormam lazım çok az kaldı çünkü kabul etmese yada kem küm dese bu saatten sonra doktor bulmak zor olur. zaten doktorlar da istemiyor baştan beri takip etmediklerini.
Seninki iyiymiş karı koca ne güzel aile boyu tanıyorlar :))

Eline sağlık bugzacım çok güzel olmuş. Yüzü daha mutlu olsun tabiii :)

fid cnm kasım sonu gibi atama deniyor 37ye kadar çalışmaya niyetim vardı ama olmazsa erken çıkarım ben de
mrs_aysel cnm benim okulum da çok iyi bi okul sayılmaz ama öğretmen arkadaşlarım çok iyi o yüzden ayrılmak istemiyorum şimdilik ilk norm fazlalarının atamaları onaylanmış o yüzden bu sene bişey olmayabilir ama bakalım hayırlısı
B bugza cnm eline sağlık amigurimiler çok güzel olmuş güle güle kullansın deniz tabi ben beceriksiz sipariş verdim daha haber yok bakalım bu hafta haber gelmesi lazım

Kızlar ben de doktora gittim doktor yine iki hafta ilerden gittiği için açlık tokluk kan şekeri istedi.
Bunu eczanede bakılır mı I ikizcan2016 canım
Birde ben şeker yüklemesi yaptırmıştım 2.saat 154 çıktı hafif diyet vermişti.
Bir de iki hafta sonra nst yaptır dedi 32 haftalıkken

Son düzenleme:

kötü olmuş üst üste gelmesi, bol vitamin ve dinlenme ile umarım hızlı toparlanırsın.

way anam vay, 2500 TL pahalı he, biz altın kaplama çocuk doğuruyoz ya İstanbulda ondan pahalı demek ki

böyle duydukça çok pis kazıklandığımızı fark ediyorum, şemsiye falan az kalır bunun yanında.

ellerine sağlık Buğzacıım, harika olmuş. :) daha mutlu yap tabikim , baktıkça gülümseyin karşılıklı. :)

sorma valla sinirim bozuldu dün, 3 saatlik uykuyla duruyorum. bu kadar hiç hareketli değildi, bu sefer de acaba bir derdi mi var çocuğun diye tedirgin oldum, sürekli tekmeledi sıpa. sağa dogru yan yatıyorum, tekmeliyor dedim heralde rahatsız oluyor, sola dönüyorum yine aynı. gel de uyu simdi :)

şimdi bu kadar tekmelemeye bi de hareketsiz kalsa bu sefer de yine başlarım hareket etmiyor bişi mi oldu diye

yakında huni ile gezcem bu gidişler, geçsin artık şu 3 ay :)

Çok güzel olmuş ben de başladım ama daha bir bacak bitirdim çok fırsat bulamadım ya Bence yüzünü daha mutlu yapalım mutlu mutlu uyusunlar

Ben de senin gibiyim. Doktora güveniyorum ama doğumla ilgili bu hayallerimi paylaşmadım henüz. Daha geç olmadan bu konuyu konuşsam iyi olacak. Umarım gönlümüzden geçtiği gibi olur doğumlarımız.

Sen mı ben mı hunıyle gezıcek olan
Şekercim Indırıme hunı de gırsede onuda aksak
Dun akşamdan berı doğru düzgün hareket etmıyo ya,bugun duvar kağıdı bakmaya çıktık gunlerdır heveslıydım
Kafam onda ne bakıyorum anlamadım,sıkıntı bastı eve geldık :/

Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği olacak. Uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünen var mı? Bir model beğendim aslında neko marka ama kolsuz. Kolsuz olunca üşür mü diye emin olamıyorum. Genelde de kolsuz üretilmiş uyku tulumları. Kundaklı olan modeller de var ama onları tercih etmicem sanırım. Kundak için başka ürünler kullanmayı düşünüyorum.

hahahaha tabi canım, n11deki 11 tlmi huniye harcayayım. :)

biraz tatlı ye, uzan bi tarafa başlar tekmelemeye, benimki eçen hafta sırtıma dönük duruyordu, hatta korktum da gittiydim doktora , pozisyonundan hissetmiyorsundur

için rahat etmeyecekse de yarın bi doktora git en yakın hastaneye. strese sokma böyle kendini. ogün gittim hastaneye, gördüğüm anda hareketlerini hissetmeye de başladım. psikolojimizi pek etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…