• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya nasıl desem iç çamaşırı üstünden bikini bölgeden hissediyorum acayip ya sipa
Canim oralar ondan soruluyor artik oturur vaziyette iken baski yapip vurmasi normal sekilden sekile giriyorlar orada benim kimi zaman kaburgama dogru kimi zaman vajina uzerine bazende anuse dogru baskilarini hissettigim oluyor endise etme.

yok yok iyi yaptin :)
ben de onu kullaniyorum..
zaten kac ay kullanicaz canim.. suan piyasadaki en guvenilir cihazlardan o performa nano olan..
Ben de öyle düşündüm Can'ım bana Doğuma kadar kullansam yeter.
Makine gelsin seni tekrar rahatsız edebilirim nasıl kullanılacağı konusunda:))))
Tekrar çok teşekkürler Can'ım
Allah razı olsun

kızlar gunaydınn ay hasta olcam ben ya=(((hapsırıyorum burnum tıkalı gece yatamadım zaten bebıs oynamadı gece psıkopata bagladım bu nıye vurmuyo dıye ben uyanınca oda basladı kuzu=))

Günaydın kızlar herkese güzel haftalar bişey soracağım size bebek yorganı alacak mısınız bi tane mikrofiber beğendim ama kararsız kaldım

günaydınlar şekerler,

valla aynısını ben de düşünüyorum. kararsızım hep alsam mı diye. bununla ilgili kötü bi rüya da gördüğüm için almak gelmiyor pek içimden ama alsamasam üşür mü acaba? kış bebesi sonuçta. kafamda deli sorular.

Kalan 68 gun :)

Eklentiler

• Screenshot_20161024-100743.webp
    Screenshot_20161024-100743.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar son kontrollerde bebişler kaç gr çıktı kaç haftalıkken acaba ?

Kızlar bişey sorucam ben e bebek den bişeyler aldım ama bir elbisenin şapkası paketten çıkmadı mesaj yazdım ama geri dönüş olmadı ne yapmalıyım bir iletişin numarası var Oray'ımı arasam bu konularda deneyimli cordeliac cordeliac ve diğer arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen

canlar, pek bilimsel bisey degil ama:))
ilk zamanlar bebege sarı tülbent örtülüyormuş,
annem diyo ki, "battaniye fln ördürüyosun, bunu da hallet instagramdan" :))))
şöyle güzel sarı igne oyasi yaptiracak olan var mi?

sarı tülbentin saçma bişey oldugunu düşünüyorum . ben örtmeyecegim .
sarılık fizilsel bi olay sarı tülbentle tedavi olan bebek görmedim

Canım bende 32. Haftada doğum iznine ayrılcam da iş yerimde müdür doktordan rapor istedi dün 32. Haftada ayrılmam için dün gittim aldım raporda 29 hafta 1 günlük gebelik mevcut doğum iznine ayrılmasında sakınca yoktur yazıyor raporda ama ssk sanırım bu rapor olmaz demiş hangi rapor alacam o zaman dedim müdür de bişey demiyor bilmiyor ssk daki memur da bişey bilmiyor doktor da dediğim raporu verdi yani nasıl bir rapor olacak doğum iznine ayrılmam için yani 32. Haftam dolduğu zaman mı almam gerekiyor rapor canım anlamadım bişey

32 +0 hangi güne denk geliyorsa o gün başlatılıyor rapor

Bunu ben de yapiyorum .
Cok sacma ama insan engel olamiyor kendine.
Burda bdv okuyali hep ikinci kadin oldugumu ve buna ragmen bosanmadigimi falan goruyorum, esimin bana gelmesini bekliyorum.
Sonra butun gunum kotu geciyor, moralim bozuluyor

Bende saçma olduğunu biliyorum ama hıncımı alamıyorum.Bdv de akşam hamileyken aldatılan bir kadının konusunu okumuştum,nasıl bilinç altıysa rüyama girdi anında:KK12:

bugun bende oyle bı rüya gordum bıde dıyor kı esım sen bana yuz vermedim bende seda ya gıttım dıyor gece uyandırıp soracaktım kım bu seda dıye sabahta anlatıyorum böyle böyle rüya gördüm dıyorum seda guzelmıydı barı dıyor senın benı aldatan yerlerını uyurken keserım parçalarım parçanı bulamazlar dedım hıncımı alamadım daha

Ben o kadar sinirleniyorum ki nasıl bari diyr soramaz.Ben 8 de kalkıyorum o işe gitmiş oluyor çoktan,allahtan evdeyken denk gelmiyoruz o sinirle,valla telefondan geçip saldırasım vardı sabah:bicak:

Bdv de cok takiliyosun sonra herifin gunahina giriyorsun :KK70:

Sorma ya,adam günaydın diyor ben akşama görüşücez seninle diyorum.Sapıttım iyice:110:

sarı tülbentin saçma bişey oldugunu düşünüyorum . ben örtmeyecegim .
sarılık fizilsel bi olay sarı tülbentle tedavi olan bebek görmedim

Ben anneme ne saçma şey ne gerek var dedim.
Sen sus sana göre her adet saçma dedi.
O yüzden bu
tür şeylere karışmıyorum ama lohusalık zor geçicek sanırım benim :)

kızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini

Maşallah :)
Aslım gelişimine göre tahminde bulunmuş bence,yarın tam haftasında olup bir hafta geri de çıkabilir. Ona göre kesin bir şey söylenmez daha bence

Back
X