Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım birimde ileride gidiyor iki hafta ama bu doğumu etkilemez dedi doktor birimde 4 ocak ama doktor yılbaşına da denk gelebilir diyorkızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini
Oyy maşallah oğluşaEki Görüntüle 1902047 oğluşum da burda teyzeleri
bana da yılbaşına denk gelse yeter çocuğum boşu boşuna bir kaç gün için 2016 doğumlu olmasın yawfCan'ım birimde ileride gidiyor iki hafta ama bu doğumu etkilemez dedi doktor birimde 4 ocak ama doktor yılbaşına da denk gelebilir diyor
Allah tazı olsun Nasıl güzel bir duygudur bu yaaaaww.kaçıncı olursa olsun insan Nasıl heyecanlanıyor.üçüncü ama sanki ilk gibiOyy maşallah oğluşa
Musteri hizmetlerini ara canim direkt. Maille falan cok gec cozuluyor. E-bebek gibi firmalarin muhakkak ucretsiz iade anlasmasi vardir kargoyla. Boyle durumlarda direkt kapinin onunde ac kargoyu bir daha olursa, kontrol et ve geri iade et. Fatura kesildigi icin aksinde eksik dahi olsa ispatlayamiyorsun cunku. Firmanin insafina kalmis yani o eksigi gondermek. Olmadi cozmuyorlar, sikayetvar.com'a yaz. Kiyafetin tedarikcisi marka firmayla gorus. Onlar e-bebek'i uyariyor. Ne yazik ki bunlarla ugrasa ugrasa cirkef oldum ciktim ben. Daha simdi Ptt'den geliyorum benzer bir sorun yuzunden ben de. Cinnet gecirecegim birazdan. :)Kızlar bişey sorucam ben e bebek den bişeyler aldım ama bir elbisenin şapkası paketten çıkmadı mesaj yazdım ama geri dönüş olmadı ne yapmalıyım bir iletişin numarası var Oray'ımı arasam bu konularda deneyimlicordeliac ve diğer arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 1902047 oğluşum da burda teyzeleri
Müşteri hizmetlerini arıyayım o zaman bendeMusteri hizmetlerini ara canim direkt. Maille falan cok gec cozuluyor. E-bebek gibi firmalarin muhakkak ucretsiz iade anlasmasi vardir kargoyla. Boyle durumlarda direkt kapinin onunde ac kargoyu bir daha olursa, kontrol et ve geri iade et. Fatura kesildigi icin aksinde eksik dahi olsa ispatlayamiyorsun cunku. Firmanin insafina kalmis yani o eksigi gondermek. Olmadi cozmuyorlar, sikayetvar.com'a yaz. Kiyafetin tedarikcisi marka firmayla gorus. Onlar e-bebek'i uyariyor. Ne yazik ki bunlarla ugrasa ugrasa cirkef oldum ciktim ben. Daha simdi Ptt'den geliyorum benzer bir sorun yuzunden ben de. Cinnet gecirecegim birazdan. :)
26+4 te 920 gramdı canımKızlar son kontrollerde bebişler kaç gr çıktı kaç haftalıkken acaba ?
Maşallah bebeğine çok güzel gelişimi ben de haftasonu 31 haftalıkken gitmiş olacağım merakla bekliyorum :)kızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini
bu uygulamanin adi ne acaba play store dan mi indiriyoruz:)Kalan 68 gun :)
Biz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim.![]()
Canım bu hangi uygulama?Kalan 68 gun :)
Ayy maşallah canım sağlıkla gelsin kuzumuzBiz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim.![]()
Müşteri hizmetlerini arıyayım o zaman bende
Kapının önünde açıçaktım aslında ama onuda kargolar artık kabul etmiyorlar diye biliyordum.peki Can'ım ürün eksik çıktı mesela beş parça var birinde eksik var hepsini mi iade edicez yoksa eksik olan ürünümü .çok teşekkürler Can'ım sağol.Allah sanada kolaylık versin Can'ım gerçekten zor uğraşmak zaten neyi düşüneceğimi şaşırdım.
Masallah. Ocaktan 4 gunu gozukuyor takvime gore bencede beklemez benimkinin bile bekleyeceginden supheliyim bebekler erken geliyor artik.kızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini
Eki Görüntüle 1902047 oğluşum da burda teyzeleri
Mesajın arada kaynamasın diye yazıyorum yoksa hafta olarak büyüksün benden :))
24+2 de 654 gram çıktı :))
Şimdi gören yazar :) 26+larda kaç gram çıktınız yazanlar onu da yazsın lütfen :)
Sağolun kızlar ,maşallah bebişlere, birde şunu soracağım son bir ayda çok hızlı kilo aldım insülin direncinden şüphelenmeye başladım ,gerçi t4 hormonumda biraz düşük ilaç kullanıyorum,glikoz testi yaptırdınızmı bu arada,insülin direnci 24-28 hafta arası inanılmaz yükseliyormuş,ben yaptırmayı gereksiz görüyordum ama yaptırıcam bu durumda26+4 te 920 gramdı canım