Canım geldınmı doktordan ne dediKizlar saat 17 de kontrolumuz var insallah bebegim iyidir
Çok geçmiş olsun canım. Şımdı nasılsınKanamam oldu hastaneye geldim kalp atışını gördüm yatırdılar bana dua edin kızlar Allah'ım hepimizi yavrularına kavuştursun
Nıye okadar uzun verdiki kontrolu.Kizlar drdan ciktim bebegim iyi Allaha şükür.bir dahaki kontrolum 30 haziran offf anam offff nasil 30 haziran olacak(((
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım. Şımdı nasılsın
Hayırlı olsun. Benim de 3. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsınSlm kızlar nasılsınız kimlerin kaçıncı bebeişi benim bir kızım bir oğlum var şimdi birde süpriz yumurta fasulyem oldu çalışıyorum çok zor olacak ama kızımı ilk bebeğini tip
benimde 20 haziran aynı şeyi bende düşündüm. sabredeceğiz mecbur iyi olsunlarda bebişlerKizlar drdan ciktim bebegim iyi Allaha şükür.bir dahaki kontrolum 30 haziran offf anam offff nasil 30 haziran olacak(((
yerini bulamamıştır hala bebişin canım yerleşiyodur iyice evine gönlünü ferah tutKanamam oldu hastaneye geldim kalp atışını gördüm yatırdılar bana dua edin kızlar Allah'ım hepimizi yavrularına kavuştursun
canım benim kadar çekmezsin umarım inan çok halsiz kalıyor insan. bugün hiç kusmadım şükür doktorumun verdiği ilaç işe yarıyor gibi bulantım var sadece arada. iştahım daha tam düzelmedi oda olur inşallah toparlarım. sende yarın güzel haberlerle gel canım bekliyorum merakla bu arada ne güzel süpriz yapmışsın eşine çok duygulandım okurken. benimki ben testi yaparken wc de bekliyodu mutfakda hiç umudum yoktu o aydan belirtim hiç yoktu çünki ikimizde nasıl şok olmuştuk sevinçden ikinci çizgi hemencik çıkmıştı :) Allah sağlıcakla kucağımızada almayı nasip etsincanım merhaba, çok şükür güzel haberini aldık :) harika
ya benim mide bulantım hiç olmadı seviniyordum ama bugün kendimi kötü hissediyorum bi yükseliyor aman tanrımmm zaten kusma fobim variş yerindeyim ne yapacğaımı şaşırdım valla. etimek biraz form bisk. atıştırıyorum.. umarım devam etmez ama sanki başladı sağolsun yavrucağızım öğlen bir çorba içebildim herhalde karnım da aç ooooffff gerçekten berbaatt bir durum.. seni hiç düşünemiyorummm
yarın sabahta biz gideceğiz bakalım inşallah kalp atışlarını bizde duyabiliriz
Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım nasip olursa ocak annesi olacağım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
Kalbi atiyormus iste hic bisey olmaz allahin izniyle allah acil sifalar versin yavrunu korusun insallah
çok geçmiş olsunn bol bol dua et Allahın izniyle birşey olmaz
Ben taaa anneler gününde söyleyip hediye almaktan kurtulmuştum. Sinsilik
Canım çok geçmiş olsun.
Her şey yoluna girecek rahat ol.
Umarim bebegin seninledir canim. Biliyorum zor ama lütfen panik yapma. Atlatacaksin bunu canim. Bizi haberdar et tamam mi?
Çok geçmiş olsun canım. Şımdı nasılsın
yerini bulamamıştır hala bebişin canım yerleşiyodur iyice evine gönlünü ferah tut
Canım hiç korkma. Doktorların vardır bir bildiği. İnşallah herşey yoluna girecek. Sen sadece sabır et ve bol bol dua et. Allah yardımcın olsunKızlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Şuan iyiyim tutundurma iğnesi yapıldı progestan yutuyorum. Zaten geldiğimde kalp atışını görmüştüm. Müdahalemi acil doktoru yaptı ve demir bir alet takıp öksürttü beni kalp atışını duymadan önce internetten baktım demir aletin adı spekulummuş ondan çok korktum. Bebeğime zarar verir mi vermez mi merak ediyorum. Daha önce yaşayan oldu mu? Şuan çok iyiyim merak etmeyin kanamam durdu gibi doktor daha hiç gelmedi ama gelse şu spekulumu soracağım. İyi günler
Kizlar merhaba size birsey soracagim ben dr a gittigimde ultrason kagidi verdi ultrason kagidinda iki tane deger var.sizdede oyle oldu mu hangisine inanacagimi sasirdim.bi 6 hafta 1 gun yaziyor birdr 6 hafta 5 gunluk yaziyor boyunu bi 7.3mm yaziyor birde 4.3 mm yaziyor hangi degeri baz alicam anlayamadim
Canim Allah im evladini sana bagislasin korkma kanaman vs olmadikca endselenme.Ama mutlka dr a git bu agridn bhsetKızlar günaydın. Dün gece çok ağrım vardı uyuyamadım. Ara ara oluyo böyle sizde de oluyor mu acaba korkmam gerekiyor mu. Karnım da değil ağrı göbek deligi altında kasık ve böbreklere falan da vuruyor. Sizi şeklinde.
Doktora gidecektim bugün izinliymis. Bu arada sanırım 6. Haftaya doğru gidiyorum daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum.
Salı günü gitmiştim doktora o zaman da biraz ağrım vardı ultrasonla baktı idrar testi yaptı birşey çıkmadı.
Kan tahlili yap değerin yükselmesi lazım dedi yükseldi birdaha ölcturmedim.
Sizce napiyim bu ağrılar normal mi korkuyorum. Her zaman olmuyo ama olursa da geceleri oluyo.
Kimileri rahim genişliyor ondan olabilir falan demiş ama herkesin ağrı eşiği farklı bende de bu şekilde mi oldu acaba.
Çok üzülüyorum dua edin sorun çıkmasın
Canim oyle olmamasi lazim cunku sat a bakacak olursak ultrasn kagidinda 8 hfta yazmasi lazim.Benim sat ile ultrason uyumlu degil buda olabiliyorms onemli degil dmsti dr.Biri sat'a göre olması gereken değer. Diğeri olan değerin. Yani sat'a göre 7.3 mm olması gerekirken, 4.3 mm ve sadece 4 gün geriden geliyor bebiş. Normal bir durum genelde İlk haftalar geç dollenmeden falan bir haftaya kadar geriden geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?