2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de tiny love düşünüyordum ama bi arkadaşım o tarz bi şey hediye etti o tip almama gerek kalmadı
6aylık bebeği olan arkadaşım var evde sürekli her yerde fisher Price ın ana kucağını kullanıyor çok işine yaradı uyuturken mutfakta iş yaparken yada yemek yerken hep onda duruyor fotoya ekledim
Onun o kadar kullandığını işe yaradığını görünce almasam olmaz :))

Eklentiler

• 1478857666138.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 77
Selam kızlar sabaha karşı rahatsızlandım zaten pek iyi değildim üstüne gecede üşüttüm boğaz göğüs ve baş ağrısıyla uyandım acile gittik bi serum taktılar şimdi daha iyiyim şükür.

Düzelsinler yaa ben dün popo kaldırma hareketine başladım bakalım dönecekm mi
çok oynadı ittirdi resmen alttan dönmicem mi dedi yoksa dönmeye mi çalıştı bilemiyorum :)))

Benim ki de ayrı cins birkaç gün sol bacağıma basamadım çok ağrıyordu bizimki dönmeye çalışıyor galiba ki kafası sol kasığimdaymış vücudunuda oraya topladığı için baskı yapıyormuş doktor pozisyon değiştirirse geçer dedi şimdi ağrı geçti ama hala sanki pozisyon aynı gibi tekmelerden hissettiğim.

Sağol canım evet salgın fena antibiyotik alıyorum idrar enfeksiyonu içinde acildeki doktor o ilaç hepsine iyi gelir dedi boğazıma idrara ishale filan.

Hastaneye gittim kontrol içindi. Sancı az vardı doktora söledim nstye yolladı az çıktı ama normal dedi eve gelince şiddetlendi ama gidemedim tekrar. Kimse yoktu eşim mesaiydi mecbur geçmesimi bekledim
Geçmiş olsun canım belki psikolojik artmıştır diyeceğim ama sancın artarsa git bence doktora ihmal etme
Benim bel ağrım oluyor arada sırada adet ağrısı gibi ama şiddetli degil çabuk geçiyor

Buda güzelmiş ev tipi anakucaklarının hepsi aynı işlevi görüyor çevremde gördüğüm baya kullanılıyor. Bütçeye ve zevke kalmış bende tiny love istiyordum ama bizede dayımlar bi tane verdi gerek kalmadı..

Arkadaşıma da dogumhaneden çıkmadan hemşireler yapmıştı :)) Doğumdan çıktı bi geldi Full makyaj :))
ümitliyim ya güzel olacak inş o kadar süs püs boşa gitmesin :) :)

Aynısı suan gardolabımın üzerinde kardeşim kullanmıştı bana verdi bende çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum :)

Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerek ya son zamanlar zor geçiyormuş onu anladım.
Sabah mide bulantısıyla uyandım bende bi türlü geçmek bilmedi kahvaltı edemedim doğru düzgün.
Pozisyon değiştirse rahatlar mıyız bilmem çünkü kafası altta olanlar da şikayetçi :)

Hastaneye gittim kontrol içindi. Sancı az vardı doktora söledim nstye yolladı az çıktı ama normal dedi eve gelince şiddetlendi ama gidemedim tekrar. Kimse yoktu eşim mesaiydi mecbur geçmesimi bekledim

sancı nasıl bir his canım , nasıl hissedecegim sancı oldugunda ?

bence akışına bırak canım , kendi döner mutlaka
Önce öyle dedim de sonra baktım halinden memnun gibi hep aynı yerde kaburgaya sıkıştırmasın kendini bi şeyler yapayım da hem az kaldı yeri daraldıkça dönmesi zorlaşırmış bi de hadi normal doğumu geçtim ters bebegin sezeryanla alınması bile zor oluyormuş
yine de tabi önceliğim sağlıklı kavuşmak dönmezse de kendi bilir :)

bence akışına bırak canım , kendi döner mutlaka

O pek öyle olmuyor bence tabi duruma göre değişir kendi de dönebilir ama benim yeğenim ters duruyordu kardeşimin eşi egzersizleri işe yaramayacağını düşündüğü için yapmadı akışına bıraktı bebek dönmedi sezaryenle aldılar. Şimdi yine bebeği ters ssvd istiyor diyorki ben elimden geleni yapayım dönmezse de yapacak birşey yok.

Bizimki şimdi sağ üste doğru tekmeliyor çapraz durduğu için dönerse de mide mi tekmeler sanırım ki zaten midem baya kötü ama yapacak birşey yok hayırlısı inşallah.

Geçmiş olsun canım belki psikolojik artmıştır diyeceğim ama sancın artarsa git bence doktora ihmal etme
Benim bel ağrım oluyor arada sırada adet ağrısı gibi ama şiddetli degil çabuk geçiyor
Benim sancı devam ederse belim de başlıyo sancıyla beraber. Kemik yapım ince olduğundan normaldir diye düşünüyorum

Kızlar kontrole gittim dr uma tam 31 haftalık çıktı kilosu 1730 gr boyu 42.7 cm miş baş aşağı dönmüş nihayet darısı ters duranlara hatta yüzünü yakaladı dr usg fotosunu evde atarım şarjım az çok belli olmuyor bir de normal 2 boyutlu usg. eşime gösterdim sana benziyor dedim bence yaratığa benziyor dedi :) ayselciğim ben hareketlerini kaburgalarımda hissediyorum son günlerde sen de oralarda hissediyorsan belki dönmüştür seninki de canım...idrar yolu enfeksiyonu için de kültür istedi. benden bu kadar kızlar öptüm hepinizi...

Kızlar aranızda kum döken varmı hamilelikte . ben şimdiye kadar ne kum döktüm nede taş... İdrar tahlilinde kanaman var kum döküyorsun dedi doktor şoke oldum
Ben dokuyorum ara ara.
Hamileligimi kum dokerek ogrendim zaten 5.haftada, birkac kere daha tekrarladi. Cok agriyordu bobreklerim. Su sira biraz daha rahatladim cok şükür.

Almadim ama alacagim. Tiny love in aynisi var model olarak baska bir markada. Baby plus sanirim, e bebekte var. Onu alacagim.
Cok gerekli bir urun kesinlikle. Ben kizimda da parcalanincaya kadar kullandim.
Evde her yere tasiyabiliyorsunuz bebekler de seviyor zaten onu.
Dikkat ediyorum son zamanlarda, o tarz bir sey kullanmayanlarin bebekleri surekli kucakta, hic indirip bir yere koyamiyorlar bebekler fena alismis oluyor kucaga çünkü.

Sabirsiz61 ve masmaviyim , ben dün sabırsız dedikten sonra perine masajının detaylaırna baktım da, onu desteksiz yapmak mümkün değil sanki ya. benim göbeğimde zaten futbol topu var gibi, sağdan soldan hiç genişlemem olmadı ama ayak parmaklaırmı göremeyecek duruma geldim resmen. bu durumda bana eşim yardım etmezse ben yapamam gibime geliyor. deneyeceğim ama yok esnet filan diyor, aynaya nereye kadar. gerçi eşimi bu işe bu kadar da karıştırmak istemiyorum ama yapcak bir şey yok gibi.

O neymis ya ayipli hareketler mi var
Hic duymadim, ne ise yariyor nasil yapılıyormus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…