2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben ilk dogumdan sonraki halimi bildigimden makyaj deyince bana bir gülme geliyor:)
Siz yine de alin malzemelerinizi, herkesin dogumu farkli oluyor.
Biz hazırlıklı gidelim de ilk olunca her şey muamma zaten bakalım burdan yazarız makyaj yapabilenler yapamayanlar :)))

Aynı Bennnn, astım hastası gibiyim nefes alamıyorum ciğerlerime oturdu resmen, bide ters küçük bey :)
Astım mı oldum diyorum ben de artık
Benimki de ters işte galiba bizi daha çok etkiliyor ters olması
karnı burnunda dedikleri bu olsa gerek :) daha ne kadar yükseklere çıkacaksa :))

o sertlik çok fena gerçekten sanki karnım caaart diye yırtılacakmış gibi geriliyor akşamları bende diyorum 33de boyleysem 37de vay halime.nasıl geçer bu haftalar
Mucize yaşıyoruz bedenimizde ya ben de düşünüyorum nasıl biraz daha büyür bu karın ?nasıl genişler bu deri? diye ama inş az kaldı zaten

Ilk sayfada liste var. sabit duruyor. onemli seyleri oraya yazıyoruz. beslenme ve ihtiyac listeleri var mesela. anne bilgileri var. oraya bakip yollarsan iyi olur

Aşagıda olunca da zordur Eminim o kaburgalara tekme olayı bizde kafa sıkıştırma oluyor işte
bu gece irkilerek uyandım kaburgamı çok acıttı ilk kez hareketine uyanmış oldum :))
alttan vuruyor bizimkiler bi de göbek çevresinde hep sertlik oluyor dizleri diye düşünüyorum ittiriyor galiba
Ovalıyorum canım biraz iyi geliyor bi de banyo yapmak rahatlatıyor

Neymis o popo kaldirma hareketi?
Yere uzanıyorsun sırtını yastıkla destekleyip ayaklarını dizlerden kırıp poponu baş hizasından 30-40 cm kadar 10 dakika yukarda tutuyorsun bunu günde 3 kez yapmak lazımmış
Ben ayaklarımı koltuğa yasladım popoma da kırlent koyup kaldırdım tutamadım yoksa :))
Ama burda maksat popoyu başından yüksekte tutmak diye düşünüyorum senin dediğin secde hareketinde de öyle çünkü popo yukarda
Çok hareketlendi o ara benimki sert hareketler hissettim aşagıdan ayaklarını ittiriyordu

benımı asagıdanda rahatsız edıyor zaten benım oglanın ayagından cok ellerı oynuyor bı cocugun ellerı hıc durmazmı arkadas bıldıgın ıcerıyı kurcalıyor=)

Astım mı oldum diyorum ben de artık
Benimki de ters işte galiba bizi daha çok etkiliyor ters olması
karnı burnunda dedikleri bu olsa gerek :) daha ne kadar yükseklere çıkacaksa :))

Aynen çıktıkça yukarı çıkıyor korkuyorum artik ağzımdan doğuracağım diye tövbe Yarabbi :)))

Ayy canım dikkat et ishal salgını var çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun kızlar az kaldı inşallah problemsiz atlatırız son haftaları
nur_84 @xkardelenx
Teşekkürler canım hayırlısıyla bi 37 olsaydık.

Canım çok rahatsız olursan dra git direk nstye bağlıyorlar için rahatlar.

Kızlar aranızda kum döken varmı hamilelikte . ben şimdiye kadar ne kum döktüm nede taş... İdrar tahlilinde kanaman var kum döküyorsun dedi doktor şoke oldum
Ben 16. Haftada döktüm canım bol bol su iç 2.5 litreyi geç sürekli su içip tuvalete gitmek gerekiyormuş.

Dahada yukarı çıkmasın bunlar :))) popoyu kaldırınca yukarı çıkar gibi geliyi :)))
Zaten meraklı hemen kafayı kaburganın altına sokmaya, az iner gibi yapıp geri çıkıyor beyfendi , biraz kendine kızıyorum o ara hareketi kesip beni dinliyor. :))) sonra kaldığı yerden devammmmm:))) kuççük sıpacık :)))

Kızlar ev içinde kullanım için ana kucağı aldınız mı? Ben tiny love tarzı bir ürün düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı başka ürünlere de rastladım. Sizin önerileriniz var mı? Bir de sizce bu ürünlere gerçekten ihtiyaç var mı?

Hastaneye gittim kontrol içindi. Sancı az vardı doktora söledim nstye yolladı az çıktı ama normal dedi eve gelince şiddetlendi ama gidemedim tekrar. Kimse yoktu eşim mesaiydi mecbur geçmesimi bekledim

Ben zaten beceremiyorum normaldede yapmayı ama emin ol fırsat oluyor kardeşlerimden gördüm doğumdan 2 saat sonra kucaklarında oğlanlarla bildiğin kuaförden çıkmış gibiydiler onlara güveniyorum gelip banada bir el atarlar diye

ben aldım canım lınkını yolluyorum e-bebekten 300 tlye aldım benım cok hosuma gıttı oturma odasında yanımda kalır ılk zamanlar dıye dusundımhttp://urun.n11.com/ev-tipi-ana-kucagi/sunny-baby-ty-001-flora-ana-kucagi-kirmizi-P136047553?cid=604001&gclid=CIWfw_qtoNACFQUW0wod3AoEiA&gclsrc=aw.ds

Canım 10 gün önceki kontrolumuzde doktorumuz bana bebek henüz ters dönmemiş makat geliş duruyor yani oturur vaziyette bu nedenle vajina üstü ve kasıkta ağrı hissedersin tekmeleri ve hareketleri yüzünden korkma demişti bana seninde için rahat olsun normal şu süreçte.

şehir kütahya sat 31 mart 2016 2. bebek meslek öğretmen .cinsiyet erkek isim enes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…