2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba nasılsınız. ne güzel doğum çanta hazırlıkları konuşulmaya başlanmış. Ben daha alışverişi tamamlamadim az kaldı ama :)

Dün markette fenalaştım gözüm karardı bayılacak gibi oldum hastaneye gittim sonra bebeği görelim dedik. İyi dedi doktor çok şükür.

Ama bugün boğaz ağrısı ve griple uyandım. ayrıca ara ara giren kasik ağrısı var. doktoru aramadım artık utanıyorum sürekli oradayım. aramam gerekli mi sizce. her zaman yok ağrı arada giriyor sağ da sizce neden olabilir.

Apandisit olur diye bile korkuyorum. dert bitmiyor hergün bi ağrı hayırlısıyla bi ocak gelse de dogursak.

C candy1907 evet canım hastanede filan da yapıyorlar burda anladığım kadarıyla. ki yaptırcam ne varsa.
Esra bende senin gibi biraz mesafeliyimdir o nedenle işte biraz rahatsız oldum. sabah eşime çok kısa bahsettim, söylediği tek şey, bebeğimizle ilgili herşeyi sen yapıyorsun (bahsettiği şey hamileliğin kendisi) şu anda benim de o kadarcık bir katkım olsun bırak. tabi çok hoş. bende kendimi telkin edip rahatlatacağım. çünkü hissettiğim şeyin makul olmadığını farkındayım.

Maşallah ona uzun mu olcak yoksa :)
Bilmiyorum inşallah dönmüştür ama sanki bi değişiklik yok şeklinde gibi geliyor bana. haftaya kontrolümüz var o zaman anlarız :)

Perine masajını arkadaşım yapmıştı kendine ama becerememiş rahatsız olmuştu acıtmıştı yazık
Eşler de iyice izlemeli öğrenmeli öyle yapmalı bence
Bu arada kızlar Doğuma yakın bazı bitki çayları iyi geliyormuş ama doktorum adaçayı içme dedi süt kanallarını tıkıyormuş onun yerine ıhlamur papatya çayı önerdi

Maşallah ona uzun mu olcak yoksa :)
Bilmiyorum inşallah dönmüştür ama sanki bi değişiklik yok şeklinde gibi geliyor bana. haftaya kontrolümüz var o zaman anlarız :)
İnşallah sağlıklı olsunlar da canım boyu kilosu ikinci planda benim için....dönmüştür inşallah buraya yaz sen se kontrolünden sonra...

canım zaten biraz acıtacakmış benim anladığım kadarıyla, muhtemelen arkadaşın doğru yapıyodu. bakalım bizim deneyimler nasıl olcak

Merhabalar kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde... paşam 29+3 1550 gram 40 cm olmuş dr çok rahat bu dedi doğum pozisyonunda değil ama rahatça uzanmış beyefendi... haftasına göre biraz iriyiz dedi. Dğum şeklini sordu eşim tabiki normal dedi.
Ellerini yumruk yapmış hanginiz kızdırdınız diye güldü birde

MaşaAllah küçük davşana:)

Bugün sancıyla acile gittim nstde çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi sancı devam ederse pazartesi gel nstye alırız yine dedi. İnşallah geçer. İçim çok rahatladı yaa. Bi an doğum sancısı sandım..30+3 1500gram 40cm normal mi..?

ankarada yaşayan arkasaşlar bebeğim için hediyelik magnet yaptırcam da ankarada böyle şeyler nerde yapılıyor bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..ulus tarafına mı bakmak gerek..

Normaldir canım problem görürse söylüyor dr lar benim de 30+5 1730 gr 42.7 çıktı usg de yanılma payı da oluyor sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki de...

Kızlar haftaya toplu alışveriş yapacağız annemle bebek için 0-3, 3-6 ay kaçar adet zıbın takım tulum almalıyım siz neler aldınız 2. çocuk ama ilk gibi olacak herşeyi unutmuşum vallahi daha yıkayıp ütülenecek bir de zaten badi badi yürüyorum artık...kasım sonuna kadar tamamlayabilirim inşallah...

Kızlar bir tane 20 lik disim yarı çıkmış yarı gömüluydu 2 gündür ağrıyor bugün biraz daha şişti sanki yanagima edogru şişti .sizliyor disimi fircalamaktan başka bişey yapmadım gecmezse yarın dişçi ye gidecegim . dişçi ne yapabilir bilmiyorum .

Normaldir doktor bi şey demedikten sonra ama zaten burda kimseyle kıyas etme bence her çocuğun gelişimi farklı oluyor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…