erkek anneleri birde sünnet sıkıntımız var..fiyatlara baktım da var baya..benim doğumum 5000 tl olcak zaten 1500 tlden fazla da sünnet fiyatları galiba..40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum..böyle olursa zorlancaz gibi..zaten baya massaf yaptık şimdiye kadar..ama daha ileri bir zamanda yaptırmak da istemiyorum kafam karışıkk
Ben de büyümeden yaptırayım diyorum doğar doğmaz degil de 40 çıkmadan olur heralde hiç fiyat araştırması yapmamıştım ben de sorayım hastaneden hem ne zaman önerdiklerini de öğrenmek lazım
Benim de iki gündür nefesim yetmiyor sanki burnum tıkalı gibi nefes alırken zorlanıyorum yemek yedikten sonra özellikle
bi de karnım büyüdü iyice sertleşti özellikle akşamları bu sertlik çok rahatsızlık veriyor ne yapacağımı bilemiyorum sertliğe çare yok mu kızlar :/
bebeğim de ters olduğundan karnım çok yukarda resmen göğsümle bitişik :)
çok şikayet ettim sanırım ama bugün gözüm korktu 3hafta daha çalışmam lazım çünkü :))
Benim de iki gündür nefesim yetmiyor sanki burnum tıkalı gibi nefes alırken zorlanıyorum yemek yedikten sonra özellikle
bi de karnım büyüdü iyice sertleşti özellikle akşamları bu sertlik çok rahatsızlık veriyor ne yapacağımı bilemiyorum sertliğe çare yok mu kızlar :/
çok şikayet ettim sanırım ama bugün gözüm korktu 3hafta daha çalışmam lazım çünkü :))
Kızlar çocuğun hareketleri kasığımda. Kasığıma indi sanki ve o bölgede ağrım oluyor. Çok hareketliama göbek deliğimin altında yani tam kasıkta. Aşağıya da baskı oluyor normal mi yaa size danışayım dedim. Korkuyorum kasılma oluyor arada doğum sancısı gibi..
Makyajsız olmaz tabi :))
Çok merak ediyorum o arada makyaj yapıp hazırlanıp fotoğraf çekilecek fırsatımız gücümüz olacak mı her yerimiz şişmiş mi olacağız yoksa :))
diş macunu aklıma gelmemişti hiç iyi oldu yazdığın :)
Makyajsız olmaz tabi :))
Çok merak ediyorum o arada makyaj yapıp hazırlanıp fotoğraf çekilecek fırsatımız gücümüz olacak mı her yerimiz şişmiş mi olacağız yoksa :))
diş macunu aklıma gelmemişti hiç iyi oldu yazdığın :)
Kızlar aranızda kum döken varmı hamilelikte . ben şimdiye kadar ne kum döktüm nede taş... İdrar tahlilinde kanaman var kum döküyorsun dedi doktor şoke oldum
Kızlar aklınızda bulunsun doğruluk payını bilmiyorum buradada okumuştum farklı konuda , doğumun kolay olması için medine hurması tuketin diyorlar. Bayağı bi yorum okudum gerçektende yiyenlerde doğum daha kolay olmuş sözde. Son ay medine hurmasini gömecigim
bir de ahududu yaprağı çayı için diyorlar ama ondan emin olamıyorum. bir doktora sormak lazım. birinin hemşiresi 36 haftadan sonra iç doğumun kolay olur falan demiş
o sertlik çok fena gerçekten sanki karnım caaart diye yırtılacakmış gibi geriliyor akşamları bende diyorum 33de boyleysem 37de vay halime.nasıl geçer bu haftalar
hangi bilgiler gerekliydi? benim evdede bi ufaklık olunca bakamıyorum cok aktif değildim. okulda bakabiliyorum ancak
28 yaşındayım. ikinci bebis 60la hamileliğimi öğrendim.70 oldum oğluşum olacak adıda enes inşallah
mrs_aysel
canım benım oğlanın kafası asagıda ona ragmen ben mahvaoluyorum nefes alamıyorum aksamları tas gıbı karnım canım acıyor ben böyleysem allah sana yardım etsın yanı buda kötu cunku ayagı yukarda ya sureklı kaburgamı tekmelıyo sıpa=)karnını ov elınle sureklı o zaman yumusuyor sankı bıraz
Düzelsinler yaa ben dün popo kaldırma hareketine başladım bakalım dönecekm mi
çok oynadı ittirdi resmen alttan dönmicem mi dedi yoksa dönmeye mi çalıştı bilemiyorum :)))