2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de büyümeden yaptırayım diyorum doğar doğmaz degil de 40 çıkmadan olur heralde hiç fiyat araştırması yapmamıştım ben de sorayım hastaneden hem ne zaman önerdiklerini de öğrenmek lazım

Benim de iki gündür nefesim yetmiyor sanki burnum tıkalı gibi nefes alırken zorlanıyorum yemek yedikten sonra özellikle
bi de karnım büyüdü iyice sertleşti özellikle akşamları bu sertlik çok rahatsızlık veriyor ne yapacağımı bilemiyorum sertliğe çare yok mu kızlar :/
bebeğim de ters olduğundan karnım çok yukarda resmen göğsümle bitişik :)
çok şikayet ettim sanırım ama bugün gözüm korktu 3hafta daha çalışmam lazım çünkü :))

Benimki de ters hâlâ son haftalar yerlerde sürüneceğiz galiba bu gidişle aysel :))

Kızlar çocuğun hareketleri kasığımda. Kasığıma indi sanki ve o bölgede ağrım oluyor. Çok hareketliama göbek deliğimin altında yani tam kasıkta. Aşağıya da baskı oluyor normal mi yaa size danışayım dedim. Korkuyorum kasılma oluyor arada doğum sancısı gibi..

Nasil olcak bu işler hiç bilmiyom offf off

Kizlar hastaneye emzirme yastigimi da götürecegim bir arkadasim dogum yapmisti dikkatimi cekti normal yastik kayiyordu.

Ben ilk dogumdan sonraki halimi bildigimden makyaj deyince bana bir gülme geliyor:)
Siz yine de alin malzemelerinizi, herkesin dogumu farkli oluyor.

Aynı Bennnn, astım hastası gibiyim nefes alamıyorum ciğerlerime oturdu resmen, bide ters küçük bey :)

Kızlar aranızda kum döken varmı hamilelikte . ben şimdiye kadar ne kum döktüm nede taş... İdrar tahlilinde kanaman var kum döküyorsun dedi doktor şoke oldum

bir de ahududu yaprağı çayı için diyorlar ama ondan emin olamıyorum. bir doktora sormak lazım. birinin hemşiresi 36 haftadan sonra iç doğumun kolay olur falan demiş

o sertlik çok fena gerçekten sanki karnım caaart diye yırtılacakmış gibi geriliyor akşamları bende diyorum 33de boyleysem 37de vay halime.nasıl geçer bu haftalar

Listede yoksun. Bilgilerini yolla da ekleyeyim
hangi bilgiler gerekliydi? benim evdede bi ufaklık olunca bakamıyorum cok aktif değildim. okulda bakabiliyorum ancak
28 yaşındayım. ikinci bebis 60la hamileliğimi öğrendim.70 oldum oğluşum olacak adıda enes inşallah

mrs_aysel canım benım oğlanın kafası asagıda ona ragmen ben mahvaoluyorum nefes alamıyorum aksamları tas gıbı karnım canım acıyor ben böyleysem allah sana yardım etsın yanı buda kötu cunku ayagı yukarda ya sureklı kaburgamı tekmelıyo sıpa=)karnını ov elınle sureklı o zaman yumusuyor sankı bıraz

Benimki de ters hâlâ son haftalar yerlerde sürüneceğiz galiba bu gidişle aysel :))
Düzelsinler yaa ben dün popo kaldırma hareketine başladım bakalım dönecekm mi
çok oynadı ittirdi resmen alttan dönmicem mi dedi yoksa dönmeye mi çalıştı bilemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…