İnşallah canım.Normaldir canım problem görürse söylüyor dr lar benim de 30+5 1730 gr 42.7 çıktı usg de yanılma payı da oluyor sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki de...
Bir kere de hallediliyor aslında kıyafet alışverişi kaldıysa sadece..biraz belki yorulursun ama çok zevkli :)Kızlar haftaya toplu alışveriş yapacağız annemle bebek için 0-3, 3-6 ay kaçar adet zıbın takım tulum almalıyım siz neler aldınız 2. çocuk ama ilk gibi olacak herşeyi unutmuşum vallahi daha yıkayıp ütülenecek bir de zaten badi badi yürüyorum artık...kasım sonuna kadar tamamlayabilirim inşallah...
Benim de sanırım 2 ay önceydi 20lik dişim şişmişti biraz dayandım açıkcası o ağrıya gitmedim doktora. Şimdi de çürük var arkada arada bir ağrı yapıyor ama Doğum sonrasını bekleyeceğimKızlar bir tane 20 lik disim yarı çıkmış yarı gömüluydu 2 gündür ağrıyor bugün biraz daha şişti sanki yanagima edogru şişti .sizliyor disimi fircalamaktan başka bişey yapmadımgecmezse yarın dişçi ye gidecegim . dişçi ne yapabilir bilmiyorum .
İki gündür sancım oluyordu bi de stres de yaptım ilki erken doğdu diye .çok şükür çıkmadıNormaldir doktor bi şey demedikten sonra ama zaten burda kimseyle kıyas etme bence her çocuğun gelişimi farklı oluyor geçmiş olsun
Ilk 3 ve son 3 ayında dişçi birsey yapamiyirmus son 3 ayda erken doğuma sebep olabileceğini okudum .moralim bozuldu şimdi . karanfil cigniyorum . tuzlu su ile gargara da iyi geliyormus . Onu da yapicam .gebelik öncesi dış tartar temizletmistim ama 20 lik dışı cektirmemistim . Inşallah şişlik iner .bademcigmden kulağıma kadar ağrıyı hissediyorum . hersey yolunda gidiyordu nazar mi değiyor ndirBenim de sanırım 2 ay önceydi 20lik dişim şişmişti biraz dayandım açıkcası o ağrıya gitmedim doktora. Şimdi de çürük var arkada arada bir ağrı yapıyor ama Doğum sonrasını bekleyeceğim
İlki kaçıncı haftada doğmuştu ?İki gündür sancım oluyordu bi de stres de yaptım ilki erken doğdu diye .çok şükür çıkmadı
Benim bir hafta kadar sürdü şişliğin ağrısı ama çok şiddetli değildi dayandım sen de yazdıklarını uygularsın inş iyi gelir hafifletir acıyı.Ilk 3 ve son 3 ayında dişçi birsey yapamiyirmus son 3 ayda erken doğuma sebep olabileceğini okudum .moralim bozuldu şimdi . karanfil cigniyorum . tuzlu su ile gargara da iyi geliyormus . Onu da yapicam .gebelik öncesi dış tartar temizletmistim ama 20 lik dışı cektirmemistim . Inşallah şişlik iner .bademcigmden kulağıma kadar ağrıyı hissediyorum . hersey yolunda gidiyordu nazar mi değiyor ndir
Benim bir hafta kadar sürdü şişliğin ağrısı ama çok şiddetli değildi dayandım sen de yazdıklarını uygularsın inş iyi gelir hafifletir acıyı.
Çok rahat iyi geçiyor deme bari kimseye :)
Zaten millet bi acayip
Geçen gün kuzenlerle konuşuyorduk ikisi de yeni dogum yaptı ama hiç halden anlamıyorlar demekki unutuluyor zamanla. bana sürekli ay hamilelik çok zor iyice de şişmişsindir tüh tüh vah vah diye diye psikolojimle oynadılar :) iki gün sıkıntılı geçti sonra
Cnm gecmis olsun ben 20 gundur cekiyorum hem 20 lik dis gomulu hemde dolgulu disim kirildi onun agrisii 1.5 kutu parol 1 kutu rovamycine antbyotik gecirmedi su an amoklavin diye bir antbyotik iciyorum kulagima vurmustu.yemek yemiyor gece aglayarak uyaniyordm su an da agriyo zaman zaman ama eskisi gibi degil .disci dolgulu disi cektrmem icin kagit yazdi doktoruma kullanicagi ilac isimini morfini fln yazmis .dr izin verdi 32 den once bisey olmaz dedi ama benim agrim hafifledikce çektirmekten vazgeciyorum.bak bahsettim yine agrimaya basladiiiKızlar bir tane 20 lik disim yarı çıkmış yarı gömüluydu 2 gündür ağrıyor bugün biraz daha şişti sanki yanagima edogru şişti .sizliyor disimi fircalamaktan başka bişey yapmadımgecmezse yarın dişçi ye gidecegim . dişçi ne yapabilir bilmiyorum .
İlkinde sancıyla 32+6 ile yatış yapıldı doğum engellendi. 35+5 te doğdu 2.690 gram olarak çok şükür sağlıklıydı. Bunda da stresliyimİlki kaçıncı haftada doğmuştu ?
Ben de geç gelecek diye korkuyorum :)
Sabırsızım bu aralar erken gelmesin tabi de geç de kalmasın :)
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin ilkinde çok heyecanlıydım hemen zaman geçsin doğsun diyordum. Şimdi de vaktini doldursun diyorum.İlki kaçıncı haftada doğmuştu ?
Ben de geç gelecek diye korkuyorum :)
Sabırsızım bu aralar erken gelmesin tabi de geç de kalmasın :)
Erken doğumun sebebi neydi?İlkinde sancıyla 32+6 ile yatış yapıldı doğum engellendi. 35+5 te doğdu 2.690 gram olarak çok şükür sağlıklıydı. Bunda da stresliyim
Bizde de durumlar aynı. Hala ismi seçemedik. Eşim güya sen seç diyor ama seçtiklerimi de beğenmiyor. Barış ismi bizim de seçenekler arasındaydı ama en son kerem de olabilir dedik. Aslında ben eski isimleri de seviyorum. Kerem in yanına bir tane de kısa eski isimlerden koyayım diyorum. Ali Kerem nasıl olur sizce? Gwrçi eşim iki isim olmasına da karşı ama ikna ederim belki :)Günaydın arkadaşlar.
Bebeklerin isimlerini kesinlestirdiniz mi?
Biz hala netlestirebilmis degiliz.
Surekli ben koyacagim adını diyorum ama sectigim isimleri eşim de onaylasin istiyorum.
O da her isme bir kulp takiyor.
Babasinin adini koymak istiyor biliyorum ama asla koymayacagimi soyledim.
Adi guzel kayınpederimin , cok da tutulan bir isim ama istemiyorum iste bu gelenege prensip olarak karşıyım:)
Esim acaba hicbir ismi icime sindirmeyerek beni yildirip en sonunda yine babasinin adini mi koymayi planlıyor ki :/
Canım ben denedim birkaç gün önce. Bana biraz ağır geldi. Özellikle de ana kucağı. Bel fıtığı var bende o yüzden farklı modellere kaydık. Concord neo 2016 diye bir araba aldık.kızlar hepsiburadada anne-bebek kategorisinde sepette %15 indirim var..bebek arabamızı alalım hazır indirim yakalamışken dedik..ama hala cadillac ve air arasındayım..yakın zamanda bu arabaları deneyen var mı siz ne düşünüyorsunuz?
Ali cok guzel, benim aklima da Ali Baris geliyor arada :) kizimin ismi çift, bu sefer tek isim olsun istiyorum.Bizde de durumlar aynı. Hala ismi seçemedik. Eşim güya sen seç diyor ama seçtiklerimi de beğenmiyor. Barış ismi bizim de seçenekler arasındaydı ama en son kerem de olabilir dedik. Aslında ben eski isimleri de seviyorum. Kerem in yanına bir tane de kısa eski isimlerden koyayım diyorum. Ali Kerem nasıl olur sizce? Gwrçi eşim iki isim olmasına da karşı ama ikna ederim belki :)
son 3 ayda doktorlar birşey yapmak istemiyorlar pek. yinede sizi rahatlatacak birşeyler yaparlar sanırım.Kızlar bir tane 20 lik disim yarı çıkmış yarı gömüluydu 2 gündür ağrıyor bugün biraz daha şişti sanki yanagima edogru şişti .sizliyor disimi fircalamaktan başka bişey yapmadımgecmezse yarın dişçi ye gidecegim . dişçi ne yapabilir bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?