- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Kaşıntı için sirkeli su ile yıkayabilirsin ben çok faydasını görüyorum bendede sürekli tekrarlardı hamilelik önceside sonrasıda. İnanılmaz rahatlatıyor hiçbir zararıda yok.Banada antibiyotikten oldu gibi geldi kaşıntı. Başta yoktu çünkü. Yarın antibiyotik bitecek doktora gidip tekrar idrar vereceğim bakalım.
Bu aldığım deterjanlar zaten şimdi tüm giysiler yıkayınca biter bence bende yine alırım. E bebeğinki de guzelmiş onu da denerim kesin.
Ben beğendim sade aslında ve çok güzel durmuş üzerinde güle güle giy :)Hastane icin pijama aldim nasil sizce degistirsem mi diye dusunuyorum en sade bu geldi gozume ama bidee sizin fikrinizi aliym dedim
Hahah canimmm ewde bebekten daha tehlikelisi 7 yasinda bi canavar varGule gule kullan pek suslu bir seymis cok hos.
Ben ozel bir sey almadim sadece yakadan dugmeli normal pijama.
Logusa pijamasi diye birkac ornek baktim ama hic hosuma gitmedi onlar.
Bu arada istemsiz bir sekilde pijamadan cok haliya takildi gozum. Ne kadar beyaz bir hali :) bakalim bebekten sonra da sabredebilecek misin bu beyazliga:))
Ayyy gercektenmi sewindim iyi bari ben cok kararsiz kalmistim degistirsem mi diye kalsin o ozaman
canim ben begendim. Nereden ve ne kadara aldinHastane icin pijama aldim nasil sizce degistirsem mi diye dusunuyorum en sade bu geldi gozume ama bidee sizin fikrinizi aliym dedim
Birde benim aklıma birşey takıldı soracağım doktora gidinceye hep unutuyorum size sorayım. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı oluyorya o hastanenin bize verdiği fiyata dahil mi değil mi emin olamadım. Oraya bir örnek albüm koymuşlar baktım fiyat sorduğumda sormayı unuttum. Ama sanırım o ayrı değil mi? Bilenler beni bi aydınlatın
Banada antibiyotikten oldu gibi geldi kaşıntı. Başta yoktu çünkü. Yarın antibiyotik bitecek doktora gidip tekrar idrar vereceğim bakalım.
Bu aldığım deterjanlar zaten şimdi tüm giysiler yıkayınca biter bence bende yine alırım. E bebeğinki de guzelmiş onu da denerim kesin.
Hastane icin pijama aldim nasil sizce degistirsem mi diye dusunuyorum en sade bu geldi gozume ama bidee sizin fikrinizi aliym dedim
B bugza Merhaba, aslinda ozel mesaja yaziyordum ama kullanici ayarlarından dolayı atamadim.Ben her gün birseyler yazan bi üye olmadım ama sessiz takipçilerden de değildim. 28 aralığa sezaryen günü alınca aralık annelerinide takip ettim sonra bi gün baktım ki listeden adım silinmiş.Yani bir sürü güzel şeyler paylaştıktan sonra bi gün merhaba bende aralıkta doğum yapıcam yazdım diye niye kapı dışarı edildigimi anlayamadım.
Eki Görüntüle 1910575
Eki Görüntüle 1910576
Siz Aralık annelerine yazmaya karar vermemiş miydiniz? Bizim uğraştığımız saçma sapan şeyleri başka topiklerde bile konuşmak istemiyorsunuz sanıyorduk? Yanlış mı anlamışız??
Arkadaslar benim dun ve bugun sanki hafif belim ve karnim agiriyor yavastan tirsmaya basladim bizimki aceleci davranmaz insallah. Doktora gitsem mi ki
Geçmiş olsun canım çok yüksek ihtimal Braxton hicks kasılmasıdır. Benim ilk gebeliğim gerçi tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama bu haftalarda yalancı sancılar çok olurmuş. Doktorum düzenli sancılar olmadığı sürece günde 10 kereye kadar kasılmadan korkma demişti. Geçen gün benimde feci bi sancım oldu, aha bebek geliyor herhalde dedim meğer ishal olmuşumArkadaslar benim dun ve bugun sanki hafif belim ve karnim agiriyor yavastan tirsmaya basladim bizimki aceleci davranmaz insallah. Doktora gitsem mi ki
Bugun biraz temizlik falan yaptim gerci ama biraz uzanayim gecmezse arayayim.en iyisi. Doktorlarda sanki sekizinciyi doguruyoruz kasilma olursa gel kasilma nasil bisi acaba yinede sansliyim annem ebe olmadi o dogurturayni durum bende de var, ama surekli degil ara ara oluyor..
surekli ve yatinca dinlenince gecmeyen kasilmalar olursa ara beni demisti dr..
insan korkuyor haliyle.. istersen bi ara doktorunu canim
Aman daha dogmasinlar. Azcik daha yatsinlar icerde. Birde en son makat duruyodu bir hafta once ne ara dondu de dogcak dimiGeçmiş olsun canım çok yüksek ihtimal Braxton hicks kasılmasıdır. Benim ilk gebeliğim gerçi tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama bu haftalarda yalancı sancılar çok olurmuş. Doktorum düzenli sancılar olmadığı sürece günde 10 kereye kadar kasılmadan korkma demişti. Geçen gün benimde feci bi sancım oldu, aha bebek geliyor herhalde dedim meğer ishal olmuşum
Bugun biraz temizlik falan yaptim gerci ama biraz uzanayim gecmezse arayayim.en iyisi. Doktorlarda sanki sekizinciyi doguruyoruz kasilma olursa gel kasilma nasil bisi acaba yinede sansliyim annem ebe olmadi o dogurtur
Ozdilekten aldim ben 100 tl idi .ama n11 de fln da var aynisicanim ben begendim. Nereden ve ne kadara aldin
İnşallah bu bebeğini tam vaktinde sağlıkla kucağına alırsınİlkinde sancıyla 32+6 ile yatış yapıldı doğum engellendi. 35+5 te doğdu 2.690 gram olarak çok şükür sağlıklıydı. Bunda da stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?