2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kaşıntı için sirkeli su ile yıkayabilirsin ben çok faydasını görüyorum bendede sürekli tekrarlardı hamilelik önceside sonrasıda. İnanılmaz rahatlatıyor hiçbir zararıda yok.

Hahah canimmm ewde bebekten daha tehlikelisi 7 yasinda bi canavar var bende heryere baktim da cok abartili seyler vardi sade gunluk aldim bide bunu aldim suslu olsun diye bnde

Ayyy gercektenmi sewindim iyi bari ben cok kararsiz kalmistim degistirsem mi diye kalsin o ozamanewet m beden aldim walla 70 kg olmusum ben bana boyle oldu üstüm benim dar biraz o yuzden tam oturmadi bile.

B bugza Merhaba, aslinda ozel mesaja yaziyordum ama kullanici ayarlarından dolayı atamadim.Ben her gün birseyler yazan bi üye olmadım ama sessiz takipçilerden de değildim. 28 aralığa sezaryen günü alınca aralık annelerinide takip ettim sonra bi gün baktım ki listeden adım silinmiş.Yani bir sürü güzel şeyler paylaştıktan sonra bi gün merhaba bende aralıkta doğum yapıcam yazdım diye niye kapı dışarı edildigimi anlayamadım.

ben de henuz gidip konusmadim canim bilmiorum o yuzden..
liv de benim dr, orayla anlasmali oldugundan daha uyguna gelir dedi.. 1900 mu ne aliomus hastane.. gidip bakmadim daha..
bu fiyata dahil degildir fotografci..
ama fotocu, kuafor, susleme fln kapsayan bi paketleri var mi sormak lazim..

Aynen kuzum, geçenlerde I ikizcan2016 ile de konuşmuştuk. Antibiyotik kötü bakteriler gibi iyileri de yok ettiği için sonrasında mantar vb. problemler olabiliyor. Bana çok uygun geldi e-bebek'teki fiyat 52 yıkama üstüne bir de organik olunca kaçırmayayım dedim. :) Marketten Dalin falan alsak aynı fiyata gelecek neticede.

Kızlar bebısmbugun cok hareketlı yansankı içime sıgmıo gıbı cok canımı acıyıyor nasıl sakınlıcek bu cocuk ya

Hastane icin pijama aldim nasil sizce degistirsem mi diye dusunuyorum en sade bu geldi gozume ama bidee sizin fikrinizi aliym dedim

modeli cok guzel canim ama biraz kucuk olmus gibi geldi bana, gogus bolgesi..
emzirirken biraz daha buyicekler malum :))
yoksa modeli rengi fln cok guzel..

Siz Aralık annelerine yazmaya karar vermemiş miydiniz? Bizim uğraştığımız saçma sapan şeyleri başka topiklerde bile konuşmak istemiyorsunuz sanıyorduk? Yanlış mı anlamışız??

hay agzina saglik derincim :))
biz aralika da yazdik ne var ki..
nie durup dururken cikarildik anlamadik ki..
bu topigin seviyesi dusuk zaten, hepimiz seviyesiz insanlariz, yalanciyiz fln..
neden hazmedemiyorsunuz ki cikarilmayi..

Arkadaslar benim dun ve bugun sanki hafif belim ve karnim agiriyor yavastan tirsmaya basladim bizimki aceleci davranmaz insallah. Doktora gitsem mi ki

Arkadaslar benim dun ve bugun sanki hafif belim ve karnim agiriyor yavastan tirsmaya basladim bizimki aceleci davranmaz insallah. Doktora gitsem mi ki

ayni durum bende de var, ama surekli degil ara ara oluyor..
surekli ve yatinca dinlenince gecmeyen kasilmalar olursa ara beni demisti dr..
insan korkuyor haliyle.. istersen bi ara doktorunu canim

Geçmiş olsun canım çok yüksek ihtimal Braxton hicks kasılmasıdır. Benim ilk gebeliğim gerçi tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama bu haftalarda yalancı sancılar çok olurmuş. Doktorum düzenli sancılar olmadığı sürece günde 10 kereye kadar kasılmadan korkma demişti. Geçen gün benimde feci bi sancım oldu, aha bebek geliyor herhalde dedim meğer ishal olmuşum

ayni durum bende de var, ama surekli degil ara ara oluyor..
surekli ve yatinca dinlenince gecmeyen kasilmalar olursa ara beni demisti dr..
insan korkuyor haliyle.. istersen bi ara doktorunu canim
Bugun biraz temizlik falan yaptim gerci ama biraz uzanayim gecmezse arayayim.en iyisi. Doktorlarda sanki sekizinciyi doguruyoruz kasilma olursa gel kasilma nasil bisi acaba yinede sansliyim annem ebe olmadi o dogurtur

Aman daha dogmasinlar. Azcik daha yatsinlar icerde. Birde en son makat duruyodu bir hafta once ne ara dondu de dogcak dimi

Bugun biraz temizlik falan yaptim gerci ama biraz uzanayim gecmezse arayayim.en iyisi. Doktorlarda sanki sekizinciyi doguruyoruz kasilma olursa gel kasilma nasil bisi acaba yinede sansliyim annem ebe olmadi o dogurtur

walla ben de bilmiom nasi bisi ama olunca anlariz diye oyle diolar galiba :)))
yorulunca da oluyormus karin agrisi, bana hic is yapma dedi..
dinlenince gecmeyen agri olursa ara dedigine gore, yorgunluktan oluyosa yatinca gecmesi lazim :)) sen dinlen bi iki saat uzan bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…