2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim arkadaşın doktoru gerek yok demişti ve kesisiz normal dogum yaptı hatta dogumdan çıkınca eee çok kolaymış ikinciyi hemen yapayım ddi :) darısı bize olsun :)
ama benim doktor yapıyormuş benim Bebek ters olarak devam ederse bakmaz heralde haftaya gidince sorayım

Kızlar bebısmbugun cok hareketlı yansankı içime sıgmıo gıbı cok canımı acıyıyor nasıl sakınlıcek bu cocuk ya
Konuşsana annesi onla bazen işe yarıyor :) elinle yumuşak yumuşak okşa karnını yada duş al sakinleşsin :)

Arkadaslar benim dun ve bugun sanki hafif belim ve karnim agiriyor yavastan tirsmaya basladim bizimki aceleci davranmaz insallah. Doktora gitsem mi ki
Bende de oluyor bel ağrısı aynı adet olacakmış gibi hatta bugün yoğun bi şekilde hissettim ama bu haftalar yalancı sancı dedikleri oluyor sanırım

Bebişin kıyafetlerini yıkadım kızlar sonunda :)
Açık renklileri önce atayım dedim makinenin 3te biri bile dolmamış gibi gelmişti ama asarken sığmadı çamaşırlığa minik minik ne kadar çok yer kaplıyormuş bunlar :)))
Daha renkliler var koyular var örgüleri de ayrı atmak lazım geç kalmışım bu işe başlamaya galiba :)

doğum sancısı gelince otursan oturamazsın yatsan yatamazsın ayakta hiç duramazsın çok değişik bi sancı ne etsen hafiflemez. Düzenli aralıklarla gelir.

Ben saçma derken melina denen arkadaşın yaptıklarından bahsettim,neden bu kadar önyargılısınız?Bu kadar çaba harcamanıza gerek yok nerde ne soylediğimi biliyorum.Ben direk aman su topik soyle ben buraya geldim demedim aksine yazilanlara konu kapansin dedim.Şuana kadar yanlış bir söylemim mi oldu Allahaşkina,herkes üyeliğini iptal ettirdi gitti onlar iyi bir ben mi kötü oldum başka topigide okuyacagimi belirterek? I ikizcan2016 ordaki sacmasapan kesinlikle senin için değildi,söylemek istedim.Tabiki kimseye birsey ispatlamamama gerek yok ama kaç aydır birseyler paylaşırken bu yanlış anlaşılma canımı sıktı hepsi bu.

Artik bu grubu takip etmeyeceginizi soylemissiniz arkadasta listeden silmis takip etmeyeceginiz bir grubun listesinde olup olmamamiz neden onemli ki

ben günlük takip etmiorum ama en son kan verdiğinde tokluk 73 çıktı güya bide şeker bar anlamadım bu işi bende .doktor normal dedi

ben de sadece açık renkleri yıkadim havada yağışli şuan uyuyamadim resmen sanirim uykusuz gecelere hazırlik yaptırıyor bizim ufaklik

Günaydın kızlar ben de dün eminönüye gittim son eksiklerimizi aldık çok şükür ama nasıl bilmiyorum fena bir virüs kapmışım dün saat 5ten sonra bir mide bulantısı başladı yolda evde 7 kere kustum hastanede de serumu bile alırken kustum çok fena kalabalık yerlerde bulaşıyomuş dikkat edin kendinize kalabalık yerlere pek girmemeye çalışın inanılmaz halsizlik yapıyo

Cok gecmis olsun canim. Simdi iyisin insallah. Halsiz olmaz olur musun o kadar kustuktan sonra. Dikkat et kendine. Benim kusma fobim var birde kendimi hayal edemiyorum

Ben 2 hafta sonra ya erteledim .bu haftaki kontrolde Dr. um iyisin bence calismaya devam et dedi . izne çıkınca bekleyecegin süre uzun olduğu için strese girmeye baslarsin surekli kendini dinlersin dedi . doğru valla evde oturmaya alışkın deilim .2hafta sonra bebek kıyafetleri yikicam. ev de boya badana .tül perde yıkama hali lari yikatmaya verecem . zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum .
Bir de sabahları uyandigimda ellerim uyumuş oluyo bazen yada kolum . gebelik le mi alakali acaba

Çok iş varmış senin aslında çok yorulabilirsin izne kaçıncı haftanda çıkıyorsun ?
Ben 37 de ayrılacağım izne. buradaki takvimden de önde gidiyor mesela bugün 34+2 o yüzden ben bugün ütüleri de yapabilirsem iyi olacak.
Benim de oluyor o uyuşmalar ama elini kolunu yataktan sarkıtıyorsan yada yastık altına koyuyorsan da olabilir . Belli bi haftadan sonra da magnezyum içmeyin diyorlar.

Çantayı hazırlayan var mı bilmiyorum ama bence bu işler dünyanın en zevkli hazırlıklarındanmış
Allah bu duyguyu yaşamaya hakeden isteyen özlemle bekleyen herkese nasip etsin
Gözümü açıp çamaşır yıkamaya devam :) Günaydın herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…