Benim arkadaşın doktoru gerek yok demişti ve kesisiz normal dogum yaptı hatta dogumdan çıkınca eee çok kolaymış ikinciyi hemen yapayım ddi :) darısı bize olsun :)Kızlar ben birseyi merak ediyorum...
Su çatı muayenesi , gereklimi sizce, kaç tane arkadaşım çatı muayenesine girdi normal doğuma el verisli vs denildi nedense hep son dakikada sezaryen e alındılar yok sancı yok yok suyu bitti vs. O muayeneyi olduğu ile kaldı... Usg ile bakildiiginda kemik yapısindan vs anlaşılmıyor mu bu çatı darlığı normaligi vs... Zaten normal doğum başladığında 50 kere bakıyorlar açılmaya vs vs önceden gerek varmı baktirmaya zaten çocuk tersse sezaryene yönlendiriyorlar, ben pek baktirma taraftarı değilim ama yinede sizlerin düşüncesini merak ettim
Konuşsana annesi onla bazen işe yarıyor :) elinle yumuşak yumuşak okşa karnını yada duş al sakinleşsin :)Kızlar bebısmbugun cok hareketlı yansankı içime sıgmıo gıbı cok canımı acıyıyor nasıl sakınlıcek bu cocuk ya
Bende de oluyor bel ağrısı aynı adet olacakmış gibi hatta bugün yoğun bi şekilde hissettim ama bu haftalar yalancı sancı dedikleri oluyor sanırımArkadaslar benim dun ve bugun sanki hafif belim ve karnim agiriyor yavastan tirsmaya basladim bizimki aceleci davranmaz insallah. Doktora gitsem mi ki
doğum sancısı gelince otursan oturamazsın yatsan yatamazsın ayakta hiç duramazsın çok değişik bi sancı ne etsen hafiflemez. Düzenli aralıklarla gelir.walla ben de bilmiom nasi bisi ama olunca anlariz diye oyle diolar galiba :)))
yorulunca da oluyormus karin agrisi, bana hic is yapma dedi..
dinlenince gecmeyen agri olursa ara dedigine gore, yorgunluktan oluyosa yatinca gecmesi lazim :)) sen dinlen bi iki saat uzan bakalim..
Ben saçma derken melina denen arkadaşın yaptıklarından bahsettim,neden bu kadar önyargılısınız?Bu kadar çaba harcamanıza gerek yok nerde ne soylediğimi biliyorum.Ben direk aman su topik soyle ben buraya geldim demedim aksine yazilanlara konu kapansin dedim.Şuana kadar yanlış bir söylemim mi oldu Allahaşkina,herkes üyeliğini iptal ettirdi gitti onlar iyi bir ben mi kötü oldum başka topigide okuyacagimi belirterek? I ikizcan2016 ordaki sacmasapan kesinlikle senin için değildi,söylemek istedim.Tabiki kimseye birsey ispatlamamama gerek yok ama kaç aydır birseyler paylaşırken bu yanlış anlaşılma canımı sıktı hepsi bu.Eki Görüntüle 1910575
Eki Görüntüle 1910576
Siz Aralık annelerine yazmaya karar vermemiş miydiniz? Bizim uğraştığımız saçma sapan şeyleri başka topiklerde bile konuşmak istemiyorsunuz sanıyorduk? Yanlış mı anlamışız??
Artik bu grubu takip etmeyeceginizi soylemissiniz arkadasta listeden silmis takip etmeyeceginiz bir grubun listesinde olup olmamamiz neden onemli kiBen saçma derken melina denen arkadaşın yaptıklarından bahsettim,neden bu kadar önyargılısınız?Bu kadar çaba harcamanıza gerek yok nerde ne soylediğimi biliyorum.Ben direk aman su topik soyle ben buraya geldim demedim aksine yazilanlara konu kapansin dedim.Şuana kadar yanlış bir söylemim mi oldu Allahaşkina,herkes üyeliğini iptal ettirdi gitti onlar iyi bir ben mi kötü oldum başka topigide okuyacagimi belirterek? I ikizcan2016 ordaki sacmasapan kesinlikle senin için değildi,söylemek istedim.Tabiki kimseye birsey ispatlamamama gerek yok ama kaç aydır birseyler paylaşırken bu yanlış anlaşılma canımı sıktı hepsi bu.
ben günlük takip etmiorum ama en son kan verdiğinde tokluk 73 çıktı güya bide şeker bar anlamadım bu işi bende .doktor normal dediKan sekeri takibi yapan ya da konu hakkinda bilgisi olan birileri bana yardim edebilir mi?
Seker yuklemesinde sekerim biraz yuksek cikmisti arkadaslar. Bir hayli dikkat ederek kontrol altinda tutuyorum sekeri sorun yok şükür.
Ama son gunlerde ciddi dalgalanmalar oluyor.
Bugun mesela.
Kahvaltimi guzelce ve doya doya yaptim. Sonra haftasonu is guc malum. Ayakta kaldim bir hayli. Birden bir fenalik hissi geldi. Biraz uzandim baktim icim gidiyor pek hayra alamet degil, uyumak uzereyim.
Kalkip sekeri ölçtüm 70 çıktı. Kahvaltinin 3 saat falan sonrası asagi yukari.
Bu kadar nasil dusebilir? Sizlerde de oluyor mu?
Gecen haftalarda da yasadim. 65e falan düşüyor. Sonra hemen bir şeyler yedim bu sefer de 180e çıkmış.
Simdi de can havliyle aklima ilk gelen bir bardak sut, bir küçük muz ve bir dilim kek yedim. Bilmiyorum bu da uçuracak mi simdi sekeri?
Herkesin derdi yukselmesiyken benimki feci düşüyor. Tokluk sekeri 70 cikar mi ya?
Cok gecmis olsun canim. Simdi iyisin insallah. Halsiz olmaz olur musun o kadar kustuktan sonra. Dikkat et kendine. Benim kusma fobim var birde kendimi hayal edemiyorumGünaydın kızlar ben de dün eminönüye gittim son eksiklerimizi aldık çok şükür ama nasıl bilmiyorum fena bir virüs kapmışım dün saat 5ten sonra bir mide bulantısı başladı yolda evde 7 kere kustum hastanede de serumu bile alırken kustum çok fena kalabalık yerlerde bulaşıyomuş dikkat edin kendinize kalabalık yerlere pek girmemeye çalışın inanılmaz halsizlik yapıyo
Saol cnm biraz daha iyi gibiydim sabah biraz çorba içtim başladı yine bulantı midem bişey almayacak anlaşılanCok gecmis olsun canim. Simdi iyisin insallah. Halsiz olmaz olur musun o kadar kustuktan sonra. Dikkat et kendine. Benim kusma fobim var birde kendimi hayal edemiyorum
Bebişin kıyafetlerini yıkadım kızlar sonunda :)
Açık renklileri önce atayım dedim makinenin 3te biri bile dolmamış gibi gelmişti ama asarken sığmadı çamaşırlığa minik minik ne kadar çok yer kaplıyormuş bunlar :)))
Daha renkliler var koyular var örgüleri de ayrı atmak lazım geç kalmışım bu işe başlamaya galiba :)
Çok iş varmış senin aslında çok yorulabilirsin izne kaçıncı haftanda çıkıyorsun ?Ben 2 hafta sonra ya erteledim .bu haftaki kontrolde Dr. um iyisin bence calismaya devam et dedi . izne çıkınca bekleyecegin süre uzun olduğu için strese girmeye baslarsin surekli kendini dinlersin dedi . doğru valla evde oturmaya alışkın deilim .2hafta sonra bebek kıyafetleri yikicam. ev de boya badana .tül perde yıkama hali lari yikatmaya verecem . zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum .
Bir de sabahları uyandigimda ellerim uyumuş oluyo bazen yada kolum . gebelik le mi alakali acaba
Geçmiş olsun ya salgın var bence deSaol cnm biraz daha iyi gibiydim sabah biraz çorba içtim başladı yine bulantı midem bişey almayacak anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?