2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben günlük takip etmiorum ama en son kan verdiğinde tokluk 73 çıktı güya bide şeker bar anlamadım bu işi bende .doktor normal dedi
Aa oyle mi, buna gercekten sevindim.
Yani yanlis anlama canim , doktorun normal demesine sevindim:)
Olabilen bir sey demek ki.
Bizim sekerler dengesiz herhalde

Ayy cok gecmis olsun, Allah sifa versin.
Bu ara ne cok duyduk bu kusma ishal vakasini.

Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım biz ablamla ev temizliğini bitirdik geçen hafta. hafta içi de alışverişini yapıcaz yıkayıp ütüleme derken Kasım sonuna kadar herşeyi tamamlamayı aralıkda da dinlenip beklemeyi düşünüyorum iyice ağırlaşmışım artık cuma günü birax koşturdum akşamına bacak bel ağrısından duramadım oturduğum yerden kalkamadım... bu arada bebeğin hareketleri düzensizleşti bir gün akşama kadar durmuyor ertesi gün kımıldamıyor bugün de sabahtn beri en fazla 2-3 defa anca hissettim o da kasıklarımda minik minik...el uyuşması bende de var kızlar hatta sabah kaltığımda ellerimi kavuşturup yumruk yapamıyorum ayak bilekleri de şişmeye başlamış çoraplar iz yapıyor ay ne zormuş ne zormuş bi doğursaydık hayırlısıyla.... bunun bir de lohusalığı var pöfff.... öptüm hepinizi mutlu pazarlar.

Selamlar canım bende 20 haftalık hamileyim ve su anda çok kötü kasık agrisi cekiyorum yürümekte bile zorlaniyorum. Normal mi acaba ağrılar bu haftalarda.

Artik bu grubu takip etmeyeceginizi soylemissiniz arkadasta listeden silmis takip etmeyeceginiz bir grubun listesinde olup olmamamiz neden onemli ki
Takip etmeyecegimi nerede söylemişim ? Benim anlamadigim burada ne kadar olumsuz konuşanlar insanların duygularını sömürenler oldu en en kötü ben oldum.Yoksa ha aralık ha ocak burayı okumak okuMamak kimsenin hayatını eksiltmiyor,bu kadar uğraşıp yaziyorsam yanlış anlasildigimi belirtmek içindi.Kaç aydır buradayım ne olumsuz bişey söyledim ne biriyle olumsuz birsey yaşadım.

Ya erken geleceği tutarsa
İlk oğlum 39+4 te normal doğdu canım bu da muhtemelen 39 u bitirir diye düşünüyorum daha erken gelirse de hallederiz bir şekilde :) o kısmı pek düşünmek istemiyorum hep olumlu düşünüyorum bir de aralığın son haftası annem gelecek bana yardımcı olur :) yıkamada ütüde filan

Arkadaşlar herkese merhaba biz de dün birkac eksigi almaya gittik onden butun acilan citcitlimiz.yoktu ondan aldik,3tane aldim ikisinde 0-50 cm yaziyo biri de 0-1 ay acaba gereksiz mi.oldu ki 50cm cok mu az bilemedim,değişim hakkim var bir de ekledim battaniyeden aldik kundak gibi de olanlardan kullananlar var mi cok mu kalin olur ki

50cm olanlar ilk doğduğunda giyebilir sonra çabuk büyüyor diyorlar çok alma onlardan zaten. 0-1 olanla hemen hemen aynıdır Di mi? Zıbın çok giyerler kış bebekleri olacak bizimkiler
Ben yıkayınca fark ettim mesela 6-9 yazan zıbın biraz çekmiş bence 3-4 aylıkken giyer onu
belki aldıkların öyle olur biraz ufalır yıkayınca sen 0-3 al bundan sonra bence
Battaniyede iyi olmuş gayet bence kucaklarken açıldı örteyim derdin olmaz işte fermuarı çek tamam :)

Aa oyle mi, buna gercekten sevindim.
Yani yanlis anlama canim , doktorun normal demesine sevindim:)
Olabilen bir sey demek ki.
Bizim sekerler dengesiz herhalde
aynen canım tokluk şekerim bide bu benim düşük geldi banada bitek şeker yüklememde yüksek çıkmıştı onun dışında hep böyle .

çok güzelmiş battaniye. 50 cm'de sadece 3 tane almışsınız gereksiz olmaz bence yeni doğduklarında da giyecekler birşeyler diye düşünüyorum. güle güle kullanın

Selamlar canım bende 20 haftalık hamileyim ve su anda çok kötü kasık agrisi cekiyorum yürümekte bile zorlaniyorum. Normal mi acaba ağrılar bu haftalarda.
Benim 20 li haftalarımda çok olmuştu şu anda 30 lardayım yine var ama o kadar yogun değil Dr rahmi tutan bağlarla kasığın alt tarafını tutan bağlar aynı rahim büyüdükçe kasması normal demişti ben bide hep sol tarafa yatıyodum bugünlerde saga da yatıyorum azaldı bşrax

Bide dediğim gibi vücut kendini normal doguma hazırlıyor bide böyle bişey var internette okumuştum sen sorunca yine bulayım dedim

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 33
0_1 olanlar 56cm. Ama marka marka degisiyor bazilari 58cm bende. Bencede daha küçüğü cok giyme sanslari olmaz zaten ortalama 49 50 cm doguyorlar:)

Ilk dogdugunda tulum yada alt ust yenidogan kiyafeti icine giydirebilirsin kullanisli olur 3 tane cok degil ama cok giyemeyecek zaten 49 50 cm doguyorlar kuculecek hemen :)

Bide dediğim gibi vücut kendini normal doguma hazırlıyor bide böyle bişey var internette okumuştum sen sorunca yine bulayım dedim
Canım çok tesekkur ederim zahmet etmişsin benim için çok sagolll. Bir dk agrilardan bahsediyor sabhtan beri geçmiyor ağrılar .acile mi gitsem ki .yoksa çok evham mi yapıyorum

Canım çok tesekkur ederim zahmet etmişsin benim için çok sagolll. Bir dk agrilardan bahsediyor sabhtan beri geçmiyor ağrılar .acile mi gitsem ki .yoksa çok evham mi yapıyorum
Çok rahatsızsan git bence ben gitmiştim toko cihazına bağladılar için rahat eder hamileyiz sonuçta her hamilelik farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…