2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Silinmiş silinmemis çok mu önemli kızlar silindigimi bilmiyordum geçenlerde liste guncellendi denilince bir bakayım dedim.gordum ki silinmis im. Bir kaç topige mesaj yazdım ondan mutevellit olsa gerek.

İstediğim topigi okurum,istedigimede yazarım,sessiz takipciside olurum.hal böyle olunca isteyende silebilir elbet.yalniiiz şu topikteydim şöyle ayarsız biri vardı konular dengesizlesti benide aranıza alın bende burayı takip edeceğim diye bir mesajım olmamıştır.
Kaldı ki melinanin yalanı ortaya çıkmadan bile ben hissetmiştim. Artık onun mesajını okumadan geçiyordum. Yinede devam ettim.yinede mesajları okumaya devam ediyorum.varsin silmiş olsun B bugza
Listede adım olmayiversin0

Kizlar silinmenin diger topikleri okumak veya yazmakla alakasi oldugunu dusunmuyorum
Bugza buna cvp verecektir ben eylulu annelerine ekim kasim annelerini takip edip yazıyorum simdi de aralik annelerini takip ediyorum bizim ocak annelerini de bizden sonraki lerde takip edip yazacak

Merhaba anneler,bebişlerin kıyafet alışverişini tamamladınızmı. Neyden kaç adet ve hangi bedende aldınız. Ben bitirmek üzereyim aldıklarım yeterli gibi geliyor ama tereddüt ediyorum bazen.

Merhaba anneler,bebişlerin kıyafet alışverişini tamamladınızmı. Neyden kaç adet ve hangi bedende aldınız. Ben bitirmek üzereyim aldıklarım yeterli gibi geliyor ama tereddüt ediyorum bazen.
Ayni seyleri bende dusundum bir ara acaba yeter mi diye sonra aldiklarimin hepsini cikarip bakinca parca parca bayagi sey almisim eger sizde benim gibi parca parca aldiysaniz gozunuze az geliyo olabilir ayrica elbise kolay bir sey dogumdan sonra esinizi bile yollasaniz eksikleri tamamlar hemen

Tesekkurler kizlar yorumlar için ,aldigim 0 1 ay da 50 cm,dort tane daha var, ben.bu son.aldiklarimi varsa bir büyük boyla.değiştireym bari buyuk de olsa içine biseyle giyebilir ama kucuge carem olmaz kasmasin cocugun bacağını ,battaniyeyi sonradan.ben de cok sevdim civilde guzel seyler var indirimli urunler de var aklinizda olsun, bizim yegenimizden gelenler var zibinlar boy boy.citcitlilar o yuzden benim.sifir aldigim, yenidogan icin 5tane citcitli,4 tane pantolon,yelek aldim,3 6 aya gore 3tane falan citcitli aldim,battaniye 3tane var,hastane cikisi bi tane ,10tane falan çorap öyle =)

Ben de magnezyum mu yetersiz geliyorda uyuşma oluyor acaba diye düşündüm. hangi haftadan sonra icmemek gerekliymis ve neden. ben 32 +3 um34+2 de cikacam haftası yla uyumlu gidiyor

Geçmiş olsun nasıl oldunuz inşallah atlatırsınız

Ellerde uyuşma sebebi b6 vitamini eksikliği diye okudum.findik da yiyorum maden suyu da içiyor um acaba yetersiz mi gelmeye başladı

Ben istiyorumki herşeyi ben alayım ben beğeneyimm. Yeri gelir babasıda alır tabi ama alışveriş hevesim geçene kadar bir süre daha böyle düşüneceğim sanırım. Oyusden alacaklarım 2 3 ay yetsin istiyorum. Bu yusdende 56 62 68 cm ( 0-3,3-6,6-9 ) den de aldım. O yusden de ayrı ayrı beden beden duşununce azlar mı acaba diye endişe ettim. 50 cm (yenidoğan) sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. Belki 50 cm den uzun doğar diye almadım.

Bende henuz almadim ama sincan yeralti carsisinda kizilaydaki avmnin karsisindaki pasajda ve ulusta varmis ben bana yakin olmasi dolayisi ile once sincana bakcam
Kizilayda tarif ettigin yer neresi acaba:/
Ben is bankasinin karsisinda, hani su simit kafelerin falan olsugu pasajda bir yere baktim, bakmaz olaydim.
Kocaman tabela asmislar hamile kıyafetleri yok bilmem ne diye.
Ayy felaket resmen, nenemden kalma kiyafetler..o kadar kotu ki anlatamam. Bir de en ucuz parca 100 lira falan. Satici da bir o kadar yapiskan. Nasil kacacagimi bilemedim adamin elinden. Baska bir musteriye baktigi sirada resmen kosarak ciktik kardesimle:))

Kaşıntı için sirkeli su ile yıkayabilirsin ben çok faydasını görüyorum bendede sürekli tekrarlardı hamilelik önceside sonrasıda. İnanılmaz rahatlatıyor hiçbir zararıda yok.
Bende bugün yengem diyince akıl edip bu akşam yaptım kaşıntı hemen azaldı sanki çok şükür. Çok fena kaşınıyor ve işin kötü tarafı tahriş olmuş ve acıyor. Kusura bakmayın fazla özel oldu.

Maşallah arkadaşına. Birşey merak ettim özel birşey mi yaptı kesi olmasın diye yoksa öyle nasip mi oldu ?

Ben yikadim ütü yapilcak kaldı
Aynen bende dün gaza gelip yıkadım ütü kaldı. Ama ben hepsini değilde ilk zaman giyecekleri yıkadım yeni doğan ve 3 aylıkları büyükleride mi yıkasam baya çok var 6,9,12 aylıklar filan.
Bende aynıyım herşeyi ben âlmak istiyorum almaya doyamadım kıyafet. Ama sizin yazdıklarınıza kıyaslayan ben baya abartmışım gibime geliyor.

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul yolunda yeni açılan iç çamaşırı mağazasından aldım ben pijama rahat ve kaliteside fena değil öyle çok şık birşey değil ama çeşitler vardı.
Her buldum şu sağdaki aldım ben.

İnsanın baktıkça alası geliyor ama ihtiyacından fazlasınıda almamak gerekli. Ben kendime liste yapıyorum adetleri bedenleri ile onun dışına çıkmıyorum. Dün tüm aldıklarımı çıkardım beden beden ayırdım eksiklerimide tespit edip yazdım yinee. Onlarıda alıp tamamlıycam alışverişimi. Umarım yeterli gelir. Gelmezsede sağlık olsun artık napalımm

Sağol canim, Ankara liyim da Ankarada oturmuyorum malesef. Cevre illerden birindeyim arada gidip geliyorum ailem orda.
Ben de aldim pijama ama dedigin gibi ozel bir sey degil, onden dugmeli sadece.
Ama sanirim gecelik almak da gerekecek.
Ondan emin olamıyorum hastaneye de hic gitmiyorum bir gittigimde gorusecegim.
Sonda ne zaman cikiyor, kiyafet ne zaman degisiyor bir anlamam lazim.

Bu son zamanlarda üstümde müthiş bir Daralma var oturuyorum daralıyorum kalkıyorum daralıyorum herşeyden sıkılıyorum, hormonlardan mi bu :))
Nefesim daralıyor hadi o küçük beyden de
Daralma sıkılma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…