Ayni seyleri bende dusundum bir ara acaba yeter mi diye sonra aldiklarimin hepsini cikarip bakinca parca parca bayagi sey almisim eger sizde benim gibi parca parca aldiysaniz gozunuze az geliyo olabilir ayrica elbise kolay bir sey dogumdan sonra esinizi bile yollasaniz eksikleri tamamlar hemenMerhaba anneler,bebişlerin kıyafet alışverişini tamamladınızmı. Neyden kaç adet ve hangi bedende aldınız. Ben bitirmek üzereyim aldıklarım yeterli gibi geliyor ama tereddüt ediyorum bazen.
Ben de magnezyum mu yetersiz geliyorda uyuşma oluyor acaba diye düşündüm. hangi haftadan sonra icmemek gerekliymis ve neden. ben 32 +3 um34+2 de cikacam haftası yla uyumlu gidiyorÇok iş varmış senin aslında çok yorulabilirsin izne kaçıncı haftanda çıkıyorsun ?
Ben 37 de ayrılacağım izne. buradaki takvimden de önde gidiyor mesela bugün 34+2 o yüzden ben bugün ütüleri de yapabilirsem iyi olacak.
Benim de oluyor o uyuşmalar ama elini kolunu yataktan sarkıtıyorsan yada yastık altına koyuyorsan da olabilir . Belli bi haftadan sonra da magnezyum içmeyin diyorlar.
Geçmiş olsun nasıl oldunuz inşallah atlatırsınızGünaydın kızlar ben de dün eminönüye gittim son eksiklerimizi aldık çok şükür ama nasıl bilmiyorum fena bir virüs kapmışım dün saat 5ten sonra bir mide bulantısı başladı yolda evde 7 kere kustum hastanede de serumu bile alırken kustum çok fena kalabalık yerlerde bulaşıyomuş dikkat edin kendinize kalabalık yerlere pek girmemeye çalışın inanılmaz halsizlik yapıyo
3takım alt üst, 3tane çıtçıtlı badi, iki çorap bi eldiven, bi kundak. Çantaya bebek için koydum tabii ekstra eşyalar da koydum eksikler var inşallah yavaş yavaş alcamGünaydın güzel anneler.Çantalarınıza Bebek için neler aldınız
Yapıyorum canm ya sureklı konusuyorum sankı onada cevap verıyo gbı vuruyor:)))Konuşsana annesi onla bazen işe yarıyor :) elinle yumuşak yumuşak okşa karnını yada duş al sakinleşsin :)
Bende henuz almadim ama sincan yeralti carsisinda kizilaydaki avmnin karsisindaki pasajda ve ulusta varmis ben bana yakin olmasi dolayisi ile once sincana bakcamSlm anneler lohusa geceliği Ankara'da satan nereler var bilginiz var mı?
Ben istiyorumki herşeyi ben alayım ben beğeneyimm. Yeri gelir babasıda alır tabi ama alışveriş hevesim geçene kadar bir süre daha böyle düşüneceğim sanırım. Oyusden alacaklarım 2 3 ay yetsin istiyorum. Bu yusdende 56 62 68 cm ( 0-3,3-6,6-9 ) den de aldım. O yusden de ayrı ayrı beden beden duşununce azlar mı acaba diye endişe ettim. 50 cm (yenidoğan) sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. Belki 50 cm den uzun doğar diye almadım.Ayni seyleri bende dusundum bir ara acaba yeter mi diye sonra aldiklarimin hepsini cikarip bakinca parca parca bayagi sey almisim eger sizde benim gibi parca parca aldiysaniz gozunuze az geliyo olabilir ayrica elbise kolay bir sey dogumdan sonra esinizi bile yollasaniz eksikleri tamamlar hemen
Kizilayda tarif ettigin yer neresi acaba:/Bende henuz almadim ama sincan yeralti carsisinda kizilaydaki avmnin karsisindaki pasajda ve ulusta varmis ben bana yakin olmasi dolayisi ile once sincana bakcam
Bende bugün yengem diyince akıl edip bu akşam yaptım kaşıntı hemen azaldı sanki çok şükür. Çok fena kaşınıyor ve işin kötü tarafı tahriş olmuş ve acıyor. Kusura bakmayın fazla özel oldu.Kaşıntı için sirkeli su ile yıkayabilirsin ben çok faydasını görüyorum bendede sürekli tekrarlardı hamilelik önceside sonrasıda. İnanılmaz rahatlatıyor hiçbir zararıda yok.
Maşallah arkadaşına. Birşey merak ettim özel birşey mi yaptı kesi olmasın diye yoksa öyle nasip mi oldu ?Benim arkadaşın doktoru gerek yok demişti ve kesisiz normal dogum yaptı hatta dogumdan çıkınca eee çok kolaymış ikinciyi hemen yapayım ddi :) darısı bize olsun :)
ama benim doktor yapıyormuş benim Bebek ters olarak devam ederse bakmaz heralde haftaya gidince sorayım
Aynen bende dün gaza gelip yıkadım ütü kaldı. Ama ben hepsini değilde ilk zaman giyecekleri yıkadım yeni doğan ve 3 aylıkları büyükleride mi yıkasam baya çok var 6,9,12 aylıklar filan.Ben yikadim ütü yapilcak kaldı
Bende aynıyım herşeyi ben âlmak istiyorum almaya doyamadım kıyafet. Ama sizin yazdıklarınıza kıyaslayan ben baya abartmışım gibime geliyor.Ben istiyorumki herşeyi ben alayım ben beğeneyimm. Yeri gelir babasıda alır tabi ama alışveriş hevesim geçene kadar bir süre daha böyle düşüneceğim sanırım. Oyusden alacaklarım 2 3 ay yetsin istiyorum. Bu yusdende 56 62 68 cm ( 0-3,3-6,6-9 ) den de aldım. O yusden de ayrı ayrı beden beden duşununce azlar mı acaba diye endişe ettim. 50 cm (yenidoğan) sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. Belki 50 cm den uzun doğar diye almadım.
Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul yolunda yeni açılan iç çamaşırı mağazasından aldım ben pijama rahat ve kaliteside fena değil öyle çok şık birşey değil ama çeşitler vardı.Kizilayda tarif ettigin yer neresi acaba:/
Ben is bankasinin karsisinda, hani su simit kafelerin falan olsugu pasajda bir yere baktim, bakmaz olaydim.
Kocaman tabela asmislar hamile kıyafetleri yok bilmem ne diye.
Ayy felaket resmen, nenemden kalma kiyafetler..o kadar kotu ki anlatamam. Bir de en ucuz parca 100 lira falan. Satici da bir o kadar yapiskan. Nasil kacacagimi bilemedim adamin elinden. Baska bir musteriye baktigi sirada resmen kosarak ciktik kardesimle:))
İnsanın baktıkça alası geliyor ama ihtiyacından fazlasınıda almamak gerekli. Ben kendime liste yapıyorum adetleri bedenleri ile onun dışına çıkmıyorum. Dün tüm aldıklarımı çıkardım beden beden ayırdım eksiklerimide tespit edip yazdım yinee. Onlarıda alıp tamamlıycam alışverişimi. Umarım yeterli gelir. Gelmezsede sağlık olsun artık napalımmBende bugün yengem diyince akıl edip bu akşam yaptım kaşıntı hemen azaldı sanki çok şükür. Çok fena kaşınıyor ve işin kötü tarafı tahriş olmuş ve acıyor. Kusura bakmayın fazla özel oldu.
Maşallah arkadaşına. Birşey merak ettim özel birşey mi yaptı kesi olmasın diye yoksa öyle nasip mi oldu ?
Aynen bende dün gaza gelip yıkadım ütü kaldı. Ama ben hepsini değilde ilk zaman giyecekleri yıkadım yeni doğan ve 3 aylıkları büyükleride mi yıkasam baya çok var 6,9,12 aylıklar filan.
Bende aynıyım herşeyi ben âlmak istiyorum almaya doyamadım kıyafet. Ama sizin yazdıklarınıza kıyaslayan ben baya abartmışım gibime geliyor.
Sağol canim, Ankara liyim da Ankarada oturmuyorum malesef. Cevre illerden birindeyim arada gidip geliyorum ailem orda.Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul yolunda yeni açılan iç çamaşırı mağazasından aldım ben pijama rahat ve kaliteside fena değil öyle çok şık birşey değil ama çeşitler vardı.
Her buldum şu sağdaki aldım ben.
Saol canım bu sabah biraz kendime geldim çok şükür biraz mide bulantısı kaldı sadece Allahtan boş günüm yarın okula giderim herhaldeGeçmiş olsun nasıl oldunuz inşallah atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?