- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
canım yanında yapı kredi bankası olan pasaj ziya gökalp caddesinin başında olan. soysal pasajı sanırım adı. Bende henüz almadım arkadaşım söyledi orada var diye. giriş katı genelde gecelik iç çamaşırı ama tabi ben gitmediğim için modellerini bilemiyeceğimKizilayda tarif ettigin yer neresi acaba:/
Ben is bankasinin karsisinda, hani su simit kafelerin falan olsugu pasajda bir yere baktim, bakmaz olaydim.
Kocaman tabela asmislar hamile kıyafetleri yok bilmem ne diye.
Ayy felaket resmen, nenemden kalma kiyafetler..o kadar kotu ki anlatamam. Bir de en ucuz parca 100 lira falan. Satici da bir o kadar yapiskan. Nasil kacacagimi bilemedim adamin elinden. Baska bir musteriye baktigi sirada resmen kosarak ciktik kardesimle:))
bende de var. otururken derin bir iç çekiyorum eşim hemen ne oldu diyor. hem nefesim daralıyor hemde gerçekten sıkılıyorum. sanki havasız sanki zorla oturuyorum. ne yapsam geçmiyor içimin sıkıntısı sonra yavaş yavaş düzeliyorumBu son zamanlarda üstümde müthiş bir Daralma var oturuyorum daralıyorum kalkıyorum daralıyorum herşeyden sıkılıyorum, hormonlardan mi bu :))
Nefesim daralıyor hadi o küçük beyden de
Daralma sıkılma:)
Bende henüz yok böyle bir sıkıntı kendimi bayağı enerjik hissediyorum ama tabi aramızda neredeyse 2 hafta var. gelecekte ne olurum bilmiyorum tabi haftası sana yakın arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.gunaydın kızlar ya kendımı cok yorgun hıssetmeye basladım ben azcık yurusem harap oluyorum ustumde sankı 3 ton tasıyo gıbıyım herkesmı benım gıbı anormallık bendemı
aynen canım bende zaten son gunlerde böle oldum daha yenı hep derlerdı alısverısı sona bırakma yapamazsn dıe haklılarmıs=)benım bı pıjamamla hastane suslerım kaldı ona bıle halım yokBende henüz yok böyle bir sıkıntı kendimi bayağı enerjik hissediyorum ama tabi aramızda neredeyse 2 hafta var. gelecekte ne olurum bilmiyorum tabi haftası sana yakın arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.
34ten sonra içmeyin diyorlar sanırım Doğum kasılmalarını da engelliyormuş ama sen doktoruna danış ben bu bilgiyi doktordan öğrenmedim çünkü ne kadar doğrudur bilemiyorum.Ben de magnezyum mu yetersiz geliyorda uyuşma oluyor acaba diye düşündüm. hangi haftadan sonra icmemek gerekliymis ve neden. ben 32 +3 um34+2 de cikacam haftası yla uyumlu gidiyor
Çok yürüdü o hamileliği boyunca gezdi :)Bende bugün yengem diyince akıl edip bu akşam yaptım kaşıntı hemen azaldı sanki çok şükür. Çok fena kaşınıyor ve işin kötü tarafı tahriş olmuş ve acıyor. Kusura bakmayın fazla özel oldu.
Maşallah arkadaşına. Birşey merak ettim özel birşey mi yaptı kesi olmasın diye yoksa öyle nasip mi oldu ?
Aynen bende dün gaza gelip yıkadım ütü kaldı. Ama ben hepsini değilde ilk zaman giyecekleri yıkadım yeni doğan ve 3 aylıkları büyükleride mi yıkasam baya çok var 6,9,12 aylıklar filan.
Bende aynıyım herşeyi ben âlmak istiyorum almaya doyamadım kıyafet. Ama sizin yazdıklarınıza kıyaslayan ben baya abartmışım gibime geliyor.
Kullanan arkadasim vardi doguma 2 hafta kalaya kadar kullandirtti drumuz sonra kestirdi dogum kasılmasını engellemesin diye her dr ayni dusunurmu ona bisey diyemem suan bende kullaniyorum34ten sonra içmeyin diyorlar sanırım Doğum kasılmalarını da engelliyormuş ama sen doktoruna danış ben bu bilgiyi doktordan öğrenmedim çünkü ne kadar doğrudur bilemiyorum.
maden suyu içmeye çalış her gün bide yatarken dikkat et gerinince de kasılıyor aniden
Benim de öyle canm artık yataktan kalkmak eskisi kadar kolay olmuyor yada ayakta fazla kalsam bacaklarım ağrıyorgunaydın kızlar ya kendımı cok yorgun hıssetmeye basladım ben azcık yurusem harap oluyorum ustumde sankı 3 ton tasıyo gıbıyım herkesmı benım gıbı anormallık bendemı
Araçla gidiyorum canım sabah erken saatte çıkıyorum birde hafta içi gidiyorum havuzlu han var ordan bi kaç birsey alicam birde bebek şekeri kendim yapıyorum onları alicam. öğlen 1_2 dönüyorum kalabalığa kalmıyorum kızımdada oradan aldım yine bu haftalarda gitmistim31 . hafta eminönüe gitmek iyi cesaret canım , otobüle mi arabayla mi gideceksin , bana eşim metrobüsle - tramvayla gitmeye izin vermiyor , zaten ben de o cesareti kendimde göremiyorum , mahmutpaşada gecelikler güzeldi , keşke 4 aylıkken gittiğimde alsaydım
Ben de duydum işte ama doktora danışmak lazım böyle şeyleriKullanan arkadasim vardi doguma 2 hafta kalaya kadar kullandirtti drumuz sonra kestirdi dogum kasılmasını engellemesin diye her dr ayni dusunurmu ona bisey diyemem suan bende kullaniyorum
Çok şükür yaa. Hamilelikteki mide bulantısı yetiyo zaten üstüne hastalık daha kötü. Tekrar geçmiş olsun.Saol canım bu sabah biraz kendime geldim çok şükür biraz mide bulantısı kaldı sadece Allahtan boş günüm yarın okula giderim herhalde
nefesin daraldıkça nefes egzersizi yap, sıkılmalarının sebebi de nefesinin daralması, nefesin daralınca vucüdün yeterince oksijen alamıyor bu da haliyle psikolojini de etkiliyor, aynı şeyleri bende yaşıyorum, göğsün sıkışıyomuş gibi olduğu zaman hemen sakinleşip otur ve nefes egzersizi yap daha iyi hissedersin, zaten sen nefes alıp verdikçe bebiş te tepinmeye başlıyor bi süre sonra, ona da fazla oksijen gidiyorBu son zamanlarda üstümde müthiş bir Daralma var oturuyorum daralıyorum kalkıyorum daralıyorum herşeyden sıkılıyorum, hormonlardan mi bu :))
Nefesim daralıyor hadi o küçük beyden de
Daralma sıkılma:)
Ben dr tavsiyesi ile 2 haftadir diasporal kullaniyorum toz seklinde kasilmam cok oluyor cunku gunde 1 aliyorum ama banamisin demiyor acikcasi.Ben de duydum işte ama doktora danışmak lazım böyle şeyleri
Ben de almıştım magnezyum bi ara ciddi rahatsızlık veriyordu bacaklarım kalkerken kasılıyordu ve ağrısı 2 gün geçmiyordu
ama 2 tablet içtim sonra bi daha olmadı çok şükür
arada bir ellerim uyanırken kasılıyor ama şiddetli degil o yüzden içmiyorum ben bıraktım
Canim bizim ayni gidiyor günlerimmiz seninle ve ayni dedigin gibiyim.aynen canım bende zaten son gunlerde böle oldum daha yenı hep derlerdı alısverısı sona bırakma yapamazsn dıe haklılarmıs=)benım bı pıjamamla hastane suslerım kaldı ona bıle halım yok
Gülerek kullanın canım bende oradan alicam tam markalar var o yüzden istediğin herseyi oradan alıp çıkıyorum kızımdada liste yapıp gitmiştim aldım çıktım 1 günde bitmişti şimdi yine aynı şekilde yaparım lohusa pijama aldın mi canım çok çeşit vardı gerçi ben nisan ayında gitmiştim kuzenimle.oraya tek gidilmez ben eşim ve ablamla gideceğimKızlar bende cumartesi gittim havuzlu han a ,inanılmaz uygun fiyatlar,20 TL TL kadife tulumlar en alt katta ,girişte 7,5 a kruvaze çıtçıtlı uzun kol badiler vardı aldım,battaniye çocuk taşıma port bebe v.s. son kalan tekstil ihtiyaçları karşılandı ,şimdi bir ebebek listesi yaptım araç gereç biberon v.s. oradan alıcam yük etmeyeyim dedim emin önünden çünkü o tür eşyalarda fazla fiyat farkı gözlemlemedim,birde tek başına kesinlikle gezilmiyor arkadaşlar biri olsun yanınızda muhakkak,ayrıca yazmacılar çarşısına gidip seri halde tülbent aldım düz beyaz banyo sonrası bebeği kurulamaya havlu içine seriliyor,havlu ne kadar yumuşak olsa da bebek cildini kurutamıyor çok hassas oluyorlar
Al tabiki süslü süslü yat ben kız bebek bekliyorum beyaz alicam dantelli kollari ..lohusa taclarim hazırladim 7 yaşında kızıma bana ve Minigime 3müzun de aynı olacak.ben hastane odasini bile susleyeceģimKızlar birşey sorucam birde şu lohusa gecelik setleri çok gereksiz geliyor bana siz ne dersiniz ben ilk doğumda normal pijama takımı ve sabahlık kullandım ,bu sefer süslü olsun diyorum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?