Ben de almadim canim.Kızlar birşey sorucam birde şu lohusa gecelik setleri çok gereksiz geliyor bana siz ne dersiniz ben ilk doğumda normal pijama takımı ve sabahlık kullandım ,bu sefer süslü olsun diyorum ama bilemedim
demekkı normal canım yarın randevum var zaten doktor ne dıcek bakalım ay en zoruda ne bılıomusun ısten sonra eve gıdıp yemek yapmak hıc yapasım gelmıo ama esıme uzuluyorum ısten yorgun gelıo aç gelıyorCanim bizim ayni gidiyor günlerimmiz seninle ve ayni dedigin gibiyim.
Bu zamana kadar deli gibi gezdim disarlarda hamile degilmis gibi ama artik dayanamıyorum.
Biraz is guc yapiyorum agridan ölüyorum.
Normal artik herhalde
evet ya sımdı böyleysek sonra nolcaz bız bılemıyorum dayak yemıs gıbıyım=)Benim de öyle canm artık yataktan kalkmak eskisi kadar kolay olmuyor yada ayakta fazla kalsam bacaklarım ağrıyor
bundan bi hafta önce hiç böyle değildim ama artık sanırım iyice ağırlaştık
Sağol canım, lohusa takım almadım çok çeşit vardı giriş katta özellikle ,kafam karıştı birde çok yorulup acıktım çıkmak istedim ,bende kardeşimle gittim neyseki,ama yinede yorucuydu tabiGülerek kullanın canım bende oradan alicam tam markalar var o yüzden istediğin herseyi oradan alıp çıkıyorum kızımdada liste yapıp gitmiştim aldım çıktım 1 günde bitmişti şimdi yine aynı şekilde yaparım lohusa pijama aldın mi canım çok çeşit vardı gerçi ben nisan ayında gitmiştim kuzenimle.oraya tek gidilmez ben eşim ve ablamla gideceğim
Ay çok şirin olursunuz eminim ailece :) alırım artık ,benim hastane belli değil ondan oda süsü düşünmedim bile ,çünkü olasılık dahilinde gideceğim hastahanelerin kendi oda süslemesi oluyor bazılarında ,bakalım hayırlı sıyla gelsinler, bunda süslenelim madem ,bende ablamıza kendime 1 örnek taç alırım ,iyi fikir mişAl tabiki süslü süslü yat ben kız bebek bekliyorum beyaz alicam dantelli kollari ..lohusa taclarim hazırladim 7 yaşında kızıma bana ve Minigime 3müzun de aynı olacak.ben hastane odasini bile susleyeceģim
Aslında benimde ilk doğumda fotoğraflarda berbatım ondan bu sefer alırım büyük ihtimal ,teferruat oluyor tabi dediğin gibi ,fotoğraf meselesi varBen de almadim canim.
Ilkinde de almamistim. Normal pijama kullandim simdi yine oyle aldim.
Gereksizlik degil de ben pek hoslanmiyorum oyle süslü seylerden,ama fotograf cekimi vs icin heves edenler var onlar alsin.
Ben birinci dogumumdan sonra berbat haldeydim fotograf falan cektirmedim:)
Simdi de 2 gun kalacagim zaten hastanede,cok ozel seylere ihtiyac duymuyorum o yüzden. Tercih meselesi.
Sağol canim, Ankara liyim da Ankarada oturmuyorum malesef. Cevre illerden birindeyim arada gidip geliyorum ailem orda.
Ben de aldim pijama ama dedigin gibi ozel bir sey degil, onden dugmeli sadece.
Ama sanirim gecelik almak da gerekecek.
Ondan emin olamıyorum hastaneye de hic gitmiyorum bir gittigimde gorusecegim.
Sonda ne zaman cikiyor, kiyafet ne zaman degisiyor bir anlamam lazim.
Maşallah gerçekten. Bende yürümek istiyorum ama çok çabuk yoruluyorum. İki gün dışarda vakit geçirdim 3. Gün mahvoldum.Çok yürüdü o hamileliği boyunca gezdi :)
Hiç asansör kullanmadı evi beşinci katta olmasına rağmen hep merdiven inip çıktı
Bi de kendisine hep güvendi korkmadı normal olsun diye hep araştırıyordu zaten
başka özel bi şey yapmadı açıkcası
gunaydın kızlar ya kendımı cok yorgun hıssetmeye basladım ben azcık yurusem harap oluyorum ustumde sankı 3 ton tasıyo gıbıyım herkesmı benım gıbı anormallık bendemı
Kızlar bende de çabuk yorulma oluyor ,birde son 1 haftadır uyurken nefes darlığı halbuki sol tarafa yatıyorum,sırt üstü yatıncada zaten hemen daralıyor insan,kiloyla alakalı değil idir çünkü ben ilkine nazaran o kadar kilo almadım bile ,ilk hamilelikte olmuyordu nefes darlığıacaba çok mu kilo aldın canım ? bu yuzden mi nefesin daralıyor . benm en son nefes darlıgım eylülde olmuştu mevsim değişiminde ve astımım olduğu için
Sabirsiz61 cordeliac , kızlar ben dün doğum kursundaydım. ebe bana epino diye bir şey önerdi perine masajı yerine. biraz enteresan duruyor ama bakın bir derim. TRde ne şekilde temin edilebilir bilemiyorum gerçi ama bunu kendi kendimize yapabiliriz :)
Arattim nette oyle bisey cikmadi yanlismi yazdin acaba :)Sabirsiz61 cordeliac , kızlar ben dün doğum kursundaydım. ebe bana epino diye bir şey önerdi perine masajı yerine. biraz enteresan duruyor ama bakın bir derim. TRde ne şekilde temin edilebilir bilemiyorum gerçi ama bunu kendi kendimize yapabiliriz :)
Bende merak ettim arattım canım ,epino birth felan yabancı siteler çıktı,İngilizcesi iyi olan beri gelsinArattim nette oyle bisey cikmadi yanlismi yazdin acaba :)
Selam kızlar nasılsınız
İki gündür hemoroidim feci durumda resmen ağlıyorum sancıdan dr sonunda bi krem ismi verdi de onu aldırıyorum bugün...
gecelik ve pijama işimi hallettim bende normal 2 pişama 1 gecelik aldım pijamanın birini ve geceliği ebebekten aldım indirime girmiş bir tanesinidr lohusa sepetinden aldım o sabahlıklı...
Fotoğraf çekiminde de saten geceliğim vardı çeyizimden onu kullanacağım
Ahh degil mi? Esim neyse de kizim var ya evde ben de ona kiyamadigimdan ayakta geziyorum. Yemek de begenmiyor sipa, ayaginda donduruyor beni oyle. Bebek dogsun hep ona baktiracagim ama :)demekkı normal canım yarın randevum var zaten doktor ne dıcek bakalım ay en zoruda ne bılıomusun ısten sonra eve gıdıp yemek yapmak hıc yapasım gelmıo ama esıme uzuluyorum ısten yorgun gelıo aç gelıyor
Gecen burda bahsi gecince ben dayanamadim izledim internetten masaj videosu benle hic ilgisi olmamasina ragmen :)Epino nedir lo :)))
Şaka bir yana merak ettim canım nasıl birsey, perine masajı her sitede farkli gösteriyor, bir yerde okudum şok oldum parmaklar vajinaya 3 4 cm girmeli diyor, her masajdan sonra gusülde gerektirebilir gibi geldi dini olarak düşününce sıkıntılı gibi yinede bilmiyorum :) Amannnn kafam allak bullak oldu perine yapacam diye bide zatürre olurum duş almaktan sanırım :)
Cok gecmis olsun canim.Selam kızlar nasılsınız
İki gündür hemoroidim feci durumda resmen ağlıyorum sancıdan dr sonunda bi krem ismi verdi de onu aldırıyorum bugün...
gecelik ve pijama işimi hallettim bende normal 2 pişama 1 gecelik aldım pijamanın birini ve geceliği ebebekten aldım indirime girmiş bir tanesinidr lohusa sepetinden aldım o sabahlıklı...
Fotoğraf çekiminde de saten geceliğim vardı çeyizimden onu kullanacağım
toplamda 10 kılo aldım canım halada zayıfım görenler dıyor kıskanıoruz böle hamılelıkmı olur.bebıs buyuyo bence baskı yapıyo vucuda bakalım kaç kılo olmus sıpam yarın randevumuz varacaba çok mu kilo aldın canım ? bu yuzden mi nefesin daralıyor . benm en son nefes darlıgım eylülde olmuştu mevsim değişiminde ve astımım olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?