ben de sade istiyorum dantelliler bebeğimin yüzünü acıtır gibi hissettim ,hastanede foto çekimi düşünmüyorum zaten bir iki tane hatıra olcak kadar çekeriz tamam, eski kafalıyım biraz bu konuda terlik falan da almıcam,kırmızı bandanamı takarım tamam =)Ben de almadim canim.
Ilkinde de almamistim. Normal pijama kullandim simdi yine oyle aldim.
Gereksizlik degil de ben pek hoslanmiyorum oyle süslü seylerden,ama fotograf cekimi vs icin heves edenler var onlar alsin.
Ben birinci dogumumdan sonra berbat haldeydim fotograf falan cektirmedim:)
Simdi de 2 gun kalacagim zaten hastanede,cok ozel seylere ihtiyac duymuyorum o yüzden. Tercih meselesi.
Selam kızlar nasılsınız
İki gündür hemoroidim feci durumda resmen ağlıyorum sancıdan dr sonunda bi krem ismi verdi de onu aldırıyorum bugün...
gecelik ve pijama işimi hallettim bende normal 2 pişama 1 gecelik aldım pijamanın birini ve geceliği ebebekten aldım indirime girmiş bir tanesinidr lohusa sepetinden aldım o sabahlıklı...
Fotoğraf çekiminde de saten geceliğim vardı çeyizimden onu kullanacağım
toplamda 10 kılo aldım canım halada zayıfım görenler dıyor kıskanıoruz böle hamılelıkmı olur.bebıs buyuyo bence baskı yapıyo vucuda bakalım kaç kılo olmus sıpam yarın randevumuz var
Aynı sıkıntı bende de var, çok kötü bi durum ya. Ne oturabiliyorsun, ne kalkabiliyorsun, ne yürüyebiliyorsunKatı şeyler yememeye, bol su içmeye çalışıyorum, işin garibi kabızlık sorunum da yok ama hem damar çıktı dışarı hem acayip ağrı ve sancı yapıyor hem de kanıyor ara ara Doktora söyledim, gebelikte oluyor çok normal dedi. Gebelikte olası bir şey diye gece gündüz acılar içinde kıvranayım mı yani Ben çok sızlanınca bana da ilaç yazdı, umarım faydasını görürüz
Dogumu nasil engelleyebiliyorlar?İlkinde sancıyla 32+6 ile yatış yapıldı doğum engellendi. 35+5 te doğdu 2.690 gram olarak çok şükür sağlıklıydı. Bunda da stresliyim
yaa aynı durumdayım özelden yazarmısın kremi canım sana zahmetSelam kızlar nasılsınız
İki gündür hemoroidim feci durumda resmen ağlıyorum sancıdan dr sonunda bi krem ismi verdi de onu aldırıyorum bugün...
gecelik ve pijama işimi hallettim bende normal 2 pişama 1 gecelik aldım pijamanın birini ve geceliği ebebekten aldım indirime girmiş bir tanesinidr lohusa sepetinden aldım o sabahlıklı...
Fotoğraf çekiminde de saten geceliğim vardı çeyizimden onu kullanacağım
Ben cocugun totosunu gormeden cok almama taraftariyim. o nedenle 1 tane 54 lu yenidogan paketi aldim sadece yani 1 numara evtkızlar bebek bezi alacağım ama bir kaç sorum olacak. Öncelikle 1 numara alacağız değil mi en küçüğü o yoksa yenidoğan diye ayrı bir bez var mı. ikinciside kaçlık paket aldınız. minik paketlerde var koca kolide var. stok yapma gibi bir derdim yok gerçi ama mümkün olan en büyük paketi mi almalıyım
0 diye de numara var canım..ama 1 numara bez yeni doğana olur diye ben 1 ve 2 numaradan birer paket aldım..3-5 kiloydu 1 numara bebek bezinin aralığı yanlış hatırlamıyorsam..bide stok yapmaya gerek yok bence her zaman alabiliriz bezi..belki memnun kalmıcaz değiştirip başka bişi alırız o zaman..ben 54li olan paketlerden aldım..kızlar bebek bezi alacağım ama bir kaç sorum olacak. Öncelikle 1 numara alacağız değil mi en küçüğü o yoksa yenidoğan diye ayrı bir bez var mı. ikinciside kaçlık paket aldınız. minik paketlerde var koca kolide var. stok yapma gibi bir derdim yok gerçi ama mümkün olan en büyük paketi mi almalıyım
Ben 1 numara aldim 3_5 kg icin. Cok buyuk paket almamani stok yapmamani tavsiye ederim. Hangi beze ne tepki verecegini bilemezsin en iyisi diye en pahalisini alip pisikle karsilasabiliyorsun once 1 paketle dene sonra al derim.kızlar bebek bezi alacağım ama bir kaç sorum olacak. Öncelikle 1 numara alacağız değil mi en küçüğü o yoksa yenidoğan diye ayrı bir bez var mı. ikinciside kaçlık paket aldınız. minik paketlerde var koca kolide var. stok yapma gibi bir derdim yok gerçi ama mümkün olan en büyük paketi mi almalıyım
İstanbul yolunda büyük bir iç çamaşırı mağazası açıldı oradan aldım ben. Adı çelebi gross iç çamaşır.ben de sade istiyorum dantelliler bebeğimin yüzünü acıtır gibi hissettim ,hastanede foto çekimi düşünmüyorum zaten bir iki tane hatıra olcak kadar çekeriz tamam, eski kafalıyım biraz bu konuda terlik falan da almıcam,kırmızı bandanamı takarım tamam =)
masmaviyim sen pijama takımını nereden aldın?
I ikizcan2016 canım sana birşey soracaktım. birkaç gündür gribim ve burnum acayip tıkalı. Geniz akintim da var. sprey kullanma dedi KBB doktoru. amoklavin-BİD 1000 verdi kendi doktoruma ulaşamadım ama sence kullanmam da sakınca olur mu.
Çok kötüyüm nefes alamıyorum.
Ben cocugun totosunu gormeden cok almama taraftariyim. o nedenle 1 tane 54 lu yenidogan paketi aldim sadece yani 1 numara evt
0 diye de numara var canım..ama 1 numara bez yeni doğana olur diye ben 1 ve 2 numaradan birer paket aldım..3-5 kiloydu 1 numara bebek bezinin aralığı yanlış hatırlamıyorsam..bide stok yapmaya gerek yok bence her zaman alabiliriz bezi..belki memnun kalmıcaz değiştirip başka bişi alırız o zaman..ben 54li olan paketlerden aldım..
Stok yapma gibi bir derdim yok ama ikinci gün bez bez diye dolaşmiyim istiyorumBen 1 numara aldim 3_5 kg icin. Cok buyuk paket almamani stok yapmamani tavsiye ederim. Hangi beze ne tepki verecegini bilemezsin en iyisi diye en pahalisini alip pisikle karsilasabiliyorsun once 1 paketle dene sonra al derim.
gecen hafta gttıgınde tam kaç hafta kac gunluktu canım.bende okuyorum ya onlar hosuma gıdıyor:) bıde dusunuyorum sımdı bızım kendı topıgımızdekı dogumlar daha cok heycan verıcek en bastan berı bırbırımızı takıpteyız artık aıle gıbı oldukBen de 10,5 kilo aldım canım gecen hafta bebiş 1950 idi. haftaya tekrar kontrolüm var . bu ay 1kg almışımonu da bebek almış . dr. böyle devam et dedi . aramıza 3 gün var ,
aralık , kasım annelerini okuyorum arada doğumları nasıl geçmiş diye , bakalım biz de ilk kim doğum yapacak çok merak ediyroum
bende dun gratısten ısla mendıl aldım %50 ındırım vardı 4 lü paket 11 tl ye dusmustu görmusken alım dedım=)Stok yapma gibi bir derdim yok ama ikinci gün bez bez diye dolaşmiyim istiyorumo zaman 1 numara 54lu paketten aliyim bende sonra totomuzun keyfine göre alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?