2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben de sade istiyorum dantelliler bebeğimin yüzünü acıtır gibi hissettim ,hastanede foto çekimi düşünmüyorum zaten bir iki tane hatıra olcak kadar çekeriz tamam, eski kafalıyım biraz bu konuda terlik falan da almıcam,kırmızı bandanamı takarım tamam =)
masmaviyim sen pijama takımını nereden aldın?

bu arada ayaklarım şişmiş benim botlarımı yün çorapla giyerdim bugün ince çorapla tam oldu galiba bot almam gerekecek, normal doğum isteyen arkadaşlar masaj işi zor bence varsa plates topunuzla egzersizler yapın,çömelip kalkın,çömelerek yerleri gırgırlar gibi gezin,yemek yaparken bulaşık yıkarken belinizi çevirin ya da basenden sağa sola hareketler yapın,bana doğum eğitiminde bunları önerdiler,kaslar güçlense yeterli diyorlar genelde

Aynı sıkıntı bende de var, çok kötü bi durum ya. Ne oturabiliyorsun, ne kalkabiliyorsun, ne yürüyebiliyorsun Katı şeyler yememeye, bol su içmeye çalışıyorum, işin garibi kabızlık sorunum da yok ama hem damar çıktı dışarı hem acayip ağrı ve sancı yapıyor hem de kanıyor ara ara Doktora söyledim, gebelikte oluyor çok normal dedi. Gebelikte olası bir şey diye gece gündüz acılar içinde kıvranayım mı yani Ben çok sızlanınca bana da ilaç yazdı, umarım faydasını görürüz

toplamda 10 kılo aldım canım halada zayıfım görenler dıyor kıskanıoruz böle hamılelıkmı olur.bebıs buyuyo bence baskı yapıyo vucuda bakalım kaç kılo olmus sıpam yarın randevumuz var

Ben de 10,5 kilo aldım canım gecen hafta bebiş 1950 idi. haftaya tekrar kontrolüm var . bu ay 1kg almışım onu da bebek almış . dr. böyle devam et dedi . aramıza 3 gün var ,
aralık , kasım annelerini okuyorum arada doğumları nasıl geçmiş diye , bakalım biz de ilk kim doğum yapacak çok merak ediyroum

kızlar vakit kaybetmeden genel cerrahiye gidin , gebelikte kullanılabilecek ilaçlar da var , en zından fitil rahatlatır , kullanılabiliyor sanırım
gebelikten önce başıma gelmişti , çok kötü bir durum 3 ayda iyileştim ben.
bir de hergün aç kaınla aktivya yiyin , ben de cok cabuk kabız olurum , o yüzden beyaz ekmek makarna hamur işi yememeye çalışıyorum . 3 lt su ve meyve yiyorum

I ikizcan2016 canım sana birşey soracaktım. birkaç gündür gribim ve burnum acayip tıkalı. Geniz akintim da var. sprey kullanma dedi KBB doktoru. amoklavin-BİD 1000 verdi kendi doktoruma ulaşamadım ama sence kullanmam da sakınca olur mu.
Çok kötüyüm nefes alamıyorum.

yaa aynı durumdayım özelden yazarmısın kremi canım sana zahmet

bebek şekerini internetten sipariş vercek arkadaşlar önerebilceğiniz sayfalar var mı hala tam kafama göre bişey bulamadım..

kızlar bebek bezi alacağım ama bir kaç sorum olacak. Öncelikle 1 numara alacağız değil mi en küçüğü o yoksa yenidoğan diye ayrı bir bez var mı. ikinciside kaçlık paket aldınız. minik paketlerde var koca kolide var. stok yapma gibi bir derdim yok gerçi ama mümkün olan en büyük paketi mi almalıyım

O uyusma bende de oluyor. sebebini bilmiyorum gidince dojtora soracagim. bazen de gece uyundigimda da uyusmus oluyor. ovusturuyorum geciyor. garip bisi

Ben cocugun totosunu gormeden cok almama taraftariyim. o nedenle 1 tane 54 lu yenidogan paketi aldim sadece yani 1 numara evt

0 diye de numara var canım..ama 1 numara bez yeni doğana olur diye ben 1 ve 2 numaradan birer paket aldım..3-5 kiloydu 1 numara bebek bezinin aralığı yanlış hatırlamıyorsam..bide stok yapmaya gerek yok bence her zaman alabiliriz bezi..belki memnun kalmıcaz değiştirip başka bişi alırız o zaman..ben 54li olan paketlerden aldım..

Ben 1 numara aldim 3_5 kg icin. Cok buyuk paket almamani stok yapmamani tavsiye ederim. Hangi beze ne tepki verecegini bilemezsin en iyisi diye en pahalisini alip pisikle karsilasabiliyorsun once 1 paketle dene sonra al derim.

fantasktik-fabi kegel aparatlarına benziyor kuzum bu yani şayet mantığı kegel aparatlarındaki gibi perine kaslarını çalıştırmaya yönelikse -ki muhtemelen öyle görünüyor. - Tr'de benzeri aletler var. Hattâ muhtemelen eğitimde duymuşsundur, sperm sıvısındaki prostaglandin açılmayı dolayısıyla doğumu kolaylaştırdığı için son zamanlarda aktif cinsel yaşantı öneriyorlar. Son kısmı kendimiz yapabiliriz kısmından ötürü bunları yazıyorum. :) Kegeli yahut diğer perine kası güçlendirme egzersizlerini doğru şekilde uygulabilmeyi öğrenmenin yolu da aynı şekilde cinsel yaşantı yani seks. :)
Kegeldeki idrarı tut bırak yahut perine masajındaki karşılıklı kuvvet etkisi kadar etkili oluyor oradaki kaslara hattâ kontrol konusunda daha fazla kolaylık sağlıyor diyebilirim. Dolayısıyla evet, herhangi bir alete gerek duymadan kendimiz de yapabiliriz. :)

İstanbul yolunda büyük bir iç çamaşırı mağazası açıldı oradan aldım ben. Adı çelebi gross iç çamaşır.

gecmis olsun canim, sinus rinse burun yikama kitleri var, en dogal o sekilde acabilirsin.. saat basi yapman lazim..
ben cok tikandigimda otrivine pediatrik sprey kullaniyorum 1 er puff..

Ben cocugun totosunu gormeden cok almama taraftariyim. o nedenle 1 tane 54 lu yenidogan paketi aldim sadece yani 1 numara evt
Ben 1 numara aldim 3_5 kg icin. Cok buyuk paket almamani stok yapmamani tavsiye ederim. Hangi beze ne tepki verecegini bilemezsin en iyisi diye en pahalisini alip pisikle karsilasabiliyorsun once 1 paketle dene sonra al derim.
Stok yapma gibi bir derdim yok ama ikinci gün bez bez diye dolaşmiyim istiyorum o zaman 1 numara 54lu paketten aliyim bende sonra totomuzun keyfine göre alırız

gecen hafta gttıgınde tam kaç hafta kac gunluktu canım.bende okuyorum ya onlar hosuma gıdıyor:) bıde dusunuyorum sımdı bızım kendı topıgımızdekı dogumlar daha cok heycan verıcek en bastan berı bırbırımızı takıpteyız artık aıle gıbı olduk

Stok yapma gibi bir derdim yok ama ikinci gün bez bez diye dolaşmiyim istiyorum o zaman 1 numara 54lu paketten aliyim bende sonra totomuzun keyfine göre alırız
bende dun gratısten ısla mendıl aldım %50 ındırım vardı 4 lü paket 11 tl ye dusmustu görmusken alım dedım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…