2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
gecmis olsun canim, sinus rinse burun yikama kitleri var, en dogal o sekilde acabilirsin.. saat basi yapman lazim..
ben cok tikandigimda otrivine pediatrik sprey kullaniyorum 1 er puff..
Çok teşekkür ederim canım. İyi aklıma getirdin evet sinüs rinse yi daha öncede çok kullanırdım ben :) sakıncası olmazsa kullanırım doktor söylemedi.
Otrivine bana dokunmuştu onun yerine iliadin olur mu acaba. antibiyotigi kullanmayim mi.

Kızlar bebek bezi konusu geçmişken e bebekte indirim var.
Prima 1 numara 108 li 1 paket,
2 numara 104 lu 1 paket
3 islak mendil
12 li alt açma
İle 100 TL idi ben sipariş verdim.

canım valla ben perineyi kendi kendime yapamayacak gibiyim. göbeğim o kadar büyük ki hiçbirşey göremiyorum, eşim yardım edebilir ama o fikre de hala çok ısınamadım.
evet sperm özelllikle kasların gevşemesini sağlıyor o nedenle hamilelik boyunca da dikkat etmek lazım ama bu bayağı balon gibi şişen bir şey. amaç oradaki kasları bebeğin kafasa uygun hale getirmek çünkü temelde kaslarımız hiç bu şekilde yuvarlak açılmıyorlar. bu bildiğin baloın gibi kademeli kademeli şişirilebiliyor. perine masajı uygularken yapılan -tariflere göre- parmka baskısını bu alet yapsın diye ayarlanmış. açıkçası benim aklıma yattı biraz yorum okuyup almayı düşünüyorum.

Gecen burda bahsi gecince ben dayanamadim izledim internetten masaj videosu benle hic ilgisi olmamasina ragmen :)
Ayy cok kotu geldi bana, yani onu yaparken insan doguruverir yanlislikla yahu cok hirpaliyordu

Eyvah eyvah , gider ayak evde doğururum ben :))) bide abdestiyle falan uğraş doğum öncesi sağımız solumuz parçalanacak masaj yapalım derken :)))

Eyvah eyvah , gider ayak evde doğururum ben :))) bide abdestiyle falan uğraş doğum öncesi sağımız solumuz parçalanacak masaj yapalım derken :)))
Ya bilmiyorum bana cok fena geldi izlediklerim. Kadin baya daldiriyordu parmaklari iceri cok afedersin
Ama dedigim gibi benimki zaten sezeryan olacagi icin hic olur gozuyle bakmadim olaya.
Hani bunu yapmak zorundayim dusuncesiyle yaklasilsa olabilir belki

Benim doktorum izin vermedi iliadin kullanmama
Ben de sinus rinse kullandim.
Bir de bebekler icin satilan okyanus suyu tarzi burun acicilari kullanabilecegimi soylemisti.
Gecmis olsun bu arada.

Demekki okuduğum doğruymuş 3 4 cm içeri girmeli parmaklar diyordu eyvah eyvah :))) ben kendim yapamam eğilemiyorum bile eşime diyemem gelde onu yap biraz Garip geldi o olay bana ısınamadım esimin yapması gerektiği düşüncesine , Kolay doğumda yapmak istiyorum bilmiyorum yapabilirsem dışardan ancak yapabilirim el mel daldırmadan:)))

Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Normal dogumda pek el müdahalesi olmadan dogurulmuyor sanirim
Sezeryanda bile oluyormus elle mudahale biz olmuyor sansak da
Normal dogumda rahimden bebek gectigi icin iyice aciliyor ve dogum sonrası kanama daha rahat oluyormus.
Sezeryanda boyle bir acilma olmadigi icin parmakla biraz aciyorlarmis. Benim sorun olmustu dogumda, seninkini 2 değil4 parmak acariz dedi doktorum( cm demis de olabilir emin degilim)
Ben gozlerimi boyle portletince merak etme sen fark etmeyeceksin dedi.
Yani o parmaklar bir sekilde giriyor iceri kacis yok

bebek bezi araştıran arkadaşlar, bir arkadaşın da bahsettiği gibi bana da tavsiye edilen bebek doğduktan sonra alınması. çünkü bebeğin boyutuna göre bez değişecek. özellikle yenidoğan bezleri diğerleirne göre pahalıymış ve birçok bebeğin ihtiyacı olmuyormuş.

32+0 gecen hafta 1950 gr dı , boyunu söylemedi

kesinlikle doğru söylüyorsun, normal doğumun parmak değmeden gerçekleşemesi zaten mümkün değil. maalesef bizim toplumun kız çocukları yetiştitme tekniği dolayısıyla normal doğum birçok insan için kabusa dönüyor. çatı kontrolü denen şeyi yaptırmaktan çekinirsek nasıl normal doğum yapıcaz bilemiyorum.

Tonla aci cekip de vajinal muayeneden korktugu icin jinekologa gitmeyen bir suru insan var.
Malesef yetisme seklimiz engel oluyor dedigin gibi.
Gecen doktora gittigimizde ultrason masasinda vajinal ultrason aleti de duruyor. Yaninda da prezervatifler var. Doktor biraz gecikti odada ben hazir bekliyorum oyle. Esim oralari karistirirken bunlari gorup sok oldu
Napiyorlar bunlarla size diye soruyor
Sence napiyor olabilir dedim
Adam hic aklina getirmemis bu zamana kadar boyle bir muayene seklini

:) işte tamamiyle bizim yetiştirme şeklimizin tezahürü. kolonoskopiden daha az korkuyor millet ama vajinal muayene ölüm sanki. çok üzülüyorum hayatının bir kısmını bu şekilde korkularla geçiren insanlara, doktora gidenmeyenlere, vajinismuslara vs. inşallah bizler çocuklarımızı daha makul insanlar olarak yetiştirebiliriz ve çevrenin bu manyak etkilerinden uzak tutabiliriz.

eşinin şokunu tahmin edebiliyorum, onun hiç düşünmesine gerek olmayan birşeyde olduğu için bir anda dimağı alamamıştır :)

bebek şekerini internetten sipariş vercek arkadaşlar önerebilceğiniz sayfalar var mı hala tam kafama göre bişey bulamadım..
Ben masalsi_design sayfasini takip.ediyorum,tesbihler,lavanta keseleri,keceler vs cesit çeşit hediyelik.yapıyor oradan lavanta kesesi yaptirmayo ya da pleksi magnet deniyor.sanirim.o tarz magnet yaptirmayi düşünüyorum ,yakinlarima dagitmak.icin

su an ben kullaniyorum canin doktorum izin werdi disim apseli o yüzden kullaniyorum bende hicbir sakincasi yok dedi ama dr um

aynen canım bende pleksi magnetleri beğeniyorum ama baktığım yerlerde pek çeşit görememiştim..burayı inceleyeyim bide çok teşekkür ederim..

su an ben kullaniyorum canin doktorum izin werdi disim apseli o yüzden kullaniyorum bende hicbir sakincasi yok dedi ama dr um
Bana da KBB doktoru verdi ama kendi doktoruna da sor yine dedi ulaşamadım. internette de kullanılması sakıncalı demiş bi doktor o yüzden merak ettim başlamadım henüz canım.

canım nerden takip ediyosun o sayfayı kendi sitesi yok mu ben bulamadım..http://masalsiatolye.com/gallery/masalsi-atolye/
böyle bir site buldum ama burdada bebek şekeri kısmı yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…