Çok teşekkür ederim canım. İyi aklıma getirdin evet sinüs rinse yi daha öncede çok kullanırdım ben :) sakıncası olmazsa kullanırım doktor söylemedi.gecmis olsun canim, sinus rinse burun yikama kitleri var, en dogal o sekilde acabilirsin.. saat basi yapman lazim..
ben cok tikandigimda otrivine pediatrik sprey kullaniyorum 1 er puff..
canım valla ben perineyi kendi kendime yapamayacak gibiyim. göbeğim o kadar büyük ki hiçbirşey göremiyorum, eşim yardım edebilir ama o fikre de hala çok ısınamadım.fantasktik-fabi kegel aparatlarına benziyor kuzum bu yani şayet mantığı kegel aparatlarındaki gibi perine kaslarını çalıştırmaya yönelikse -ki muhtemelen öyle görünüyor. - Tr'de benzeri aletler var. Hattâ muhtemelen eğitimde duymuşsundur, sperm sıvısındaki prostaglandin açılmayı dolayısıyla doğumu kolaylaştırdığı için son zamanlarda aktif cinsel yaşantı öneriyorlar. Son kısmı kendimiz yapabiliriz kısmından ötürü bunları yazıyorum. :) Kegeli yahut diğer perine kası güçlendirme egzersizlerini doğru şekilde uygulabilmeyi öğrenmenin yolu da aynı şekilde cinsel yaşantı yani seks. :)
Kegeldeki idrarı tut bırak yahut perine masajındaki karşılıklı kuvvet etkisi kadar etkili oluyor oradaki kaslara hattâ kontrol konusunda daha fazla kolaylık sağlıyor diyebilirim. Dolayısıyla evet, herhangi bir alete gerek duymadan kendimiz de yapabiliriz. :)
Gecen burda bahsi gecince ben dayanamadim izledim internetten masaj videosu benle hic ilgisi olmamasina ragmen :)
Ayy cok kotu geldi bana, yani onu yaparken insan doguruverir yanlislikla yahu cok hirpaliyordu
Ya bilmiyorum bana cok fena geldi izlediklerim. Kadin baya daldiriyordu parmaklari iceri cok afedersinEyvah eyvah , gider ayak evde doğururum ben :))) bide abdestiyle falan uğraş doğum öncesi sağımız solumuz parçalanacak masaj yapalım derken:)))
Benim doktorum izin vermedi iliadin kullanmamaÇok teşekkür ederim canım. İyi aklıma getirdin evet sinüs rinse yi daha öncede çok kullanırdım ben :) sakıncası olmazsa kullanırım doktor söylemedi.
Otrivine bana dokunmuştu onun yerine iliadin olur mu acaba. antibiyotigi kullanmayim mi.
Ya bilmiyorum bana cok fena geldi izlediklerim. Kadin baya daldiriyordu parmaklari iceri cok afedersin
Ama dedigim gibi benimki zaten sezeryan olacagi icin hic olur gozuyle bakmadim olaya.
Hani bunu yapmak zorundayim dusuncesiyle yaklasilsa olabilir belki
Demekki okuduğum doğruymuş 3 4 cm içeri girmeli parmaklar diyordu eyvah eyvah :))) ben kendim yapamam eğilemiyorum bile eşime diyemem gelde onu yap biraz Garip geldi o olay bana ısınamadım esimin yapması gerektiği düşüncesine , Kolay doğumda yapmak istiyorum bilmiyorum yapabilirsem dışardan ancak yapabilirim el mel daldırmadan:)))
gecen hafta gttıgınde tam kaç hafta kac gunluktu canım.bende okuyorum ya onlar hosuma gıdıyor:) bıde dusunuyorum sımdı bızım kendı topıgımızdekı dogumlar daha cok heycan verıcek en bastan berı bırbırımızı takıpteyız artık aıle gıbı olduk
kesinlikle doğru söylüyorsun, normal doğumun parmak değmeden gerçekleşemesi zaten mümkün değil. maalesef bizim toplumun kız çocukları yetiştitme tekniği dolayısıyla normal doğum birçok insan için kabusa dönüyor. çatı kontrolü denen şeyi yaptırmaktan çekinirsek nasıl normal doğum yapıcaz bilemiyorum.
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Normal dogumda pek el müdahalesi olmadan dogurulmuyor sanirim
Sezeryanda bile oluyormus elle mudahale biz olmuyor sansak da
Normal dogumda rahimden bebek gectigi icin iyice aciliyor ve dogum sonrası kanama daha rahat oluyormus.
Sezeryanda boyle bir acilma olmadigi icin parmakla biraz aciyorlarmis. Benim sorun olmustu dogumda, seninkini 2 değil4 parmak acariz dedi doktorum( cm demis de olabilir emin degilim)
Ben gozlerimi boyleportletince merak etme sen fark etmeyeceksin dedi.
Yani o parmaklar bir sekilde giriyor iceri kacis yok
benım sıpada ortalama o kadardır=) 32+2 olcak yarın rapor alıcam gıttıgımde32+0 gecen hafta 1950 gr dı , boyunu söylemedi
Tonla aci cekip de vajinal muayeneden korktugu icin jinekologa gitmeyen bir suru insan var.kesinlikle doğru söylüyorsun, normal doğumun parmak değmeden gerçekleşemesi zaten mümkün değil. maalesef bizim toplumun kız çocukları yetiştitme tekniği dolayısıyla normal doğum birçok insan için kabusa dönüyor. çatı kontrolü denen şeyi yaptırmaktan çekinirsek nasıl normal doğum yapıcaz bilemiyorum.
:) işte tamamiyle bizim yetiştirme şeklimizin tezahürü. kolonoskopiden daha az korkuyor millet ama vajinal muayene ölüm sanki. çok üzülüyorum hayatının bir kısmını bu şekilde korkularla geçiren insanlara, doktora gidenmeyenlere, vajinismuslara vs. inşallah bizler çocuklarımızı daha makul insanlar olarak yetiştirebiliriz ve çevrenin bu manyak etkilerinden uzak tutabiliriz.Tonla aci cekip de vajinal muayeneden korktugu icin jinekologa gitmeyen bir suru insan var.
Malesef yetisme seklimiz engel oluyor dedigin gibi.
Gecen doktora gittigimizde ultrason masasinda vajinal ultrason aleti de duruyor. Yaninda da prezervatifler var. Doktor biraz gecikti odada ben hazir bekliyorum oyle. Esim oralari karistirirken bunlari gorup sok oldu
Napiyorlar bunlarla size diye soruyor
Sence napiyor olabilir dedim
Adam hic aklina getirmemis bu zamana kadar boyle bir muayene seklini
Ben masalsi_design sayfasini takip.ediyorum,tesbihler,lavanta keseleri,keceler vs cesit çeşit hediyelik.yapıyor oradan lavanta kesesi yaptirmayo ya da pleksi magnet deniyor.sanirim.o tarz magnet yaptirmayi düşünüyorum ,yakinlarima dagitmak.icinbebek şekerini internetten sipariş vercek arkadaşlar önerebilceğiniz sayfalar var mı hala tam kafama göre bişey bulamadım..
su an ben kullaniyorum canin doktorum izin werdi disim apseli o yüzden kullaniyorum bende hicbir sakincasi yok dedi ama dr um@ikizcan2016 canım sana birşey soracaktım. birkaç gündür gribim ve burnum acayip tıkalı. Geniz akintim da var. sprey kullanma dedi KBB doktoru. amoklavin-BİD 1000 verdi kendi doktoruma ulaşamadım ama sence kullanmam da sakınca olur mu.
Çok kötüyüm nefes alamıyorum.
aynen canım bende pleksi magnetleri beğeniyorum ama baktığım yerlerde pek çeşit görememiştim..burayı inceleyeyim bide çok teşekkür ederim..Ben masalsi_design sayfasini takip.ediyorum,tesbihler,lavanta keseleri,keceler vs cesit çeşit hediyelik.yapıyor oradan lavanta kesesi yaptirmayo ya da pleksi magnet deniyor.sanirim.o tarz magnet yaptirmayi düşünüyorum ,yakinlarima dagitmak.icin
Ilaçlarla 2gün boyunca hep ilaç verdiler yatış verdiler.ve istirahat verdiler.Dogumu nasil engelleyebiliyorlar?
Bana da KBB doktoru verdi ama kendi doktoruna da sor yine dedi ulaşamadım. internette de kullanılması sakıncalı demiş bi doktor o yüzden merak ettim başlamadım henüz canım.su an ben kullaniyorum canin doktorum izin werdi disim apseli o yüzden kullaniyorum bende hicbir sakincasi yok dedi ama dr um
canım nerden takip ediyosun o sayfayı kendi sitesi yok mu ben bulamadım..http://masalsiatolye.com/gallery/masalsi-atolye/Ben masalsi_design sayfasini takip.ediyorum,tesbihler,lavanta keseleri,keceler vs cesit çeşit hediyelik.yapıyor oradan lavanta kesesi yaptirmayo ya da pleksi magnet deniyor.sanirim.o tarz magnet yaptirmayi düşünüyorum ,yakinlarima dagitmak.icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?