2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar çok fenayim benim yumuslar mideme oturdu sanki öğleden beri gitmiyor ne yapsam acep

Aynısını eşimde sordu geçen gün

Kızlar aranızda grip olup ilaç kullanan olmadı mı ne yapsam ben çok kötüyüm. bebeğe geçer mi acaba birşey olur diye korkuyorum ilaç ta almadım. son aylara girdik artık dertler bitmiyor.

Kızlar aranızda grip olup ilaç kullanan olmadı mı ne yapsam ben çok kötüyüm. bebeğe geçer mi acaba birşey olur diye korkuyorum ilaç ta almadım. son aylara girdik artık dertler bitmiyor.
Canım ilaç kullanmadım ama 10 kg portakal yedim 2 günde

Herkese merhabalar
Ben uzun zamandır bakamıyorum malesef dahil olamıyorum. Ne çok şey olmuş ..
Hepsini okumam tabi ki mümkün değil
Umarım herkes iyidir.. güzel konulardan bahsetmek istiyorum.. hemen hemen hazırlıklar tamamlanmış ne güzel telaşlar rabbim isteyen herkese yaşatasın inşallah
Ben henüz hiçbirşey almadım.. nerden başlıcam hiç bilmiyorum iş ev hamilelik evde okula giden bir çocuk daha olunca bir çok şey erteleniyor sanırım.
Ayın 21 inde kontrol var 1,5 ay oldu görmedim kızımı sanırım kontrol sonrası artık alışverişe başlarım..
Alışveriş listeleri çok güzel olmuş herkesin eline sağlık

bogaz agrin fln varsa, yutkunurken agri oluyorsa, hafif atesin de varsa kullan antibiotigi canim, ama gribal enfeksiyonsa antibiotik bi ise de yaramaz zaten..
sinuzitin fln varsa sinuslerin doluysa ve geniz akintin cok rahatsiz ediyorsa da kullan..
amoklavin gebelikte kullaniliyor bi sikinti olmaz..
sen sinus rinse yap, bi kac gune rahatlamazsan o zmn kullan antibiotik istersen..

I ikizcan2016 çok sağol canım her zaman yardıma koşuyorsun iyi ki varsın :) şuan için beni en çok rahatsız eden burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı. boğaz ağrım da vardı geçiyo gibi ama düzelmezse içerim ilacı artık.

Sinus rinse yi kullandım 1 kere biraz daha deneyim bakalım. sinus rinse kit al dedim eşime adult olanı almış :)

Arkadaslar migdesi yanan varmi 3 gundur alev topuyla geziyorum iştahim da pek bi kapali acim ama yiyemiyorum. rennie ve sut iciyorum gecmiyor kafayi yicem bide bu eklendi

bugun giremedim biraz gec kaldi cevap..
sinus rinse kit zaten yetiskin icin canim, cocuk icin olani acmaz seninkini :)))
1 kez ise yaramaz, 1 saat arayla 3-4 kez yaparsan biraz rahatlatir..
iliadin pediatrik sprey deneyebilirsin 2-3 gun en azindan sadece yatarken sikarsan rahat uyursun..
portakal mandalinadan ziyade ihlamur-limon daha iyi gelir.. gecen hafta ben de atlattim, salgin bu ara..

Olsun canım geç olsa da cevap verdin değer verip sağol. :) inşallah ise yarar deneyeceğim. biraz öksürüğüm de var olmazsa kullanırım antibiyotigi.

İliadin in 2 çeşiti mi varmış şimdi dikkat ettim evdeki senin dediğinden değil neler öğreneceğim daha :)
Valla ne buldu yiyorum içiyorum inşallah iyi gelir. dışarıya da çıktığım yok nasıl kaptiysam artık pek grip olan bi insan da değilim.

Ailemizin eczacısı nabersin ?
Minigim17 geçmiş olsun çok zor oluyor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…