- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Olsun canım geç olsa da cevap verdin değer verip sağol. :) inşallah ise yarar deneyeceğim. biraz öksürüğüm de var olmazsa kullanırım antibiyotigi.
İliadin in 2 çeşiti mi varmış şimdi dikkat ettim evdeki senin dediğinden değil neler öğreneceğim daha :)
Valla ne buldu yiyorum içiyorum inşallah iyi gelir. dışarıya da çıktığım yok nasıl kaptiysam artık pek grip olan bi insan da değilim.
Maşallah kızlara.. ben bile ağırlaşmış hissediyorum tek kızla seni düşünemiyorum. Yarına randevu aldım bende durdum durdum 30. Haftada enfeksiyondan çekiyorum bende. Yarın gidince bi doktorumada sorayim fotoğrafçıyı dedim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçının sayfasını inceledim baya bi güzel gibi bi konuşup fiyat almak lazım. Aslında bende bir senedir fotoğraf kursuna gitmek istiyorum bi gidemedim gitseydim kolay bulurdum fotoğrafçıyı da. Kardeşimde profosyonel makina varda cekecek anlayan biri yok. Bende dün yıkadım giysileri ama ütülemedim daha bende. Dolap filanda daha almadık bende ıvır zıvır dolu olan şifonyer vardı onu boşalttım temizledim ütülenince oraya koyayım bari dedim.:))
napiym canim yatiyorum iyice agirlastim :)
pazar dr kontrol vardi, 1600 gram olmuslar masallah :)
bel kuyruk sokumu patladi, istirahat dedi dr.?
aldiklarimi fln yikadim hep ama ütüsü kaldı..
annem esim fln halletcekler artik :)
alisveris bitti cok sukur, bisey almadam boyle beklemek de zor oluyor :))
sen nasilsin? naptin sectin mi hastane fotocu fln?
Bende grip olmuştum. Doktorum nane limon ve ıhlamur iç dedi. Bir de gece yatmadan önce sütü ılıt içine çay kaşığının ucuyla karabiber koy iç. Gece seni terletir atarsın gribi dedi. 2 3 gece onu yapmıştım bendee. Hergün de nane limon yada ıhlamur. Bir de yarım limonun içine bal karıştırıp içtim öyle toparladım canım. Geçmiş olsun. Bir de tuzlu suyla gargara yapabilirsin.Olsun canım geç olsa da cevap verdin değer verip sağol. :) inşallah ise yarar deneyeceğim. biraz öksürüğüm de var olmazsa kullanırım antibiyotigi.
İliadin in 2 çeşiti mi varmış şimdi dikkat ettim evdeki senin dediğinden değil neler öğreneceğim daha :)
Valla ne buldu yiyorum içiyorum inşallah iyi gelir. dışarıya da çıktığım yok nasıl kaptiysam artık pek grip olan bi insan da değilim.
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Normal dogumda pek el müdahalesi olmadan dogurulmuyor sanirim
Sezeryanda bile oluyormus elle mudahale biz olmuyor sansak da
Normal dogumda rahimden bebek gectigi icin iyice aciliyor ve dogum sonrası kanama daha rahat oluyormus.
Sezeryanda boyle bir acilma olmadigi icin parmakla biraz aciyorlarmis. Benim sorun olmustu dogumda, seninkini 2 değil4 parmak acariz dedi doktorum( cm demis de olabilir emin degilim)
Ben gozlerimi boyleportletince merak etme sen fark etmeyeceksin dedi.
Yani o parmaklar bir sekilde giriyor iceri kacis yok
Çok teşekkür ederim canım sütu denerim. nane limon da içmedim sadece ıhlamur içiyordum.Bende grip olmuştum. Doktorum nane limon ve ıhlamur iç dedi. Bir de gece yatmadan önce sütü ılıt içine çay kaşığının ucuyla karabiber koy iç. Gece seni terletir atarsın gribi dedi. 2 3 gece onu yapmıştım bendee. Hergün de nane limon yada ıhlamur. Bir de yarım limonun içine bal karıştırıp içtim öyle toparladım canım. Geçmiş olsun. Bir de tuzlu suyla gargara yapabilirsin.
Kızlar aranızda grip olup ilaç kullanan olmadı mı ne yapsam ben çok kötüyüm. bebeğe geçer mi acaba birşey olur diye korkuyorum ilaç ta almadım. son aylara girdik artık dertler bitmiyor.
Canım merhaba. Geçmiş olsun öncelikle.Kızlar aranızda grip olup ilaç kullanan olmadı mı ne yapsam ben çok kötüyüm. bebeğe geçer mi acaba birşey olur diye korkuyorum ilaç ta almadım. son aylara girdik artık dertler bitmiyor.
Arkadaslar migdesi yanan varmi 3 gundur alev topuyla geziyorum iştahim da pek bi kapali acim ama yiyemiyorum. rennie ve sut iciyorum gecmiyor kafayi yicem bide bu eklendi
E eftalyaaaa ben dün izne ayrildim dinlenneye çalışıyorum 8 hafta uzun gibi gelsede yapacaklarima daha başlamadım. ben ilkokul öğretmeniyim okulda evime uzak trafikte stress oluyordum. sinifimda 33 kişi 2 si Ramlik öğrenci bir tane de ciddi problemli bir öğrencim var ben günleri zor saydim ne yalan diyeyim. ama Siz 2.5 saat çalışıyormussunuz okul evinize de yakinsa kendinizi iyi hissedene kadar çalışırsiniz. Zaten 37. haftaya kadar çalışır raporu alsaniz da kendinizi kötü hissettiğiniz an ayrilabilirsiniz hocamGünaydın kızlarUmarım herkes iyidir, önümüzdeki hafta normalde son çalıştığım hafta olacaktı, ama şu izni aktarma işi aklımı karıştırıyor, endüstri meslek lisesinde öğretmenim, programım yogun değil hergün 2,5 saat falan çalışıyorum, kendimi de iyi hissediyorum,aktarsammı bilemedim, evde kalsam da otur otur, evi de taşıyamıyoruz daha, ( bu evi taşıma işi de görümceme çok mana bulmuştum o hastanede doğum yaptı kocası tapuyu almaya gitti,çocuk küvezde kaldı bunlar ev taşıdı, galiba insan mana bulduğunu yaşamadan ölmüyormuş gerçekten) evi bu ay sonu taşırsak belki aralık sonuna kadar çalışırım diyorum, çok mu acaba ??? Kafam karmakarışık
Bence madem 2,5 saatmiş hem yoğun değilmiş hem de lise bence devam edebilirsinGünaydın kızlarUmarım herkes iyidir, önümüzdeki hafta normalde son çalıştığım hafta olacaktı, ama şu izni aktarma işi aklımı karıştırıyor, endüstri meslek lisesinde öğretmenim, programım yogun değil hergün 2,5 saat falan çalışıyorum, kendimi de iyi hissediyorum,aktarsammı bilemedim, evde kalsam da otur otur, evi de taşıyamıyoruz daha, ( bu evi taşıma işi de görümceme çok mana bulmuştum o hastanede doğum yaptı kocası tapuyu almaya gitti,çocuk küvezde kaldı bunlar ev taşıdı, galiba insan mana bulduğunu yaşamadan ölmüyormuş gerçekten) evi bu ay sonu taşırsak belki aralık sonuna kadar çalışırım diyorum, çok mu acaba ??? Kafam karmakarışık
canım ben hemen hergün öle uyanıyorum daha çok kalçam uyuşuo:)yataktan kalkmam zaman alıo kendimi anca düzeltiyorum :)günaydın kızlar,
bugün yine ellerimde uyuşma ile uyandım . ayrıca parmak eklemlerim kemiklerim agıryor sanki
Canımm çok çok geçmiş olsun o prenseslerede maşallah kocaman olmuşlar. Az kaldı annesi birazcık daha dişini sıkacan... yakın olsan gelir yardım edersim ütülemene:))
napiym canim yatiyorum iyice agirlastim :)
pazar dr kontrol vardi, 1600 gram olmuslar masallah :)
bel kuyruk sokumu patladi, istirahat dedi dr..
aldiklarimi fln yikadim hep ama ütüsü kaldı..
annem esim fln halletcekler artik :)
alisveris bitti cok sukur, bisey almadam boyle beklemek de zor oluyor :))
sen nasilsin? naptin sectin mi hastane fotocu fln?
Bu enfeksiyon bizi bırakmayacak sanırım. Bende bir hafta geçiyor ilaç bitiyor yine başlıyor.Maşallah kızlara.. ben bile ağırlaşmış hissediyorum tek kızla seni düşünemiyorum. Yarına randevu aldım bende durdum durdum 30. Haftada enfeksiyondan çekiyorum bende. Yarın gidince bi doktorumada sorayim fotoğrafçıyı dedim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçının sayfasını inceledim baya bi güzel gibi bi konuşup fiyat almak lazım. Aslında bende bir senedir fotoğraf kursuna gitmek istiyorum bi gidemedim gitseydim kolay bulurdum fotoğrafçıyı da. Kardeşimde profosyonel makina varda cekecek anlayan biri yok. Bende dün yıkadım giysileri ama ütülemedim daha bende. Dolap filanda daha almadık bende ıvır zıvır dolu olan şifonyer vardı onu boşalttım temizledim ütülenince oraya koyayım bari dedim.
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım sütu denerim. nane limon da içmedim sadece ıhlamur içiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?