2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

İki isme karar verdiyseniz o zaman sen de babanın ismini koyabilirsin. biz de akrabalarin isimlerinden seçmedik .
tek isim seviyoruz . ortak bir karar verdik . daha cinsiyet belli olmadan erkek ismi seçmiştik , kız isminde kararsızdık . erkek oldugunu ogrenince hemen ismi belli oldu .

canım bizde büyük isimlerinden koymıcaz..eşimin babası vefat ettiği halde dayatmadı illa babamın ismi olsun diye sağolsun..çünkü ismi uzun birşey yanına 2. bir isim koyarsak iyice uzun olcak..bide böyle isimle yaşatma işi bana saçma geliyor..büyüklerimiz böyle yapmış diye bizimde yapmamıza gerek yok..hatta şuan koyacağımız ismi daha hamile kalmadan erkek olursa koyalım mı diye eşim söylemişti benimde hoşuma gittii..şuan ikimizin istediği tek bir isim koycaz nasipse..nedense iki isimli olmak zor ve çoçuk için muallakta bir durum yaratcakmış gibi geliyor..arkadaşım kızına 2 isim verdi..herkes farklı bir şey diyor şuan kıza..tabi senin bilceğin iş ama babanın böyle bir konuda alınganlık yapacağını sanmam..

Benim isim seçmem erkek olunca çok kolay oldu kızlık soyadımı koyuyorum. Babamı aralıkta kaybettim aslında çok istemiştim ama abimin oğlu var babamın ismindr 2 tane olmasın aynı isimden istedik . Çok kararaızsanız ortak karar verin. İki isim çok zor oluyor kızımın iki tane ismi birini hiç kullanmak istemiyordu bu yıl biraz biraz alıştı

İki tarafın ilk torunu, o yüzden erkek kardeşim daha 21 yaşında daha evlenecekte koyacak ta vs vs. Eşim tek isim olsun diyor sonra iki koyalım diyor ne bileyim bende kararsız kaldım

mavikose zep20 sağolun kızlar bende içtim ilacı şimdi yoksa iyilesemeyecegim sanırım zor kalktım yataktan. boğaz ağrısı bi yandan ellerim uyuşuyor zaten o diğer yandan. bide bacak ağrısı eklendi bunlara.
İnşallah birşey olmaz istemeyerek içtim ilacı ama napiyim

Ortak karar verelim ama akraba ismi olmasın diyor, ortak karar veriyoruz ama benim kafamdaki net ama bendeki net ona ters , ne yapacagimi şaşırdım
Acele ediyorum çünkü annemlerin orada doğum olacak doğumdan sonra birde isim davasına düşmeyelim diye ne insanlar huzursuz olsun nede biz. Ne diyeyim allak bullak oldu kafam

İki tarafın ilk torunu, o yüzden erkek kardeşim daha 21 yaşında daha evlenecekte koyacak ta vs vs. Eşim tek isim olsun diyor sonra iki koyalım diyor ne bileyim bende kararsız kaldım
Kısa seçerseniz isimleri iki olabilir brnimde şki ismim var allahtan ikiside kısa... ama kızıma hangi akılla iki uzun ism koyduysam

Bu enfeksiyon bizi bırakmayacak sanırım. Bende bir hafta geçiyor ilaç bitiyor yine başlıyor.
Bende yeni oldu ama tam oldu antibiyotik içtim bugün kontrole gideceğim inşallah geçmiştir. Çok fenada kaşıntı oldu sanırım antibiyotik sebep oldu.

Karar sizin ama fikir olması adına madem eşiniz bir yakınınızın adını koyma taraftarı değil bence iki isimde koysanız olmayan isimler tercih edin yeni bir hayat yeni bir isim en güzeli. Bizde kızımıza iki isim koyacağız en azından çocukta istediğini kullanabilir. Malum şimdiki çocuklar isimlerini sevmeyince başka isimler kullanmaya çalışıyor çok şahit oldum buna öğrencilerde.

Allah kolaylik versin insallah.
Ben ilk dogumumda 32.hafta olmadan izne ayrildim. Oncesinde bayram mi ne vardi, bir 10 gun kadar da ordan eklendi.30 hafta gibi ayrildim yani.
Simdi rapor aldim 37.haftaya kadar, calisabilirim insallah.
Sunu cok net hatirliyorum,kizimda simdiki kiloma gorw daha az almama ragmen izne ayrilmadan 1 ay once falan 1 numara buyuk ayakkabi almak zorunda kalmistim. Hatta izindeyken de bot falan aldim buyuk numara.
Evde cocuk olmayinca yatiyordum da herhalde, sismisim demek ki.
Ama simdi surekli ayak ustundeyim ve sisligim falan yok cok sukur:)
Demek ki hareket iyi geliyor.
Calismak yorucu ama gittigi yere kadar goturmek istiyorum ben.

İşin en garip yani canım babam o düşüncede olduğumu bile bilmeden ilk bebek bence hic karışma babası koysun ismini , benim asla sizden isim beklentim yok diye 2 kere konuşma yapti, içimden dedim Allah Allah adama malum oldu hissetti sanırım dedim, asla alınmaz tabiki babam ama koyulursada çok mutlu olacağını düşünüyorum. Şimdi mesaj attı eşim tamam senin istediğin isim bi tanede benden olsun dedi, bekarligindan beri oğlum olursa ismini Salih Erdem koyarım diye düşünmüş, içim cız etti şimdide hayalini gerçekleştiremeyecek diye ayy şimdi kafam dahada karisti

Kısa seçerseniz isimleri iki olabilir brnimde şki ismim var allahtan ikiside kısa... ama kızıma hangi akılla iki uzun ism koyduysam
Bizimkinin de iki ismi olacak 5 harfli toplam 10 harf oluyor o çok uzun gelmiyor da gözüme bizim soyadımız uzun o sıkıntı ama çokta takmadık birde benim gibi evlenince kendi soyadını kullanmak isterse o zaman zor işi

Ayy niye oyle diyorsun ya calisiyoruz iste
Programin yogun mu nasil?
Ben okulda cok etkilenmiyorum zaten dersim az 18saat. Ama eve gelince fena yorulmus oluyorum.
Bugun sabah yataktan cikamayacagimi düşündüm bir an, 4 hafta daha nasil calisacagim dedim ama dur bakalim, belki bozdururum raporu.
Isin asli 2. Sinavlarini da yapip öyle ayrilmak istiyorum cocuklardan.
Benden sonra gelecek ogretmen dogrudan sinav yapmak zorunda kalacak yoksa.
Öyle olursa da notları cok duser kiyamam

12 harfli oldu kızımın adı bizim birisi babaannenin adı o yüzdende yadırgadı biraz... o yaşlı ismi dye ağlıyordu geçen yıl

Çalışıyoruz da işte ne bilim bende kıyamıyorum benimkiler daha küçük anasınıfı hem onları başka öğretmene bırakacağım hem de hoplamalı zıplamalı etkinlikler yapamıyorum onlarla inş gelen öğretmenleri bu yönden ihtiyaçlarını karşılar
Her gün arabayla yarım saat yol gidiyorum 6 saat dışardayım yani öyle boş günüm yada az ders olma gibi bi durumum yok malesef ya
ama yine de evde oturmak istemiyorum çok sıkılırım ben evde ve hantallaşırım kendimi biliyorum :)
seninki iyiymiş 18 saatcikmiş :))) bazen branş öğretmeni mi olsaydım diyorum :))

Ben yanlis buluyorum buyuklerin ismini vermeyi. Acikcasi bende istemezdim. Tabi herkesin kendi bilecegi birsey ama bana gore esinizle ortak bir karar verin eminim ikinizinde icine sinecegi bir isimde karar kilarsiniz. Ben genelde suna inaniyorum gercekten dogru ismi buldugunuzda aklinizda hic bir suphe kalmiyor

Bence eşin istemiyorsa koyma ya ikinizin de içine sinen isim olsun ve doğduktan sonra ikisi birlikte kullanılmayacaksa iki isim koymaya gerek yok bence

Canımm çok çok geçmiş olsun o prenseslerede maşallah kocaman olmuşlar. Az kaldı annesi birazcık daha dişini sıkacan... yakın olsan gelir yardım edersim ütülemene

saol canim yaa
dusunmen yeter :))
2-3 tulum utuleyip hastane cantasini hazirlayabilsem gerisi cok onemli degil :)
evet buyuduler ya masallah, ocagi goremicez galiba bu zilliler aralikta gelicek gibi :))

saol canim yaa
dusunmen yeter :))
2-3 tulum utuleyip hastane cantasini hazirlayabilsem gerisi cok onemli degil :)
evet buyuduler ya masallah, ocagi goremicez galiba bu zilliler aralikta gelicek gibi :))
İlk senin kızlar mı gelecek acaba? Gerçi başka sezaryen olacaklarda var ama bakalım hayırlısı.

Canım helal olsun sana valla bende kreşte çalıştım gecen yıl hamileyken çok zor olur çocuklarla ilgilenmek ben şimdi bile yerimden kalkamıyorum =) ayakta alkışlıyorum seni =) diger çalışan arkadaşlara da helal olsun tabi ama kesinlikle mrs_aysel in işi daha zor =)

O doğru ismi bir türlü bulamadık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…