Kızlar Isimleri kararlastirdiniz mi, bizim kinin hala ismi yok . hem istiyorum ilk bebek ismini babası koysun zaten bebek istemiyordu zar zor ikna ettim hani kendi gönlüne göre olsun kırmak istemiyorum eşimi ,koyacağı isimde güzel olacak eminim, bir yerden de diyorum ki bir isminide ben koyayım 2 isim olsun tamam diyor oda babamın ismini çok istedim hamdolsun hayatta bizi hic incitmedi bütün istediklerimizi yaptı 1 istediysek 2 aldı vs. Ama eşim akraba ismi asla koymak istemiyorum diyor, biraz ısrar etsem beni kırmaz koyulur o isimler ama kendide üzülsün istemiyorum babamın isim beklentisi yok ama oda mutlu olur ilk torunu diye ... Kafam allak bullak oldu sizce ne yapmalıyım , taze sıcak fikirlere ihtiyacım var annelerim :)
canım bizde büyük isimlerinden koymıcaz..eşimin babası vefat ettiği halde dayatmadı illa babamın ismi olsun diye sağolsun..çünkü ismi uzun birşey yanına 2. bir isim koyarsak iyice uzun olcak..bide böyle isimle yaşatma işi bana saçma geliyor..büyüklerimiz böyle yapmış diye bizimde yapmamıza gerek yok..hatta şuan koyacağımız ismi daha hamile kalmadan erkek olursa koyalım mı diye eşim söylemişti benimde hoşuma gittii..şuan ikimizin istediği tek bir isim koycaz nasipse..nedense iki isimli olmak zor ve çoçuk için muallakta bir durum yaratcakmış gibi geliyor..arkadaşım kızına 2 isim verdi..herkes farklı bir şey diyor şuan kıza..tabi senin bilceğin iş ama babanın böyle bir konuda alınganlık yapacağını sanmam..Kızlar Isimleri kararlastirdiniz mi, bizim kinin hala ismi yok . hem istiyorum ilk bebek ismini babası koysun zaten bebek istemiyordu zar zor ikna ettim hani kendi gönlüne göre olsun kırmak istemiyorum eşimi ,koyacağı isimde güzel olacak eminim, bir yerden de diyorum ki bir isminide ben koyayım 2 isim olsun tamam diyor oda babamın ismini çok istedim hamdolsun hayatta bizi hic incitmedi bütün istediklerimizi yaptı 1 istediysek 2 aldı vs. Ama eşim akraba ismi asla koymak istemiyorum diyor, biraz ısrar etsem beni kırmaz koyulur o isimler ama kendide üzülsün istemiyorum babamın isim beklentisi yok ama oda mutlu olur ilk torunu diye ... Kafam allak bullak oldu sizce ne yapmalıyım , taze sıcak fikirlere ihtiyacım var annelerim :)
Benim isim seçmem erkek olunca çok kolay oldu kızlık soyadımı koyuyorum. Babamı aralıkta kaybettim aslında çok istemiştim ama abimin oğlu var babamın ismindr 2 tane olmasın aynı isimden istedik . Çok kararaızsanız ortak karar verin. İki isim çok zor oluyor kızımın iki tane ismi birini hiç kullanmak istemiyordu bu yıl biraz biraz alıştıKızlar Isimleri kararlastirdiniz mi, bizim kinin hala ismi yok . hem istiyorum ilk bebek ismini babası koysun zaten bebek istemiyordu zar zor ikna ettim hani kendi gönlüne göre olsun kırmak istemiyorum eşimi ,koyacağı isimde güzel olacak eminim, bir yerden de diyorum ki bir isminide ben koyayım 2 isim olsun tamam diyor oda babamın ismini çok istedim hamdolsun hayatta bizi hic incitmedi bütün istediklerimizi yaptı 1 istediysek 2 aldı vs. Ama eşim akraba ismi asla koymak istemiyorum diyor, biraz ısrar etsem beni kırmaz koyulur o isimler ama kendide üzülsün istemiyorum babamın isim beklentisi yok ama oda mutlu olur ilk torunu diye ... Kafam allak bullak oldu sizce ne yapmalıyım , taze sıcak fikirlere ihtiyacım var annelerim :)
Benim isim seçmem erkek olunca çok kolay oldu kızlık soyadımı koyuyorum. Babamı aralıkta kaybettim aslında çok istemiştim ama abimin oğlu var babamın ismindr 2 tane olmasın aynı isimden istedik . Çok kararaızsanız ortak karar verin. İki isim çok zor oluyor kızımın iki tane ismi birini hiç kullanmak istemiyordu bu yıl biraz biraz alıştı
İki isme karar verdiyseniz o zaman sen de babanın ismini koyabilirsin. biz de akrabalarin isimlerinden seçmedik .
tek isim seviyoruz . ortak bir karar verdik . daha cinsiyet belli olmadan erkek ismi seçmiştik , kız isminde kararsızdık . erkek oldugunu ogrenince hemen ismi belli oldu .
Kısa seçerseniz isimleri iki olabilir brnimde şki ismim var allahtan ikiside kısa... ama kızıma hangi akılla iki uzun ism koyduysamİki tarafın ilk torunu, o yüzden erkek kardeşim daha 21 yaşında daha evlenecekte koyacak ta vs vs. Eşim tek isim olsun diyor sonra iki koyalım diyor ne bileyim bende kararsız kaldım
Bende yeni oldu ama tam oldu antibiyotik içtim bugün kontrole gideceğim inşallah geçmiştir. Çok fenada kaşıntı oldu sanırım antibiyotik sebep oldu.Bu enfeksiyon bizi bırakmayacak sanırım. Bende bir hafta geçiyor ilaç bitiyor yine başlıyor.
Karar sizin ama fikir olması adına madem eşiniz bir yakınınızın adını koyma taraftarı değil bence iki isimde koysanız olmayan isimler tercih edin yeni bir hayat yeni bir isim en güzeli. Bizde kızımıza iki isim koyacağız en azından çocukta istediğini kullanabilir. Malum şimdiki çocuklar isimlerini sevmeyince başka isimler kullanmaya çalışıyor çok şahit oldum buna öğrencilerde.Kızlar Isimleri kararlastirdiniz mi, bizim kinin hala ismi yok . hem istiyorum ilk bebek ismini babası koysun zaten bebek istemiyordu zar zor ikna ettim hani kendi gönlüne göre olsun kırmak istemiyorum eşimi ,koyacağı isimde güzel olacak eminim, bir yerden de diyorum ki bir isminide ben koyayım 2 isim olsun tamam diyor oda babamın ismini çok istedim hamdolsun hayatta bizi hic incitmedi bütün istediklerimizi yaptı 1 istediysek 2 aldı vs. Ama eşim akraba ismi asla koymak istemiyorum diyor, biraz ısrar etsem beni kırmaz koyulur o isimler ama kendide üzülsün istemiyorum babamın isim beklentisi yok ama oda mutlu olur ilk torunu diye ... Kafam allak bullak oldu sizce ne yapmalıyım , taze sıcak fikirlere ihtiyacım var annelerim :)
Allah kolaylik versin insallah.Günaydın kızlarUmarım herkes iyidir, önümüzdeki hafta normalde son çalıştığım hafta olacaktı, ama şu izni aktarma işi aklımı karıştırıyor, endüstri meslek lisesinde öğretmenim, programım yogun değil hergün 2,5 saat falan çalışıyorum, kendimi de iyi hissediyorum,aktarsammı bilemedim, evde kalsam da otur otur, evi de taşıyamıyoruz daha, ( bu evi taşıma işi de görümceme çok mana bulmuştum o hastanede doğum yaptı kocası tapuyu almaya gitti,çocuk küvezde kaldı bunlar ev taşıdı, galiba insan mana bulduğunu yaşamadan ölmüyormuş gerçekten) evi bu ay sonu taşırsak belki aralık sonuna kadar çalışırım diyorum, çok mu acaba ??? Kafam karmakarışık
canım bizde büyük isimlerinden koymıcaz..eşimin babası vefat ettiği halde dayatmadı illa babamın ismi olsun diye sağolsun..çünkü ismi uzun birşey yanına 2. bir isim koyarsak iyice uzun olcak..bide böyle isimle yaşatma işi bana saçma geliyor..büyüklerimiz böyle yapmış diye bizimde yapmamıza gerek yok..hatta şuan koyacağımız ismi daha hamile kalmadan erkek olursa koyalım mı diye eşim söylemişti benimde hoşuma gittii..şuan ikimizin istediği tek bir isim koycaz nasipse..nedense iki isimli olmak zor ve çoçuk için muallakta bir durum yaratcakmış gibi geliyor..arkadaşım kızına 2 isim verdi..herkes farklı bir şey diyor şuan kıza..tabi senin bilceğin iş ama babanın böyle bir konuda alınganlık yapacağını sanmam..
Bizimkinin de iki ismi olacak 5 harfli toplam 10 harf oluyor o çok uzun gelmiyor da gözüme bizim soyadımız uzun o sıkıntı ama çokta takmadık birde benim gibi evlenince kendi soyadını kullanmak isterse o zaman zor işiKısa seçerseniz isimleri iki olabilir brnimde şki ismim var allahtan ikiside kısa... ama kızıma hangi akılla iki uzun ism koyduysam
Ayy niye oyle diyorsun ya calisiyoruz isteGünaydın kızlar
İkiz canım iki taneler ama maşallah çok iyi bakmışsın onlaraI ikizcan2016
Hasta olanlara geçmiş olsun diyorum inş çabuk atlatırsınız
Ben de izne ayrılmadım ama hamileyken çalışmak zor gerçekten
İlerde çocukları hamile bi öğretmene göndermemeli bunu anladım
12 harfli oldu kızımın adı bizim birisi babaannenin adı o yüzdende yadırgadı biraz...Bizimkinin de iki ismi olacak 5 harfli toplam 10 harf oluyor o çok uzun gelmiyor da gözüme bizim soyadımız uzun o sıkıntı ama çokta takmadık birde benim gibi evlenince kendi soyadını kullanmak isterse o zaman zor işi
Çalışıyoruz da işte ne bilim bende kıyamıyorum benimkiler daha küçük anasınıfı hem onları başka öğretmene bırakacağım hem de hoplamalı zıplamalı etkinlikler yapamıyorum onlarla inş gelen öğretmenleri bu yönden ihtiyaçlarını karşılarAyy niye oyle diyorsun ya calisiyoruz iste
Programin yogun mu nasil?
Ben okulda cok etkilenmiyorum zaten dersim az 18saat. Ama eve gelince fena yorulmus oluyorum.
Bugun sabah yataktan cikamayacagimi düşündüm bir an, 4 hafta daha nasil calisacagim dedim ama dur bakalim, belki bozdururum raporu.
Isin asli 2. Sinavlarini da yapip öyle ayrilmak istiyorum cocuklardan.
Benden sonra gelecek ogretmen dogrudan sinav yapmak zorunda kalacak yoksa.
Öyle olursa da notları cok duser kiyamam
Ben yanlis buluyorum buyuklerin ismini vermeyi. Acikcasi bende istemezdim. Tabi herkesin kendi bilecegi birsey ama bana gore esinizle ortak bir karar verin eminim ikinizinde icine sinecegi bir isimde karar kilarsiniz. Ben genelde suna inaniyorum gercekten dogru ismi buldugunuzda aklinizda hic bir suphe kalmiyorKızlar Isimleri kararlastirdiniz mi, bizim kinin hala ismi yok . hem istiyorum ilk bebek ismini babası koysun zaten bebek istemiyordu zar zor ikna ettim hani kendi gönlüne göre olsun kırmak istemiyorum eşimi ,koyacağı isimde güzel olacak eminim, bir yerden de diyorum ki bir isminide ben koyayım 2 isim olsun tamam diyor oda babamın ismini çok istedim hamdolsun hayatta bizi hic incitmedi bütün istediklerimizi yaptı 1 istediysek 2 aldı vs. Ama eşim akraba ismi asla koymak istemiyorum diyor, biraz ısrar etsem beni kırmaz koyulur o isimler ama kendide üzülsün istemiyorum babamın isim beklentisi yok ama oda mutlu olur ilk torunu diye ... Kafam allak bullak oldu sizce ne yapmalıyım , taze sıcak fikirlere ihtiyacım var annelerim :)
Bence eşin istemiyorsa koyma ya ikinizin de içine sinen isim olsun ve doğduktan sonra ikisi birlikte kullanılmayacaksa iki isim koymaya gerek yok benceKızlar Isimleri kararlastirdiniz mi, bizim kinin hala ismi yok . hem istiyorum ilk bebek ismini babası koysun zaten bebek istemiyordu zar zor ikna ettim hani kendi gönlüne göre olsun kırmak istemiyorum eşimi ,koyacağı isimde güzel olacak eminim, bir yerden de diyorum ki bir isminide ben koyayım 2 isim olsun tamam diyor oda babamın ismini çok istedim hamdolsun hayatta bizi hic incitmedi bütün istediklerimizi yaptı 1 istediysek 2 aldı vs. Ama eşim akraba ismi asla koymak istemiyorum diyor, biraz ısrar etsem beni kırmaz koyulur o isimler ama kendide üzülsün istemiyorum babamın isim beklentisi yok ama oda mutlu olur ilk torunu diye ... Kafam allak bullak oldu sizce ne yapmalıyım , taze sıcak fikirlere ihtiyacım var annelerim :)
Canımm çok çok geçmiş olsun o prenseslerede maşallah kocaman olmuşlar. Az kaldı annesi birazcık daha dişini sıkacan... yakın olsan gelir yardım edersim ütülemene
İlk senin kızlar mı gelecek acaba? Gerçi başka sezaryen olacaklarda var ama bakalım hayırlısı.saol canim yaa
dusunmen yeter :))
2-3 tulum utuleyip hastane cantasini hazirlayabilsem gerisi cok onemli degil :)
evet buyuduler ya masallah, ocagi goremicez galiba bu zilliler aralikta gelicek gibi :))
Çalışıyoruz da işte ne bilim bende kıyamıyorum benimkiler daha küçük anasınıfı hem onları başka öğretmene bırakacağım hem de hoplamalı zıplamalı etkinlikler yapamıyorum onlarla inş gelen öğretmenleri bu yönden ihtiyaçlarını karşılar
Her gün arabayla yarım saat yol gidiyorum 6 saat dışardayım yani öyle boş günüm yada az ders olma gibi bi durumum yok malesef ya
ama yine de evde oturmak istemiyorum çok sıkılırım ben evde ve hantallaşırım kendimi biliyorum :)
seninki iyiymiş 18 saatcikmiş :))) bazen branş öğretmeni mi olsaydım diyorum :))
Ben yanlis buluyorum buyuklerin ismini vermeyi. Acikcasi bende istemezdim. Tabi herkesin kendi bilecegi birsey ama bana gore esinizle ortak bir karar verin eminim ikinizinde icine sinecegi bir isimde karar kilarsiniz. Ben genelde suna inaniyorum gercekten dogru ismi buldugunuzda aklinizda hic bir suphe kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?