2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
B bugza cordeliac kizlar ya nasilsiniz? ben pek giremiyorum ama sanki sizde cok yoksunuz bu aralar?
Cordi kar yagdimi Karsa?
bakin ne diyecegiim ailem avusturyada yasiyor biliyorsunuz ve biz son anda karar degistirdik ve dogumu avusturyada yapmaya karar verdik- bu cumartesi ucuyorum hayirlisiyla kar yagmis orayada
cok heycanliyim burdaki doktorumuda sevmistim oysaki hicbir hazirlik yok orda annemde cok rahat bir sekilde ne varki alacagimiy bir besik iki cit citli bodi :)

iyisiniz sizde umarimm öpüyorumm

Sunrise, Insbrucka gidiyorsun di mi sen? Valla bu sabah saat 9da viyana -5 dereceydi, insbrucku hayal edemiyorum! en kalın giysilerini al. çok soğuk çookk

Kesinlikle öyle tek seferde bulduk ve başkasını beğenemedik sonra :))

Ay canım teşekkür ederim
Zor evet hele ilk haftalar çok zordu şimdi alıştılar daha iyiyim neyseki çok kalabalık degil sınıfım

Ben de 1 ocagı geçsin istiyorum , bakalım ne zaman gelecek ?
hurma yemeye ne zaman başlamalı 38 mi 39. hafta mı
Ben de çok gecikmesin diyorum şimdiden sabırsızlanıyorum :))
Eşim de 1 ocak yılbaşı çocuğu olsun diyor :))
Doktor da susun o ne zaman isterse o zaman gelecek diyor
Hurma için 36 da fln günlük bir taneyle başlanabilir bence zaten bir tane hurma yemeyle hemen doğum olmaz ya sonra artırırız ben çok severim zaten hurmayı

Ay canım teşekkür ederim
Zor evet hele ilk haftalar çok zordu şimdi alıştılar daha iyiyim neyseki çok kalabalık degil sınıfım
Kalabalık olmaması iyiymiş canım fazla yorma kendini amannn yegenimize iyi bak =))

kızlar merhabalar nasılsınız?size bi bilgi vermek istiyorum.hamilelikte akıntı artarmış hormonel olarak ve akıntı artınca enfeksiyon riski de artarmış.enfeksiyon oluşması ise Bebek için riskli bir durummuş.eğer böyle bir durumunuz varsa doktorunuza söyleyin uygun fitiller var.benim uzun zamandır akıntım fazlaydı ve artık son Zaman'larda koku başlamıştı doktoruma söyledim gynomax diye üçlü bi fitil verdi kullandım ve şuan çok rahatım.bilginiz olsun istedim ;

hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.

Kızlar unnado da indirim var şuan. 150 TL alışverişe de 50 TL indirim veriliyo bi bakın isterseniz. Ben yaptım alışverişimi. lohusa terlik seti var 40 TL. bide kapı süsleri falan var.

Sunrise, Insbrucka gidiyorsun di mi sen? Valla bu sabah saat 9da viyana -5 dereceydi, insbrucku hayal edemiyorum! en kalın giysilerini al. çok soğuk çookk
Sendemi avusturyada yaşıyorsun canım? İnnsbruck değilde vorarlberge gidicem ailem ırda. Evet çok soğukmuş kar yağmış çok özledimde ya alp dağlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…