@bugzacordeliac kizlar ya nasilsiniz? ben pek giremiyorum ama sanki sizde cok yoksunuz bu aralar?
Cordi kar yagdimi Karsa?
bakin ne diyecegiim ailem avusturyada yasiyor biliyorsunuz ve biz son anda karar degistirdik ve dogumu avusturyada yapmaya karar verdik- bu cumartesi ucuyorum hayirlisiyla kar yagmis orayada
cok heycanliyim burdaki doktorumuda sevmistim oysaki hicbir hazirlik yok orda annemde cok rahat bir sekilde ne varki alacagimiy bir besik iki cit citli bodi :)
iyisiniz sizde umarimm öpüyorumm
Sağol canım o gayet memnun bence benim enerjim azaldıkça onun enerjisi gitgide artıyor bu aralar kaburgamı çürütmeye niyetli gibi :)Kalabalık olmaması iyiymiş canım fazla yorma kendini amannn yegenimize iyi bak =))
Neden yıl kaybı oluyor ben de anlamadımnasıl yani? bu yıl kaybı olayını ben pek anlamadım ya.
Sunrise, Insbrucka gidiyorsun di mi sen? Valla bu sabah saat 9da viyana -5 dereceydi, insbrucku hayal edemiyorum! en kalın giysilerini al. çok soğuk çookk
evet bende avusturya da yaşıyorum ama ben yaklaşık 4 sene önce geldim. o yüzden almanca filan hak getire. gerçi ben viyanadaki almancayı biraz anlasam da voralberg tamamiyle bambaşka bir dil konuşuyor :)Sendemi avusturyada yaşıyorsun canım? İnnsbruck değilde vorarlberge gidicem ailem ırda. Evet çok soğukmuş kar yağmış çok özledimde ya alp dağlarını
Ne kadar azmış? Erken Doğum riskin mi var dedi doktor ?hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
Insanin icine sinince oyle oluyor hemen benimsiyorsunKesinlikle öyle tek seferde bulduk ve başkasını beğenemedik sonra :))
delisiniz yemin ediyorum, benim kocam da bana aynı şeyi söylüyor ama kimse beni -5in o kadar soğuk olmadığna ikna edemez. benim giiyindiği kalınlığı burda toplamda 3 kişi filan giyiyor öyle diiym ben sana. sabah yüzüme kar maskesi takasım geliyor da yolumun üzerinde aşırı güvenlikli suudi arabistan konsolosluğu var, terör saldırısı sanıp beni vurmasınlar diye yapmıyorum :))Fabiko'm sen yine lahana bebek sendromu yaşıyorsun galiba kuzum soğuklardan. :)
Burası da -5'le başlıyor sabahları bu aralar, ince bi' montla falan geziyorum en fazla ben. Gerçi orada nem durumu nedir bilemiyorum. Nem yükselince hissedilen soğukluk da artıyor. Buranın iklimini de İsviçre Alp'lerine benzetirler -Hattâ burada meşhuuuur olan peynirciliği de Gürcü'ler ticarete gelip iklimden etkilenen İsviçre'lilerden falan öğrenmiş, Kafkas halklarına öyle yayılmış diyolla. - ama öyle ciddi bir soğuk yok yani termal montla falan gezecek hattâ İzmir'in deniz kenarında rüzgarlı bir kış sabahı buradan soğuktur bence yani.
Cok guldurdun beni evet bu donemlerde yapmamak lazim kar maskesi falan ben hamile kaldigimdan beri ise sortla gitmek istiyorum o kadar sicak geliyor ki havadelisiniz yemin ediyorum, benim kocam da bana aynı şeyi söylüyor ama kimse beni -5in o kadar soğuk olmadığna ikna edemez. benim giiyindiği kalınlığı burda toplamda 3 kişi filan giyiyor öyle diiym ben sana. sabah yüzüme kar maskesi takasım geliyor da yolumun üzerinde aşırı güvenlikli suudi arabistan konsolosluğu var, terör saldırısı sanıp beni vurmasınlar diye yapmıyorum :))
Fabiko'm sen yine lahana bebek sendromu yaşıyorsun galiba kuzum soğuklardan. :)
Burası da -5'le başlıyor sabahları bu aralar, ince bi' montla falan geziyorum en fazla ben. Gerçi orada nem durumu nedir bilemiyorum. Nem yükselince hissedilen soğukluk da artıyor. Buranın iklimini de İsviçre Alp'lerine benzetirler -Hattâ burada meşhuuuur olan peynirciliği de Gürcü'ler ticarete gelip iklimden etkilenen İsviçre'lilerden falan öğrenmiş, Kafkas halklarına öyle yayılmış diyolla. - ama öyle ciddi bir soğuk yok yani termal montla falan gezecek hattâ İzmir'in deniz kenarında rüzgarlı bir kış sabahı buradan soğuktur bence yani.
delisiniz yemin ediyorum, benim kocam da bana aynı şeyi söylüyor ama kimse beni -5in o kadar soğuk olmadığna ikna edemez. benim giiyindiği kalınlığı burda toplamda 3 kişi filan giyiyor öyle diiym ben sana. sabah yüzüme kar maskesi takasım geliyor da yolumun üzerinde aşırı güvenlikli suudi arabistan konsolosluğu var, terör saldırısı sanıp beni vurmasınlar diye yapmıyorum :))
ya heralde bende bir gariplik var. bilemiyorum ben bayağı kara bir insanım. acaba cildim mi etkiliyor bilemedim ama ben zaten genel olarak şehrin en kalın giyinen kişisiyimdir. millet spor ayakkabı giyerken ben botlara geçmiş olurum. ama evladımı normal büyütmeyi istiyorum :)Cok guldurdun beni evet bu donemlerde yapmamak lazim kar maskesi falan ben hamile kaldigimdan beri ise sortla gitmek istiyorum o kadar sicak geliyor ki hava
tatlım plesenta da ki kan akışına bakıldı mı?hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
Valla izmirdeyim canım sabah buz gibiydii hastaneye gittik 5 dk yürüme mesafesinde ama arabayla gittikk deniz kenarı olunca oyle buz gibi esiyo memlekette okula giderdim sabah erken çıkıp hiç bu kadar soguk görmedim ben =) denizin sogugu başka
termal atlet diye müthiş bir keşifte bulundum :)) ben TRdeyken çok hasta olurdum burda olmuyorum. nasıl oldu anlamadım ama 4 senede 1 kere 2 gün yatmalı hasta oldum bu memlekette. belki aşırı soğuktan mikrop filan kalmıyordur. ben çok nadir terleyen biriyimdir, yazın 40 derecede insanlar fenalık geçirir ben ne terlerim ne şikayet ederim. amazonlara taşınacak kaıdndım geldim viyanaya yerleştim.İşte kuzum çok fazla giyindiğin için çok fazla üşüyorsun. Vücuduna kendini ısıtma imkanı tanımıyorsun. Hele bir de ofisine yürüme yoluyla gidiyorsan, o kadar eşyanın içinde eforla ısınıp terlemiyor musun yahu? Durmadan hasta olursun. Azalt üstündekileri. :) Millet Finlandiya'da bisikletle işe gidiyor -40'larda yahu! Bebek olunca onu nasıl giydirip dışarı çıkartacaksın? Avrupalılar malum yani biz Türkler gibi kışın çocuğu eve tık, kat kat giydir mantıkları yok. Hazır fırsatın varken dışarıdaki bebekler nasıl giyiniyor takip et.
Ben merkezde -27'yi gördüğümü biliyorum. Normal şişme mont, bere falan yetiyordu. Benim de eşim üşüyor tam tersi o da gittiği yerlerde -40'ı görüyor, kar arazi araçlarının boyunun iki kat üzerine falan çıkıyor. Neredeyse giydiklerinin üzerine battaniye çekip gezecek o da. :)
Izmir sıcak olarak kodlanmış hep ama tam tersi İzmir'in deniz kenarı soğuğu cidden buradan soğuk. Hele ki fırtına/lodos falan varsa, benim bir kere öyle yanımda fırtınadan yol levhası sökülüp uçup ağaca saplanmıştı jilet gibi. Insanı kesiyor resmen o denizden esen rüzgar. Biz de Karşıyaka'dayız normalde Izmir'de. Çocukluğum da orada geçti. Okulum sahilin kenarındaydı, o sabahların soğuğunu hiç unutmam o yüzden. :)
benim de akıntım çok arttı, yaptığım tek şey başından beri iç çamaşırlarımı kızgın ütüyle ütüleyip yapabildiğim sıklıkla çamaşır değiştirmek. gerçi son zamanlarda bende de koku başladı ama ilaç vs desteksiz atlatmak istiyorum. ama uyarınız iyi oldu. bir de enfeksiyon kaptığmızı anlamanın bir yolu var mı? herhangi bir belirti veriyor mu?kızlar merhabalar nasılsınız?size bi bilgi vermek istiyorum.hamilelikte akıntı artarmış hormonel olarak ve akıntı artınca enfeksiyon riski de artarmış.enfeksiyon oluşması ise Bebek için riskli bir durummuş.eğer böyle bir durumunuz varsa doktorunuza söyleyin uygun fitiller var.benim uzun zamandır akıntım fazlaydı ve artık son Zaman'larda koku başlamıştı doktoruma söyledim gynomax diye üçlü bi fitil verdi kullandım ve şuan çok rahatım.bilginiz olsun istedim ;
benim de akıntım çok arttı, yaptığım tek şey başından beri iç çamaşırlarımı kızgın ütüyle ütüleyip yapabildiğim sıklıkla çamaşır değiştirmek. gerçi son zamanlarda bende de koku başladı ama ilaç vs desteksiz atlatmak istiyorum. ama uyarınız iyi oldu. bir de enfeksiyon kaptığmızı anlamanın bir yolu var mı? herhangi bir belirti veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?