2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Yağdı kuzum geçenlerde de tutmadı. Açıkçası ben doğurana kadar da yağmasın diye totem yapıyorum. Yerler buz falan tutuyor.

Haberlere çok sevindim. Annen haklı orada lazım olacak şeyleri oradan alırsınız. Zaten ilk etapta oradaki hastanelerin bebek doğmadan eve bebek bakım paketiyle temel ihtiyaçları falan gönderiyor olması lazım. Gerçi senin henüz kaydın falan yok herhalde ama yine bir şekilde halledilir. Gerilme hiç.

Sunrise, Insbrucka gidiyorsun di mi sen? Valla bu sabah saat 9da viyana -5 dereceydi, insbrucku hayal edemiyorum! en kalın giysilerini al. çok soğuk çookk

Fabiko'm sen yine lahana bebek sendromu yaşıyorsun galiba kuzum soğuklardan. :)
Burası da -5'le başlıyor sabahları bu aralar, ince bi' montla falan geziyorum en fazla ben. Gerçi orada nem durumu nedir bilemiyorum. Nem yükselince hissedilen soğukluk da artıyor. Buranın iklimini de İsviçre Alp'lerine benzetirler -Hattâ burada meşhuuuur olan peynirciliği de Gürcü'ler ticarete gelip iklimden etkilenen İsviçre'lilerden falan öğrenmiş, Kafkas halklarına öyle yayılmış diyolla. - ama öyle ciddi bir soğuk yok yani termal montla falan gezecek hattâ İzmir'in deniz kenarında rüzgarlı bir kış sabahı buradan soğuktur bence yani.

Sendemi avusturyada yaşıyorsun canım? İnnsbruck değilde vorarlberge gidicem ailem ırda. Evet çok soğukmuş kar yağmış çok özledimde ya alp dağlarını
evet bende avusturya da yaşıyorum ama ben yaklaşık 4 sene önce geldim. o yüzden almanca filan hak getire. gerçi ben viyanadaki almancayı biraz anlasam da voralberg tamamiyle bambaşka bir dil konuşuyor :)

alpler güzelde, sen sıcak bir yerde üstünde battaniye elinde sıcak bir çay varken güzel, yakına gidince bir titretiyor :)

hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
Ne kadar azmış? Erken Doğum riskin mi var dedi doktor ?
Benim suyuma da hep bebeğe göre az diyor doktorum ama hiç erken dogumdan bahsetmedi 34. Haftayı bitirdik çok şükür

delisiniz yemin ediyorum, benim kocam da bana aynı şeyi söylüyor ama kimse beni -5in o kadar soğuk olmadığna ikna edemez. benim giiyindiği kalınlığı burda toplamda 3 kişi filan giyiyor öyle diiym ben sana. sabah yüzüme kar maskesi takasım geliyor da yolumun üzerinde aşırı güvenlikli suudi arabistan konsolosluğu var, terör saldırısı sanıp beni vurmasınlar diye yapmıyorum :))

Cok guldurdun beni evet bu donemlerde yapmamak lazim kar maskesi falan ben hamile kaldigimdan beri ise sortla gitmek istiyorum o kadar sicak geliyor ki hava

Valla izmirdeyim canım sabah buz gibiydii hastaneye gittik 5 dk yürüme mesafesinde ama arabayla gittikk deniz kenarı olunca oyle buz gibi esiyo memlekette okula giderdim sabah erken çıkıp hiç bu kadar soguk görmedim ben =) denizin sogugu başka

İşte kuzum çok fazla giyindiğin için çok fazla üşüyorsun. Vücuduna kendini ısıtma imkanı tanımıyorsun. Hele bir de ofisine yürüme yoluyla gidiyorsan, o kadar eşyanın içinde eforla ısınıp terlemiyor musun yahu? Durmadan hasta olursun. Azalt üstündekileri. :) Millet Finlandiya'da bisikletle işe gidiyor -40'larda yahu! Bebek olunca onu nasıl giydirip dışarı çıkartacaksın? Avrupalılar malum yani biz Türkler gibi kışın çocuğu eve tık, kat kat giydir mantıkları yok. Hazır fırsatın varken dışarıdaki bebekler nasıl giyiniyor takip et.
Ben merkezde -27'yi gördüğümü biliyorum. Normal şişme mont, bere falan yetiyordu. Benim de eşim üşüyor tam tersi o da gittiği yerlerde -40'ı görüyor, kar arazi araçlarının boyunun iki kat üzerine falan çıkıyor. Neredeyse giydiklerinin üzerine battaniye çekip gezecek o da. :)

Cok guldurdun beni evet bu donemlerde yapmamak lazim kar maskesi falan ben hamile kaldigimdan beri ise sortla gitmek istiyorum o kadar sicak geliyor ki hava
ya heralde bende bir gariplik var. bilemiyorum ben bayağı kara bir insanım. acaba cildim mi etkiliyor bilemedim ama ben zaten genel olarak şehrin en kalın giyinen kişisiyimdir. millet spor ayakkabı giyerken ben botlara geçmiş olurum. ama evladımı normal büyütmeyi istiyorum :)

hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
tatlım plesenta da ki kan akışına bakıldı mı?

Izmir sıcak olarak kodlanmış hep ama tam tersi İzmir'in deniz kenarı soğuğu cidden buradan soğuk. Hele ki fırtına/lodos falan varsa, benim bir kere öyle yanımda fırtınadan yol levhası sökülüp uçup ağaca saplanmıştı jilet gibi. Insanı kesiyor resmen o denizden esen rüzgar. Biz de Karşıyaka'dayız normalde Izmir'de. Çocukluğum da orada geçti. Okulum sahilin kenarındaydı, o sabahların soğuğunu hiç unutmam o yüzden. :)

termal atlet diye müthiş bir keşifte bulundum :)) ben TRdeyken çok hasta olurdum burda olmuyorum. nasıl oldu anlamadım ama 4 senede 1 kere 2 gün yatmalı hasta oldum bu memlekette. belki aşırı soğuktan mikrop filan kalmıyordur. ben çok nadir terleyen biriyimdir, yazın 40 derecede insanlar fenalık geçirir ben ne terlerim ne şikayet ederim. amazonlara taşınacak kaıdndım geldim viyanaya yerleştim.

bebeğe kesinlikle benim yaşam standartımı yaşatmayacağım. babası gibi normal olsun sıcaklık konusunda o da. valla burdaki bebekleri inceliyorum dediğin gibi, bebekler yine bebek arabalarında korumalı filan da, o çocuklar benden ince giyiniyorlar. annem görse çocuklara atlar ağzını burnunu kapatır. sonra da bizi burda çocuk tcizcisi diye içeri alırlar :))

arkadaş -40 nedir ya??? ya ben hayal edemiyorum öyle bir şeyi. ben kayağa gittiğimizde hava -15in altına düştüyse bırakıyorum direkt kaymayı filan, paşa paşa içeceğimi alıp sıcak bir yere geçiyorum. -40 insan yaşasın diye olmamış o gelecek nesiller antik çağlar hakkında bilgi edinsin, araştırma yapılsın diye yapılmış bir şey kocana allah yardım etsin valla

Offf çok fenaymış o :) bizde deniz kenarındayız ev ısınmıyo denizden esen rüzgardan neyseki daha bugun sogudu açtım kombiyi kocamıda işe yolladım ohh =)

benim de akıntım çok arttı, yaptığım tek şey başından beri iç çamaşırlarımı kızgın ütüyle ütüleyip yapabildiğim sıklıkla çamaşır değiştirmek. gerçi son zamanlarda bende de koku başladı ama ilaç vs desteksiz atlatmak istiyorum. ama uyarınız iyi oldu. bir de enfeksiyon kaptığmızı anlamanın bir yolu var mı? herhangi bir belirti veriyor mu?

Canım enfeksiyon oldugunda yogurdun suyunuda ayranınıza katın için bende sürekli enfeksiyon oluyodu yeşilimsi sıvı çok akıntı oluyodu günde iki kilot degiştiriyodum şimdi yogurdun suyunuda ayranda içiyorum çok şükür akıntıda kaşıntıda kalmadı tavsiye ederim sana da diger arkadaşlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…