merhaba, gecmis olsun oncelikle..
tam olarak ne sordugunuzu anlamadim, burda suyu azalarak erken doguma alinan casamaa adli arkadasimiz vardi, en son bebegi de kendi de iyi durumdaydi cok sukur..
doktor alalim mi diyor size?
insallah siz de saglikla atlatirsiniz..
kızlar bende bebek çikolatalarını şimdi yaptırmak istiyorum ama eşim bayatlar diyor..çikolata bayatlar mı ya..yaptıran arkadaşlar gördüm demek ki erken değil bende yaptırayım diye düşünüyorum sizce?
Ben de çok gecikmesin diyorum şimdiden sabırsızlanıyorum :))
Eşim de 1 ocak yılbaşı çocuğu olsun diyor :))
Doktor da susun o ne zaman isterse o zaman gelecek diyor
Hurma için 36 da fln günlük bir taneyle başlanabilir bence zaten bir tane hurma yemeyle hemen doğum olmaz ya sonra artırırız ben çok severim zaten hurmayı
kızlar bende bebek çikolatalarını şimdi yaptırmak istiyorum ama eşim bayatlar diyor..çikolata bayatlar mı ya..yaptıran arkadaşlar gördüm demek ki erken değil bende yaptırayım diye düşünüyorum sizce?
benim de akıntım çok arttı, yaptığım tek şey başından beri iç çamaşırlarımı kızgın ütüyle ütüleyip yapabildiğim sıklıkla çamaşır değiştirmek. gerçi son zamanlarda bende de koku başladı ama ilaç vs desteksiz atlatmak istiyorum. ama uyarınız iyi oldu. bir de enfeksiyon kaptığmızı anlamanın bir yolu var mı? herhangi bir belirti veriyor mu?
enfeksiyon belirtisi koku veya kaşıntı birinin görülmesi yeterli.bence doktoruna bahset koku olduğundan enfeksiyon bebeğe geçebiliyormuş doktorumun dediği kadarıyla
benim ilk hamileliğim de suyum azdı ama plesenta da kan akımı azdı.buna bağladı doktorlar.bende 27 haftada sorun çıktı 37 haftaya kadar bi sorun yaşanmadı 37 haftada sezeryana alındım 2.600 bebişim doğdu.şuan 2. sınıfa gidiyor.içini ferah tut.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
Doktor sorun yok dediyse yoktur o zaman
benim de normale göre az diyor daha 2buçuk hafta önce gittiğimde de az demişti hatta
bi sorun oluşturmadı şimdiye kadar
Cok erken degilmi 2-3 hafta daha beklesen aslinda tadinda aman aman değişim olmazda 2 ay duracak sonucta bende 1 ay kala yaptırmayı planliyorum ne olur ne olmaz diye oda yoksa o bile erken bence :)