2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yokmu bir bilgisi olan?

merhaba, gecmis olsun oncelikle..
tam olarak ne sordugunuzu anlamadim, burda suyu azalarak erken doguma alinan casamaa adli arkadasimiz vardi, en son bebegi de kendi de iyi durumdaydi cok sukur..
doktor alalim mi diyor size?
insallah siz de saglikla atlatirsiniz..

kızlar bende bebek çikolatalarını şimdi yaptırmak istiyorum ama eşim bayatlar diyor..çikolata bayatlar mı ya..yaptıran arkadaşlar gördüm demek ki erken değil bende yaptırayım diye düşünüyorum sizce?

Ben suanda bile 2 aydir gunde 2 tane yiyorum faydasindan dolayi. 2 hurmayla dogum başlayacağını sanmiyorum :)

Benm cikolatalar ve kurabiye ler hediyelik sabunlar hazır . Bayatlamaz , bence

enfeksiyon belirtisi koku veya kaşıntı birinin görülmesi yeterli.bence doktoruna bahset koku olduğundan enfeksiyon bebeğe geçebiliyormuş doktorumun dediği kadarıyla

yokmu bir bilgisi olan?
benim ilk hamileliğim de suyum azdı ama plesenta da kan akımı azdı.buna bağladı doktorlar.bende 27 haftada sorun çıktı 37 haftaya kadar bi sorun yaşanmadı 37 haftada sezeryana alındım 2.600 bebişim doğdu.şuan 2. sınıfa gidiyor.içini ferah tut.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
guilherme canim benim bir arkadaşin da suyu azmis bol bol armut yemiş ve suyu artmış deneyebilirsin istersen

Ben bu hafta verebilirim sipariş ama senle aramızda nerdeyse 3 hafta var gibi sanki bekleyebilirsin biraz daha aslında

Cok erken degilmi 2-3 hafta daha beklesen aslinda tadinda aman aman değişim olmazda 2 ay duracak sonucta bende 1 ay kala yaptırmayı planliyorum ne olur ne olmaz diye oda yoksa o bile erken bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…