2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bnde isim bulamadım hala kızım a inş bu hafta bulurum çünkü süsleri hazırlanacak isim yazıcam

Bende bugün doktora gittim enfeksiyon geçmiş mi diye idrar kültürü verdim, kaşıntı için krem yazdırdım. Bu arada doktora doğum fotoğrafını sordum o fiyata dahil bildiğim kadarıyla doğum olacağında geliyor o dedi. Bende benim konuşmam ayarlamam gerekmiyor mu dedim yok dedi. Doktorumun da oğlunun doğum günü fotolarını çekmiş onları gösterdi bize. Sevindim bu işe. Bu arada bizim kız yine poz vermedi yüzünü kapattı. Kilosu 1750 gr olmuş.

Hastane için yapdırdığım madlenler geldi üzerine hoşgeldin Miray bebek yazdırdım. Hacişerif e yapdırdım tavsiye edebilirim ikram kutusuda kaliteli
Çok güzel görünüyor hayırlısıyla dağıtmak nasip olur inşallah.

hanimlar lüften.yardimci olun 24+3 günlük hamileyim.bebegin suyu azmis.sizlerden böyle bir durum yasayan oldumu?kac haftada dogdu?doktor krsin bisey demedi.lüften yardimci olun.600gr civainda su an.
casamaa Diye Bir Arkadaşın Suyu Azdı O Doğum Yaptı kaçıncı haftasıydı hatırlamıyorum ama. 28. Haftayı atlatınca bebeğin yaşama şansı yüksek oluyor bildiğim kadarıyla. Bi o arkadaşla konuşun isterseniz ama herkesin durumu farklı oluyor en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir.

Senin silinmenin melinayla ilgisi yok nextstar. Erken dogum riskin var ve kasım anneleri desin diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar günaydın bizde oğlanın alışverişleri tamamladık kendimede 1 sabahlıklı lohusa gecelik 2 tanede pijama takımı aldım ama dantelli sevmediğim için sade aldım terlikte günlük kullanılabilir aldım twıgy den bu haftasonu kontrol vardı herşey iyi şükür sadece kilo az 1600 boy 42 cm boya gitmiş dayıları kılıklı kerata :) ama dün gece sancıyla uyandım baya şiddetliydi yön değiştirince geçti korktum biraz erken mi gelcek diye. bu arada çalışabilir raporu aldım inşallah 37 ye kadar çalışıcam tabi oğlum süpriz yapmazsa

Senin silinmenin melinayla ilgisi yok nextstar. Erken dogum riskin var ve kasım anneleri desin diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Riskim var evet ama ben yinede beynimi ve bedenimi 2 ocağa kuruyorum inşallah zamanından önce gelmeyecek.heleki kasımda gelmemesi gerekiyor.doktorum kasimi çıkarmalıyız dedi..bana uygun mesaj gördüğümde neresi olduğu farketmiyor yazıyorum aslında. Kasım Aralık annelerinide okuyorum

yokmu bir bilgisi olan?
Konuyla ilgili yine en iyi bilgiyi sana doktorun verir tabi ama ben şöyle bildiğim bir şeyi paylaşayim.
Suyun azalması tek başına yeterli bir sebep değil. Plesentadan bebeğe giden akışın etkilenmesi erken doğum sebebi. Çünkü bebeğin gelişimi, büyümesi vs. duruyor.
Bir de suyun her geçen gün azalması, düzenli bir şekilde bitiyor olması da aynı şekilde erken doğum sebebi ki doktorlar almayı tercih ediyor. Çünkü bebeğe anne karnında zarar gelebiliyor.
Şimdilik doktorun besin akışında problem olmadığı için bebeği tutacak anladığım. Daha çok gelişsin, büyüsün diye.
Dediğim gibi yine bunu en iyi konusunda uzman kişiler bilir.

kızlar günaydın dün suwen den sabahlıklı gecelik, pijama takımı ve üstü emzirme atleti gibi olan takımdan aldım 3 takım 175 lira gibi bişe tuttu, %100 pamuk , ben çok beğendim, eve gidince resmini de paylaşırım siZinle , indirimleri gayet uygun, hastaneler çok sıcak o yüzden çok fazla kışlık olsunlar istemedim, sizde değerlendirmek istersiniz belki

oh maşallah, kocaman olmuş annesi
valla bende son iki kontrolde yüzden pek görüntü alamıyorum. ama son kontrolde ayağını dayadı parmaklarına kadar gördük.

hadi hayırlı olsun bitirdiniz alışverişi o zaman darisi başıma geçen gece bende sancıyla uyandım hatta uzun sürdü benimki bayağı korktum bende. Bebişinizede maşallah

kızlar gunaydın dun kontorol vardı 32+2 de 2080 gr 45 cm olmus oğlum.ilk defa yuzunu bu kadar net görduk uyuyodu bılerek bıse yemedımm gıderken akıllı dursun dıe ıse yaradı=)o kadar tatlı bısekı ya durup durup ultrason kagıdına bakıyorum=)çalımaz raporumuda aldım dun hastaneden

kızlar herkse günaydın :) çogu kişi ayrılmış izne gözünüz aydın :) ben aktarma aldım 37 haftaya kadar inşallah çalışcam :) Zaten bütün işlerimi bitirdim sayılır. Umarım zmanında gelirde en azından 3 hafta dinlerim evde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…