2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende çalışabileceğim maksimum süreyi çalışmaya niyetliyim. ama tabi kısmet eğer bebeğim aceleci davranmazsa veya bir sağlık sorunum ortaya çıkmazsa

casamaa ne durumdasınız bebişin nasıl oldu toparladı mı iyice?

İyiyiz çok şükür canım şimdilik belli dönemlerde alması gereken kilo old. İçin fazla yuklenmeden takip ediliyor anne sütü almaya başladı lakin biraz az tabi sütüm sindirim problemi vardı yavaş yavaş oda düzeliyor gibi 15-20 gün daha bu sekilde giderse iyi diyebiliriz dediler...

bakalim canim, ben de cok merak ediyorum bu grupta ilk kim doguracak :))
gerci bi dogumumuz var
casamaa
naptin canim, nasilsin?
yavrucuk nasil?

İyiyiz canım çok şükür birazcık sindirim sıkıntısı vardı iyiye gidiyor denildi bakalım hayırlısı ile sizler nasilsiniz

Canım benim ben erken doğum yaptigini şimdi gördüm hic farkında bile değilim kusura bakma
Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah biraz erken gelmiş minnak davşan, hayırlısı ile sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağına alıp eve gitmeni nasip eylesin Rabbim inşaAllah canım benim ...

Kızlar doğum lekesi olan varmı bazılarında oluyor mus yüzüne gözüne koltuk altına malum yerine:) lekelenme tarzı şeyler son aylarda oluyormuş diyorlar özellikle, sizlerde olustumu , bir arkadaşım söyledi malum yerine gelmiş doğum lekesi bildiğin zencilere döndüm dedi etim simsiyah oldu kendimden tiksindim dedi ama doğumdan sonra düzeldi dedi, dolayısı ile korkmaya başladım. Gerçekten düzeliyor mu bilginiz var mi

ilk defa duydum , daha neler ögrenecegiz

kayınvalidesi uzakta olan arkadaşlar kayınvalideniz doğumdan öncemi gelcek yoksa doğum yaptıktan sonra hastanedeyken felan mı gelir? hiç istemiyorum doğumdan önce gelmesini..o stresin içinde bide onu çekmek istemiyorum..

İyiyiz canım çok şükür birazcık sindirim sıkıntısı vardı iyiye gidiyor denildi bakalım hayırlısı ile sizler nasilsiniz
inşallah önümüzdeki 15-20 günde sizin için en güzel şekilde geçecek ve bebeğini gönül rahatlığıyla kucağına alıp evine götüreceksin. dua pek bilmesem de iyi niyetleirm seninle!

Çok iyi büyümüş maşallah tosun :)
Ne güzel poz vermiş ya ben o haftada anca tontik ayaklarını görebilmiştim :))

Çok güzel sağlıkla geçsin inşallah günleriniz az kalmış çok sağlıklı bi şekilde çıkacak inş hastaneden sen iyice toparlandın mı ? Sezeryan olmuştun sanırım ?

Bende Yok ama göğüs çevrem yani kahverengi yerin etrafı sanki çil çil oldu gibi herkes geçer diyor göbek etrafındaki tüyler de dökülür sakın alma diyorlar bakalım görcez az kaldı :)))

malesef dogumdan önce gelecek ve ben sımdıden stresteyım

Ben de erken gelirse diye stres yapmıştım ama geçen annemle konuşmuş napayım demiş annem de erken gitmene gerek Yok bende gitmicem demiş sağolsun :))
hatta Doğumdan sonra bile gelmese iyidir dicem iyice kötü geline baglıcam :)
Sorarsa söyle erken gelmene gerek Yok asıl Doğumdan sonra lazımsın fln diye yada eşine söylettir hem normal Doğum yapacaksan bence de insan stresle sancısı bile gelmez ya eşinle anlaş önceden gelmesinler

Çok iyi büyümüş maşallah tosun :)
Ne güzel poz vermiş ya ben o haftada anca tontik ayaklarını görebilmiştim :))
bende hep elını göruyorum kapalı oluyodu yuzu cok hareketlı durmuodu dun su bıle ıcmedım hareketsız kalsın dıye zaten sabahtı randevum uyuyodu kuzu yemek yedım hemen basladı harekete.doktora dedım cok hareketlı canımı acıtıyor dedım ne guzel ıste dedı ne kadar hareketlıyse o kadar ıyı demektır dedı.coraspın ıcıodum bırakbılırsın artık dedı

benım kaynanam bıde 3 hafta sonrakı randevvumada gelcem dıyo sınır oldum.evımın tum duzenı degısıo ya=((((

malesef dogumdan önce gelecek ve ben sımdıden stresteyım
aynen canım ya..neden anlayışlı davranmazlar acaba..ilk doğumum olcak neyle karşılaşcağımı bilmiyorum ve evde hiçde hoşnut olmadığım biri olucak..suyum gelcek vs. diyelim..ben nasıl rahat edeyim..iyice stres yapcaklar bizi şimdiden de çektiriyorlar stresini..kesin gelicek mi henüz bilmiyorum ama eşim gelir heralde öyle gibi konuştu diyor..eğer geleceği kesinleşirse açıkca doğumdan sonra gel demeyi düşünüyorum..diyebilirsem tabi..Allahım hepimizi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın..muhatabının anlayışsız insanlar olması çok zor..

Sende kan pıhtılaşması mı vardı neden coraspin içiyordun?
Benimki de acıtıyor artık ya güçlendi sanırım bi kaç kez uykudan uyandım acısına
Bende yemesem dicem de nst için hareket lazımmış yeri de daraldı bundan sonra poz zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…