aynen doğumdan sonra daha çok lazımsınız erken gelmene gerek yok desin eşim..benim kaynana genelde kendi bildiğini okur bize yada anneme sorsa keşke ona göre önünü keseriz gelmez..ama olmadı bu şekilde konuşuruz gereksiz strese sokmasınlar bizi.Ben de erken gelirse diye stres yapmıştım ama geçen annemle konuşmuş napayım demiş annem de erken gitmene gerek Yok bende gitmicem demiş sağolsun :))
hatta Doğumdan sonra bile gelmese iyidir dicem iyice kötü geline baglıcam :)
Sorarsa söyle erken gelmene gerek Yok asıl Doğumdan sonra lazımsın fln diye yada eşine söylettir hem normal Doğum yapacaksan bence de insan stresle sancısı bile gelmez ya eşinle anlaş önceden gelmesinler
Ben yaz tatilinde mesafe koymuştum hiç öyle şeylerle muhatap olmuyor benimle artık kafam rahat ya inş Doğum sonrası bozmaz bu durumu. şimdiden dert etme eğer ille de geliyorsa şartlar öyleyse o şartlara uyum sağla kendini üzme en güzel şekilde geçsin kendi evindesin nasılsa kendi istediğin gibi yap her şeyi sinirlerini bozma eşine de şimdiden söyle beni muhatap etme diye :)benım kaynanam bıde 3 hafta sonrakı randevvumada gelcem dıyo sınır oldum.evımın tum duzenı degısıo ya=((((
napacakmış senin randevunda..kızlar cadoloz olmak lazım sanırım..neden bizim istediğimiz değilde onların istediği oluyor ya..en güzel dönemlerimizde bizi stres yaşatmaya ne hakları varsaa...eşime dedim açık açık doğum öncesi istemiyorum sen konuşursun diye..oda anasına kıyıp bişey diyemez muhtemelen iş bana düşer yine..benım kaynanam bıde 3 hafta sonrakı randevvumada gelcem dıyo sınır oldum.evımın tum duzenı degısıo ya=((((
canım dogumdan sonra yanında olması daha kötu bence benımde ılk dogumum da herkes dıyorku dogurunca zaten bunalımda oluyosun ve cocugunla yanlız kalmak ıstıosun.en azından dogumdan önce gelsınde cabuk sıkılır gıder dıye dusunuyorum bı yandandaaynen canım ya..neden anlayışlı davranmazlar acaba..ilk doğumum olcak neyle karşılaşcağımı bilmiyorum ve evde hiçde hoşnut olmadığım biri olucak..suyum gelcek vs. diyelim..ben nasıl rahat edeyim..iyice stres yapcaklar bizi şimdiden de çektiriyorlar stresini..kesin gelicek mi henüz bilmiyorum ama eşim gelir heralde öyle gibi konuştu diyor..eğer geleceği kesinleşirse açıkca doğumdan sonra gel demeyi düşünüyorum..diyebilirsem tabi..Allahım hepimizi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın..muhatabının anlayışsız insanlar olması çok zor..
evet canım pıhrtılasmam var malesef bı bebek kaybetmıstım gecen sene.şimdi iğnede kullanıyorum onu galıba doguma kadar kullan dıcek..nstye gırmeye basladınmı sen artıkSende kan pıhtılaşması mı vardı neden coraspin içiyordun?
Benimki de acıtıyor artık ya güçlendi sanırım bi kaç kez uykudan uyandım acısına
Bende yemesem dicem de nst için hareket lazımmış yeri de daraldı bundan sonra poz zor olur
ya bunlar böle aılece gelıolar yıyp ıcıp gezıp gerı gıdıolar yakın mesafedeler 2 saat bıse malesef...ya benım annem gıbı olsa gelsın kalsın annem her geldıgınde evı bastan asagı temızleyıp gıdıyor kayınvalıde daha kendı pıslıgını sacıyor etrafa vala cok zor bı dönem benı beklıuo yazarken daraldım=))napacakmış senin randevunda..kızlar cadoloz olmak lazım sanırım..neden bizim istediğimiz değilde onların istediği oluyor ya..en güzel dönemlerimizde bizi stres yaşatmaya ne hakları varsaa...eşime dedim açık açık doğum öncesi istemiyorum sen konuşursun diye..oda anasına kıyıp bişey diyemez muhtemelen iş bana düşer yine..
mesafe koymadan anlıyorsa kayınvaliden ne güzel..benim düğünümde bile bir sürü sıkıntı yaşattılar bana ondan beri buz gibiyim bayram seyran olmadıkça hiç aramam sormam..ama kadın yüzsüzse arıyor süreklii..yapılanları kendi silip atmış olabilir ama ben silmedim..oğluna yaranmak için arıyor gerçi..hiç bir yaptığı samimi gelmiyor..15 tatilde senin hesap baya çene yaptım kadına görümcemi çocuklarını toplayıp gelip tatilimi zehir ettiği için..ama bir kulağından girdi diğerinden çıktı..anlayışsız fazlasıyla..Ben yaz tatilinde mesafe koymuştum hiç öyle şeylerle muhatap olmuyor benimle artık kafam rahat ya inş Doğum sonrası bozmaz bu durumu. şimdiden dert etme eğer ille de geliyorsa şartlar öyleyse o şartlara uyum sağla kendini üzme en güzel şekilde geçsin kendi evindesin nasılsa kendi istediğin gibi yap her şeyi sinirlerini bozma eşine de şimdiden söyle beni muhatap etme diye :)
ben kendım cok guzel muhaap olurum canım öle sıkıntılarım yok sölerım herseyı yuzune.ama benımkı yuzsuz yuzune tukursen yagmur yagdı dıyenlerden anne ne bıcım temızlık yapıosun dıyorum gulup gecıyo=) dunya umrunda degıl=)Ben yaz tatilinde mesafe koymuştum hiç öyle şeylerle muhatap olmuyor benimle artık kafam rahat ya inş Doğum sonrası bozmaz bu durumu. şimdiden dert etme eğer ille de geliyorsa şartlar öyleyse o şartlara uyum sağla kendini üzme en güzel şekilde geçsin kendi evindesin nasılsa kendi istediğin gibi yap her şeyi sinirlerini bozma eşine de şimdiden söyle beni muhatap etme diye :)
Benimki muhtemelen doğumdan sonra eve gelir. yani doğumdan sonra bir hafta içinde gelir. gerçi benim için hiç farketmez. ne zaman isterse gelebilir. muhtemelen dediğim gibi olurkayınvalidesi uzakta olan arkadaşlar kayınvalideniz doğumdan öncemi gelcek yoksa doğum yaptıktan sonra hastanedeyken felan mı gelir? hiç istemiyorum doğumdan önce gelmesini..o stresin içinde bide onu çekmek istemiyorum..
canım Allah kolaylık versin sıkma canını dicem de hemen hemen aynı tip bizimkilerde neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum..insanın ne varsa gerçekten kendi annesinde var huyunu bilir suyunu bilir ona göre davranır..ama bu kadın senin hesap kendi evi gibi davranıyor gayet rahatt..ben deli oluyorum..neyse düşünmemeye çalışalım..ama gelirlerse de o lohusa halinle kesinlikle kendini ezdirme..ya bunlar böle aılece gelıolar yıyp ıcıp gezıp gerı gıdıolar yakın mesafedeler 2 saat bıse malesef...ya benım annem gıbı olsa gelsın kalsın annem her geldıgınde evı bastan asagı temızleyıp gıdıyor kayınvalıde daha kendı pıslıgını sacıyor etrafa vala cok zor bı dönem benı beklıuo yazarken daraldım=))
ne güzel canım anlayışlıymış kayınvalidenBenimki muhtemelen doğumdan sonra eve gelir. yani doğumdan sonra bir hafta içinde gelir. gerçi benim için hiç farketmez. ne zaman isterse gelebilir. muhtemelen dediğim gibi olur
ezdırırımıyım=)bızde ezdırmek gıbı bı durum yok da kaynanam cok pervazsız rahat o rahatlıgı ınsanı rahatsız edıyorcanım Allah kolaylık versin sıkma canını dicem de hemen hemen aynı tip bizimkilerde neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum..insanın ne varsa gerçekten kendi annesinde var huyunu bilir suyunu bilir ona göre davranır..ama bu kadın senin hesap kendi evi gibi davranıyor gayet rahatt..ben deli oluyorum..neyse düşünmemeye çalışalım..ama gelirlerse de o lohusa halinle kesinlikle kendini ezdirme..
enfeksiyon varsa ondan olabilir canım..Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Benim sürekli adet sancısı şeklinde ağrılarım var dra gidiyorum her şey normal diyor korkmuyor değilim bir şey olacak diye
Çok güzel sağlıkla geçsin inşallah günleriniz az kalmış çok sağlıklı bi şekilde çıkacak inş hastaneden sen iyice toparlandın mı ? Sezeryan olmuştun sanırım ?
Ben çok severim kayınvalidemi şanslı hatunum ben. iyi anlaşırız kayınvalidemle.ne güzel canım anlayışlıymış kayınvaliden
Canım o kaybı çok çok yakınımda yaşadık çok iyi bilirim acısı hala içimde.evet canım pıhrtılasmam var malesef bı bebek kaybetmıstım gecen sene.şimdi iğnede kullanıyorum onu galıba doguma kadar kullan dıcek..nstye gırmeye basladınmı sen artık
Öyle tabi çok daha iyi olun ikiniz de inşallahEvet canım sezeryan oldum daha tam rahat hareket edemiyorum uzun süre ne ayakta durabiliyorum ne dw oturabiliyorum illa sıkıntı yapıyor.
Amin canim ins.Hemen hemen sizinle aynı dönemde kucağıma alacağım canım nasipse işte dr zaten en az 2 ay demişti önemli değil tabi yavrum yaşasın sağlıklı olsunda..
Benim de adet sancısı gibi bel ağrım oluyor normal diyor herkes olabiliyormuş böyle artık Doğuma az kaldıKızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Benim sürekli adet sancısı şeklinde ağrılarım var dra gidiyorum her şey normal diyor korkmuyor değilim bir şey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?