2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aynen doğumdan sonra daha çok lazımsınız erken gelmene gerek yok desin eşim..benim kaynana genelde kendi bildiğini okur bize yada anneme sorsa keşke ona göre önünü keseriz gelmez..ama olmadı bu şekilde konuşuruz gereksiz strese sokmasınlar bizi.

benım kaynanam bıde 3 hafta sonrakı randevvumada gelcem dıyo sınır oldum.evımın tum duzenı degısıo ya=((((
Ben yaz tatilinde mesafe koymuştum hiç öyle şeylerle muhatap olmuyor benimle artık kafam rahat ya inş Doğum sonrası bozmaz bu durumu. şimdiden dert etme eğer ille de geliyorsa şartlar öyleyse o şartlara uyum sağla kendini üzme en güzel şekilde geçsin kendi evindesin nasılsa kendi istediğin gibi yap her şeyi sinirlerini bozma eşine de şimdiden söyle beni muhatap etme diye :)

benım kaynanam bıde 3 hafta sonrakı randevvumada gelcem dıyo sınır oldum.evımın tum duzenı degısıo ya=((((
napacakmış senin randevunda..kızlar cadoloz olmak lazım sanırım..neden bizim istediğimiz değilde onların istediği oluyor ya..en güzel dönemlerimizde bizi stres yaşatmaya ne hakları varsaa...eşime dedim açık açık doğum öncesi istemiyorum sen konuşursun diye..oda anasına kıyıp bişey diyemez muhtemelen iş bana düşer yine..

canım dogumdan sonra yanında olması daha kötu bence benımde ılk dogumum da herkes dıyorku dogurunca zaten bunalımda oluyosun ve cocugunla yanlız kalmak ıstıosun.en azından dogumdan önce gelsınde cabuk sıkılır gıder dıye dusunuyorum bı yandanda

evet canım pıhrtılasmam var malesef bı bebek kaybetmıstım gecen sene.şimdi iğnede kullanıyorum onu galıba doguma kadar kullan dıcek..nstye gırmeye basladınmı sen artık

ya bunlar böle aılece gelıolar yıyp ıcıp gezıp gerı gıdıolar yakın mesafedeler 2 saat bıse malesef...ya benım annem gıbı olsa gelsın kalsın annem her geldıgınde evı bastan asagı temızleyıp gıdıyor kayınvalıde daha kendı pıslıgını sacıyor etrafa vala cok zor bı dönem benı beklıuo yazarken daraldım=))

mesafe koymadan anlıyorsa kayınvaliden ne güzel..benim düğünümde bile bir sürü sıkıntı yaşattılar bana ondan beri buz gibiyim bayram seyran olmadıkça hiç aramam sormam..ama kadın yüzsüzse arıyor süreklii..yapılanları kendi silip atmış olabilir ama ben silmedim..oğluna yaranmak için arıyor gerçi..hiç bir yaptığı samimi gelmiyor..15 tatilde senin hesap baya çene yaptım kadına görümcemi çocuklarını toplayıp gelip tatilimi zehir ettiği için..ama bir kulağından girdi diğerinden çıktı..anlayışsız fazlasıyla..

ben kendım cok guzel muhaap olurum canım öle sıkıntılarım yok sölerım herseyı yuzune.ama benımkı yuzsuz yuzune tukursen yagmur yagdı dıyenlerden anne ne bıcım temızlık yapıosun dıyorum gulup gecıyo=) dunya umrunda degıl=)

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Benim sürekli adet sancısı şeklinde ağrılarım var dra gidiyorum her şey normal diyor korkmuyor değilim bir şey olacak diye

Benimki muhtemelen doğumdan sonra eve gelir. yani doğumdan sonra bir hafta içinde gelir. gerçi benim için hiç farketmez. ne zaman isterse gelebilir. muhtemelen dediğim gibi olur

canım Allah kolaylık versin sıkma canını dicem de hemen hemen aynı tip bizimkilerde neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum..insanın ne varsa gerçekten kendi annesinde var huyunu bilir suyunu bilir ona göre davranır..ama bu kadın senin hesap kendi evi gibi davranıyor gayet rahatt..ben deli oluyorum..neyse düşünmemeye çalışalım..ama gelirlerse de o lohusa halinle kesinlikle kendini ezdirme..

ezdırırımıyım=)bızde ezdırmek gıbı bı durum yok da kaynanam cok pervazsız rahat o rahatlıgı ınsanı rahatsız edıyor

Çok güzel sağlıkla geçsin inşallah günleriniz az kalmış çok sağlıklı bi şekilde çıkacak inş hastaneden sen iyice toparlandın mı ? Sezeryan olmuştun sanırım ?

Evet canım sezeryan oldum daha tam rahat hareket edemiyorum uzun süre ne ayakta durabiliyorum ne dw oturabiliyorum illa sıkıntı yapıyor.
Amin canim ins.Hemen hemen sizinle aynı dönemde kucağıma alacağım canım nasipse işte dr zaten en az 2 ay demişti önemli değil tabi yavrum yaşasın sağlıklı olsunda..

E ecrinny kargasa
Kızlar benimki de pervasız kavga etsem de bir saat sonra şarkı söyler geçer ilginç bir İnsan yani o yüzden biz neden kafaya takalım da en güzel günler kötü geçsin canınız ne istiyorsa yapın onlar da takılsın istedikleri gibi madem ev dağıtıyor dağıtsın görmezden gel bi süre yoksa battıkça batıyor gözüne.yanınızda anneleriniz olacaksa onlar da idare eder hem
Düşündükçe insan geriliyor düşünmeyin şimdiden her şey olacağına varıyor çünkü

evet canım pıhrtılasmam var malesef bı bebek kaybetmıstım gecen sene.şimdi iğnede kullanıyorum onu galıba doguma kadar kullan dıcek..nstye gırmeye basladınmı sen artık
Canım o kaybı çok çok yakınımda yaşadık çok iyi bilirim acısı hala içimde.
bu bebeğine sağ Salim kavuşacaksın inşallah
Nst ye girersin diyor herkes bu cumartesi gideceğim 35+1 oluyorum ama doktor bi şey dememişti

Öyle tabi çok daha iyi olun ikiniz de inşallah
Allah sana güç kuvvet versin

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Benim sürekli adet sancısı şeklinde ağrılarım var dra gidiyorum her şey normal diyor korkmuyor değilim bir şey olacak diye
Benim de adet sancısı gibi bel ağrım oluyor normal diyor herkes olabiliyormuş böyle artık Doğuma az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…