2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
enfeksiyon varsa ondan olabilir canım..
Var canım hiç bitmiyorki enfeksiyon...

Benim de adet sancısı gibi bel ağrım oluyor normal diyor herkes olabiliyormuş böyle artık Doğuma az kaldı
Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım kuzularıda... cidden ağrıya razıyım çekerim ama kötü bir şey olacak korkusu mahvediyor.

Bende Yok ama göğüs çevrem yani kahverengi yerin etrafı sanki çil çil oldu gibi herkes geçer diyor göbek etrafındaki tüyler de dökülür sakın alma diyorlar bakalım görcez az kaldı :)))

Aynen bundan 2 ay önce çenemin altında tüycükler çıktı yoğun bir şekilde dedim eyvahhhhh! Sakal bırakıyorum :)))
Eşime dedim yakında bunlar kalınlaşır birlikte tras oluruz diye oda Allah tan uyardı sakin dokunma belki hamileliktendir dökülebilir diye bi anda yok oldu anlayamadim
Ama arkadaş im o malum bölgem zenci gibi oldu deyince ciddi anlamda tırsıyorummmmm

Selam kızlar nasılsınız,benim tecrübeli yada fikir sahibi annelere bir sorum olacak. Ben kızımın kıyafetlerini en küçük 56 cm aldım hep. Sadece 1 tane 5li hastane çıkışı aldım 50 cm. Babasıda bende uzunuz. Kızım 52 53 cm vs doğar belki yada kilolu olur giyemez diye almadım ama 56da çok buyuk olurmuki acaba bir takım daha almalımıyım sizcee.

karşı komşumuz eşide kendide uzundu. doğan bebekleride gerçekten uzun boyluydu. zaten bir takım almışsınız baktınız olmuyor bir tane daha alırsınız. çıkmazsanız bile internetten ertesi gün geliyor. çünkü gerçekten olmama ihtimali var 50 cm'in.

Sonucta giyince kalkip gezmeyecekler :) kundakta battaniyede sarili olacak 4-5 cm uzun olmasinda sıkıntı yok kisa olursa hic giyemeyecek 1-2 haftaya doldurur zaten o kiyafetleri bence kucuk almana gerek yok.

Sonucta giyince kalkip gezmeyecekler :) kundakta battaniyede sarili olacak 4-5 cm uzun olmasinda sıkıntı yok kisa olursa hic giyemeyecek 1-2 haftaya doldurur zaten o kiyafetleri bence kucuk almana gerek yok.
Sonrası için endişem yok zatende hastanede giydiririm diye dedim. 56 cm leri de hep tulum aldım çunku içinde kaybolmasın sonra bide yavrucak dedim dediğiniz gibi 3 4 cmden bişey olmaz zaten. Bir iki tane de 56 cm ikili takım alayım ben iyisi. İlk günler büyük olursa katlarım en azından

Sonucta giyince kalkip gezmeyecekler :) kundakta battaniyede sarili olacak 4-5 cm uzun olmasinda sıkıntı yok kisa olursa hic giyemeyecek 1-2 haftaya doldurur zaten o kiyafetleri bence kucuk a
Sonrası için endişem yok zatende hastanede giydiririm diye dedim. 56 cm leri de hep tulum aldım çunku içinde kaybolmasın sonra bide yavrucak dedim dediğiniz gibi 3 4 cmden bişey olmaz zaten. Bir iki tane de 56 cm ikili takım alayım ben iyisi. İlk günler büyük olursa katlarım en azından

Yeğenim 54 cm doğmuştu. direk büyük bedenle başladı. şimdide 4 yaşında ama 6-7 yaş kıyafetleri giyiyor. küçüklerden tek tük almakta fayda var. nasılsa büyüyecek hemen

Canım aynen bir hastane çıkışımız var. Bizimde ablamız 52 cm doğdu aldıklarımı hiç giyemedi sadece hastane çıkışını giyebilmiştik. Baktın yetmiyor aldırırsın eşine ya da birilerine ben kızımda 10 günlükken bakırköye gitmiştim.

Slm kizlar nasilsiniz .Yarın kontrolüm var 3 haftadır görmedim oğlumu çok özledim yaa.. allahtan beni sürekli topukluyor tepikliyor burdayım diyor sürekli .dogdugunda ilk topuklarini opecem yani bayılıyorum ya, sertce gezdiriyor böyle sağa sola yicem yaaa varya

Nerden nereye dimi :)

Ay ayni duygular bende diyorum o gezdirdgn dizini elini ayagini isircam diye :)

Kızlar bugün toplu alışveriş yaptık bebişe civilden belim bacaklarım kopuyor acayip yorulmuşum ama bir kerede bitirdim hepsini baya da bişey aldık yıkayıp ütülemesi kaldı foto çekip atayım yarın, bugün hiç halim kalmadı valla. genelde 3-6 ay aldım ama onlar bile küçük görünüyor gözüme yaw ablam da dana gibi bişey mi doğacağını sanıyorsun minnacık bişey gelecek diyor...

Sıfır kol 3, yarım kol 3, uzun kol 3 toplam 9 çıt çıtlı zıbın
6 tane alt üst takım
7 tane tek alt
5 tane tulum
8 li hastane çıkışı seti
11 çift çorap
2 önlük
4 şapka
3 eldiven
Peluş battaniye
Penye battaniye (oğlımdan da 2 battaniye vardı biri polar biri havlu)
Banyo havlusu
3 lü Unibaby yenidoğan ıslak pamuk
mendil
Nivea saç ve vücut şampuanı
Nivea pişik kremi
Chicco cam biberon
Yastık
Kendime de hırka aldım civilden toplm 600 tuttu...

Beşik, port bebe, bebek bakım çantası küvet ve filesi vardı zaten oğlumdan...dantelli beyaz pijama takımı aldım 1 takım da normal penye pijama takımı alacağım gecelik düşünmüyorum zaten
Bebek için pudra bez ve mama kaldı bir de kendime hasta bezi, depent sezeryan için bant ve korse kaldı...
Başka bişey var mı kızlar sizce eksik almam gereken ya hâlâ bişeyler eksik kalacakmış gibi geliyor

Masallah canim. bana her seyi dusunmussun gibi geldi. allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.
Sezaryan icin bant nasil oluyor? ben duymamistim hic

Ay iki erkek annesisin ve üçüncü de yolda :) maşallah sana ve çocuk sevgine :) hala için kıpır kıpır :))
Ben daha ilkte bile bu kadar heyecanlanmıyorum sanırım
daha önce hiç tatmadıgım için mi böyleyim acaba ya tabi heyecan merak çok fazla ama karmaşık duygular :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…