2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Masallah canim. bana her seyi dusunmussun gibi geldi. allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.
Sezaryan icin bant nasil oluyor? ben duymamistim hic
Canım medikal ya da eczane de satılıyor banyo yaparken sezeryan yerine su gelmesin ıslanmasın diye yapıştırıyorsun banyodan sonra çıkarıp atıyorsun ilk doğumumda hastanenin yapıştırdığı duruyordu onunla yapmıştım sonra da pansuman yapmıştım 1 hafta bunda elimde hazır olsun diyorum steril gazlı bez flaster falan var evde ama o banttan yok 1 şişede batikon lâzım geriye bişey kalmıyor bunlardan sonra

Kızlar slm 31 +1 de 2170 kg geldi bebişim ama doktorum korkuttu endokrine gitmemi söyledi sizde kilolar ne durumda

Kızlar slm 31 +1 de 2170 kg geldi bebişim ama doktorum korkuttu endokrine gitmemi söyledi sizde kilolar ne durumda
canım şekerini ölçtürmüş müydün..şeker olunca genelde bebeklerde kilo oluyor tiroiddin pek kilo yapcağını sanmıyorum..bende de var tiroid..bebeğin kilosu normaldi en son..

oh maşallah, kocaman olmuş annesi
valla bende son iki kontrolde yüzden pek görüntü alamıyorum. ama son kontrolde ayağını dayadı parmaklarına kadar gördük.
Teşekkürler. Bizimkide yüzünü eliyle ayağıyla kapatıyor hep.

Biz daha yüzünü hiç göremedik doğru düzgün. Doktorumuz her seferinde renkli görüntü için uğraşıyor ama yüzünü dönmüyor yada eliyle kapatıyor hep. Kıskandım sizi.

Canım sınır 150 değil mi zaten sınıra yakın o yüzden kilosu yüksek olabilir bebişin benim 30+5 de 1730 gr dı...
Bizimki dün tam 30 haftada 1750gr dı. Benimde şeker 156 çıkmıştı doktorum 100luk yüklemek istedi yüksek diye ama ben kendim takip edeyim dedim.

Şeker yüklemesi 149 ama gerek yok dedi ikinciye
Ikinciye gerek yok dedi de baska bir önlem almadi mi? Diyet vs
Benim de 143 çıktı 50lik yukleme, 100luge gerek yok nasilsa seker yüksek ona göre devam edelim dedik mesela.
100Lukte belki cikmayacakti ama ben istemedim doktorum da ben diyet yaparim deyince gerek gormedi.
Bebegin kilosu sekerden yuksek buyuk ihtimalle. Su an ne durumda bilmiyorum ama onceki kontrolde 1 hafta kadar onde gidiyor demisti dr bana,burda pek cok kisinin bebegiyle ayni kilodaydi.

ah cnım=) bizim sıpada öyleydı bıdahakı randevuna ac gıtmeyı dene

dün dr a gittim 32+6 da doktor çalışabilir raporu için geç kalmışsın 6 günün yanacak dedi çok üzüldüm. buarada 1944 grammış sıpam sizin bebişlerin nasıl kilolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…