dün dr a gittim 32+6 da doktor çalışabilir raporu için geç kalmışsın 6 günün yanacak dedi çok üzüldüm. buarada 1944 grammış sıpam sizin bebişlerin nasıl kilolar?
ben hep farklı dr lara gittim ssvd destekleyen dr bulmak için işte ordan kaybettim malesef. bu dr uma 2 ay olmuştum gitmeyeli.ama o kadar gezdim en son bu dr um kabul etti sağolsun ssvd denemeyi. bi deneriz dedi. bebeğin kendi istediği zaman gelmeside önemli benim için sezeryan olacaksam bile.öğretmenim zaten dönemi kapatmak için bi heyet bi ay ücretsiz düşünüyorduk.6 gün daha hiç yoktan eksiye düştük
ben hep farklı dr lara gittim ssvd destekleyen dr bulmak için işte ordan kaybettim malesef. bu dr uma 2 ay olmuştum gitmeyeli.ama o kadar gezdim en son bu dr um kabul etti sağolsun ssvd denemeyi. bi deneriz dedi. bebeğin kendi istediği zaman gelmeside önemli benim için sezeryan olacaksam bile.öğretmenim zaten dönemi kapatmak için bi heyet bi ay ücretsiz düşünüyorduk.6 gün daha hiç yoktan eksiye düştük
Canım pijama 40 tl markası amarelle iç giyim mağazasından aldım hırkayı civilden aldım 17 tl ama yumuşacık puf puf... ilk doğumda hastanede donmuştum aşırı kan kaybı oluyor o yüzden bunda hırka alayım dedim...
buarada hypnobirting isimli kitabı sipariş verdim internetten. heycanla bekliyorum gelmesini.çok olumlu kitap hakkındaki yorumlar.normal doğum düşünen herkesin okuması tavsiye ediliyor
dün dr a gittim 32+6 da doktor çalışabilir raporu için geç kalmışsın 6 günün yanacak dedi çok üzüldüm. buarada 1944 grammış sıpam sizin bebişlerin nasıl kilolar?
Benim doktor sana nasıl uygunsa tarihini ayarlayalım dedi istediği tarihi yazabiliyorlar aslında orda niye yapmamış ki seninki
Bebişine de maşallah benimki 32+1 de 1865 ti cumartesi tekrar gideceğim bakalım büyümüş mü :)
Arkadaşlar ben bebek bakım çantası almadım henüz. Siz aldınız mı ya da alanlar nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Sırt çantası mı, yandan askılı mı daha kullanışlı olur sizce?
Arkadaşlar ben bebek bakım çantası almadım henüz. Siz aldınız mı ya da alanlar nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Sırt çantası mı, yandan askılı mı daha kullanışlı olur sizce?
Canım benim oğlumdan vardı yandan askılı ama diğer forumlarda da okuduğum kadarıyla sırt çantası daha kullanışlı diyorlar bebiş 5-6 aylık olduğunda yaz da gelmiş olacak gezmelere başlayınca bir tane de sırt çantası düşünüyorum ben...
Benim doktor sana nasıl uygunsa tarihini ayarlayalım dedi istediği tarihi yazabiliyorlar aslında orda niye yapmamış ki seninki
Bebişine de maşallah benimki 32+1 de 1865 ti cumartesi tekrar gideceğim bakalım büyümüş mü :)
Ben de haftaya salı gideceğim idrar kültürüm temiz çıkmış ama yine de bir usg yaparız heralde 32+2 oluyorum bakalım ne kadar olmuş bebişlerimiz ayselciğim...
Canım benim oğlumdan vardı yandan askılı ama diğer forumlarda da okuduğum kadarıyla sırt çantası daha kullanışlı diyorlar bebiş 5-6 aylık olduğunda yaz da gelmiş olacak gezmelere başlayınca bir tane de sırt çantası düşünüyorum ben...
bende şimdilik sunny babyden geniş bir çanta aldım.kış ayları çocuğun taşınacak teferruatı çok oluyor.battaniyeler başlı başına bir çanta kaplıyor. ama yaza doğru sırt çantasına geçerim çünkü iki küçük çocukla birde elimde çanta zor olur.
matematikci
ben de düşünuyorum. ilk basta alabilirsem heyet raporu sonrasinda 5 günlük raporlar almayi planliyorum ama ohal de heyet raporu vermiyorlar kalkarsa alabiliriz sanırım çünkü 8 hafta cok kisa bir süre.
matematikci
ben de düşünuyorum. ilk basta alabilirsem heyet raporu sonrasinda 5 günlük raporlar almayi planliyorum ama ohal de heyet raporu vermiyorlar kalkarsa alabiliriz sanırım çünkü 8 hafta cok kisa bir süre.
merhaba benim bebeğimde 31. haftada 1950 gram civarındaydı. doktorum genetik faktör olabileceğini söyledi (eşimde bende standartların üzerinde uzunuz). doktorunuz dediyse mutlaka gidin tabi de, bizim doktorumuz bebek için verilen ölçülerin 50% olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve bebeklerin 5%-95% aralığındaysalar sağlıklı olduklaırnı söylediler. bizimki için o ölçüm esnasında sizinki 70% seviyesinde demişti. benim bildiğim kadarıyla önemli olan bebeğin gelişim çizelgesinde bir sıkıntı olup olmaması. yani hep normal ilerlerken birden çok hızlı büyürse ya da geride kalırsa bu sıkıntı olabilir. kendinize çok dert etmeyin ama doktorunuzun tavsiyesine uyun bence.
matematikci