2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ah cnım=) bizim sıpada öyleydı bıdahakı randevuna ac gıtmeyı dene
Bir defa aç gittikte doktorum özellikle tok gel dedi hareket etsin dedi açkende uyuyor hiç göremiyoruz birde bol su iç gel dedi bir dahakine tok ve çok şu içerek gideyim bakalım diyorum. Bizim kız benim gibi sürpriz yapmayı seviyor galiba doğana kadar bekletecek bizi

bir önceki kontrolünde 32+0 da gel demedi mi canım ? benm dr. um ozellikle hatırlattı
Ben çalışmadığım halde doktorum unutup sürekli raporu hatırlatıyor her seferinde diyor ay sen çalışmıyorsun unutuyorum ben. Ama tam 32 hafta gel dedi ısrarla. Gideceğiz bakalım.

Ben internetten sipariş verdim sırt çantası 65 tlye çokta uygun geldi kullanışlıda...
Nasıl bir çanta bizede göstersene canım benim baktıklarım hep pahalıydı. Normal sırt çantası kullanalım diyorum benimki pembe eşimde çantayı ben taşıyacağım pembe olmasın diyor.

Bundan aldım canım açıkçası fazla para vermek istemedim.

Eklentiler

• IMG_8929.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_8930.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 86
Evlat bambaska canım ya bi tatli annem bal annem dedilermi mutlu olmaya yetiyor.dünya bi yana ogluslarim bi yana .ilk 2 gebelikte böyle hareketli değildi bebeklerim oynamıyor diye acile gidip duruyordum ama bu bebegim çok farklı sürekli kıpır kıpır topuklari midemin oralarda geziyor bu hareketleri beni boyle bagladi sipaya. annem bile elin karninda geziyon sanki ilk bebek diyo gülüyorlar ama buna doğmadan aşık oldum 3. Kız olacak diye bekliyordum ama kısmet buda erkek mis ama Rabbim sevdirdi bana böyle acayip seviyorum hele abiler i hiç rahat bırakmıyor sürekli elleyip öpüyorlar . digerleri makat gelişti bu 20. haftadan beri baş gelis galiba Büyuzden hareketli .senin ilk ya oyüzden böyledir ben tadacagim duygunun mükemmelligini biliyorum kucağıma aldigimda neler hissedecem inşallah biliyorum oyüzden heycanliyim, sende doğumdan sonra inşallah ilk emzirdiginde mucizenin tadını alacan resmen aşık olacan bebeğine ama ne aşk herkesten kiskanacan :))) ikinci de çok surmeden istersin sonra bebek özleyince

Bundan aldım canım açıkçası fazla para vermek istemedim.
Bu güzelmiş canım bencede. Yani çantaya çok para vermek gereksiz gerçi bulamazsam verecek gibiydim ama başka eksik almak daha mantıklı o paraya. Dur buna bende bi bakim.

çok güzel anlatmışsın bende mrs_aysel gibiyim. çok uzun zamandır beklediğim bebeğimi seninki gibi böyle coşkuyla bir türlü karşılayamıyorum. dilerim dediğin gibi olur da kucağımıza aldığımızda duygular şelale olur.

mrs_aysel belki bizim bu durum kaybetme korkusundandır.

Kızlar doğum sonrası heyet raporu almayı düşünen var mı?
Ben iznim bittiginde ücretsiz izne ayrılacağım 2 ay sonra haziran da tekrar seminerle başlarım inş
Heyet yada beşer günlük rapor alsak da oluyor tam kurtarıyor hatta dönemi bitiririz. ama benim içime sinmiyor zaten şimdilik rapor verecek gibi gözükmüyorlar ohalden dolayı

Arkadaşlar ben bebek bakım çantası almadım henüz. Siz aldınız mı ya da alanlar nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Sırt çantası mı, yandan askılı mı daha kullanışlı olur sizce?
Sırt çantası daha kullanışlı olur bence
ben de daha almadım ama battaniyeyi hiç düşünmemiştim normal deri sırt çantası yeter diyordum :/

Canım rabbim hiç ayırmasın inş. Buna hamile kaldığımda kızım kadar sevemeyeceğimdrn korkuyordum hep hani ilk çok bambaşka ya ama içerde vurdukça rabbim öyle bir sevgi veriyormuş ki hiç bir şeye benzemiyormuş

Ben de haftaya salı gideceğim idrar kültürüm temiz çıkmış ama yine de bir usg yaparız heralde 32+2 oluyorum bakalım ne kadar olmuş bebişlerimiz ayselciğim...
Bakalım merakla bekliyorum iki günüm kaldı :)
Hareketleri çok sertleşti o yüzden daha çok merak ediyorum artık bi de döndü mü dönmedi mi diye düşünüyorum bi sürü soru aklımda :)

Çok güzel anlatmışsın inşallah dillenip de canım annem dediği zamanları da görürüz :)
Şimdi bu anlattıklarının hepsi hayal gibi benim için merak dolu bekleyiş :)
İnşalalh sağlıkla kavuşalım da duygularımı paylaşırım :)
İkinci miiiii ay bilemiyorum ondan emin değilim cesaret lazım ona Ama tadını alınca dediğin gibi olabilir :)

Kızlar Dr dan geldim .31 hafta 4 gunluk ,baş geliş 1800 gr benim son adet tarıhım 23 nisan . suyun gelirse sancin gelrse ,vakit kaybetmeden gel dedi çift rahim olduğum için rahim ne kadar esner bilemeyiz dedi bundan sonra ağır hareket yap dedi doğum baslayabilir her an dedi ama zamaninida bekleyebilir dedi 2 hafta sonra gel dedi bakalım bi nst yollayacam dedi .doğumda kanaman cok olur buyuk ihtimal dedi cift rahim oldugu icin fazla kanayabilir dedi butun riskleri konustuk ne olabilecegini neyle karsilasabiliriz anlatti, biraz korkmaya basladim tabi inşallah saglikla evladlarimizi kucaklariz . ya kızlar birde kalp kapağımda kan kaçağı ve kireclemme var benim, Dr uma bunu söyledi m. kardiyolojiden kağıt getir dedi eğer riskli durum varsa unuversitede yapilsin sezeryan dedi , burda kardiyoloji Dr yok allah korusun bişey olur müdahale edemeyiz dedi .cordi cim sende demi vardı kalp kapağı sorunu burda vardı sanki birinde

Kaybetme korkusu da olabilir bilmiyorum ki
Yakın bi zamanda çok yakınım Bebek kaybı yaşadı hala ağlarım, her gün hatırlarım
İlk başta söz vermiştim kendime doğmadan bi şey alınmayacak diye tabiki o sözü tutamadım dayanamadım aldım bi sürü şey
Biz şu an tekmelerine fln seviniyoruz ama kucağımıza alınca, koklayınca kim bilir neler hissederiz. Sağlıkla kavuşsun tüm anneler bebeklerine inş

Canım sen aklına hiç kötü şeyler getirme sağlıkla gelecek kuzun inş.

Amin canım inşallah .evet daha içerde ki hareketleriyle bağlıyorlar bizi kendilerine Rabbim hepimizin evladını bagislasin bizlere

Canim masallah ogluna. Stres yapma 2 taneyi saglikla dogurdun 3.yude dogurmaman icin bir sebep yok ama tabuki doktorunun yonlendirmesi dogrultusunda ne gerekiyorsa yapmalisin. Insallah sorunsuz alirsin yavrunu kucagina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…