2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yeğenim 54 cm doğmuştu. direk büyük bedenle başladı. şimdide 4 yaşında ama 6-7 yaş kıyafetleri giyiyor. küçüklerden tek tük almakta fayda var. nasılsa büyüyecek hemen
Maşallah yeğenine bende kuçük az aldım çabuk büyüyecek,belki uzun doğar vs diye bu seferde küçük doğarsa,az gelirse çok büyük olursa diye tereddür ettim :S Anne olmak zor işmiş yahuu

Öyle yapıcaz artık canım. Zaman yaklaştıkça bir stres oluyor insan. Herşeyi sorgular oluyor. Neyse miniklerimiz sağlıcakla doğsun da gerisi hallolur bir şekildee

Hangi dr a gidiyorsun mersinde?

Benim de son adet 23 nisan ama, senin neden muhtemel doğum tarihin 16 ocak gözüküyor acaba?

Arkadaşlar ben bebek bakım çantası almadım henüz. Siz aldınız mı ya da alanlar nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Sırt çantası mı, yandan askılı mı daha kullanışlı olur sizce?
ben yeni aldım, sırt çantası aldım bebekle birlikte taşıması daha kolay olur diye, birde etrafımdaki yeni anneler hep sırt çantası tavsiye etti, stylo nun Trek modelini aldım, 120 tl ye, ben çok beğendim, termal gözü, alt açma örtüsü, termal biberon kılıfı var içinde, irili ufaklı bir sürü gözü var, ne çok büyük ne çok küçük, benim bebeğime babaanne bakacak hergün o çanta evden eve taşınacak onun için sağlam bi kumaşı olsun istedim, bunun kumaş kaliteside gayet iyi, su geçirmez leke tutmaz bi kumaşı var ama zaten makina da da yıkanabiliyomuş.

Ohal durumunda da heyet raporu alınabiliyormuş.
Yok alınıyordur mutlaka. Ama gerçekten ciddi rahatszılıklar da veriliyordur. Doktorlar da yanaşmıyor pek. Hani keşke alabilsek ama doktora gidip ne diyeceğiz. Heyet istediğimizde çok yanaşmayacaktır. Kaç doktorun imzası gerekecek. Hastanelere yazı gitmiş. Bizim heyete ihtiyacımız olana kadar bir şeyler değişir tabi umarım.

Ohal durumunda da heyet raporu alınabiliyormuş.

Ben eylülden beri raporluyum, haftaya dogum iznim baslayacak. 15 martta bitecek dogum iznim sonrasi ben de heyet düşünüyorum inşallah. Seminere kadar rapor, olmazsa ucretsiz artik

Ohal durumunda heyet icin sanirim yatis gostermek gerekiyor

Ayni cantadan aldim, kumasi kalin ve kaba gelmisti. Simdi sen böyle anlatınca bi kanim kaynadi cantaya

güzel bir gün olsunnnnnn bütün annis adaylarina sevgiler
kiraz çekirdeği patiklerini duyan oldu mu aranizda ?
gördüm o patikleri, alsammı diye düşünürken sevi bebe nin kiraz çekirdekli reflü yastığını gördüm onu aldım. yastık bebeğin boyu kadar, tam sırt ve bel kısmına denk gelen yerdeki sünger çıkarılıp yerine kiraz çekirdeği torbası koyuluyor, ben evde ısıtıp denedim, evet kiraz çekirdeği gayet güzel ısınıyor ama dedikleri gibi ısıyı 3 saat tutmuyor, bir saat sonra baya ılık oluyor, gene de iş görür gibi. benim mikrodalga fırınım yok normal fırında ısıttım, belki mikrodalgada daha iyi ısınıyordur bilemiyorum.

Ayni cantadan aldim, kumasi kalin ve kaba gelmisti. Simdi sen böyle anlatınca bi kanim kaynadi cantaya
yalnız bu çanta öyle bebeği alıp çarşı pazar gezmeye çıkıyım demek için hantal olabilir, ben onun için daha küçük daha hafif normal bi sırt çantası alacağım, bunu babaannesine bırakırken eşyalarını sütünü mamasını..vs. koymak için aldım, yani bebeğin tam gün ihtiyaçlarını karşılasın diye, yoksa bunu sırtına takıp alışverişe falan gitsen ağır olur gibi.

Babamız Dubaiden alıp gelmiş paşama
Güle güle giysin paşa inşallah. Gözümden kaçmadı ip var yerde ne örüyorsun?

Kızlar şaka maka artik hızla mutlu sona yaklaşıyoruz :))
bebekler buyuyor, 2 kg a dogru gidiyoruz :)
pazar gunu gittik bizim kizlar 1600gr olmuslardi..
3-4 hafta sonra dogumlar baslicak topikte :))
çok heyecanli :)))
Bencede çok heyecanlı bebiş fotoları bekliyoruz ilk doğacak bebeklerden. Merakla beklemedeyiz. Bizim ocak sonuna doğru görünüyor ama ne zaman gelecek bizim sıramız bakalım.

Biz ananeyi eve getirdik getir gotur olmayacak ama günlük icin olmaz diyosun di mi sen de yenisi bakilacak o zaman skip hoplar guzel ama cok pahali geldi bana. Nike in cok gozlulerinden alsak ince kumas olur mu ki?

Yaa kızlar bişi sorucam ayakkabı bot giyerken artık baya zorlanıyorum siz napıyorsunuz? Deichmann dan gidip ucuz bu fake yarım bot ugglardan almayı düşünüyorum. Hiç eğilmeden giyebileceğimiz ne olabilirki başka? Yaz mevsimi değilki babetleri giy çık

Ben hala kalamadim canim benim yaaa yap su takvimini dogurcan nerdeyseee benim yuzumden takvimsin kalma

Aynı dert bendede var hala iki kat çorap giyip bez ayakkabı giyiyorum o kadar rahat geliyorki. dün botumu deneyeyim dedim. yok hiiiç rahat gelmedi.ee karda kışda da bez ayakkabı giyilmezki.sen alırsan foto at banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…