Maşallah yeğenineYeğenim 54 cm doğmuştu. direk büyük bedenle başladı. şimdide 4 yaşında ama 6-7 yaş kıyafetleri giyiyor. küçüklerden tek tük almakta fayda var. nasılsa büyüyecek hemen
Öyle yapıcaz artık canım. Zaman yaklaştıkça bir stres oluyor insan. Herşeyi sorgular oluyor. Neyse miniklerimiz sağlıcakla doğsun da gerisi hallolur bir şekildeeCanım aynen bir hastane çıkışımız var. Bizimde ablamız 52 cm doğdu aldıklarımı hiç giyemedi sadece hastane çıkışını giyebilmiştik. Baktın yetmiyor aldırırsın eşine ya da birilerine ben kızımda 10 günlükken bakırköye gitmiştim.
Ben. Ama şuanda heyet almak çok da kolay değil.Kızlar doğum sonrası heyet raporu almayı düşünen var mı?
Ohal durumunda da heyet raporu alınabiliyormuş.Ben. Ama şuanda heyet almak çok da kolay değil.
Hangi dr a gidiyorsun mersinde?Kızlar Dr dan geldim .31 hafta 4 gunluk ,baş geliş 1800 gr benim son adet tarıhım 23 nisan. suyun gelirse sancin gelrse ,vakit kaybetmeden gel dedi çift rahim olduğum için rahim ne kadar esner bilemeyiz dedi bundan sonra ağır hareket yap dedi doğum baslayabilir her an dedi ama zamaninida bekleyebilir dedi 2 hafta sonra gel dedi bakalım bi nst yollayacam dedi .doğumda kanaman cok olur buyuk ihtimal dedi cift rahim oldugu icin fazla kanayabilir dedi butun riskleri konustuk ne olabilecegini neyle karsilasabiliriz anlatti, biraz korkmaya basladim tabi inşallah saglikla evladlarimizi kucaklariz . ya kızlar birde kalp kapağımda kan kaçağı ve kireclemme var benim, Dr uma bunu söyledi m. kardiyolojiden kağıt getir dedi eğer riskli durum varsa unuversitede yapilsin sezeryan dedi , burda kardiyoloji Dr yok allah korusun bişey olur müdahale edemeyiz dedi .cordi cim sende demi vardı kalp kapağı sorunu burda vardı sanki birinde
Benim de son adet 23 nisan ama, senin neden muhtemel doğum tarihin 16 ocak gözüküyor acaba?Kızlar Dr dan geldim .31 hafta 4 gunluk ,baş geliş 1800 gr benim son adet tarıhım 23 nisan. suyun gelirse sancin gelrse ,vakit kaybetmeden gel dedi çift rahim olduğum için rahim ne kadar esner bilemeyiz dedi bundan sonra ağır hareket yap dedi doğum baslayabilir her an dedi ama zamaninida bekleyebilir dedi 2 hafta sonra gel dedi bakalım bi nst yollayacam dedi .doğumda kanaman cok olur buyuk ihtimal dedi cift rahim oldugu icin fazla kanayabilir dedi butun riskleri konustuk ne olabilecegini neyle karsilasabiliriz anlatti, biraz korkmaya basladim tabi inşallah saglikla evladlarimizi kucaklariz . ya kızlar birde kalp kapağımda kan kaçağı ve kireclemme var benim, Dr uma bunu söyledi m. kardiyolojiden kağıt getir dedi eğer riskli durum varsa unuversitede yapilsin sezeryan dedi , burda kardiyoloji Dr yok allah korusun bişey olur müdahale edemeyiz dedi .cordi cim sende demi vardı kalp kapağı sorunu burda vardı sanki birinde
ben yeni aldım, sırt çantası aldım bebekle birlikte taşıması daha kolay olur diye, birde etrafımdaki yeni anneler hep sırt çantası tavsiye etti, stylo nun Trek modelini aldım, 120 tl ye, ben çok beğendim, termal gözü, alt açma örtüsü, termal biberon kılıfı var içinde, irili ufaklı bir sürü gözü var, ne çok büyük ne çok küçük, benim bebeğime babaanne bakacak hergün o çanta evden eve taşınacak onun için sağlam bi kumaşı olsun istedim, bunun kumaş kaliteside gayet iyi, su geçirmez leke tutmaz bi kumaşı var ama zaten makina da da yıkanabiliyomuş.Arkadaşlar ben bebek bakım çantası almadım henüz. Siz aldınız mı ya da alanlar nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Sırt çantası mı, yandan askılı mı daha kullanışlı olur sizce?
Yok alınıyordur mutlaka. Ama gerçekten ciddi rahatszılıklar da veriliyordur. Doktorlar da yanaşmıyor pek. Hani keşke alabilsek ama doktora gidip ne diyeceğiz. Heyet istediğimizde çok yanaşmayacaktır. Kaç doktorun imzası gerekecek. Hastanelere yazı gitmiş. Bizim heyete ihtiyacımız olana kadar bir şeyler değişir tabi umarım.Ohal durumunda da heyet raporu alınabiliyormuş.
Ohal durumunda da heyet raporu alınabiliyormuş.
Ayni cantadan aldim, kumasi kalin ve kaba gelmisti. Simdi sen böyle anlatınca bi kanim kaynadi cantayaben yeni aldım, sırt çantası aldım bebekle birlikte taşıması daha kolay olur diye, birde etrafımdaki yeni anneler hep sırt çantası tavsiye etti, stylo nun Trek modelini aldım, 120 tl ye, ben çok beğendim, termal gözü, alt açma örtüsü, termal biberon kılıfı var içinde, irili ufaklı bir sürü gözü var, ne çok büyük ne çok küçük, benim bebeğime babaanne bakacak hergün o çanta evden eve taşınacak onun için sağlam bi kumaşı olsun istedim, bunun kumaş kaliteside gayet iyi, su geçirmez leke tutmaz bi kumaşı var ama zaten makina da da yıkanabiliyomuş.
gördüm o patikleri, alsammı diye düşünürken sevi bebe nin kiraz çekirdekli reflü yastığını gördüm onu aldım. yastık bebeğin boyu kadar, tam sırt ve bel kısmına denk gelen yerdeki sünger çıkarılıp yerine kiraz çekirdeği torbası koyuluyor, ben evde ısıtıp denedim, evet kiraz çekirdeği gayet güzel ısınıyor ama dedikleri gibi ısıyı 3 saat tutmuyor, bir saat sonra baya ılık oluyor, gene de iş görür gibi. benim mikrodalga fırınım yok normal fırında ısıttım, belki mikrodalgada daha iyi ısınıyordur bilemiyorum.güzel bir gün olsunnnnnn bütün annis adaylarina sevgiler
kiraz çekirdeği patiklerini duyan oldu mu aranizda ?
yalnız bu çanta öyle bebeği alıp çarşı pazar gezmeye çıkıyım demek için hantal olabilir, ben onun için daha küçük daha hafif normal bi sırt çantası alacağım, bunu babaannesine bırakırken eşyalarını sütünü mamasını..vs. koymak için aldım, yani bebeğin tam gün ihtiyaçlarını karşılasın diye, yoksa bunu sırtına takıp alışverişe falan gitsen ağır olur gibi.Ayni cantadan aldim, kumasi kalin ve kaba gelmisti. Simdi sen böyle anlatınca bi kanim kaynadi cantaya
Güle güle giysin paşa inşallah. Gözümden kaçmadı ip var yerde ne örüyorsun?Babamız Dubaiden alıp gelmiş paşama
Bencede çok heyecanlı bebiş fotoları bekliyoruz ilk doğacak bebeklerden. Merakla beklemedeyiz. Bizim ocak sonuna doğru görünüyor ama ne zaman gelecek bizim sıramız bakalım.Kızlar şaka maka artik hızla mutlu sona yaklaşıyoruz :))
bebekler buyuyor, 2 kg a dogru gidiyoruz :)
pazar gunu gittik bizim kizlar 1600gr olmuslardi..
3-4 hafta sonra dogumlar baslicak topikte :))
çok heyecanli :)))
yalnız bu çanta öyle bebeği alıp çarşı pazar gezmeye çıkıyım demek için hantal olabilir, ben onun için daha küçük daha hafif normal bi sırt çantası alacağım, bunu babaannesine bırakırken eşyalarını sütünü mamasını..vs. koymak için aldım, yani bebeğin tam gün ihtiyaçlarını karşılasın diye, yoksa bunu sırtına takıp alışverişe falan gitsen ağır olur gibi.
Evetttt ve sanırım ilk doğumlar senden benden gelecek :)))Kızlar şaka maka artik hızla mutlu sona yaklaşıyoruz :))
bebekler buyuyor, 2 kg a dogru gidiyoruz :)
pazar gunu gittik bizim kizlar 1600gr olmuslardi..
3-4 hafta sonra dogumlar baslicak topikte :))
çok heyecanli :)))
Ben hala kalamadim canim benim yaaa yap su takvimini dogurcan nerdeyseee benim yuzumden takvimsin kalmabiliyorum neden takvim yapmadığımı soryosnz bu klupte bi arkadaşmla tanıştm bana arkadaştan öte oldu söz vermiştm o hamile olana kadar takvim yapmıcam diye çnki ikimizde özenirdik şu an dualarımda inş tez zamanda güzel haberlerini alırım
Aynı dert bendede varYaa kızlar bişi sorucam ayakkabı bot giyerken artık baya zorlanıyorum siz napıyorsunuz? Deichmann dan gidip ucuz bu fake yarım bot ugglardan almayı düşünüyorum. Hiç eğilmeden giyebileceğimiz ne olabilirki başka? Yaz mevsimi değilki babetleri giy çık
Güle güle kullan canım. Güzel görünüyor.Bundan aldım canım açıkçası fazla para vermek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?