2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım herşey iyi olsun sizin için inşallah

ilk bebegimiz gelmis! oy masallah. darisi bize olsun insallah.
C candy1907 canim cok sagol.
biz 5 kurus harcamadan cocuk sahibi olanlardan olcaz galiba, benim esimin abisinin 8 aylik bir oglu var, onlardan kolilerce malzeme geldi. annemler ilk torun diye ne alacakalrini sasirdilar ve onlardan da bir suru sey geldi. ve cordicim onlarin icinde bu da varmis :) anneme de dedim zaten geldiginde gonderdigin seylerin kullanimi icin bir toplanti yapmamiz lazim diye.

Bisey olmaz kıyafetleriyle beraber bebegide makinaya atarsin egil kalk kuvette yikayacak halin yok mis gibi olur ön yikamada yaptirirsin

ablasini sevmiyorsan söyle gelmesin, simdiden rahatsiz oldugun bi insandan sonlara dogru iyice rahatsiz olacaksin..
hormonlar iyice sapitiyor, tahammul azaliyor..
tup diye doktor sana "is yapma, yat" demeyecek, yani bu durumun tup bebekle bi ilgisi yok.
haa kanaman olur, suyu azalir, serviks kisalirsa, o zmn dikkat et fln der.
sen de baska birini bulursun temizlik icin..
hersey gonlunce olsun..

Bisey olmaz kıyafetleriyle beraber bebegide makinaya atarsin egil kalk kuvette yikayacak halin yok mis gibi olur ön yikamada yaptirirsin

:)))
dogru diosun canim yaw, sezeryanla olunca fazla egilip dogrulamam bi sure :))
ön yikamali olmaz benim kizlarim cok hassas,
hassas ayarda yikarim teyzesi :))))

Yok sevmemezlik değil.kendimk iyi hissediyorum şimdilik bende yaparım diyorum gelmesin lazım olunca gelir diyorum . ondan ilerleyen zamanlardaki zorlukları sordum ama hata yapmışım . özür dilerim

Kimsenin sizi tüp bebekle ilgili yargıladığı yok hanımefendi. Tüp veya spontane gebelik fark etmiyor. Neticede bir şekilde hamile kalmışsınız. Burada hiç ailevi ve özel mevzularınızı yansıtmadan tüp bebek ve doğumla alakalı sorular sorsaydınız, canı gönülden cevaplayacak ve yardımcı olacak birçok arkadaş bulabilirdiniz.

Açıkçası eşinizin ablasına karşı düşüncelerinizi, bunu bebeğe bir şey olacak durumuyla bağdaştırmanızı ve de ifade ediş biçiminizi ben de irrite edici buldum diğer arkadaşlarım gibi. Adı üstünde burası bir "Gebelik" forumu ve gebelikle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Ailesel sıkıntılarınıza çözüm arıyorsanız "Bir Derdim Var" forumunda konu açıp çok daha sağlıklı tavsiyeler alabilirsiniz buradakinden. Zaten "mart annesi" olacakmışsınız, doğuracağınız zamana uygun topikteki annelerin bizden size daha fazla faydası olacaktır. Malum bizler birçok hazırlığımızı bitirdik ve son haftalardayız. Ister istemez hepimiz hassas ve gergin bir bekleyiş içindeyiz ve bir şeylerden etkileniyoruz haliyle. Daha fazla gerginlik yaratmanın anlamı yok.

Bu arada alıntılayıp uzatmak istemedim ama bana yazdığınız "1 yaştan önce oto koltuğu tavsiye edilmiyor" önerisine karşılık, çocuğunuzun güvenliği için ilgili konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Malum çocukların ne şekilde doğacağı kadar, doğduktan sonra onların güvenliği ve bakımını en doğru şekilde sağlamak da aynı derecede mühim. Biraz da bu konulara eğilirseniz belki doğum stresinden bir nebze uzaklaşmış ve doğumdan sonraki süreci de sağlıklı biçimde yürütmeyi öğrenmiş olursunuz.

Aslında yazdıklarınızdan rahatsız olmak demeyeyim de yazdıklarınızı yadırgadım çok kişi de yadırgamıstır sonuçta burada aylardır bi muhabbetimiz var ve birbirimizi birazda olsa tanıdık, ama herkes konuya girmek istemeyebilir buda daha önce sayfamızda tatsız olaylar olmuştu bu sebeptendir. sorunuzu detayları anlatmadan sorsaydınız daha iyi olurdu. Yazı dilinde malesef yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ama buradan bakınca arkadaşlarımızın tepkiside haksız görünmüyor kusura bakmayın.

Yok sevmemezlik değil.kendimk iyi hissediyorum şimdilik bende yaparım diyorum gelmesin lazım olunca gelir diyorum . ondan ilerleyen zamanlardaki zorlukları sordum ama hata yapmışım . özür dilerim

taaam önemli degil, bi daha olmasin :)))

sen hala ayni yerdesin bak, tekrar soyluyorum, tup diye ilerde extra bi zorluk olmayacak. benim ikiz ve 36.haftadayim. hala ütümü fln kendim hallediyorum.
ama 2 haftada bi yardimci kadin geliyor ev isi icin.. normalde de geliyordu.. ilerleyen zamanlardaki zorluklar herkeste farkli oluyor..
yasayip goruceksin, insallah korktugun gibi olmaz.

Aynen canım doğru diyosun. Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması. Herşey bizde bitiyor. Kendimizi ne kadar az korkutursak ve ne kadar az olumsuz yorumlar dinlersek endişelerimiz biraz daha azalır herhaldee. Oyusden burda paylaşıyorum endişelerimi. Olumlu yönlendirmeler,yorumlar görmek bi nebze rahatlatıyor insanı. Hepimiz için hayırlısı olsun doktorun güvendiğin iyi bir doktorsa vardır bir bildiği belkii canım. Bakarsın o tarihe kadar dönerr gerek kalmaz

Aynen canım doğru diyosun. Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması. Herşey bizde bitiyor. Kendimizi ne kadar az korkutursak ve ne kadar az olumsuz yorumlar dinlersek endişelerimiz biraz daha azalır herhaldee. Oyusden burda paylaşıyorum endişelerimi. Olumlu yönlendirmeler,yorumlar görmek bi nebze rahatlatıyor insanı. Hepimiz için hayırlısı olsun doktorun güvendiğin iyi bir doktorsa vardır bir bildiği belkii canım. Bakarsın o tarihe kadar dönerr gerek kalmaz

Güzel anneler ve anne adayları hepinize merhaba,
Ben 2016 Temmuz annesiyim, yani 5 aylık bir oğlum var çok şükür Darısı sağlıkla hepinizin başına inşallah
Elimde şuanda sıfır kutusu açılmamış bebe confort loola 2 bebek arabası var. Piyasa fiyatı 1300-1400 tl. Uygun fiyata vereceğim. İhtiyacı olup düşünen varsa özel mesaj atabilir. Sevgilerimle..

Herneyse

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine

Assli cook sevindim cnm allah saglikla sevgiyle buyutmeyi nasip etsin

M Mavis67 ben de katılıyorum. masmaviyim in yorumuna da. hayırlısı olsun hakkında.

Getir bana benim kızın yanında onlarıda paklarım ben ohhh misss kışın zorda hele yazın ne güzel olur suyada hiç dayanamam kendimde girerim yanlarına

Hayırlı olsun canım sağlıklı ,sıhhatli, uzun ömürlü olsunn. Darısı başımızaa

Ay bana hiç birsey gelmedi daha turkiyeden arkadasim yolladi o kadar :) biz para harcamaya devam edecegiz haha :) annem alir bos durmaz ama biliyo ki biz devam aliyoruz biraz büyüdüğünde artiik:)

Benim makinenin bebek programı var ne kadar şanslıyım. Hem bebek içinde yıkanırken, kendini anne karnında kese suyunun içinde gibi hissediyormuş. Sıktırmadan yıkamayı düşünüyorum ben. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…