gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım herşey iyi olsun sizin için inşallahkızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Bisey olmaz kıyafetleriyle beraber bebegide makinaya atarsin egil kalk kuvette yikayacak halin yok mis gibi olur ön yikamada yaptirirsinyawrum o dedigin yazın olur da, kışın zor olur, hep çamur olur üstü başı, battaniyesi fln..
kar da varsa iyice leke yapar..
bi de hergun onu yikamayla mi ugrasicaz
bence biz yine de oto koltuklarini kullanalim, sırt destekleri fln koyariz, belki ölmezler o zmn..
hem eşim cok kizar benim
"madem yere koycaktik, neden oto koltugu aldik" diye kiyametleri koparir..
Tüp bebek diye utamdigimi sanan kullanıcılar . yanlış anlamışlar.utansam burada da söylemem.benim sorduğum ilerleyen haftalardaki zorluklar.ona göre ablan gelsin dicem .tup bebekle hamile kalanlar yazsın dedim çünkü bende öyle hamile kaldım diye.kizimi cok seviyorum gelsin diye 4 gözle bekliyorm.rahatsiz oluncak bisey yok
Bisey olmaz kıyafetleriyle beraber bebegide makinaya atarsin egil kalk kuvette yikayacak halin yok mis gibi olur ön yikamada yaptirirsin
Yok sevmemezlik değil.kendimk iyi hissediyorum şimdilik bende yaparım diyorum gelmesin lazım olunca gelir diyorum . ondan ilerleyen zamanlardaki zorlukları sordum ama hata yapmışım . özür dilerimablasini sevmiyorsan söyle gelmesin, simdiden rahatsiz oldugun bi insandan sonlara dogru iyice rahatsiz olacaksin..
hormonlar iyice sapitiyor, tahammul azaliyor..
tup diye doktor sana "is yapma, yat" demeyecek, yani bu durumun tup bebekle bi ilgisi yok.
haa kanaman olur, suyu azalir, serviks kisalirsa, o zmn dikkat et fln der.
sen de baska birini bulursun temizlik icin..
hersey gonlunce olsun..
Arkadaşım anlamiyomusunz lafları cımbızla cekmeyin.tup bebek hakkında soru sormadım ben size .o eşimin tercihi söyleyip söylememek . tartışmaya açık değil.ben dünya üstünde yaşayan biriyim açık adresimi vermedim zaten ilerleyen aylarda nasıl zorluklar yasiyosunz ondan söz edin bend e ona gore abln gelmeye devam etsin dicem.siz lafı cımbızla anlamak ıstediginz kadarını anliyosunz .tup bebek degil burda konu.ayrica tüp bebek olduğu için utanmıyorum. Eşimden kaynaklı dediğim esim şehir dışında yaşıyor ayda 1 geliyo.ondan dedim eşimden kaynakli diye ne olduğunu anlamadan yargilamk ne kadar da.ayip
Ne diyosunz siz hanımefendi.dusundumde yazdım zaten yoksa nasıl çıkar bu konu .sizi ilgilendirmiyorsa cevap yazmasaydımz hatta okumasaydınız.ben sadece soru sordum ilerleyen aylar da nasıl zorluklar yaşarım cok zor da kalsın diye . tüp bebek ayıp bisey değil bunun bende farkındayım.esim ailesine söylemek istemiyorsa ben ne yapabilirim . kendi ailem biliyo zaten.sadece siz rahatsız oldunuz nedense.iyi okuyup öyle cvp verseydinz.
Yok sevmemezlik değil.kendimk iyi hissediyorum şimdilik bende yaparım diyorum gelmesin lazım olunca gelir diyorum . ondan ilerleyen zamanlardaki zorlukları sordum ama hata yapmışım . özür dilerim
Aynen canım doğru diyosun. Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması. Herşey bizde bitiyor. Kendimizi ne kadar az korkutursak ve ne kadar az olumsuz yorumlar dinlersek endişelerimiz biraz daha azalır herhaldee. Oyusden burda paylaşıyorum endişelerimi. Olumlu yönlendirmeler,yorumlar görmek bi nebze rahatlatıyor insanı. Hepimiz için hayırlısı olsunHic endiselenme en azindan bebegini kucagina alana kadar sanci cekeceksin oda herkesinagri esigi farkli bana zor gelen sana kolay gelir bellimi olur. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Drunun tavrini cok begendim bizimki daha 34.haftada sezeryana gun verdi sonraki konrolde donmemis olursa tarih kesinlesecek dedi cok iyi dr ama sezeryan yanlisi bakalim ne gelir basimiza :)) hos saglikla gelsinlerde cokta takilmamak lazim.
Aynen canım doğru diyosun. Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması. Herşey bizde bitiyor. Kendimizi ne kadar az korkutursak ve ne kadar az olumsuz yorumlar dinlersek endişelerimiz biraz daha azalır herhaldee. Oyusden burda paylaşıyorum endişelerimi. Olumlu yönlendirmeler,yorumlar görmek bi nebze rahatlatıyor insanı. Hepimiz için hayırlısı olsunHic endiselenme en azindan bebegini kucagina alana kadar sanci cekeceksin oda herkesinagri esigi farkli bana zor gelen sana kolay gelir bellimi olur. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Drunun tavrini cok begendim bizimki daha 34.haftada sezeryana gun verdi sonraki konrolde donmemis olursa tarih kesinlesecek dedi cok iyi dr ama sezeryan yanlisi bakalim ne gelir basimiza :)) hos saglikla gelsinlerde cokta takilmamak lazim.
Herneysetaaam önemli degil, bi daha olmasin :)))
sen hala ayni yerdesin bak, tekrar soyluyorum, tup diye ilerde extra bi zorluk olmayacak. benim ikiz ve 36.haftadayim. hala ütümü fln kendim hallediyorum.
ama 2 haftada bi yardimci kadin geliyor ev isi icin.. normalde de geliyordu.. ilerleyen zamanlardaki zorluklar herkeste farkli oluyor..
yasayip goruceksin, insallah korktugun gibi olmaz.
kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
taaam önemli degil, bi daha olmasin :)))
sen hala ayni yerdesin bak, tekrar soyluyorum, tup diye ilerde extra bi zorluk olmayacak. benim ikiz ve 36.haftadayim. hala ütümü fln kendim hallediyorum.
ama 2 haftada bi yardimci kadin geliyor ev isi icin.. normalde de geliyordu.. ilerleyen zamanlardaki zorluklar herkeste farkli oluyor..
yasayip goruceksin, insallah korktugun gibi olmaz.
Getir bana benim kızın yanında onlarıda paklarım ben ohhh misss kışın zorda hele yazın ne güzel olur suyada hiç dayanamam kendimde girerim yanlarına:)))
dogru diosun canim yaw, sezeryanla olunca fazla egilip dogrulamam bi sure :))
ön yikamali olmaz benim kizlarim cok hassas,
hassas ayarda yikarim teyzesi :))))
Hayırlı olsun canımkızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
ilk bebegimiz gelmis! oy masallah. darisi bize olsun insallah.
C candy1907 canim cok sagol.
biz 5 kurus harcamadan cocuk sahibi olanlardan olcaz galiba, benim esimin abisinin 8 aylik bir oglu var, onlardan kolilerce malzeme geldi. annemler ilk torun diye ne alacakalrini sasirdilar ve onlardan da bir suru sey geldi. ve cordicim onlarin icinde bu da varmis :) anneme de dedim zaten geldiginde gonderdigin seylerin kullanimi icin bir toplanti yapmamiz lazim diye.
:)))
dogru diosun canim yaw, sezeryanla olunca fazla egilip dogrulamam bi sure :))
ön yikamali olmaz benim kizlarim cok hassas,
hassas ayarda yikarim teyzesi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?