İyide canım sende çok çelişkili konuşuyorsun ne yapalım. Diyorsun ki eşim şehir dışında yaşıyor ayda bir geliyor diyorsun bi başka postta görümcem 15 km uzakta eşim her sabah akşam onu yoluyla uğraşıyor diyorsun. sen demedin mi normal hamileler kendi ilini kendi mi yapıyor diye İkizçalı arkadaş da diyor ki normal yada tüp önemli değil bende tüp bebek hamilesiyim kendi işimi kendim görüyorum diyor. Yani senden iyi olmasın burda bi arkadaş vardı Melina diye oda böyle bi dediğiyle bi dediği tutmazdı da o yizden fikir vermekte zorlanıyoruz.Arkadaşım anlamiyomusunz lafları cımbızla cekmeyin.tup bebek hakkında soru sormadım ben size .o eşimin tercihi söyleyip söylememek . tartışmaya açık değil.ben dünya üstünde yaşayan biriyim açık adresimi vermedim zaten ilerleyen aylarda nasıl zorluklar yasiyosunz ondan söz edin bend e ona gore abln gelmeye devam etsin dicem.siz lafı cımbızla anlamak ıstediginz kadarını anliyosunz .tup bebek degil burda konu.ayrica tüp bebek olduğu için utanmıyorum. Eşimden kaynaklı dediğim esim şehir dışında yaşıyor ayda 1 geliyo.ondan dedim eşimden kaynakli diye ne olduğunu anlamadan yargilamk ne kadar da.ayip
Benim ikinci olunca kimse birşey yollamıyor hep bizden gidiyor vallailk bebegimiz gelmis! oy masallah. darisi bize olsun insallah.
@candy1907 canim cok sagol.
biz 5 kurus harcamadan cocuk sahibi olanlardan olcaz galiba, benim esimin abisinin 8 aylik bir oglu var, onlardan kolilerce malzeme geldi. annemler ilk torun diye ne alacakalrini sasirdilar ve onlardan da bir suru sey geldi. ve cordicim onlarin icinde bu da varmis :) anneme de dedim zaten geldiginde gonderdigin seylerin kullanimi icin bir toplanti yapmamiz lazim diye.
Sessiz gelme canım sesli sesli gel aslı doğurunca doğurasım geldi ama içerde de kalması gerekiyorhep okuyorum forumu da genelde sessiz takip ediyorum. yazınca şenlikli oluyordayanamadığım şeyler oluyor güzel olaylar ya da yanlış olduğunu düşündüğüm şeyler, duramıyorum o zaman.
asli2434 açtı kapıyı bakalım. artık hergün kutlamalara başlarız insallah. şaka maka nasıl geçicek derken bitirdik neredeyse 9 ayı. sağlıkla da alalım kucaklarımıza inşalla. bakalım sırada kimler olacak. hepimizden bir süpriz gelebilir. habersiz bırakmasın kimse. :)
He ilk işleri de bana yürümek oldu . yanlış anladilarda
Getir bana benim kızın yanında onlarıda paklarım ben ohhh misss kışın zorda hele yazın ne güzel olur suyada hiç dayanamam kendimde girerim yanlarına
Eşim beyadir evde. ameliyat oldum ben kidsden hamileyken. (şimdi bunuda özel hayat dersiniz ) o günden beri evden bilgisayarla hallediyo işini.ben neysee onu söyliyorum kivirmiyorm.yine önyargı hakim buralardaİyide canım sende çok çelişkili konuşuyorsun ne yapalım. Diyorsun ki eşim şehir dışında yaşıyor ayda bir geliyor diyorsun bi başka postta görümcem 15 km uzakta eşim her sabah akşam onu yoluyla uğraşıyor diyorsun. sen demedin mi normal hamileler kendi ilini kendi mi yapıyor diye İkizçalı arkadaş da diyor ki normal yada tüp önemli değil bende tüp bebek hamilesiyim kendi işimi kendim görüyorum diyor. Yani senden iyi olmasın burda bi arkadaş vardı Melina diye oda böyle bi dediğiyle bi dediği tutmazdı da o yizden fikir vermekte zorlanıyoruz.
He ilk işleri de bana yürümek oldu . yanlış anladilardaheleki nmine
He ilk işleri de bana yürümek oldu . yanlış anladilardaheleki nmine
Ayyyyyy kibleyin .ben yanlış bisey yazmadım.ozur de diledim yanlış anlasildigim için . sizde özür diliiceginze tehditler yaziyosunz .zorluklari sordum nerelerden nerelere geldinizBen bundan sonra yazdığınız her mesajı yönetime kib'liyorum bilginiz olsun. Siz anlaşılan buraya destek almaya değil, bu kadar bebek bekleyen insanı kışkırtmaya gelmişsiniz.
Bu kadar insanın size "yürüdüğü" gibi çirkince ifadeler kullanarak hâlâ kendinizi haklı göreceğinize, davranışlarınızın bu kadar insan tarafından niye yadırganıp olumsuz tepkiler aldığınızı düşünün bence.
Ilk siz yazdınız tepkili yazılarınızı ben ondan sizi öne sürdüm . bir sürü kişi niye halen bana laf yetiriyosunz canimahhh ahh tam anladı hatasını dedim, özür diledi, uzatmayalım kapatalım konuyu ,tatsızlık uzamasın diyorum ama ısrarla devam ettiriyorsun sanırım tatlım. durayım da kimin üstüne yürüyeyim vs diye bi derdim yok. yanlış da anlamadım yazdığını. senin yanlış ifade ettiğin birsey için seni uyardım sadece.
tatsızlıga devam edeceksen mesajlarını kiblemeye baslıyorum. acıklamayı onlara yaparsın.
ahhh ahh tam anladı hatasını dedim, özür diledi, uzatmayalım kapatalım konuyu ,tatsızlık uzamasın diyorum ama ısrarla devam ettiriyorsun sanırım tatlım. durayım da kimin üstüne yürüyeyim vs diye bi derdim yok. yanlış da anlamadım yazdığını. senin yanlış ifade ettiğin birsey için seni uyardım sadece.
tatsızlıga devam edeceksen mesajlarını kiblemeye baslıyorum. acıklamayı onlara yaparsın.
Ilk siz yazdınız tepkili yazılarınızı ben ondan sizi öne sürdüm . bir sürü kişi niye halen bana laf yetiriyosunz canim
Kuzucugumu uzmemek için aldırmıyorum canim istediklerini yazsınlar .Annişler zaten stres yasak lütfen stres yok hepiniz çok tatlısınız .Birbirimizi üzmeyelim kuzucuklarda üzülmesin
Ayyyyyy kibleyin .ben yanlış bisey yazmadım.ozur de diledim yanlış anlasildigim için . sizde özür diliiceginze tehditler yaziyosunz .zorluklari sordum nerelerden nerelere geldiniz
Valla "yine" derken neyi kastettiğini bilmiyorum daha önce buralardan kim size önyargı yaptı bilmiyorum ama sorunuzun cevabı verildi Zaten. Normal yada tüp bebek farketmez eğer iş yapmaya yatkın bir yapın varsa her işini kendin halledebilirsin. 2.si Doğum şeklin tüp bebek olmasıyla alakası Yok Ankara'da yaşıyorum burda da Yok. Ama bebek makat olur,çatın dar olur,Doğum esnasında komplikasyon gerçekleşir... o zaman da mecburi sezeryan olursun onda da tavsiyem keser alırız diyen "doktor"la yapmaman.Eşim beyadir evde. ameliyat oldum ben kidsden hamileyken. (şimdi bunuda özel hayat dersiniz ) o günden beri evden bilgisayarla hallediyo işini.ben neysee onu söyliyorum kivirmiyorm.yine önyargı hakim buralarda
Kızlar dün kontrolüm vardı 35+6 çıktı tam gününde gidiyor bugün 36 girdik 2700 kg kilosu normal mi Dr biraz küçük gidiyor dedi 10 gün öncede nst girdim sancı 20 dk biri 80 civarı idi . dün ise 20 dk iki defa 50 gb çıktı 10 dakikaya düşüyor açılma vs yok 10 dk olunca 40 dk daha kaldım sonra 15 dk çıktı ilaç vermişti magnezyum günde 3 doza çıkardı evde yat salı gel dedi .inşallah yılbaşıni bekler benim durumumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?