2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
M Mavis67

tatlım burası ocak 2017 topiği, en basından beri ben buradayım. tam bir melina 2 vakası gercekten. neyse keyfimi kaçıramayacağım daha fazla senin için. acıklamasını da yapıyorum anlamıyorsun. uzatmayalım diyorum yine laf atıyorsun. ne istediğini anlayamadım gerçekten. bundan sonra bebekler için yararlı sey diyecekseniz adımı kullanın. yoksa bahsetmeyin lütfen.

asli2434 canım valla bu güzel gününde heyecanını paylaşmak için geldiğinde umarım bu gereksiz konusmaları okuyup da sıkılmazsın. güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlıcım. kime benziyor :)

I ikizcan2016 iyiyiim hannnfendiiii, alışveriş yapacak bişe kalmadı, canım sıkılıyor. sen napıyorsun? yürüyeyim mi üstüne?

Hanımlar lütfen tatsızlık olmasın, polemiğe giriyorsunuz diye banlanmak istemeyeceğinizi biliyorum, bu sebeple uyarı dikkate alınırsa sevinirim.

bana niye yurumuyosun mine? :)))
ben insan degil miyim?
beni beenmio musun yoksam?
napiym canim, alisveris bitti, bosluga dustum..
hastane, organizasyon, oda susleme, fotocu vs hepsi tamam..
kuzulari bekliyorum :)
heryerim ödem, terlikle geziyorum ankaranin ayazinda :)))

Beni aşağılayarak ne yapmaya çalışıyosun.buyumesin diye özür diledim.ilk işi bana yürümek değip de espri olarak yazdım o kadar herneyse siz beni tanimiyosunz on yargılı yazılar yazmayın lütfen.bak size saygılı yaziyorm.kendi aranızda hanfendi yazıları yazıyosunuz artık mesajlarımı alıntı yapmayın.boyle yazılarınızı hamileliğine veriyorum . başka bisey demek istemiyorm.

Ben zaten kapatmıştım konuyu .siz uzatıyorsun . niye yuruosn ben insan değilmiyim diye dalgaya alıyosun z.cok ayıp çok
Istediginizi düşünün melina filan herneyse . artık alıntı yapmayın ve benim üstümden kinayeleri kesin.

İyi ki Ankara'ya gelmemişim Doğum için orda tüp bebeklileri kesiyorlarmış mazallah benimki tüp degil gerçi ama olsun nolur nolmaz
I ikizcan2016 sen de Ankara'dasın o yüzden sezeryan olacaksın Di mi :))

Kızlar gelin artık uzaktan bakmayın yahu haftaya doğuruyorum inş peşimden gelin siz de çokk beklemeyin :)
nmine cordeliac

Allah aşkına kendi topiğine gitsene sen
dün yazdın haftan bizden küçük dedik yardımcı olduk
Ama burası bizim cınım :) biz aylardır yazdık çizdik tanıştık sen necisin pardon ?

:))
kiz gercekten iyi ki gelmemissin, beni de kescekler :)
28i diyor dr, senden 1 hafta sonra insallah :))
haa bi de oyle ulu orta tup fln deme, ayıp :))
ilk ben dogururum diyordum topikte, bizim kizlar utandirdi beni :)

21'inde miydi seninki aysel? :) ay gün belli olunca da ayrı bir heyecan vallahi <3 benim dogum sekli hala net değil. 21inde kontrolüm var. artık netleşir diye düşünüyorum.

Allah aşkına kendi topiğine gitsene sen
dün yazdın haftan bizden küçük dedik yardımcı olduk
Ama burası bizim cınım :) biz aylardır yazdık çizdik tanıştık sen necisin pardon ?
Ne oluyo heeyyyy.istedigim topi ge yazarım kime ne.uygulama senin mi cinim.deneyimliler dedik laf atmada deneyimli çıktınız cinim

Geçen hafta kontrolüm vardı Aysel doktorum bana da "risk almam acımam keserim seni" dedi. Ama tabiî bu ben doktorumla "kes şu entel tatavalarını" çizgisinde, enseye şaplak modunda olduğum için samimiyetten yapılmış bir vecizeydi. "Sezaryen, gross operasyon" ile başlayan tıbbi bir konuşma yapsa korkudan doktorla ilişiğimi ben keserdim herhalde. Benim dilimden anlıyor sağolsun.
Sezaryen olursam ben de peşinizdeyim yani. Çok geç kalmam, patlatıveririm erkenden.

en cok seni begeniyorum :) kıyamam sana, ödemler için yağlar vardı cordinin tavsiye ettiği, alabildin mi onlardan? :)

bişiler bırakaydık keşke son zamanlara almak için, duvar süsü için bişiler mi alsam diyorum da bulamadım henüz içime sinecek bişey.

ben de bugün riya gördüm, rüyamda uyanıyordum karnım dümdüz, bebek yok gibi. korkuyorum tabi hemen hastaneye gidiyoruz. doktor diyor ki merak etme işe bebek asağıya inmiş. kanala girmiş, bi haftaya doğar artık. cok tuhaftı karnımın azıcık olması.

bi de üzerine korkum oldu şimdi acaba haftaya doğurcam mı diye

Bu ilahi bir mesaj olabilir mi diyorsun Mineğ?

Erken daha ya dursunlar biraz aceleleri ne ki. Bana da sanki hep orada kalacakmış gibi geliyor bu aralar. Hiç en geç 3 hafta sonra doğuracak insan psikolojisine giremedim bi' türlü.

Keşke etrafımda beni panikletecek bir telaşe memuru olsa diyorum bazen.

cikamadim evden..
koca da mesaide, kim yapcak masaji
yarina kaldi..
ben kapi susu boyle bisi yaptiriyorum bak

Eklentiler

• IMG_2848.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 103

kiz bana da hic dogurmicakmisim gibi geliyor,
daha bavulum bile tam hazir degil..
emzikler sterilize edilecek..
mamajoo cuumu aciym artik, nasil sterilize ediyor bi bakayim :)

Geyik kafası as duvara Mine. Çok dekoratif duruyor. Çocuk izledikçe algıları açılır, hayvan sevgisi de gelişir.

umarım değildir cordecim, daha hazır değilim sanırım. hem cok istiyorum hem de korkuyorum biraz sağlıkla gelsinler de zamanının bir önemi yok tabiki. hastane cantasının herseyi hazır da bi yerleştiremedim içine.

vakti gelince muhtemelen keske daha önce olsaymıs diyeceğiz tüm anneler gibi :)

cikamadim evden..
koca da mesaide, kim yapcak masaji
yarina kaldi..
ben kapi susu boyle bisi yaptiriyorum bak
Canım isim konusunda karara vardınız mı? Ben de sizleri merak ediyordum başımın ağrısını unutturdunuz akşam akşam güldürdünüz yine Allah da sizi güldürsün canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…