kiz bana da hic dogurmicakmisim gibi geliyor,
daha bavulum bile tam hazir degil..
emzikler sterilize edilecek..
mamajoo cuumu aciym artik, nasil sterilize ediyor bi bakayim :)
Işin sırrı bavulda bence İkiz'im. Totem yaptım ben bavulu kapatmayacağım. Bi' parça bir şey eksik kalsın içinde hep. Sanki o bavulu tamamlayıp kapatınca çocuk pırt diye gelecekmiş gibi hissediyorum.
Her gün bir parça koyuyorum valla içine. Bugün göğüs pedi koydum. Daaa pompalara, biberonlara çoook var.
Canım isim konusunda karara vardınız mı? Ben de sizleri merak ediyordum başımın ağrısını unutturdunuz akşam akşam güldürdünüz yine Allah da sizi güldürsün canlarım...
aminn :))
hepimiz gulelim insallah..
isimler ayni canim ya, deniz & ada..
baska bisey bulamadim, icime sindi bunlar :)
bi deniz ve ada tipi var bu kizlarda :))
Cati muayenesi de agrim olmadi cnm . Sadece biraz k3ndimi kastim belki de o yuzden dr biraz dar dedi . Daha once alttan kamera ile muayene olduysan ayni onun gubi . Işte vsurekli etraftan korkutucu hikayeler vs duydugumuz icin korkuyiruz.
Oysa sinek isirigi kadar ya da bnm dr un eli hafiftu acitmamak icin gayet yumusak davrandi . Haftaya tekrar bakacak genelde 2. Jontrolde daha rahat olunur dedi .insallahv1 hafta icinde sancim baslar hurma aldim pilates topu siparis ettim bakalim nolacak
Işin sırrı bavulda bence İkiz'im. Totem yaptım ben bavulu kapatmayacağım. Bi' parça bir şey eksik kalsın içinde hep. Sanki o bavulu tamamlayıp kapatınca çocuk pırt diye gelecekmiş gibi hissediyorum.
Her gün bir parça koyuyorum valla içine. Bugün göğüs pedi koydum. Daaa pompalara, biberonlara çoook var.
aminn :))
hepimiz gulelim insallah..
isimler ayni canim ya, deniz & ada..
baska bisey bulamadim, icime sindi bunlar :)
bi deniz ve ada tipi var bu kizlarda :))
kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Kizlar bise sorcam ya ben hastane icin canta haIrliyorum ama valizr sigmadi koyacaklarim. Tekerlekli bavullar varya onlara koysam olmazmi ki hatta koydum esim hayirdir tatilemi gidiyosun dedi
Allah anali babali buyutsun canim darisi bizlerin basina insallah. Bol bol sutun olsunins. ayycyazdiklariniza sesli guldum vallahi alemsiniz
Kizlar bise sorcam ya ben hastane icin canta haIrliyorum ama valizr sigmadi koyacaklarim. Tekerlekli bavullar varya onlara koysam olmazmi ki hatta koydum esim hayirdir tatilemi gidiyosun dedi
Allah anali babali buyutsun canim darisi bizlerin basina insallah. Bol bol sutun olsunins. ayycyazdiklariniza sesli guldum vallahi alemsiniz
Benimkide tekerlekli bavulda anca sigdi valla :) neden olmasin bebeler kiyafetler tekerlekli bavulda igihh gelmicez bize yakismaz klasimiz mi sarilir diyecek mis gibi valla hepsi derli toplu tek yerde :)
Benimkide tekerlekli bavulda anca sigdi valla :) neden olmasin bebeler kiyafetler tekerlekli bavulda igihh gelmicez bize yakismaz klasimiz mi sarilir diyecek mis gibi valla hepsi derli toplu tek yerde :)