2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar birşey soracam cevap verrseniz çoook sevincem aranızda aşılama ile hamile kalanınız varmı acaba??

ben küçük boy tekerlekli bovula sadece kendi eşyalarımı koyabildim. benim hastane sezaryende 3 gece tutuyor. ondan fazlaca eşya var maalesef. hem cocuk hem kendim için alacağım bezler/hijyenik ihtiyaclar için sırt cantası hazırlayacagım.

daha sormayı unutum ama refakatci için nevresim veriyolar mı onu bilmiyorum. eger vermiyolarsa bi canta daha olacak en az. arabaya sıgmayacağım sanırım. bir de hazırladıklarım var gelenlere hediye.

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Gozun aydin canim. Cok cok sevindim. Omru uzun bahti acik olsun

evet kızçeler buradayım.herşey yolunda çok şükür oğlum doğar doğmaz daha doktor bana gösterirken bütün organlarımın üzerine işedi valla.terbiyesiz mi olacak ne..birazdan yürütecekler beni ilk yürüyüşten sonrası kolay olur inşallah. Allah hepinizden razı olsun inşallah sırasıyla hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri.kapıyı araladım gelin bakem peşimden: bu arada neler olmuş bugün yaaawww.mrs Aysel in hesabı niye pasif görünüyor.5 gün sonra doğuracaktı ama

Bismillahirrahmanirrahimm... Yine ortalık karışmış. Sürekli giremiyorum yazıları okuyordum şoke oldum neyse hayırlısı olsun.
Usutenin soğuk alanın hamilelikte doğumu zor olur diyorlar doğruluğu var mi kızlar duydunuz mu daha önce böyle birşey. Hergun dus alan ben korkudan 2 güne bir e güne bir almaya başladım yaaaa üşürsem diye , annemle k.validem öyle söylediler korktum açıkçası :)

Oy MaşaAllah canım benim , MaşaAllah minnak davşanina :) Rabbim sendende razı olsun canım benim inşaAllah sağlıkla sihhatle evine geçersin kazasız belasız.
Aynen Ayselin hesabı da pasif anlayamadım ki

Oyy 3 gece cok degil mi ya ben 1 gece kalcam bi aksilik cikmazsa. Bizim kucuk tekerlekli valiz yeter diye umuyorum kurabiyeleride sepete koycam zaten

Halsiz olurnur diye zor olur diyolar heralde ikinma falan guc isteyen bsey oldugu ixin. Bende oksurmeye basladim doguma kadar gecer insallah yoksa o dikislerle oksurdugumu dusunemiyorum

asli2434 canım gözün aydın darısı bizlerin başına. Allah anali babali büyütsün. Bahtı açık olsun kuzucugun. İnş. sende kısa sürede toparlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…