hiç güleceğim yoktu yaa..gülmekten gözümden yaş geldii:)ben de oyuncak aliyorum, yikayinca tobe estafurullah çarpılmış gibi oluyo :)))
Eki Görüntüle 1925993
Cevremde yakin tarihli 6 hamileden 5 i 37. Hafta civarı dogurdu, istemedigin kadar panik var bende :)Bu ilahi bir mesaj olabilir mi diyorsun Mineğ?
Erken daha ya dursunlar biraz aceleleri ne ki. Bana da sanki hep orada kalacakmış gibi geliyor bu aralar. Hiç en geç 3 hafta sonra doğuracak insan psikolojisine giremedim bi' türlü.
Keşke etrafımda beni panikletecek bir telaşe memuru olsa diyorum bazen.
Bayanlar merhaba.
Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizlerin başına. 34teyim ben de. Hazırlıklar nerdeyse tamam. Pazartesi kontrolümüz var. Korkuyorum amaBir haftadır baya ağırlaştım ben. Sağ kasığımda resmen bebenin kafasını çevirdiğini hissediyorum. Karnım hep kaskatı, bebeğin oynamadığı bir saniye yok. Gece uykusu zaten kalmadı. Malum bölgedeki kaslarım, üst bacak kaslarım hepsi acıyor. Aman bi şey olmasın diye dua eder oldum. Daha hiçbişryimiz yıkanmadı, hazırlanmadı. Her şey zamanında güzel. Yavrularımız zamanında gelsin.
Bir diğer gündemim de göğüs yaraları var şu ara. Emzirirken memeler yara olmasın diye neler yapabilirim diye tecrübeli anneşer soruyorum sürekli. Göğüs kalkanını çok öneriyorlar. İlk emzirmeden itibaren sür lanolini tak kalkanı diyorlar. Karbonatlı su ile de temizliğini yapın diyorlar. Şimdiden de e vitamini sür demekteler :) Denemek de fayda var derim.
Sevgiler hepinize. Öpücükler :)
bana küçük gelmedi ama doktorun diosa doğrudur canım. Sağlıcakla doğsun inşallahKızlar dün kontrolüm vardı 35+6 çıktı tam gününde gidiyor bugün 36 girdik 2700 kg kilosu normal mi Dr biraz küçük gidiyor dedi 10 gün öncede nst girdim sancı 20 dk biri 80 civarı idi . dün ise 20 dk iki defa 50 gb çıktı 10 dakikaya düşüyor açılma vs yok 10 dk olunca 40 dk daha kaldım sonra 15 dk çıktı ilaç vermişti magnezyum günde 3 doza çıkardı evde yat salı gel dedi .inşallah yılbaşıni bekler benim durumumda olan varmı
Ben varimKızlar birşey soracam cevap verrseniz çoook sevincem aranızda aşılama ile hamile kalanınız varmı acaba??
Aslı cığım gözün aydın canım hayırlı uğurlu sağlıklı ömürlü olsun inşallah kuzucuk darısı başımıza inşallah...evet kızçeler buradayım.herşey yolunda çok şükür oğlum doğar doğmaz daha doktor bana gösterirken bütün organlarımın üzerine işedi valla.terbiyesiz mi olacak ne..birazdan yürütecekler beni ilk yürüyüşten sonrası kolay olur inşallah. Allah hepinizden razı olsun inşallah sırasıyla hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri.kapıyı araladım gelin bakem peşimden: bu arada neler olmuş bugün yaaawww.mrs Aysel in hesabı niye pasif görünüyor.5 gün sonra doğuracaktı ama
Oy oyy kaç parça oldu o oyleben küçük boy tekerlekli bovula sadece kendi eşyalarımı koyabildim.benim hastane sezaryende 3 gece tutuyor. ondan fazlaca eşya var maalesef. hem cocuk hem kendim için alacağım bezler/hijyenik ihtiyaclar için sırt cantası hazırlayacagım.
daha sormayı unutum ama refakatci için nevresim veriyolar mı onu bilmiyorum. eger vermiyolarsa bi canta daha olacak en az. arabaya sıgmayacağım sanırım. bir de hazırladıklarım var gelenlere hediye.
Ay çok çok tatlı yazmışsın maşallah işin var yaramazlaevet kızçeler buradayım.herşey yolunda çok şükür oğlum doğar doğmaz daha doktor bana gösterirken bütün organlarımın üzerine işedi valla.terbiyesiz mi olacak ne..birazdan yürütecekler beni ilk yürüyüşten sonrası kolay olur inşallah. Allah hepinizden razı olsun inşallah sırasıyla hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri.kapıyı araladım gelin bakem peşimden: bu arada neler olmuş bugün yaaawww.mrs Aysel in hesabı niye pasif görünüyor.5 gün sonra doğuracaktı ama
aysel niye gitti arkadaşlar..haftaya da o doğum yapacaktı..güzel haberlerini alırız inşallah..
kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
canim ben ilk dogumumda oncesinde hic krem surmedim zaten erken geldigi icin cantam bile hazir degildi :)) ama memeyi islak birakmamak gerekiyo birde emzirmeden once ucunu biraz islatirsan fazla acimaz gogsun. Yara olursa da tahinin ustundeki yag cok iyi geliyomus duymustim bunu bugunde aralik topiginde okudum. Insallah gerek kalmaz. Benim oglumun disleri ciktiginda yara olmustu oy oy cok fena aciyo cani gidiyo insanin insallah hicbirimiz o aciyi cekmeyiz.Bayanlar merhaba.
Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizlerin başına. 34teyim ben de. Hazırlıklar nerdeyse tamam. Pazartesi kontrolümüz var. Korkuyorum amaBir haftadır baya ağırlaştım ben. Sağ kasığımda resmen bebenin kafasını çevirdiğini hissediyorum. Karnım hep kaskatı, bebeğin oynamadığı bir saniye yok. Gece uykusu zaten kalmadı. Malum bölgedeki kaslarım, üst bacak kaslarım hepsi acıyor. Aman bi şey olmasın diye dua eder oldum. Daha hiçbişryimiz yıkanmadı, hazırlanmadı. Her şey zamanında güzel. Yavrularımız zamanında gelsin.
Bir diğer gündemim de göğüs yaraları var şu ara. Emzirirken memeler yara olmasın diye neler yapabilirim diye tecrübeli anneşer soruyorum sürekli. Göğüs kalkanını çok öneriyorlar. İlk emzirmeden itibaren sür lanolini tak kalkanı diyorlar. Karbonatlı su ile de temizliğini yapın diyorlar. Şimdiden de e vitamini sür demekteler :) Denemek de fayda var derim.
Sevgiler hepinize. Öpücükler :)
Peki devlettemi yaptrdnz bn devlette yaptrcamda devlette şart varmıBen varim
Bende bi kere ceza aldmdı iki gün snra hesap geri geliyor geçici yani yarn cezayı kaldrrlar muhtemeden karşı tarafta ceza almıştr zatenwalla anlamadim, o tuhaf kiz yuzunden galiba..
ayselin ne sucu vardi kigelir insallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?