2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
asli2434 gozun aydin asli saglikli sihhatli musmutlu upuzun bi omru olsunn ins
Yolu actin insallah herkes zamaninda saglicakla bebeklerini kucaklarina alir
Daha cantam hazir degil gozum korktu bende yrn hazirliycam

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Aslıcim gozun aydin. Allah analı babalı büyütsün :) bol sütun olsun saglikla buyut oğlunu canim

@cordeliac @buğza @ikizcan2016 kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bi haber edin kendinizden bakın ilk bebeğimiz geliyor bugün? Sıra geliyor yavaştan sizinkilerede..
Evet Aslı kavuştu oğluna. Biz de peşinden gidicez tek tek. Benim içime 40i deviricem gibi doğuyor hep nedense. Ağırdan alıyorum hala eksiklerim var :) sen napion dikiş nakislarin bitti mi?

Halsiz olurnur diye zor olur diyolar heralde ikinma falan guc isteyen bsey oldugu ixin. Bende oksurmeye basladim doguma kadar gecer insallah yoksa o dikislerle oksurdugumu dusunemiyorum

Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah. Sordum sancı çok oluyormuş üşütünce. Bilmiyorum öyle diyorlar bazen büyüklerin dediği doğru oluyor doğruluk payını merak ettim bende

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.aynen ben ayağımı sürüdüm gelin hadi peşimden.:
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sağlıkla peşinden gelelim inşallah
B bugza cnm bana da bnm kız 40ı bekleyecek gibi geliyo ikimiz de 37ye kadar çalışıp beklenen tarihte doğurur muyuz bakalım

Aslıcım gözün aydın geçmiş olsun, rabbim uzun sağlıklı ömürler versin, gün gibi aydınlık güneş gibi parlak ömrü olsun inşallah, darısı hepimizin başına sevgiler

emreler de hep yakisikli olur bak :))
ben de kizlik soyadimi koycaktim ama erkek olmadi :) erkek olsaydi demir olcakti :)
Bize bir Demir geliyor ikizcim senin yerine Kızçelerin isimleri çok güzel, Allah sağlıkla kavuşmayı nasib etsin, maşallahın var bir nazarlık edin mutlaka

Sessiz gelme canım sesli sesli gel aslı doğurunca doğurasım geldi ama içerde de kalması gerekiyor
Hakikaten ya bende bi gaza geldim doğsa biran önce diye ama yinede zamanında doğsun inşallah.

walla anlamadim, o tuhaf kiz yuzunden galiba..
ayselin ne sucu vardi ki gelir insallah yaa
Aysel içimden geçenleri demiş o kişiye ceza almış ama döner inşallah tez zamanda. Yürü git kendi sayfana demiş ohhhh...

Evet Aslı kavuştu oğluna. Biz de peşinden gidicez tek tek. Benim içime 40i deviricem gibi doğuyor hep nedense. Ağırdan alıyorum hala eksiklerim var :) sen napion dikiş nakislarin bitti mi?
Çokta gecikmesin ya oda stres yapar insanda sona kalmakta kötü.
El işlerini hiç sorma bana bi tembellik çöktü. Bir sürü yarım iş var. Hala tavşan örüyorum kafa bacaklar tamam gövdeyi örüyorum kollarda örülünce tamam olacak inşallahhhh.. Ama ben büyük yaptım tavşanı daha iyi olur dedim. Arayada yeğenimin bebek kurabiyelerini sıkıstırdık oda bugün yarın doğacak 39 haftada. Bu hafta sonuda bizim kıza kurabiye yapacağız inşallah. Daha yapacağım bir sürü şey var malzemelerde hazır ama ben pek yavaşladım bakalım yetiştiği kadar artık. Sen yeni bişiler yaptın mı denize?

İnşallah tez zamanda iyileşir yaran Allah sifa versin. Bebiş nasıl ağlıyor mu uslu mu gazı filan var mı?
inş Can'ım benim.evet biraz ağlıyor daha doğrusu sütüm tam gelmediği için doyuramıyorum sanırım.ama birkaç güne kadar epey artar inş.çok şükür küvese filan da girmedi.ciğerlerinden suyu atmakts biraz zorlandı atamasaydı küvese koyacaklardı çok şükür gerek kalmadı.benden şimdilik bu kDar

Peki devlettemi yaptrdnz bn devlette yaptrcamda devlette şart varmı
Evet cerrahpasada yaptirdim ben profesöre yaptirdim ama normal doktorlarda yapiyor. Bir sart yok ilaclarini devlet karsilasin istiyorsan nüfus Müdürlüğünden ayrintili kimlik istiyorlar

Arkadaslar bende 35. Haftamdayim inşallah 9 ocakta sezeryan olacak genel anestezi mi spinal mi yoksa epidural mi karar veremedim. Siz nasil düşünüyorsunuz? Bana yardimci olursaniz sevinirim. Umarim hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize

Evet cerrahpasada yaptirdim ben profesöre yaptirdim ama normal doktorlarda yapiyor. Bir sart yok ilaclarini devlet karsilasin istiyorsan nüfus Müdürlüğünden ayrintili kimlik istiyorlar
Ben
Ayrıntılı kimlik nasl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…