Aslıcim gozun aydin. Allah analı babalı büyütsün :) bol sütun olsun saglikla buyut oğlunu canimkızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Evet Aslı kavuştu oğluna. Biz de peşinden gidicez tek tek. Benim içime 40i deviricem gibi doğuyor hep nedense. Ağırdan alıyorum hala eksiklerim var :) sen napion dikiş nakislarin bitti mi?@cordeliac @buğza @ikizcan2016 kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bi haber edin kendinizden bakın ilk bebeğimiz geliyor bugün? Sıra geliyor yavaştan sizinkilerede..
Ayağa kalktın mı canımkızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.aynen ben ayağımı sürüdüm gelin hadi peşimden.:
Halsiz olurnur diye zor olur diyolar heralde ikinma falan guc isteyen bsey oldugu ixin. Bende oksurmeye basladim doguma kadar gecer insallah yoksa o dikislerle oksurdugumu dusunemiyorum
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sağlıkla peşinden gelelim inşallahkızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.aynen ben ayağımı sürüdüm gelin hadi peşimden.:
Aslıcım gözün aydın geçmiş olsun, rabbim uzun sağlıklı ömürler versin, gün gibi aydınlık güneş gibi parlak ömrü olsun inşallah, darısı hepimizin başına sevgilerevet kızçeler buradayım.herşey yolunda çok şükür oğlum doğar doğmaz daha doktor bana gösterirken bütün organlarımın üzerine işedi valla.terbiyesiz mi olacak ne..birazdan yürütecekler beni ilk yürüyüşten sonrası kolay olur inşallah. Allah hepinizden razı olsun inşallah sırasıyla hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri.kapıyı araladım gelin bakem peşimden: bu arada neler olmuş bugün yaaawww.mrs Aysel in hesabı niye pasif görünüyor.5 gün sonra doğuracaktı ama
Bize bir Demir geliyor ikizcim senin yerineemreler de hep yakisikli olur bak :))
ben de kizlik soyadimi koycaktim ama erkek olmadi :) erkek olsaydi demir olcakti :)
kalktım odanın içerisinde 3 tur yürüdüm Allah'a çok şükür korktuğun gibi de acımadı hemde iki ameliyat olmama rağmenAyağa kalktın mı canım
Hakikaten ya bende bi gaza geldim doğsa biran önce diye ama yinede zamanında doğsun inşallah.Sessiz gelme canım sesli sesli gel aslı doğurunca doğurasım geldi ama içerde de kalması gerekiyor
Aysel içimden geçenleri demiş o kişiye ceza almış ama döner inşallah tez zamanda. Yürü git kendi sayfana demiş ohhhh...walla anlamadim, o tuhaf kiz yuzunden galiba..
ayselin ne sucu vardi kigelir insallah yaa
Çokta gecikmesin ya oda stres yapar insanda sona kalmakta kötü.Evet Aslı kavuştu oğluna. Biz de peşinden gidicez tek tek. Benim içime 40i deviricem gibi doğuyor hep nedense. Ağırdan alıyorum hala eksiklerim var :) sen napion dikiş nakislarin bitti mi?
İnşallah tez zamanda iyileşir yaran Allah sifa versin. Bebiş nasıl ağlıyor mu uslu mu gazı filan var mı?kalktım odanın içerisinde 3 tur yürüdüm Allah'a çok şükür korktuğun gibi de acımadı hemde iki ameliyat olmama rağmen
Çok sevindim .Sen iyi ol annesi artık düşünmen gereken miniğin var.Çok şükür sen doğum yaptın ya sanki ben yaptım gibi :) :)kalktım odanın içerisinde 3 tur yürüdüm Allah'a çok şükür korktuğun gibi de acımadı hemde iki ameliyat olmama rağmen
inş Can'ım benim.evet biraz ağlıyor daha doğrusu sütüm tam gelmediği için doyuramıyorum sanırım.ama birkaç güne kadar epey artar inş.çok şükür küvese filan da girmedi.ciğerlerinden suyu atmakts biraz zorlandı atamasaydı küvese koyacaklardı çok şükür gerek kalmadı.benden şimdilik bu kDarİnşallah tez zamanda iyileşir yaran Allah sifa versin. Bebiş nasıl ağlıyor mu uslu mu gazı filan var mı?
Allah razı olsun şimdi sıra sizlerde dualarım sizlerleÇok sevindim .Sen iyi ol annesi artık düşünmen gereken miniğin var.Çok şükür sen doğum yaptın ya sanki ben yaptım gibi :) :)
Evet cerrahpasada yaptirdim ben profesöre yaptirdim ama normal doktorlarda yapiyor. Bir sart yok ilaclarini devlet karsilasin istiyorsan nüfus Müdürlüğünden ayrintili kimlik istiyorlarPeki devlettemi yaptrdnz bn devlette yaptrcamda devlette şart varmı
Maşallah :)kalktım odanın içerisinde 3 tur yürüdüm Allah'a çok şükür korktuğun gibi de acımadı hemde iki ameliyat olmama rağmen
BenEvet cerrahpasada yaptirdim ben profesöre yaptirdim ama normal doktorlarda yapiyor. Bir sart yok ilaclarini devlet karsilasin istiyorsan nüfus Müdürlüğünden ayrintili kimlik istiyorlar
Ayrıntılı kimlik nasl oluyorEvet cerrahpasada yaptirdim ben profesöre yaptirdim ama normal doktorlarda yapiyor. Bir sart yok ilaclarini devlet karsilasin istiyorsan nüfus Müdürlüğünden ayrintili kimlik istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?