2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah tez zamanda sütün artar bebişte doyar. Küveze girmemesine sevindim çok şükür.

Hafta sonu uyuşukluğu galiba
Oyle oldu galiba yada herkes bebisin odasini hazirliyo :)
sorma ya bol bol dua edelim ulkemiz icin hamilelerin dualari kabul olur derler

Merhaba hanımlar
Aslında nerdeyse grubun ilk kuruluşundan beri sizi takip ediyorum, eski yeni herkesi tanıyorum artık ama yazmak kısmet olmadı özel sektörde aşırı yoğun çalıştığımdan bu güne kadar.
Aslında normal Doğum tarihim 19 ocak idi ancak pzt yani 19 aralıkta doğuruyorum.
Gebelik kolestazı çıktı iş yerinden direkt hastaneye yatırdılar 3 gün yatış ve takip pzt de sezeryan olacak. Ufaklık daha 36 haftalık olacak umarım bir aksilik olmaz.
Sizlerde işlerinizi aman son dakikaya bırakmayın şuan eşim eşya toplayıp taşımaktan helak olmuş durumda

Dün sayemde cok hareketliydi buralar . bugün tık yok .ne tuhaf topik buben geldim diye yine hareketlenir artik

Dün sayemde cok hareketliydi buralar . bugün tık yok .ne tuhaf topik buben geldim diye yine hareketlenir artik

Sen ne kadar igrenç insansın daha ne yüzle gelip mesj yazıyorsun topigin sakinliginin sebebi ülkemizde olan acı olay ne kadar gülmüşsün çok mutlusun anladıgım kadarıyla bu sana ilk ve son mesajım topigimizden defol git zaten canımız sıkkın bide seninle ugrasamayız .

Hayırlısıyla al kucağına canım. Sağlıkla inşallah

Merhaba hanımlar

Merhaba, cok gecmis olsun oncelikle. Erken gec farketmez, anne-bebek saglikli olsun da gerisi hic onemli degil. Dusunup de o eksik bu eksik diye caninizi sikmayin sakin. Hersey illeki hallolur ne guzel erkenden kavusacaksiniz bebise. ❤ Saglikla alin insallah kucaginiza.

Rabbitcim, maalesef gercekten canimiz yaniyor haberleri duydukca hepimizin.

Cevap yazdikca herkesi birden sinirlendirmeyi basariyor maalesef. Bebekle ilgili konusmadiginda kimse cevap vermezse anlar elbet. Bir de bu konu icin sikma bosuna canini.

mrs_aysel bekliyoruz seni tatlicim. ❤

Uslubunuza dikkat ediniz .sehitlere en az sizin kadar bende üzülüyorum.ben sehitleri düşünerek koymadım o gulucukleri.ne munasebet.diyorm ve mesajlarima cvp yazmazsanız ben zaten yazmam

Sana acıyorum gerçekten ama etrafındaki insanlara, özellikle karnındaki bebeğe daha çok acıyorum. -Tabiî gerçekten hamileysen ve anlattıkların da fake değilse-

Sen bence nasıl doğum yapacağını, doktorunun kesmeli-biçmeli hikayelerini bırak bir psikologtan yardım al. Buradaki hamile ve tanımadığın insanları rahatsız edip, bundan zevk alacak kadar yalnız ve başka işin yoksa bayağı bir yardımı olur sana. Pardon, senden ziyade karnındaki o çocuğun yetişirkenki ruh selametine.

Daha doğum, gebelik, çocuk gelişimi hakkında herhangi bir fikrin yok. Sırf bebek sevmek, çocuk yapmış olmak için hamile kalmışsın. Eşinin ablasının kazandığı üç kuruşa göz dikip, senin canının keyfine göre gel git yapsın istiyorsun. Gelmiş bir de burada milletin moralini bozup ahkam kesiyorsun. Git bari biraz kendini geliştir, burada boş boş zaman geçirip insanların sinirini hoplatacağına.

Arkadaşlarım belki bana kızacak ama yani hakikaten cahilliğin ve aymazlığın boğazıma verdi artık, keşke ebeveyn olma ehliyeti diye bir şey olsa ve senin gibi insanlar üreyemese, doğacak çocuklarının geleceği için.

Neyse içimden geçenleri de "senin" anlayacağın jargonla ilettiğime göre gönül rahatlığıyla banlanabilirim. Sağlıcakla.

mrs_aysel 'cim parmaklarının ucundan öpüyorum canım. Umarım tez zamanda geri dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…