Benim de bazen sabahları bulanıyor hemen bir iki dilim ayva yiyorum bana iyi geliyor bi dene istersenİyi geceler anneler midem çok bulanıyor aranızda yaşayan varmı bu durumu
Vukuatli nufus katiy örneğiBen
Ayrıntılı kimlik nasl oluyor
Senin haftalarindayken benim de tekrar basladi bulantilarim. Ilk hamileligimde de aynisi olmustu.İyi geceler anneler midem çok bulanıyor aranızda yaşayan varmı bu durumu
İnşallah tez zamanda sütün artar bebişte doyar. Küveze girmemesine sevindim çok şükür.inş Can'ım benim.evet biraz ağlıyor daha doğrusu sütüm tam gelmediği için doyuramıyorum sanırım.ama birkaç güne kadar epey artar inş.çok şükür küvese filan da girmedi.ciğerlerinden suyu atmakts biraz zorlandı atamasaydı küvese koyacaklardı çok şükür gerek kalmadı.benden şimdilik bu kDar
Hafta sonu uyuşukluğu galibaDun cok hareketliydi buralar bugun kimse yok
Oyle oldu galiba yada herkes bebisin odasini hazirliyo :)Hafta sonu uyuşukluğu galiba
sorma ya bol bol dua edelim ulkemiz icin hamilelerin dualari kabul olur derlerHakkımızda hayırlısı olsun da hergün kötü olaylar yaşanıyor onunda etkisiyle sessizlik çöktü sanırım kimsede moral kalmadı ki buraya yorum yazılsın. Allah şehitlere rahmet bizlere sabır versin inşallah.
Dün sayemde cok hareketliydi buralar .bugün tık yok .ne tuhaf topik bu ben geldim diye yine hareketlenir artik
Hayırlısıyla al kucağına canım. Sağlıkla inşallahMerhaba hanımlar
Aslında nerdeyse grubun ilk kuruluşundan beri sizi takip ediyorum, eski yeni herkesi tanıyorum artık ama yazmak kısmet olmadı özel sektörde aşırı yoğun çalıştığımdan bu güne kadar.
Aslında normal Doğum tarihim 19 ocak idi ancak pzt yani 19 aralıkta doğuruyorum.
Gebelik kolestazı çıktı iş yerinden direkt hastaneye yatırdılar 3 gün yatış ve takip pzt de sezeryan olacak. Ufaklık daha 36 haftalık olacak umarım bir aksilik olmaz.
Sizlerde işlerinizi aman son dakikaya bırakmayın şuan eşim eşya toplayıp taşımaktan helak olmuş durumda
Merhaba hanımlar
Aslında nerdeyse grubun ilk kuruluşundan beri sizi takip ediyorum, eski yeni herkesi tanıyorum artık ama yazmak kısmet olmadı özel sektörde aşırı yoğun çalıştığımdan bu güne kadar.
Aslında normal Doğum tarihim 19 ocak idi ancak pzt yani 19 aralıkta doğuruyorum.
Gebelik kolestazı çıktı iş yerinden direkt hastaneye yatırdılar 3 gün yatış ve takip pzt de sezeryan olacak. Ufaklık daha 36 haftalık olacak umarım bir aksilik olmaz.
Sizlerde işlerinizi aman son dakikaya bırakmayın şuan eşim eşya toplayıp taşımaktan helak olmuş durumda
Sen ne kadar igrenç insansın daha ne yüzle gelip mesj yazıyorsun topigin sakinliginin sebebi ülkemizde olan acı olay ne kadar gülmüşsün çok mutlusun anladıgım kadarıyla bu sana ilk ve son mesajım topigimizden defol git zaten canımız sıkkın bide seninle ugrasamayız .
Uslubunuza dikkat ediniz .sehitlere en az sizin kadar bende üzülüyorum.ben sehitleri düşünerek koymadım o gulucukleri.ne munasebet.Sen ne kadar igrenç insansın daha ne yüzle gelip mesj yazıyorsun topigin sakinliginin sebebi ülkemizde olan acı olay ne kadar gülmüşsün çok mutlusun anladıgım kadarıyla bu sana ilk ve son mesajım topigimizden defol git zaten canımız sıkkın bide seninle ugrasamayız .
Dün sayemde cok hareketliydi buralar .bugün tık yok .ne tuhaf topik bu ben geldim diye yine hareketlenir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?