2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Gecmis olsun cnm gebelik kolestszi ilk kez duydum bebis tam 36 haftslik mi dogcak kilosu fln nasil

Nedense gelip ocak annelerini buluyor boyle tipler diger topiklerde yok

Canım geçmiş olsun bu arada da hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin kuzucuğuninş.

En güzeli görmezden gelmek aslında cevap vermemek
yaa münakaşa etmemek lazım bencede yazar yazar yüz bulamaz gider . tam doğumlar başladı hareketlendi derken saçma sapan kişilerle uğraşıyoruz . Okumak dahi istemiorum bölelerinin yazdıklarını .

Gecmis olsun cnm gebelik kolestszi ilk kez duydum bebis tam 36 haftslik mi dogcak kilosu fln nasil
Çok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Çok şükür kilosu iyi 3200 görünüyor ultrasonda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar küveze gerek kalmaması adına. Umarım işe yarar

maşallah kilosu gayet iyi allahın izniyle gerek kalmaz küveze .

Aynen nur, elbet sıkılıp gider , herkes iyi olsun, sinirlenmesin kimse de.

Bugun tum gun cocugun odasitla ugrastim ben de. Bitmiyor hazirliklar gercekten.
Oyy kolay gelsin bende eksikleri yazdım ama bir türlü çıkamadım

cordeliac hakkaten candy1907 hakli valla sekercim. Napsak hep beraber mart topigine mi gitsek?

Birseyler yapmak lazim cordi de banlanmis ki birseyde yazmadi yani kiskitritici

Aynen canım tam normale dönüyoruz biri gelip ortalık karıştırıyor.
aynen ya ben hepsini takip ettik dogumlarini falan eylul ekim kasim aralik yok bizim topiğe geliyor boyle tipler

Kilosu cok iyi canim insallah saglikla kucagina alirsin kuvezden korkmayin bence sonucta orasi onun icin daha guvenli oldugu icin ama sanmam cunku kilosu falan cok iyi masallah

Rabbim kolay doğum nasip etsin.Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Hanimlar iyi aksamlar. Ilk bebito gelmis allah anali babali buyutsun. Darısı bekleyenlerin basina.
Birkac gundur bebek hareketlerinde azalma hissediyorum sanki. Normal midir? Ikide bir doktora da gitmek istemiyorum bikti adam benden

Anladım . Sorma nedenim bizimde şuan herşeyimiz normal ama bellide olmaz sezeyan olursa sanki aralıkta olacak die düşünüodum ama ocağa gün vermişler daha iyi olmuş :)

Hanimlar iyi aksamlar. Ilk bebito gelmis allah anali babali buyutsun. Darısı bekleyenlerin basina.
Birkac gundur bebek hareketlerinde azalma hissediyorum sanki. Normal midir? Ikide bir doktora da gitmek istemiyorum bikti adam benden
canım ben aksine daha net hissediyorum elini kolunu. Ve hareketli . son zmanlardayız nolur nolmaz.bi iyice dinlen bak bi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…