Merhaba hanımlar
Aslında nerdeyse grubun ilk kuruluşundan beri sizi takip ediyorum, eski yeni herkesi tanıyorum artık ama yazmak kısmet olmadı özel sektörde aşırı yoğun çalıştığımdan bu güne kadar.
Aslında normal Doğum tarihim 19 ocak idi ancak pzt yani 19 aralıkta doğuruyorum.
Gebelik kolestazı çıktı iş yerinden direkt hastaneye yatırdılar 3 gün yatış ve takip pzt de sezeryan olacak. Ufaklık daha 36 haftalık olacak umarım bir aksilik olmaz.
Sizlerde işlerinizi aman son dakikaya bırakmayın şuan eşim eşya toplayıp taşımaktan helak olmuş durumda
Nedense gelip ocak annelerini buluyor boyle tipler diger topiklerde yokSana acıyorum gerçekten ama etrafındaki insanlara, özellikle karnındaki bebeğe daha çok acıyorum. -Tabiî gerçekten hamileysen ve anlattıkların da fake değilse-
Sen bence nasıl doğum yapacağını, doktorunun kesmeli-biçmeli hikayelerini bırak bir psikologtan yardım al. Buradaki hamile ve tanımadığın insanları rahatsız edip, bundan zevk alacak kadar yalnız ve başka işin yoksa bayağı bir yardımı olur sana. Pardon, senden ziyade karnındaki o çocuğun yetişirkenki ruh selametine.
Daha doğum, gebelik, çocuk gelişimi hakkında herhangi bir fikrin yok. Sırf bebek sevmek, çocuk yapmış olmak için hamile kalmışsın. Eşinin ablasının kazandığı üç kuruşa göz dikip, senin canının keyfine göre gel git yapsın istiyorsun. Gelmiş bir de burada milletin moralini bozup ahkam kesiyorsun. Git bari biraz kendini geliştir, burada boş boş zaman geçirip insanların sinirini hoplatacağına.
Arkadaşlarım belki bana kızacak ama yani hakikaten cahilliğin ve aymazlığın boğazıma verdi artık, keşke ebeveyn olma ehliyeti diye bir şey olsa ve senin gibi insanlar üreyemese, doğacak çocuklarının geleceği için.
Neyse içimden geçenleri de "senin" anlayacağın jargonla ilettiğime göre gönül rahatlığıyla banlanabilirim. Sağlıcakla.
@mrs_aysel'cim parmaklarının ucundan öpüyorum canım. Umarım tez zamanda geri dönersin.
Nedense gelip ocak annelerini buluyor boyle tipler diger topiklerde yok
Nedense gelip ocak annelerini buluyor boyle tipler diger topiklerde yok
Canım geçmiş olsun bu arada da hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin kuzucuğuninş.Merhaba hanımlar
Aslında nerdeyse grubun ilk kuruluşundan beri sizi takip ediyorum, eski yeni herkesi tanıyorum artık ama yazmak kısmet olmadı özel sektörde aşırı yoğun çalıştığımdan bu güne kadar.
Aslında normal Doğum tarihim 19 ocak idi ancak pzt yani 19 aralıkta doğuruyorum.
Gebelik kolestazı çıktı iş yerinden direkt hastaneye yatırdılar 3 gün yatış ve takip pzt de sezeryan olacak. Ufaklık daha 36 haftalık olacak umarım bir aksilik olmaz.
Sizlerde işlerinizi aman son dakikaya bırakmayın şuan eşim eşya toplayıp taşımaktan helak olmuş durumda
Aynen canım tam normale dönüyoruz biri gelip ortalık karıştırıyor.Nedense gelip ocak annelerini buluyor boyle tipler diger topiklerde yok
En güzeli görmezden gelmek aslında cevap vermemekcordeliac hakkaten candy1907 hakli valla sekercim. Napsak hep beraber mart topigine mi gitsek?
yaa münakaşa etmemek lazım bencede yazar yazar yüz bulamaz gider . tam doğumlar başladı hareketlendi derken saçma sapan kişilerle uğraşıyoruz . Okumak dahi istemiorum bölelerinin yazdıklarını .En güzeli görmezden gelmek aslında cevap vermemek
Çok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.Gecmis olsun cnm gebelik kolestszi ilk kez duydum bebis tam 36 haftslik mi dogcak kilosu fln nasil
maşallah kilosu gayet iyi allahın izniyle gerek kalmaz küveze .Çok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Çok şükür kilosu iyi 3200 görünüyor ultrasonda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar küveze gerek kalmaması adına. Umarım işe yarar
Aynen nur, elbet sıkılıp gider , herkes iyi olsun, sinirlenmesin kimse de.En güzeli görmezden gelmek aslında cevap vermemek
aynı günmüş doğum tarihimiz . Neden sezeryan?Merhabalar bizim sezaryen tarihimiz 2 ocak. Hayiyrlisiyla bekliyoruz paşa mizi:)
Oyy kolay gelsin bende eksikleri yazdım ama bir türlü çıkamadımAynen nur, elbet sıkılıp gider , herkes iyi olsun, sinirlenmesin kimse de.
Bugun tum gun cocugun odasitla ugrastim ben de. Bitmiyor hazirliklar gercekten.
cordeliac hakkaten candy1907 hakli valla sekercim. Napsak hep beraber mart topigine mi gitsek?
aynen ya ben hepsini takip ettik dogumlarini falan eylul ekim kasim aralik yok bizim topiğe geliyor boyle tiplerAynen canım tam normale dönüyoruz biri gelip ortalık karıştırıyor.
Çok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Çok şükür kilosu iyi 3200 görünüyor ultrasonda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar küveze gerek kalmaması adına. Umarım işe yarar
rdaynı günmüş doğum tarihimiz . Neden sezeryan?
Kardesim in kötü bi normal doğum tecrübesi var.o yüzden ben istemiyorum. Cok sukur normal sartlarda bi sorunumuz yokaynı günmüş doğum tarihimiz . Neden sezeryan?
Rabbim kolay doğum nasip etsin.Sağ salim kucağına alırsın inşallahMerhaba hanımlar
Anladım . Sorma nedenim bizimde şuan herşeyimiz normal ama bellide olmaz sezeyan olursa sanki aralıkta olacak die düşünüodum ama ocağa gün vermişler daha iyi olmuş :)="white_chockötüte_mocha, post: 49328086, member: 643459"]aynı günmüş doğum tarihimiz . Neden sezeryan?[/QUOTEka
rd
Kardesim in kötü bi normal doğum tecrübesi var.o yüzden ben istemiyorum. Cok sukur normal sartlarda bi sorunumuz yok
canım ben aksine daha net hissediyorum elini kolunu. Ve hareketli . son zmanlardayız nolur nolmaz.bi iyice dinlen bak bi .Hanimlar iyi aksamlar. Ilk bebito gelmis allah anali babali buyutsun. Darısı bekleyenlerin basina.
Birkac gundur bebek hareketlerinde azalma hissediyorum sanki. Normal midir? Ikide bir doktora da gitmek istemiyorum bikti adam benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?