2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım ben aksine daha net hissediyorum elini kolunu. Ve hareketli . son zmanlardayız nolur nolmaz.bi iyice dinlen bak bi .

Dinleniyorum canim. Cikolata meyve sut icip uzaniyorum. Anca ozaman biraz hareketleniyor. Normalde gun icinde hep hissederdim. Gun boyu diyebilirim. Simdi 1 saat sessizlestigi oluyor. Arada kipirdaniyor sonra yine sessiz. Cok mu evham yapiyorum bilemedim.

Birseyler yapmak lazim cordi de banlanmis ki birseyde yazmadi yani kiskitritici

aynen ya ben hepsini takip ettik dogumlarini falan eylul ekim kasim aralik yok bizim topiğe geliyor boyle tipler

Cordi gelir yarin obur gun canim. Herkesin icinden gecenleri yazdi yavrum yine. Bizim topik kalabalik, diger aylara gore bir dogum patlamasi var gibime geliyor. Ondan heralde. Muhattap olmadikca skilir gider heralde. Keske topikten banlama yapilabilse de rahat etsek.

B Beyaz Kamelya ara ara hissediyorsan panik yapma, bu son haftalar sulari azaldigi icin az hissetmemiz normalmis. Bende bir iki gun az az hissediyorum. Sonra bi gun cok aetiyor. Uzan dinlen mutlaka. Takip et. Doktorum 6 saatten fazla hissetmezsen gel dediydi.

Gecmis olsun canim ins sagsalim kucagina alirsin karaciger enzimlerine niye bakildiki bi sikayetinmi vardi

Sagol canim. Icimi rahatlattin. 6 saat sürmüyor cok sukur. Hayirlisiyla su gunler bir gecseydi.

Can'ım benim kızımda 35+4 doğmuştu iğneler işe yarıyor merak etme.iyi düşün her şey iyi olsun inşallah.dualarımız seninle

Canım son haftalar büyüdüğünden bebeğin yeri iyice daralıyor ve rahat hareket edemiyor, bu yüzden az hissedersin

canım arada hiissediosan sıkıntı olmaz . için rahatlıcaksa doktora bi danış istersen

Oyy dogsalar artik ya beklemekden skldim kac aydir

Oglum kiskancak mi
Uslu mu olcak
Yaramaz mi olcak
Kime benzicek
Kac kilo dogcak
Zamaninda mi gelcek
Dikislerim cok acir mi
Doguma giderken oglum bensiz durcakmi

Kafamda deli sorular

Canım son haftalar büyüdüğünden bebeğin yeri iyice daralıyor ve rahat hareket edemiyor, bu yüzden az hissedersin

canım arada hiissediosan sıkıntı olmaz . için rahatlıcaksa doktora bi danış istersen

Sagolun kizlar.

white_chocolate_mocha

35. Haftadan beri zaten doktorla cok icli disli oldum. Sancilarim vardi. Ikidebir gidip geliyordum randevusuz. Adam bikti benden normalde 3 ocakta sezeryan olacaktim, 26 aralikta yapalim dedi. O gun bugundur fazla rahatsiz etmemeye cakisiyorum.

Büyümüş zaten bebişin maşallah herşey gönlünce olsunn

İnşallah Allah razı olsun, küveze girmeden doğmuşmuydu senin kız canım?
Arkadaşım 33+3 de Doğum yaptı mecburi. Ciğer geliştiriciler çok faydalı 2850 doğmuştu o bile bir gece kalmıştı sadece küvözde. Sen 3200 çıktı usg diyorsun daha da 3500 bile olabilir ya ol a payı var sonuçta. Birde Zaten 36 haftalık olmuş olacak sıkıntısız doğar inşallah öerakmetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…