- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
canım ben aksine daha net hissediyorum elini kolunu. Ve hareketli . son zmanlardayız nolur nolmaz.bi iyice dinlen bak bi .
Birseyler yapmak lazim cordi de banlanmis ki birseyde yazmadi yani kiskitritici
aynen ya ben hepsini takip ettik dogumlarini falan eylul ekim kasim aralik yok bizim topiğe geliyor boyle tipler
Gecmis olsun canim ins sagsalim kucagina alirsin karaciger enzimlerine niye bakildiki bi sikayetinmi vardiÇok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Çok şükür kilosu iyi 3200 görünüyor ultrasonda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar küveze gerek kalmaması adına. Umarım işe yarar
Cordi gelir yarin obur gun canim. Herkesin icinden gecenleri yazdi yavrum yine.Bizim topik kalabalik, diger aylara gore bir dogum patlamasi var gibime geliyor. Ondan heralde. Muhattap olmadikca skilir gider heralde. Keske topikten banlama yapilabilse de rahat etsek.
B Beyaz Kamelya ara ara hissediyorsan panik yapma, bu son haftalar sulari azaldigi icin az hissetmemiz normalmis. Bende bir iki gun az az hissediyorum. Sonra bi gun cok aetiyor. Uzan dinlen mutlaka. Takip et. Doktorum 6 saatten fazla hissetmezsen gel dediydi.
Doktumuz keyfi Yerinde gelmez 2 ocaga kadar dio ama bakalım paşa miz beklicekmi.hayirlsi olsun inşallahAnladım . Sorma nedenim bizimde şuan herşeyimiz normal ama bellide olmaz sezeyan olursa sanki aralıkta olacak die düşünüodum ama ocağa gün vermişler daha iyi olmuş :)
Çok teşekkür ederim inşallah canım, ellerim ve ayaklarımda son bir kaç günde deli gibi kaşıntı vardı özellikle geceleri kaşınmaktan uyuyamıyordumGecmis olsun canim ins sagsalim kucagina alirsin karaciger enzimlerine niye bakildiki bi sikayetinmi vardi
Can'ım benim kızımda 35+4 doğmuştu iğneler işe yarıyor merak etme.iyi düşün her şey iyi olsun inşallah.dualarımız seninleÇok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Çok şükür kilosu iyi 3200 görünüyor ultrasonda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar küveze gerek kalmaması adına. Umarım işe yarar
Canım son haftalar büyüdüğünden bebeğin yeri iyice daralıyor ve rahat hareket edemiyor, bu yüzden az hissedersinDinleniyorum canim. Cikolata meyve sut icip uzaniyorum. Anca ozaman biraz hareketleniyor. Normalde gun icinde hep hissederdim. Gun boyu diyebilirim. Simdi 1 saat sessizlestigi oluyor. Arada kipirdaniyor sonra yine sessiz. Cok mu evham yapiyorum bilemedim.
canım arada hiissediosan sıkıntı olmaz . için rahatlıcaksa doktora bi danış istersenDinleniyorum canim. Cikolata meyve sut icip uzaniyorum. Anca ozaman biraz hareketleniyor. Normalde gun icinde hep hissederdim. Gun boyu diyebilirim. Simdi 1 saat sessizlestigi oluyor. Arada kipirdaniyor sonra yine sessiz. Cok mu evham yapiyorum bilemedim.
dogru bellide olmaz hayırlısı bakalım .zamanında gelsinler inşallahDoktumuz keyfi Yerinde gelmez 2 ocaga kadar dio ama bakalım paşa miz beklicekmi.hayirlsi olsun inşallah
Canım son haftalar büyüdüğünden bebeğin yeri iyice daralıyor ve rahat hareket edemiyor, bu yüzden az hissedersin
canım arada hiissediosan sıkıntı olmaz . için rahatlıcaksa doktora bi danış istersen
Can'ım benim kızımda 35+4 doğmuştu iğneler işe yarıyor merak etme.iyi düşün her şey iyi olsun inşallah.dualarımız seninle
Büyümüş zaten bebişin maşallah herşey gönlünce olsunnÇok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Arkadaşım 33+3 de Doğum yaptı mecburi. Ciğer geliştiriciler çok faydalı 2850 doğmuştu o bile bir gece kalmıştı sadece küvözde. Sen 3200 çıktı usg diyorsun daha da 3500 bile olabilir ya ol a payı var sonuçta. Birde Zaten 36 haftalık olmuş olacak sıkıntısız doğar inşallah öerakmetmeİnşallah Allah razı olsun, küveze girmeden doğmuşmuydu senin kız canım?
Evet Can'ım 2800 doğmuştu ertesi gün tartıldı 2600:) hiç üzülme inş iyi olur şimdi 9 yaşında kızımİnşallah Allah razı olsun, küveze girmeden doğmuşmuydu senin kız canım?
Teşekkür ederim cnm denerimBenim de bazen sabahları bulanıyor hemen bir iki dilim ayva yiyorum bana iyi geliyor bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?