Teşekkür ederim bende endişelendm bi anSenin haftalarindayken benim de tekrar basladi bulantilarim. Ilk hamileligimde de aynisi olmustu.
10 gun kadar bulandi simdi iyi cok şükür.
Bu aralar geceleri bende kaşınıyorum baya bi doktoruma diyeyim en iyisi tırstım şimdi. Bende sürekli değil sadece gece diye önemsememiştim.Çok teşekkür ederim inşallah canım, ellerim ve ayaklarımda son bir kaç günde deli gibi kaşıntı vardı özellikle geceleri kaşınmaktan uyuyamıyordum
Bu aralar benimde midem bulanıyor hatta bazen istifraya kadar gidiyor ama acı sudan fazlası çıkmıyor. Özellikle sabahları oluyor. Normal olduğunu düşünmüştüm.Teşekkür ederim bende endişelendm bi an
İnsallah çalışırız. Bu hafta ve diğer hafta iki hafta daha gidicem okula ve evde yatış başlıyor :))) önümüzdeki çarşamba son bi daha kilo güncelleyeyim sonra bebek kilolarını yazarım artık :)
Yok ya ne stresi olucaz. Herkes emzirme ve gaz çıkarmada yaşadıklarını yazıcak biz de uygulucaz işte ne güzel.Çokta gecikmesin ya oda stres yapar insanda sona kalmakta kötü.
El işlerini hiç sorma bana bi tembellik çöktü. Bir sürü yarım iş var. Hala tavşan örüyorum kafa bacaklar tamam gövdeyi örüyorum kollarda örülünce tamam olacak inşallahhhh.. Ama ben büyük yaptım tavşanı daha iyi olur dedim. Arayada yeğenimin bebek kurabiyelerini sıkıstırdık oda bugün yarın doğacak 39 haftada. Bu hafta sonuda bizim kıza kurabiye yapacağız inşallah. Daha yapacağım bir sürü şey var malzemelerde hazır ama ben pek yavaşladım bakalım yetiştiği kadar artık. Sen yeni bişiler yaptın mı denize?
Yok ya ne stresi olucaz. Herkes emzirme ve gaz çıkarmada yaşadıklarını yazıcak biz de uygulucaz işte ne güzel.asli2434 başladı bak mesela. Süt çoğalır birkaç güne nasıl çoğaldığını yazar biz de tavsiyelerine uyarız. mrs_aysel haftaya anlatir. Derken çoğalıp gideriz böyle.
Araya parazitler de giriyor ama sallayın cevap vermeyin bence[/QUOTE
Arada kasim annelerine de aralik annelerine de bakiyorum bizimki gibi musallat olan yok orqlarda bizim sansikiza heo parazitler araya giriyor bu milletin derdi nedir anlamiyorum
Hayırlı olsun canımm.. sen atlattın darısı bızım bebıslerımize kavusmamızamolsunkızlar merhaba nasılsınız bakalım.bugün oğlumun sünnetini yaptırdık.artık erkek olduemzirme konusunda fena sayılmayız biraz az sütümüz ama herkes daha artar diyor umutla bekliyorum.doktor humana still tee önerdi onu içiyorum.bu Arada depent pesli kullan at lar çok kullanışlı bilginiz olsun.sezeryan olacaklar kesinlikle epidural kombine olun benim omurilik yapım müsait olmadığı içim anestezi uzmanı spinal yapmak zorunda kaldı yan etkileri fazla.şuan başım ve boyun köküm çok ağrıyor.bugünlük benden bu kadar.öpüyorum
Yaa arkadaşlar cevap vermeyelim gerçekten bu şahıs bir daha gelirse bu ne yüzsüzlük böyle insan istenmediği yerde durur mu üşenmemiş geri gelmiş yazmış.
Bu aralar geceleri bende kaşınıyorum baya bi doktoruma diyeyim en iyisi tırstım şimdi. Bende sürekli değil sadece gece diye önemsememiştim.
masmaviyim arada kontrolun var mi? Bence erteleme, en kotu doktorunu ara ve anlat sikayetlerini. Bir de tansiyonunu da kontrol et sürekli. Yüksek çikarsa beklemeden doktoru ara ve hemen hastaneye git. Korkutmak icin demiyorum sakin yanlis anlasilma olmasin, bil ve onlem al diye yaziyorum tatlicim.
Yuksek tansiyon hepimiz icin ayrica bi risk. Bu aralar tansiyonu firlatacak asiri tuzdan vs kacinmamiz gerekiyor.
mrs_aysel hosgeldin canim son 3 artik bebise kavusmaya, sen ne durumdasin? Dusundukce ben heyecanlaniyorum. Gunu bilsem uyuyamam sanirim.
R rabbit35 vecordeliac bekliyoruz sizi de en kisa surede.
Yaa arkadaşlar cevap vermeyelim gerçekten bu şahıs bir daha gelirse bu ne yüzsüzlük böyle insan istenmediği yerde durur mu üşenmemiş geri gelmiş yazmış.
Bu aralar geceleri bende kaşınıyorum baya bi doktoruma diyeyim en iyisi tırstım şimdi. Bende sürekli değil sadece gece diye önemsememiştim.
Bu aralar benimde midem bulanıyor hatta bazen istifraya kadar gidiyor ama acı sudan fazlası çıkmıyor. Özellikle sabahları oluyor. Normal olduğunu düşünmüştüm.
Hiç sorma canım ya artık işkence haline gelmeye başladı benim için hamilelik hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık...xkardelenx seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hiç tadı yok uykularımın. Kaburgam tekrar başladı. Sırt ağrım zaten vardı. Bunun yanında bebiş de pozisyon beğenmiyor. İnleye inleye hareket ediyorum. Son bi kaç hafta kaldı. Allah yardımcımız olsun bu süreçte
kızlar merhaba nasılsınız bakalım.bugün oğlumun sünnetini yaptırdık.artık erkek olduemzirme konusunda fena sayılmayız biraz az sütümüz ama herkes daha artar diyor umutla bekliyorum.doktor humana still tee önerdi onu içiyorum.bu Arada depent pesli kullan at lar çok kullanışlı bilginiz olsun.sezeryan olacaklar kesinlikle epidural kombine olun benim omurilik yapım müsait olmadığı içim anestezi uzmanı spinal yapmak zorunda kaldı yan etkileri fazla.şuan başım ve boyun köküm çok ağrıyor.bugünlük benden bu kadar.öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?