Aynen canımGünaydın kızlar...güneşli bir pazar gününden herkese merhaba :) sağa sola dönmekten uyuyamıyorum artık bacaklarım ezilmekten ağrıyor bir de dönerken belimden çatır çutur ses geliyor... yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır ve günümüz belli olur (hayırlısıyla ocak ayı)...
İnşallah çok güzel geçer sınavınGünaydın kızçelerDün evi taşıdık bugün asli öğretmenliğe geçiş sınavım var,hayat dolu dizgin devam ediyor yani , lütfen bana dua edin sınava hiç çalışamadım geçebilecek bi puan alayım, umarım herkes iyidir
Gecmis olsun. Masallah kilosu cok iyi. Bu kiloyla kuvöze girme ihtimali dusuk canim korkma. Allah saglikla kavusmayo nasip etsinÇok teşekkür ederim bende yaşayınca duydum, karaciğer enzimleri birden tavan yaptı. Çocuk hızlıca alınmaz ise hem bende kalıcı hasar bırakabilirmiş hemde Allah korusun kendisi tehlikeye gireBilirmiş bir anda. O yüzden hemen yatırdılar hastaneye.
Çok şükür kilosu iyi 3200 görünüyor ultrasonda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar küveze gerek kalmaması adına. Umarım işe yarar
kolay gelsin canım..inşallah güzel geçmiştir sınavın..geçen yıl kasımda da ben girmiştim bu sınava..ilk mağdurları biziz yani..Allah şu son zamanlarda öğretmen olanlara kolaylık versin gerçekten..çektirmediklerini bırakmadılar bize de..hangi memurlukta bu kadar aşamadan geçiyor insanlar merak ediyorum..geçecek kadar alırsın inşallah..ben az bir çalışmayla 95 almıştım..aldığın puanın hiç bir değeri yok zaten..sen de sınırı geçecek kadar alsan yeter..geçen yıl çok az kalan olmuştu diye biliyorum..sen de yapmışsındır inşallah canım..Günaydın kızçelerDün evi taşıdık bugün asli öğretmenliğe geçiş sınavım var,hayat dolu dizgin devam ediyor yani , lütfen bana dua edin sınava hiç çalışamadım geçebilecek bi puan alayım, umarım herkes iyidir
Senden haber almak guzel. Bize arada boyle guncelleme gonder merak ediyoruz seni. Opuyorum ben dekızlar merhaba nasılsınız bakalım.bugün oğlumun sünnetini yaptırdık.artık erkek olduemzirme konusunda fena sayılmayız biraz az sütümüz ama herkes daha artar diyor umutla bekliyorum.doktor humana still tee önerdi onu içiyorum.bu Arada depent pesli kullan at lar çok kullanışlı bilginiz olsun.sezeryan olacaklar kesinlikle epidural kombine olun benim omurilik yapım müsait olmadığı içim anestezi uzmanı spinal yapmak zorunda kaldı yan etkileri fazla.şuan başım ve boyun köküm çok ağrıyor.bugünlük benden bu kadar.öpüyorum
Canimkızlar merhaba nasılsınız bakalım.bugün oğlumun sünnetini yaptırdık.artık erkek olduemzirme konusunda fena sayılmayız biraz az sütümüz ama herkes daha artar diyor umutla bekliyorum.doktor humana still tee önerdi onu içiyorum.bu Arada depent pesli kullan at lar çok kullanışlı bilginiz olsun.sezeryan olacaklar kesinlikle epidural kombine olun benim omurilik yapım müsait olmadığı içim anestezi uzmanı spinal yapmak zorunda kaldı yan etkileri fazla.şuan başım ve boyun köküm çok ağrıyor.bugünlük benden bu kadar.öpüyorum
Tşkr ederim canım amin hepimizi inşSelamlar kızlarmrs_aysel geri dönmene çok sevindim cnm çok heyecanlı demek son 3 kaldı :) Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah
asli2434 cnm sünnetiniz hayırlı olsun sütün de bol bol olacak inşallah merak etme bu dediğin çay son haftalarda içiliyo mu acaba biz de deneriz olmazsa
Bu arada kızlar anneannemiz kızımın süslerini hazırladı hastanede vermek için koyuyorum fotoğrafı
aynen ya Nasıl bir ağrıydı öyle şimdi hafifledi hastaneden çıkmadan önce ağrı kesici iğne yaptılar rahatladım inşallah akşama artmaz yine.kıvrandırdı boynumun ağrısı.kızlara tavsiyem kesinlikle epidural kombine olun.humana Nın etkisini çok gördüm sütüm Cidde'n arttı.birde sezeryanın ertesi günü hastanede duş aldım uyudum oda epeyce artırdı sütümü.korkmayın sezeryan olacaklar ertesi gün hiç birşeyim yokmuş gibi yürüdüm valla.inanır mısınız varislerimin ve boynumun Ağrı'sı sezeryan Ağrı'sından daha çok zorladı beni.hepinize Allah kolaylık versin öpüyorumBol su iç geç kalma canım o baş ağrısı artıyor bide uyu ara ara fırsat buldukça ben çok kötü olmuştum boynumu tasiyamiyordum nerdeyse .boza iç marul ye Şehriye çorbası falan iç hafif şeyler aç ve uykusuz kalma baş ağrısı artar
Canim
aynen ya Nasıl bir ağrıydı öyle şimdi hafifledi hastaneden çıkmadan önce ağrı kesici iğne yaptılar rahatladım inşallah akşama artmaz yine.kıvrandırdı boynumun ağrısı.kızlara tavsiyem kesinlikle epidural kombine olun.humana Nın etkisini çok gördüm sütüm Cidde'n arttı.birde sezeryanın ertesi günü hastanede duş aldım uyudum oda epeyce artırdı sütümü.korkmayın sezeryan olacaklar ertesi gün hiç birşeyim yokmuş gibi yürüdüm valla.inanır mısınız varislerimin ve boynumun Ağrı'sı sezeryan Ağrı'sından daha çok zorladı beni.hepinize Allah kolaylık versin öpüyorum
Buyuk bir ihtimal donmez ama drun biraz daha bekleyebilirMerhaba kızlar bebeğim 36+5 ve hala dönmedi galiba sezeryan olucam doktor 38+3 de alalım diyor ama beklemeli miyim biraz daha bilmıyorum döner mi acaba szeryandan da korkuyorum yanımda duracak kimse de Yok ameliyatlı bebeğime nasıl bakarım bilmıyorum
Devamli olan bi agriysa idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirKizlar cook uzun zamandir yazmiyordum, neyler olup bitti merak ediyorum insallah herkesin gebeligi super geciyordur.
Bi sorum olucak, 3 gundur adet olcakmis gibi kasiklarimda surekli agrim var, bazen belime vuruyor bazen geçiyor. Gecen gece uykudan uyandirdi i derece. Nste de bisi cikmadi. Dogum yaklasti mi sizce ? Bunu yasayanlar hep 2 hafta sonra dogum yapmışlar. Aranizda yaşayan var mi??
Bende ayni durumdayim canim benimkide donmedi ve 38+3 icin doktorumuz sezeryan gunu verdi haftaya pazartesi donmediyse hala kesinlesecek. Ayni endiseleri yasadim ama stres yapma sonucta her sezeryan olanin yaninda biri malesef olamiyor bir sekilde ustesinden gelirsin yeterki saglikla gelsin kuzucuklar.Merhaba kızlar bebeğim 36+5 ve hala dönmedi galiba sezeryan olucam doktor 38+3 de alalım diyor ama beklemeli miyim biraz daha bilmıyorum döner mi acaba szeryandan da korkuyorum yanımda duracak kimse de Yok ameliyatlı bebeğime nasıl bakarım bilmıyorum
kızlar eve geldim herşey yolunda çok şükür boyun Ağrı'm da azaldı biraz başım ağrıyor oğluşum da uyuyor şuan
epidural kombine spinalden farklı ilaç kullanılıyor ve ağrı pompası takılı kalıyor yan etkisi olmuyor.doktoruna sorarsan seni tam olarak bilgilendirir.depent ler çok kullanışlı emzirme yastığına gerek yok normal yastık koyarsın kolunun altınageçmiş olsun aslı, umarım tekrar başlamaz ağrın. masallah eve de cıktınız :) müsait olduğunda aklıma takılan bir iki şey var, sorayım dedim.
epidural kombineden kastettiğin nedir? hastaneye mutlaka götürün dediğin bie sey var mı özellikle sezaryen olacaklar için mesela emzirme yastığı lazım oldu mu sana, yoksa boşuna taşımayalım mı gibi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?