2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen canım
Dün dogum yapan arkadaşıma soruyorum içinde kalması mı daha iyiydi yoksa dışarda olması mı :)
O da çok zorlanıyordu son dönemlerinde
41 haftasını bitirmişti hatta bi de :)
Kesinlikle dışarı daha iyi diyor :)

İnşallah çok güzel geçer sınavın
biz seminer alıp sonunda ufak çaplı sınava giriyorduk kalan da olmuyordu zaten :)))
Şimdi ne çok aşama yaptılar bide hamile halinle Allah yardımcın olsun canım

Gecmis olsun. Masallah kilosu cok iyi. Bu kiloyla kuvöze girme ihtimali dusuk canim korkma. Allah saglikla kavusmayo nasip etsin

Selamlar kızlar mrs_aysel geri dönmene çok sevindim cnm çok heyecanlı demek son 3 kaldı :) Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah
asli2434 cnm sünnetiniz hayırlı olsun sütün de bol bol olacak inşallah merak etme bu dediğin çay son haftalarda içiliyo mu acaba biz de deneriz olmazsa
Bu arada kızlar anneannemiz kızımın süslerini hazırladı hastanede vermek için koyuyorum fotoğrafı

Eklentiler

• IMG-20161218-WA0018.webp
    13 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG-20161217-WA0003.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 124
kolay gelsin canım..inşallah güzel geçmiştir sınavın..geçen yıl kasımda da ben girmiştim bu sınava..ilk mağdurları biziz yani..Allah şu son zamanlarda öğretmen olanlara kolaylık versin gerçekten..çektirmediklerini bırakmadılar bize de..hangi memurlukta bu kadar aşamadan geçiyor insanlar merak ediyorum..geçecek kadar alırsın inşallah..ben az bir çalışmayla 95 almıştım..aldığın puanın hiç bir değeri yok zaten..sen de sınırı geçecek kadar alsan yeter..geçen yıl çok az kalan olmuştu diye biliyorum..sen de yapmışsındır inşallah canım..

Senden haber almak guzel. Bize arada boyle guncelleme gonder merak ediyoruz seni. Opuyorum ben de

Bol su iç geç kalma canım o baş ağrısı artıyor bide uyu ara ara fırsat buldukça ben çok kötü olmuştum boynumu tasiyamiyordum nerdeyse .boza iç marul ye Şehriye çorbası falan iç hafif şeyler aç ve uykusuz kalma baş ağrısı artar Canim

Tşkr ederim canım amin hepimizi inş
Anneanneler iyi ki var dimi :)
Çok güzel hazırlamış ya ellerine sağlık

aynen ya Nasıl bir ağrıydı öyle şimdi hafifledi hastaneden çıkmadan önce ağrı kesici iğne yaptılar rahatladım inşallah akşama artmaz yine.kıvrandırdı boynumun ağrısı.kızlara tavsiyem kesinlikle epidural kombine olun.humana Nın etkisini çok gördüm sütüm Cidde'n arttı.birde sezeryanın ertesi günü hastanede duş aldım uyudum oda epeyce artırdı sütümü.korkmayın sezeryan olacaklar ertesi gün hiç birşeyim yokmuş gibi yürüdüm valla.inanır mısınız varislerimin ve boynumun Ağrı'sı sezeryan Ağrı'sından daha çok zorladı beni.hepinize Allah kolaylık versin öpüyorum

Merhaba kızlar bebeğim 36+5 ve hala dönmedi galiba sezeryan olucam doktor 38+3 de alalım diyor ama beklemeli miyim biraz daha bilmıyorum döner mi acaba szeryandan da korkuyorum yanımda duracak kimse de Yok ameliyatlı bebeğime nasıl bakarım bilmıyorum

geçmiş olsun aslı, umarım tekrar başlamaz ağrın. masallah eve de cıktınız :) müsait olduğunda aklıma takılan bir iki şey var, sorayım dedim.

epidural kombineden kastettiğin nedir? hastaneye mutlaka götürün dediğin bie sey var mı özellikle sezaryen olacaklar için mesela emzirme yastığı lazım oldu mu sana, yoksa boşuna taşımayalım mı gibi,

Selam arkadaşlar.
Belki duyanlariniz vardir, ya da burda konusulmus da olabilir ben baska bir yerde rastladim.
Galaktago diye bir sut arttirici damla varmis. Kullananlarin cogu memnun.
Ayni isimle malum sosyal paylasim sitesinde sayfalari var. Isteyene numune gonderiyorlarmis. Ben de dun talep ettim. Numuneler cabuk tukeniyormus, dusunen olursa bir bakin sayfaya :)

Kizlar cook uzun zamandir yazmiyordum, neyler olup bitti merak ediyorum insallah herkesin gebeligi super geciyordur.

Bi sorum olucak, 3 gundur adet olcakmis gibi kasiklarimda surekli agrim var, bazen belime vuruyor bazen geçiyor. Gecen gece uykudan uyandirdi i derece. Nste de bisi cikmadi. Dogum yaklasti mi sizce ? Bunu yasayanlar hep 2 hafta sonra dogum yapmışlar. Aranizda yaşayan var mi??

Buyuk bir ihtimal donmez ama drun biraz daha bekleyebilir

Devamli olan bi agriysa idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilir

Bende ayni durumdayim canim benimkide donmedi ve 38+3 icin doktorumuz sezeryan gunu verdi haftaya pazartesi donmediyse hala kesinlesecek. Ayni endiseleri yasadim ama stres yapma sonucta her sezeryan olanin yaninda biri malesef olamiyor bir sekilde ustesinden gelirsin yeterki saglikla gelsin kuzucuklar.

kızlar eve geldim herşey yolunda çok şükür boyun Ağrı'm da azaldı biraz başım ağrıyor oğluşum da uyuyor şuan

MaşaAllah canım benim, hep mutlu sağlıklı huzurlu olun inşaAllah.
Canım birşey merak ediyorum sezaryen de sonda taktılar mi. Sana? Bazı doğum yapanlara soruyorum sonda takılmamış bazılarına da takılmış sana taktılar mi yada istememe gibi bir durumumuz varmı ?

epidural kombine spinalden farklı ilaç kullanılıyor ve ağrı pompası takılı kalıyor yan etkisi olmuyor.doktoruna sorarsan seni tam olarak bilgilendirir.depent ler çok kullanışlı emzirme yastığına gerek yok normal yastık koyarsın kolunun altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…