2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
evet Can'ım taktılar takmak zorundalar sonuçta belden altın uyuşuk oluyor.yürümeye başladığında çıkartıyorlar.korkma uyuştuktan sonra takıyorlar birşey hissetmiyorsun

selam kizlar bu gün gecen ay doğum yapan arkadasima gittim minnak çok tatliydi umarım herbirimiz sağlıcakla aliriz kuzucuklarimizi kucagimiza. Arkadaşım süt arttırmak için promalttan çok memnun olduğunu söyledi. Belki bu ürünü de denemek isteyen olur.

Offf devlet Hastanesinde damar yolu açılırken sondada takiliyor bak şimdi acısını hatırladım

mrs_aysel geldim canım :) çok sagol desteginiz için ..

hoşgeldin canım :)
sen de hoşgeldin mrs_aysel :)))
bizim topigi buluyor bunlar hep :)

ben de gittim bugun doktora, 2 ocakta dogum olacak insallah.. dr 28i dedi ama ben 38. hafta bitsin bi şans verelim dedim..
bi aksilik olmaz insallah, 2 hafta var..
biri 2500, biri 2600 gram olmus :)
hayirlisi olsun artik, kendileri erken gelmek isterlerse buyursunlar :))

Maşallahh kuzulara ya çok güzel kilo almışlar bence seni üzmeyecekler bekleyecekler günlerini annesi :) senin kızların çok akıllı maşallahh

Maşallahh kuzulara ya çok güzel kilo almışlar bence seni üzmeyecekler bekleyecekler günlerini annesi :) senin kızların çok akıllı maşallahh

insallah yaa :))
doktoru beklemeye ikna ettim ama saka maka tasimak da zorlasti.. bacaklarim odem oluyor sisiyor artik ayakta fazla kalip, utu fln yapinca..
ayak resmimi koysam çok komik :))

Çok güzeller :)

Maşallah canım kocaman olmuşlar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş

Maşallah kocaman olmuşlar canım ya...

insallah canim aminn :))

evet canim yaa, dr ikiz olduklari icin buyumeleri yavaslicak demisti ama cok sukur cok yavaslamadi, haftalarina gore fena degiller :)
Eşimin arkadaşının ikizleri var 38. Haftada erkek 3100 kız 2900 doğmuşlar canım bence seninkiler de 2 hafta daha duracakları için o civarda olurlar...bol bol dinlen canım biz bir taneyle pert iz seni düşünemiyorum en az 7-8 kilo ağırlık taşıyorsundur şu anda Allah sağlıcakla hayırlısıyla zamanında kurtarsın inşallah canım...

doktoru beklemeye ikna ettim ama saka maka tasimak da zorlasti.. bacaklarim odem oluyor sisiyor artik ayakta fazla kalip, utu fln yapinca..

Ben tek bebegi taşıyamıyorum canım yanıyo halim kalmıyo iki taneyle maşallahh çok iyisin canım ama son halini merak ediyorum nasıl oldun :)

İlk gebeliğim korkuyorum bi sorun olur die kaç kiloydu bebeğin 39+0a kadar bekletsek mi acaba

İkizcan maaşallah bebişlere :) Bence de 2 ocak ı beklicek senin kızçeler. Ama sen yine de öyle ütüyle filan uğraşma artık. Çok ayakta kalma. Ben tek olduğu halde çok zorlanıyorum. Allah kolaylık versin.

Maşallah kuzularıma sağlıcakla gelsinler

amin canim hepimize insallah :)

Ben tek bebegi taşıyamıyorum canım yanıyo halim kalmıyo iki taneyle maşallahh çok iyisin canım ama son halini merak ediyorum nasıl oldun :)

aha boyle oldum :))) son durum degil ama son cekilmis resim :)

2900 cok iyi masallah onlara :)
darisi bize olsun :)
amin canim..

Merhaba arkadaslar,bebekler son haftalarda haftada ortalama kac gr aliyor? Bizim basindan beri dusuk riski vardi sonra erken dogum riski derken sukur 36. haftaya gelebildik ama 2500 gr suan ve dr biraz zayif oldugunu soyledi. Kilo almasi icin tavsiyeleriniz nelerdir ve sizin haftaniza gore agirliklari nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…