evet Can'ım taktılar takmak zorundalar sonuçta belden altın uyuşuk oluyor.yürümeye başladığında çıkartıyorlar.korkma uyuştuktan sonra takıyorlar birşey hissetmiyorsunMaşaAllah canım benim, hep mutlu sağlıklı huzurlu olun inşaAllah.
Canım birşey merak ediyorum sezaryen de sonda taktılar mi. Sana? Bazı doğum yapanlara soruyorum sonda takılmamış bazılarına da takılmış sana taktılar mi yada istememe gibi bir durumumuz varmı ?
mrs_aysel geldim canım :) çok sagol desteginiz için ..
hoşgeldin canım :)
sen de hoşgeldinmrs_aysel :)))
bizim topigi buluyor bunlar hep :)
ben de gittim bugun doktora, 2 ocakta dogum olacak insallah.. dr 28i dedi ama ben 38. hafta bitsin bi şans verelim dedim..
bi aksilik olmaz insallah, 2 hafta var..
biri 2500, biri 2600 gram olmus :)
hayirlisi olsun artik, kendileri erken gelmek isterlerse buyursunlar :))
Maşallahh kuzulara ya çok güzel kilo almışlar bence seni üzmeyecekler bekleyecekler günlerini annesi :) senin kızların çok akıllı maşallahh
Çok güzeller :)Selamlar kızlarmrs_aysel geri dönmene çok sevindim cnm çok heyecanlı demek son 3 kaldı :) Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah
asli2434 cnm sünnetiniz hayırlı olsun sütün de bol bol olacak inşallah merak etme bu dediğin çay son haftalarda içiliyo mu acaba biz de deneriz olmazsa
Bu arada kızlar anneannemiz kızımın süslerini hazırladı hastanede vermek için koyuyorum fotoğrafı
Maşallah canım kocaman olmuşlar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşhoşgeldin canım :)
ben de gittim bugun doktora, 2 ocakta dogum olacak insallah.. dr 28i dedi ama ben 38. hafta bitsin bi şans verelim dedim..
Maşallah kocaman olmuşlar canım ya...hoşgeldin canım :)
Maşallah canım kocaman olmuşlar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş
Maşallah kocaman olmuşlar canım ya...
Eşimin arkadaşının ikizleri var 38. Haftada erkek 3100 kız 2900 doğmuşlar canım bence seninkiler de 2 hafta daha duracakları için o civarda olurlar...bol bol dinlen canım biz bir taneyle pert iz seni düşünemiyorum en az 7-8 kilo ağırlık taşıyorsundur şu anda Allah sağlıcakla hayırlısıyla zamanında kurtarsın inşallah canım...insallah canim aminn :))
evet canim yaa, dr ikiz olduklari icin buyumeleri yavaslicak demisti ama cok sukur cok yavaslamadi, haftalarina gore fena degiller :)
insallah yaa :))
doktoru beklemeye ikna ettim ama saka maka tasimak da zorlasti.. bacaklarim odem oluyor sisiyor artik ayakta fazla kalip, utu fln yapinca..
ayak resmimi koysam çok komik :))
İlk gebeliğim korkuyorum bi sorun olur die kaç kiloydu bebeğin 39+0a kadar bekletsek mi acabaBende ayni durumdayim canim benimkide donmedi ve 38+3 icin doktorumuz sezeryan gunu verdi haftaya pazartesi donmediyse hala kesinlesecek. Ayni endiseleri yasadim ama stres yapma sonucta her sezeryan olanin yaninda biri malesef olamiyor bir sekilde ustesinden gelirsin yeterki saglikla gelsin kuzucuklar.
İkizcan maaşallah bebişlere :) Bence de 2 ocak ı beklicek senin kızçeler. Ama sen yine de öyle ütüyle filan uğraşma artık. Çok ayakta kalma. Ben tek olduğu halde çok zorlanıyorum. Allah kolaylık versin.insallah yaa :))
doktoru beklemeye ikna ettim ama saka maka tasimak da zorlasti.. bacaklarim odem oluyor sisiyor artik ayakta fazla kalip, utu fln yapinca..
ayak resmimi koysam çok komik :))
Maşallah kuzularıma sağlıcakla gelsinlerhoşgeldin canım :)
Eve çıktın mı canım çok talip edemedim bugün misafirler vardıevet Can'ım taktılar takmak zorundalar sonuçta belden altın uyuşuk oluyor.yürümeye başladığında çıkartıyorlar.korkma uyuştuktan sonra takıyorlar birşey hissetmiyorsun
İkizcan maaşallah bebişlere :) Bence de 2 ocak ı beklicek senin kızçeler. Ama sen yine de öyle ütüyle filan uğraşma artık. Çok ayakta kalma. Ben tek olduğu halde çok zorlanıyorum. Allah kolaylık versin.
Ben tek bebegi taşıyamıyorum canım yanıyo halim kalmıyo iki taneyle maşallahh çok iyisin canımama son halini merak ediyorum nasıl oldun :)
Eşimin arkadaşının ikizleri var 38. Haftada erkek 3100 kız 2900 doğmuşlar canım bence seninkiler de 2 hafta daha duracakları için o civarda olurlar...bol bol dinlen canım biz bir taneyle pert iz seni düşünemiyorum en az 7-8 kilo ağırlık taşıyorsundur şu anda Allah sağlıcakla hayırlısıyla zamanında kurtarsın inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?