amin canim hepimize insallah :)
aha boyle oldum :))) son durum degil ama son cekilmis resim :)
Eki Görüntüle 1926784
Merhaba arkadaslar,bebekler son haftalarda haftada ortalama kac gr aliyor? Bizim basindan beri dusuk riski vardi sonra erken dogum riski derken sukur 36. haftaya gelebildik ama 2500 gr suan ve dr biraz zayif oldugunu soyledi. Kilo almasi icin tavsiyeleriniz nelerdir ve sizin haftaniza gore agirliklari nasil?
Yok artık yaaa maşallahhhh hala çok fitsin :)) sadece bebişlere almıssın kiloyu :)
yok kiz 19 kilo aldim :)) cıbılım burda ondandir
bak burda daha tombikim
Allahım nazarlardan korusun senide bebişlerinide
Bende yarın 3 buçukta gitcem doktora bebiş hala yukarıda dönmedi heralde sezeryan diycek bana da ogluşum normal dogmak istemiyo galiba
Daha kafasını gögsümün altında hissediyorum canım taş gibi orada duruyo inşallah döner bakalım yarın yazarım ne dedigini canımamin canim :)
dur bakalim ya donmustur belki, hayirli haberlerle gel insallah..
Tesekkur ederim. Fark ettim ki hicbirini tuketmiyormusum :)35 yeni bittiyse normal bence cok kucuk degil 2500.. bu haftalarda haftada 250-300 aliyorlar diye biliyorum..
ananas yiyorum ben hergun, magnezyum aliyorum, hurmaya da basladim, gunde 2-3 tane yiyorum, ve bir de her gun 1 adet muz :)
bunlar bebege kilo aldiriyor :)
Hiç sorma canım ya artık işkence haline gelmeye başladı benim için hamilelik hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık...
Bir de durmadan kilo alıyorumHiç sorma canım ya artık işkence haline gelmeye başladı benim için hamilelik hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık...
Yanlış hatırlamıyorsamSelam arkadaşlar.
Belki duyanlariniz vardir, ya da burda konusulmus da olabilir ben baska bir yerde rastladim.
Galaktago diye bir sut arttirici damla varmis. Kullananlarin cogu memnun.
Ayni isimle malum sosyal paylasim sitesinde sayfalari var. Isteyene numune gonderiyorlarmis. Ben de dun talep ettim. Numuneler cabuk tukeniyormus, dusunen olursa bir bakin sayfaya :)
Aslında sadece ters diyeyse 38+3 erken degil mi ya neden o tarihi seçiyorlar ki ? tersse bile beklenebilir diye düşünüyorum doktorların böyle mi işine geliyor yoksa gerçekten bu şart mı diye düşünmeden edemiyr insan.Merhaba kızlar bebeğim 36+5 ve hala dönmedi galiba sezeryan olucam doktor 38+3 de alalım diyor ama beklemeli miyim biraz daha bilmıyorum döner mi acaba szeryandan da korkuyorum yanımda duracak kimse de Yok ameliyatlı bebeğime nasıl bakarım bilmıyorum
Nst de bi şey çıkmadıysa sorun olmaz inş benim de oluyor hep adet sancısı gibi bel ağrısı ve alt tarafta sızlama baskı ittirme gerinme gibi şeylerKizlar cook uzun zamandir yazmiyordum, neyler olup bitti merak ediyorum insallah herkesin gebeligi super geciyordur.
Bi sorum olucak, 3 gundur adet olcakmis gibi kasiklarimda surekli agrim var, bazen belime vuruyor bazen geçiyor. Gecen gece uykudan uyandirdi i derece. Nste de bisi cikmadi. Dogum yaklasti mi sizce ? Bunu yasayanlar hep 2 hafta sonra dogum yapmışlar. Aranizda yaşayan var mi??
Maşallah onlara ya çok güzel gelişmişlerhoşgeldin canım :)
sen de hoşgeldinmrs_aysel :)))
bizim topigi buluyor bunlar hep :)
ben de gittim bugun doktora, 2 ocakta dogum olacak insallah.. dr 28i dedi ama ben 38. hafta bitsin bi şans verelim dedim..
bi aksilik olmaz insallah, 2 hafta var..
biri 2500, biri 2600 gram olmus :)
hayirlisi olsun artik, kendileri erken gelmek isterlerse buyursunlar :))
Canım bebeğin alası mı vardı bilmiyorum ama benimki 1 haftada 500 gr aldı geçen hafta. Ama ben grip olmuştum. Günde 3 bardak falan tarçınlı zencefilli ayvalı elmalı naneli ve ballı süt kaynatıp içtim. Sonra greyfurt mandalina portakal suyu sıktım içine keçiboynuzu pekmezi karıştırdım. iştahım kapalıydı ama iyleşmem için bunları yapmam gerekiyordu. paylaşayım dedim. Kısacası bol vitaminMerhaba arkadaslar,bebekler son haftalarda haftada ortalama kac gr aliyor? Bizim basindan beri dusuk riski vardi sonra erken dogum riski derken sukur 36. haftaya gelebildik ama 2500 gr suan ve dr biraz zayif oldugunu soyledi. Kilo almasi icin tavsiyeleriniz nelerdir ve sizin haftaniza gore agirliklari nasil?
Benimkinin kilosu 35+3 te 2.250 ydi seninkinden daha minikti yani :)Merhaba arkadaslar,bebekler son haftalarda haftada ortalama kac gr aliyor? Bizim basindan beri dusuk riski vardi sonra erken dogum riski derken sukur 36. haftaya gelebildik ama 2500 gr suan ve dr biraz zayif oldugunu soyledi. Kilo almasi icin tavsiyeleriniz nelerdir ve sizin haftaniza gore agirliklari nasil?
Ben de döndüğünde anlamamıştım canım sadece çok sert bi hareket yapmıştı gece uykumdan uyandırmıştı o acı :) o sırada dönmüş sanırımDaha kafasını gögsümün altında hissediyorum canım taş gibi orada duruyo inşallah döner bakalım yarın yazarım ne dedigini canım
Ben de döndüğünde anlamamıştım canım sadece çok sert bi hareket yapmıştı gece uykumdan uyandırmıştı o acı :) o sırada dönmüş sanırım
Döndüğünde Zaten ayaklar hiç durmuyor yukardan vurup duruyor :) bana dönünce rahatlarsın diyorlardı ama tersken daha rahattım :)
Benimki döndü de noldu gerçi suyumuz azaldı gene sezeryana karar verdik. o yüzden her şeyin hayırlısı diyorum onlar nasıl gelmek istiyorsa öyle oluyor sanırım :)
Sağol canımArtık bebişime bıraktım nasıl isterse öyle gelsin bakalım ..
Geçmiş olsun canım bu arada verebilecegm bi önerim yok sıkı giyin sadece bol bol dinlen canım
Kızlar Doğuma son 2 kaldı hayırlısyla inş
Ama ben çok fena kabızlık yaşıyorum son bir haftadır
ve bugün de öksürmeye başladım bi halsizlik var gibi inşallah iyileşirim 2 güne
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Maşallah göbek dışında hiç kilo almamışsın :)amin canim hepimize insallah :)
aha boyle oldum :))) son durum degil ama son cekilmis resim :)
Eki Görüntüle 1926784
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?