2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

35 yeni bittiyse normal bence cok kucuk degil 2500.. bu haftalarda haftada 250-300 aliyorlar diye biliyorum..
ananas yiyorum ben hergun, magnezyum aliyorum, hurmaya da basladim, gunde 2-3 tane yiyorum, ve bir de her gun 1 adet muz :)
bunlar bebege kilo aldiriyor :)

yok kiz 19 kilo aldim :)) cıbılım burda ondandir
bak burda daha tombikim

Allahım nazarlardan korusun senide bebişlerinide
Bende yarın 3 buçukta gitcem doktora bebiş hala yukarıda dönmedi heralde sezeryan diycek bana da ogluşum normal dogmak istemiyo galiba

Allahım nazarlardan korusun senide bebişlerinide
Bende yarın 3 buçukta gitcem doktora bebiş hala yukarıda dönmedi heralde sezeryan diycek bana da ogluşum normal dogmak istemiyo galiba

amin canim :)
dur bakalim ya donmustur belki, hayirli haberlerle gel insallah..

Tesekkur ederim. Fark ettim ki hicbirini tuketmiyormusum :)

Hiç sorma canım ya artık işkence haline gelmeye başladı benim için hamilelik hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık...
Hiç sorma canım ya artık işkence haline gelmeye başladı benim için hamilelik hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık...
Bir de durmadan kilo alıyorum akşamları eğer uzanmayıp oturuyorsam vajina kemiklerim de ağrıyor onu da ekleyeyim

nmine Doktor 36da çağırdı bir hafta sonra ama olmazsa telefonla sorayım bi bu kaşıntıyı ben.

Yanlış hatırlamıyorsam cordeliac bu süt arttırıcı damladan söz etmişti diye hatırlıyorum. Ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler inşallah gerek kalmazda kalırsa da bakarız buna artık.

Aslında sadece ters diyeyse 38+3 erken degil mi ya neden o tarihi seçiyorlar ki ? tersse bile beklenebilir diye düşünüyorum doktorların böyle mi işine geliyor yoksa gerçekten bu şart mı diye düşünmeden edemiyr insan.
Ters olup 39 bekleyen tanıdığım var
Sonunda gene dönmedi sezeryan oldu ama anne karnında daha çok gelişti

Nst de bi şey çıkmadıysa sorun olmaz inş benim de oluyor hep adet sancısı gibi bel ağrısı ve alt tarafta sızlama baskı ittirme gerinme gibi şeyler
Sürekli ve düzenli aralıklarla geliyorsa, dinlenince duş alınca geçmiyorsa dogum belirtileri oluyor ama bu haftalarda yaşadıkların yalancı kasılmalar oluyor bir nevi vücut hazırlık yapıyor sanırım

Maşallah onlara ya çok güzel gelişmişler
Tarih de çok iyi olmuş bence yılbaşında da karnında olsunlar :)
Senin de göbüş çok şirin

Canım bebeğin alası mı vardı bilmiyorum ama benimki 1 haftada 500 gr aldı geçen hafta. Ama ben grip olmuştum. Günde 3 bardak falan tarçınlı zencefilli ayvalı elmalı naneli ve ballı süt kaynatıp içtim. Sonra greyfurt mandalina portakal suyu sıktım içine keçiboynuzu pekmezi karıştırdım. iştahım kapalıydı ama iyleşmem için bunları yapmam gerekiyordu. paylaşayım dedim. Kısacası bol vitamin

Benimkinin kilosu 35+3 te 2.250 ydi seninkinden daha minikti yani :)
doktorum hiç küçük fln dememişti 2 hafta sonra gittiğimde 500 gram almıştı yani hiç belli olmuyor bi hafta az çıkar diğer hafta daha hızlı alabilir bide yanılma payları var bunları düşünüp strese girme hiç

Daha kafasını gögsümün altında hissediyorum canım taş gibi orada duruyo inşallah döner bakalım yarın yazarım ne dedigini canım
Ben de döndüğünde anlamamıştım canım sadece çok sert bi hareket yapmıştı gece uykumdan uyandırmıştı o acı :) o sırada dönmüş sanırım
Döndüğünde Zaten ayaklar hiç durmuyor yukardan vurup duruyor :) bana dönünce rahatlarsın diyorlardı ama tersken daha rahattım :)
Benimki döndü de noldu gerçi suyumuz azaldı gene sezeryana karar verdik. o yüzden her şeyin hayırlısı diyorum onlar nasıl gelmek istiyorsa öyle oluyor sanırım :)

Artık bebişime bıraktım nasıl isterse öyle gelsin bakalım ..
Geçmiş olsun canım bu arada verebilecegm bi önerim yok sıkı giyin sadece bol bol dinlen canım

Ay kabizlik basindan beri var bende de, bu aralar fazlalasti. Bi kac kiside de daha varsa sanirim normalmis diyebiliriz hormonlarla alakalidir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…