2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar benim de cuma kontrol vardı 36+2 2500 kilo doktor küçük ama doğum rahat olur dedi ama bıdık çok hareketli nst yi ilk seferde çekemediler durmadı yerinde çarşamba günü 37 bitiyor iş görmez raporu alıcam artık yeter gerçekten yoruldum sonra evdeyim ohhhh misss:)) bi yandan ev hopladı yerinden bütün halılar zebra perdeler yıkamada kadın gelicek temizliğe sonra rahatım. Kabızlık ve adet ağrısı gibi ağrılar bende de var doktor normal dedi vucut doğuma hazırlıyomuş kendini

Bende aynı durumdayım dr 37 de alicam diyor erken gelebilirler diyo bide hata sonu ciger geliştirici yaptı bakalım hayırlısı artik

Aynen canım bende aynı fikirdeyim galiba şeyi riske atmak istemıyorlar söyledikleri o yani gerekçe olarak hazırlı sezeryanla acil sezeryan arasında cok fark oluşabiliyor o yüzden riske atmak istemiyoruz diyorlar ama ben yine de en az 39+0 kadar beklemek istıyorum 2ocağa denk geliyor 2017e de girmiş oluruz günden yıl kaybetmiş olmaz

canım kabız için en etkili yollardan biri sabah aç karnına 4-5 tane kuru erik yiyip üstüne bir bardak sıcağa yakın ılık su içmekmiş, geçen bir doktor söyledi tv de :)

Merhaba canım bugün doğumun sanırım insallah çok güzel geçer bebişini sağlıkla alırsın kucağına kaşıntı arada bende de var ciddiye almadım ama bir söyleyeyim doktora kolay bir testtir umarım bebiş artık büyümüş korkma hiç Doğumdan çıkınca bizimle paylaş

Maşallah kuzucuklarina ya sağlıkla gelsinler az kaldı şaka maka bitirdik süreci agrisiyla sancisiyla guzelliyle bitirdik çok şükür bide sağlıkla kucaklayip eve gelirsek allahın izniyle sonrası bebislerle ugrasacaz zaten.ohh geliyor bebecikler
insallah yaa :))
doktoru beklemeye ikna ettim ama saka maka tasimak da zorlasti.. bacaklarim odem oluyor sisiyor artik ayakta fazla kalip, utu fln yapinca..
ayak resmimi koysam çok komik :))

Gunaydin kizlar.

Bogazlarim cok fena sesim kisik konusurken oglum bon bon suratima bakiyo bu ses senden mi cikiyo diye
Oksurukde var. Aksamda odayi boyucaz temizlik var bu hafta napcam bilmem.

Can'ım sakın sezeryana kabız girme çok sıkıntılı olur.bende de vardı doktorum labelax diye küçük tüpte lavman alıp yapmamı söylemişti ben öyle yaptım çok rahatladım.bide geceden beri hastanedeyim oğlumun sünnet yeri baya kanadı dr takip altında tutuyor.ben baş Ağrı'sından kıvranıyorum.canım mutlaka yaptırabilirsen epidural yaptır anestezini sakın spinal olma.sabaha karşı hastanede Volteren iğne yaptırdım hiç geçmedi

Bu baş ağrısına en iyi gelen şeylerden biri acı kahve ve bitter çikolata çok faydası olur dene istersen

Günaydın kızlar sessiz takipçilerden ben Çarşamba günü sezeryan olacağım heyecan dorukta ikinci çocuğum kızım 1.5 yaşında ve kafamda deli sorular uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye hayırlısı artık bugün Dr a Yen'i yılı beklemez mi dedim deli misin sen dedi bebeğin ve sen tehlikede olursun dikiş yerin yırtılırsa dedi neyseki 3.5 kilo olmuş inşallah sağlıcakla kavuşuruz

Ay kabizlik basindan beri var bende de, bu aralar fazlalasti. Bi kac kiside de daha varsa sanirim normalmis diyebiliriz hormonlarla alakalidir muhtemelen.
Bende idrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra başladı kabızlık öncesin de yoktu. Doktor doğal şeylerle hallolur diyor ama bende o doğal şeyler hiç etki etmez ki kayısı incir filan beni hiç etkilemez.

Geçmiş olsun inşallah sende bebekte tüm sıkıntıları atlatır evinizde sağlıklı huzurlu günlere tez zamanda kavuşursunuz.

Ya aklını karıştırmak istemem tabiki doktoruna senin vereceğin bir karar ama bir sürü insan ssvd yapıyor şartlar uygun olursa neden yırtılmış dikişler ki. Benim görümceminde 15 aylık bir kızı var şimdi 2. Bebeği olacak ve 39 haftada şuan ve normal doğum planlandı bir aksilik olmazsa inşallah.

Kabizlik icin bende denedigim hicbirseyin faydasini gormuyordum basurden yuruyemiyordum o derece olmuştum ama gevrek ve sut sabahlari yemeye baslayinca sikintim bitti belki sanada faydasi olur

Ben acayip sancıyla nstye girdim kesin doğuruyorum dedim sancım 10 bile çıkmadı. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı

Sağlıkla gelsin kuzucuğun inş. Kabızlık için drum duphaloc diye bir şurup verdi çok zorda kalınca içiyorum çok iyi geldi.

mrs_aysel S SPAWNS ben bu konu hakkında soru işaretlerini gidermek için bir de Devlet hastanesine gittim. 40 haftaya kadar bekleyemez miyim diye sordum cevabı ise açılma olursa bebeğin ayağı veya kordon vb gelebilir tüm bunlarda bebek için ciddi risk oluşturur dedi. Benim doktorum da acil ameliyathane koşullarının nispeten daha kötü olabileceği ihtimalini sebep olarak söylemişti. Gerçi benim tam 39 da olacak sezaryen. 38. Haftada vermedi. Bebeğimin karın çevresi gelişimi 3 hafta geride görünmesine rağmen bu şekilde ayarladı. Devlet hastanesindeki doktor ise daha erken alınması gerektiğini söylemişti.. Kafalar karışık :))

Bebeğine kavuştuğun için tebrik ederim. Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin size. Anestezi uzmanı bana da spinal dedi. Bol su içiyor musun bir de yatmak iyi geliyor. ayakta durdukça boyun, sırt, baş hepsi felaket ağrıyor. 20. Hafta da bi ameliyatta spinal anestezi olmuştum 5 günde ancak geçmişti. Epidural de baş ağrısı olmuyor mu hiç?

Kızlar Merhaba dr dan geldim biraz moralim bozuldu karın çevresi gelişmemiş baş çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu ama karın çevresinden dolayı kilosu da düşük çıktı 2 hafta önce 2475 ti bugün de 2580 dedi boyu da 48.3 cm. Plasentada beyaz lekeler var dedi yaşlanmaya başlamış yani ondan da beslenmesi yavaşlamış olabilir. Nst çok güzel çıktı ocağın ilk haftası olacakmış doğum ama gün vermedi çalışma listemiz gelmedi daha dedi...öğleden sonra tahlilleri alıp anestezi uzmanına gideceğim...benden haberler böyle neyse ki bebeğim 2017 doğumlu olacak inşallah bu da bir teselli...:)

Sağlıkla gelsin kuzucuğun inş. Kabızlık için drum duphaloc diye bir şurup verdi çok zorda kalınca içiyorum çok iyi geldi.

mrs_aysel ben de duphalac kullanıyorum 4.aydan beri. Benim bir dönem şiddetli kabızlık sorunum oldu başlangıçta su bile içemediğim için. Nihayetinde de hemoroid ve anal fissür ameliyatı olmak zorunda kaldım. Sonrasında doktor duphalac verdi hala kullanıyorum. Hatta sezaryen süreci ve sonrasında da kullanacağım benzer bir sorun yaşamamak için. Çok rahatsız edici birşey. Umarım hemen çözüm bulursun. Doğal olan olmayan her yöntemi dene bence. Sezaryen sonrası da sıkıntın olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…