- 5 Aralık 2014
- 254
- 448
- 33
Bende aynı durumdayım dr 37 de alicam diyor erken gelebilirler diyo bide hata sonu ciger geliştirici yaptı bakalım hayırlısı artikhoşgeldin canım :)
sen de hoşgeldinmrs_aysel :)))
bizim topigi buluyor bunlar hep :)
ben de gittim bugun doktora, 2 ocakta dogum olacak insallah.. dr 28i dedi ama ben 38. hafta bitsin bi şans verelim dedim..
bi aksilik olmaz insallah, 2 hafta var..
biri 2500, biri 2600 gram olmus :)
hayirlisi olsun artik, kendileri erken gelmek isterlerse buyursunlar :))
Aynen canım bende aynı fikirdeyim galiba şeyi riske atmak istemıyorlar söyledikleri o yani gerekçe olarak hazırlı sezeryanla acil sezeryan arasında cok fark oluşabiliyor o yüzden riske atmak istemiyoruz diyorlar ama ben yine de en az 39+0 kadar beklemek istıyorum 2ocağa denk geliyor 2017e de girmiş oluruz günden yıl kaybetmiş olmazAslında sadece ters diyeyse 38+3 erken degil mi ya neden o tarihi seçiyorlar ki ? tersse bile beklenebilir diye düşünüyorum doktorların böyle mi işine geliyor yoksa gerçekten bu şart mı diye düşünmeden edemiyr insan.
Ters olup 39 bekleyen tanıdığım var
Sonunda gene dönmedi sezeryan oldu ama anne karnında daha çok gelişti
canım kabız için en etkili yollardan biri sabah aç karnına 4-5 tane kuru erik yiyip üstüne bir bardak sıcağa yakın ılık su içmekmiş, geçen bir doktor söyledi tv de :)Kızlar Doğuma son 2 kaldı hayırlısyla inş
Ama ben çok fena kabızlık yaşıyorum son bir haftadır
ve bugün de öksürmeye başladım bi halsizlik var gibi inşallah iyileşirim 2 güne
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba hanımlar
Aslında nerdeyse grubun ilk kuruluşundan beri sizi takip ediyorum, eski yeni herkesi tanıyorum artık ama yazmak kısmet olmadı özel sektörde aşırı yoğun çalıştığımdan bu güne kadar.
Aslında normal Doğum tarihim 19 ocak idi ancak pzt yani 19 aralıkta doğuruyorum.
Gebelik kolestazı çıktı iş yerinden direkt hastaneye yatırdılar 3 gün yatış ve takip pzt de sezeryan olacak. Ufaklık daha 36 haftalık olacak umarım bir aksilik olmaz.
Sizlerde işlerinizi aman son dakikaya bırakmayın şuan eşim eşya toplayıp taşımaktan helak olmuş durumda
Benimde ilk korkma korkulacak kismini atlattik biz zaten dogmalari kaldi. 34+3de 2750 idi suan ne kadar bilmiyorum bugun buradaki dr umuza randevumuz var aksama ogrenecegiz:)İlk gebeliğim korkuyorum bi sorun olur die kaç kiloydu bebeğin 39+0a kadar bekletsek mi acaba
insallah yaa :))
doktoru beklemeye ikna ettim ama saka maka tasimak da zorlasti.. bacaklarim odem oluyor sisiyor artik ayakta fazla kalip, utu fln yapinca..
ayak resmimi koysam çok komik :))
Can'ım sakın sezeryana kabız girme çok sıkıntılı olur.bende de vardı doktorum labelax diye küçük tüpte lavman alıp yapmamı söylemişti ben öyle yaptım çok rahatladım.bide geceden beri hastanedeyim oğlumun sünnet yeri baya kanadı dr takip altında tutuyor.ben baş Ağrı'sından kıvranıyorum.canım mutlaka yaptırabilirsen epidural yaptır anestezini sakın spinal olma.sabaha karşı hastanede Volteren iğne yaptırdım hiç geçmediKızlar Doğuma son 2 kaldı hayırlısyla inş
Bu baş ağrısına en iyi gelen şeylerden biri acı kahve ve bitter çikolata çok faydası olur dene istersenCan'ım sakın sezeryana kabız girme çok sıkıntılı olur.bende de vardı doktorum labelax diye küçük tüpte lavman alıp yapmamı söylemişti ben öyle yaptım çok rahatladım.bide geceden beri hastanedeyim oğlumun sünnet yeri baya kanadı dr takip altında tutuyor.ben baş Ağrı'sından kıvranıyorum.canım mutlaka yaptırabilirsen epidural yaptır anestezini sakın spinal olma.sabaha karşı hastanede Volteren iğne yaptırdım hiç geçmedi
Bende idrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra başladı kabızlık öncesin de yoktu. Doktor doğal şeylerle hallolur diyor ama bende o doğal şeyler hiç etki etmez ki kayısı incir filan beni hiç etkilemez.Ay kabizlik basindan beri var bende de, bu aralar fazlalasti. Bi kac kiside de daha varsa sanirim normalmis diyebiliriz hormonlarla alakalidir muhtemelen.
Can'ım sakın sezeryana kabız girme çok sıkıntılı olur.bende de vardı doktorum labelax diye küçük tüpte lavman alıp yapmamı söylemişti ben öyle yaptım çok rahatladım.bide geceden beri hastanedeyim oğlumun sünnet yeri baya kanadı dr takip altında tutuyor.ben baş Ağrı'sından kıvranıyorum.canım mutlaka yaptırabilirsen epidural yaptır anestezini sakın spinal olma.sabaha karşı hastanede Volteren iğne yaptırdım hiç geçmedi
Günaydın kızlar sessiz takipçilerden ben Çarşamba günü sezeryan olacağım heyecan dorukta ikinci çocuğum kızım 1.5 yaşında ve kafamda deli sorular uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye hayırlısı artık bugün Dr a Yen'i yılı beklemez mi dedim deli misin sen dedi bebeğin ve sen tehlikede olursun dikiş yerin yırtılırsa dedi neyseki 3.5 kilo olmuş inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Kabizlik icin bende denedigim hicbirseyin faydasini gormuyordum basurden yuruyemiyordum o derece olmuştum ama gevrek ve sut sabahlari yemeye baslayinca sikintim bitti belki sanada faydasi olurBende idrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra başladı kabızlık öncesin de yoktu. Doktor doğal şeylerle hallolur diyor ama bende o doğal şeyler hiç etki etmez ki kayısı incir filan beni hiç etkilemez.
Geçmiş olsun inşallah sende bebekte tüm sıkıntıları atlatır evinizde sağlıklı huzurlu günlere tez zamanda kavuşursunuz.
Ya aklını karıştırmak istemem tabiki doktoruna senin vereceğin bir karar ama bir sürü insan ssvd yapıyor şartlar uygun olursa neden yırtılmış dikişler ki. Benim görümceminde 15 aylık bir kızı var şimdi 2. Bebeği olacak ve 39 haftada şuan ve normal doğum planlandı bir aksilik olmazsa inşallah.
Maşallah canım kilo falanda almamışınamin canim hepimize insallah :)
aha boyle oldum :))) son durum degil ama son cekilmis resim :)
Eki Görüntüle 1926784
Ben acayip sancıyla nstye girdim kesin doğuruyorum dedim sancım 10 bile çıkmadı. İdrar yolları enfeksiyonu çıktıNst de bi şey çıkmadıysa sorun olmaz inş benim de oluyor hep adet sancısı gibi bel ağrısı ve alt tarafta sızlama baskı ittirme gerinme gibi şeyler
Sürekli ve düzenli aralıklarla geliyorsa, dinlenince duş alınca geçmiyorsa dogum belirtileri oluyor ama bu haftalarda yaşadıkların yalancı kasılmalar oluyor bir nevi vücut hazırlık yapıyor sanırım
Sağlıkla gelsin kuzucuğun inş. Kabızlık için drum duphaloc diye bir şurup verdi çok zorda kalınca içiyorum çok iyi geldi.Kızlar Doğuma son 2 kaldı hayırlısyla inş
Aynen canım bende aynı fikirdeyim galiba şeyi riske atmak istemıyorlar söyledikleri o yani gerekçe olarak hazırlı sezeryanla acil sezeryan arasında cok fark oluşabiliyor o yüzden riske atmak istemiyoruz diyorlar ama ben yine de en az 39+0 kadar beklemek istıyorum 2ocağa denk geliyor 2017e de girmiş oluruz günden yıl kaybetmiş olmaz
Can'ım sakın sezeryana kabız girme çok sıkıntılı olur.bende de vardı doktorum labelax diye küçük tüpte lavman alıp yapmamı söylemişti ben öyle yaptım çok rahatladım.bide geceden beri hastanedeyim oğlumun sünnet yeri baya kanadı dr takip altında tutuyor.ben baş Ağrı'sından kıvranıyorum.canım mutlaka yaptırabilirsen epidural yaptır anestezini sakın spinal olma.sabaha karşı hastanede Volteren iğne yaptırdım hiç geçmedi
Sağlıkla gelsin kuzucuğun inş. Kabızlık için drum duphaloc diye bir şurup verdi çok zorda kalınca içiyorum çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?