Benim ogurmekten icim disima cikti o duphalac icerken ya.Sağlıkla gelsin kuzucuğun inş. Kabızlık için drum duphaloc diye bir şurup verdi çok zorda kalınca içiyorum çok iyi geldi.
Ben ben.Ay kabizlik basindan beri var bende de, bu aralar fazlalasti. Bi kac kiside de daha varsa sanirim normalmis diyebiliriz hormonlarla alakalidir muhtemelen.
aynen çok zor bi ağrı.yatınca ağrı yok emzirmeye kalkıyorum ölüyorum resmen.senin Nasıl geçti birden kendiliğinden mi geçiyorBebeğine kavuştuğun için tebrik ederim. Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin size. Anestezi uzmanı bana da spinal dedi. Bol su içiyor musun bir de yatmak iyi geliyor. ayakta durdukça boyun, sırt, baş hepsi felaket ağrıyor. 20. Hafta da bi ameliyatta spinal anestezi olmuştum 5 günde ancak geçmişti. Epidural de baş ağrısı olmuyor mu hiç?
Kac haftaliksinki.benimde 14 aylik oglum var bende sezeryan olacam kara kara dusunyorum ogluma kim bakacak bensiz durabilecekmi kaynanam gelecek cocuga bakmaya ama o hic bakmadi cocuk alisik degil hic oglumla ayrilmadik bissuru sey insanin aklinin arkada kalmasi kotuymus Rabbim yardim etsin derdi veren Rabbim dermaninida verirmisGünaydın kızlar sessiz takipçilerden ben Çarşamba günü sezeryan olacağım heyecan dorukta ikinci çocuğum kızım 1.5 yaşında ve kafamda deli sorular uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye hayırlısı artık bugün Dr a Yen'i yılı beklemez mi dedim deli misin sen dedi bebeğin ve sen tehlikede olursun dikiş yerin yırtılırsa dedi neyseki 3.5 kilo olmuş inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Benimde 14 aylik oglum var 5 aylikken hamile kaldim bir kere bu kadar erken hamile kalmam bile riskli.arasi bu kadar azken normal dogum dahada riskli.normal dogumda bebek cikmadiginda ustten bastiriyorlar ikinirken yirtilma ihtimali var.benim bi arkadas oglu 15 aylikken ikinciyi doguracak sabah sezeryan icin yatisa gidecek aksam sancisi oluyor ama onemsemiyor yorgunluktandir diyor sancisi artiyor dra gidiyorlar dogum baslamis ameliyat masasinda normal dogum oluyor ve yirtiliyor kadin olumden donuyor normalde sezeryanda 2 gun hastanede yatarsin kadinin 3 gun yatiyor.benim drumda normal dogum yanlisidir ssvd yaptiriyor ama bana onermedi arasi az yirtilma ihtimali var diyeBende idrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra başladı kabızlık öncesin de yoktu. Doktor doğal şeylerle hallolur diyor ama bende o doğal şeyler hiç etki etmez ki kayısı incir filan beni hiç etkilemez.
Geçmiş olsun inşallah sende bebekte tüm sıkıntıları atlatır evinizde sağlıklı huzurlu günlere tez zamanda kavuşursunuz.
Ya aklını karıştırmak istemem tabiki doktoruna senin vereceğin bir karar ama bir sürü insan ssvd yapıyor şartlar uygun olursa neden yırtılmış dikişler ki. Benim görümceminde 15 aylık bir kızı var şimdi 2. Bebeği olacak ve 39 haftada şuan ve normal doğum planlandı bir aksilik olmazsa inşallah.
aynen çok zor bi ağrı.yatınca ağrı yok emzirmeye kalkıyorum ölüyorum resmen.senin Nasıl geçti birden kendiliğinden mi geçiyor
Benim de öyle cok karışık kafam bende yine 39+0 beklicem dicem doktoruma inşallah dönerler de bizi bu karışıklıktan kurtarırlar rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin@mrs_aysel S SPAWNS ben bu konu hakkında soru işaretlerini gidermek için bir de Devlet hastanesine gittim. 40 haftaya kadar bekleyemez miyim diye sordum cevabı ise açılma olursa bebeğin ayağı veya kordon vb gelebilir tüm bunlarda bebek için ciddi risk oluşturur dedi. Benim doktorum da acil ameliyathane koşullarının nispeten daha kötü olabileceği ihtimalini sebep olarak söylemişti. Gerçi benim tam 39 da olacak sezaryen. 38. Haftada vermedi. Bebeğimin karın çevresi gelişimi 3 hafta geride görünmesine rağmen bu şekilde ayarladı. Devlet hastanesindeki doktor ise daha erken alınması gerektiğini söylemişti.. Kafalar karışık :))
Canim ocagi beklemeseniz Allah korusun o zamana kadar kirecleme dahada artarsa gerci drun simdi seni sık sık kontrole cagirir ama yinede ocaga girmeden sezeryan ol istersenKızlar Merhaba dr dan geldim biraz moralim bozuldu karın çevresi gelişmemiş baş çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu ama karın çevresinden dolayı kilosu da düşük çıktı 2 hafta önce 2475 ti bugün de 2580 dedi boyu da 48.3 cm. Plasentada beyaz lekeler var dedi yaşlanmaya başlamış yani ondan da beslenmesi yavaşlamış olabilir. Nst çok güzel çıktı ocağın ilk haftası olacakmış doğum ama gün vermedi çalışma listemiz gelmedi daha dedi...öğleden sonra tahlilleri alıp anestezi uzmanına gideceğim...benden haberler böyle neyse ki bebeğim 2017 doğumlu olacak inşallah bu da bir teselli...:)
maşallah kilosu cok iyi benim 36+5 de 2870 diBenimde ilk korkma korkulacak kismini atlattik biz zaten dogmalari kaldi. 34+3de 2750 idi suan ne kadar bilmiyorum bugun buradaki dr umuza randevumuz var aksama ogrenecegiz:)
Kahvaltı gereğini severim aslında ama eşim zararlı diye almak istemiyorum pek hazır gıda ne gerek var diyor.Kabizlik icin bende denedigim hicbirseyin faydasini gormuyordum basurden yuruyemiyordum o derece olmuştum ama gevrek ve sut sabahlari yemeye baslayinca sikintim bitti belki sanada faydasi olur
Benimde 14 aylik oglum var 5 aylikken hamile kaldim bir kere bu kadar erken hamile kalmam bile riskli.arasi bu kadar azken normal dogum dahada riskli.normal dogumda bebek cikmadiginda ustten bastiriyorlar ikinirken yirtilma ihtimali var.benim bi arkadas oglu 15 aylikken ikinciyi doguracak sabah sezeryan icin yatisa gidecek aksam sancisi oluyor ama onemsemiyor yorgunluktandir diyor sancisi artiyor dra gidiyorlar dogum baslamis ameliyat masasinda normal dogum oluyor ve yirtiliyor kadin olumden donuyor normalde sezeryanda 2 gun hastanede yatarsin kadinin 3 gun yatiyor.benim drumda normal dogum yanlisidir ssvd yaptiriyor ama bana onermedi arasi az yirtilma ihtimali var diye
Benim de öyle cok karışık kafam bende yine 39+0 beklicem dicem doktoruma inşallah dönerler de bizi bu karışıklıktan kurtarırlar rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
Saglikli olsunda kilo cok muhim degil babamiz 4.5 kilo dogmus kizda ona benzeyecek sanirim bizim ailede 2.5 uzeri dogan cocuk yok bana denk gelecek gelisimimiz 2 hafta ileride dr da tombul olacak demisti zaten sizinkiler normal yani :)maşallah kilosu cok iyi benim 36+5 de 2870 di
Bende aynı durumdayım dr 37 de alicam diyor erken gelebilirler diyo bide hata sonu ciger geliştirici yaptı bakalım hayırlısı artik
Hayırlısıyla al kucaguna canım :)Günaydın kızlar sessiz takipçilerden ben Çarşamba günü sezeryan olacağım heyecan dorukta ikinci çocuğum kızım 1.5 yaşında ve kafamda deli sorular uyuyamıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye hayırlısı artık bugün Dr a Yen'i yılı beklemez mi dedim deli misin sen dedi bebeğin ve sen tehlikede olursun dikiş yerin yırtılırsa dedi neyseki 3.5 kilo olmuş inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Bozma moralini canım toparlar kuzu. Anları anlarını tutmuo bebişlerinKızlar Merhaba dr dan geldim biraz moralim bozuldu karın çevresi gelişmemiş baş çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu ama karın çevresinden dolayı kilosu da düşük çıktı 2 hafta önce 2475 ti bugün de 2580 dedi boyu da 48.3 cm. Plasentada beyaz lekeler var dedi yaşlanmaya başlamış yani ondan da beslenmesi yavaşlamış olabilir. Nst çok güzel çıktı ocağın ilk haftası olacakmış doğum ama gün vermedi çalışma listemiz gelmedi daha dedi...öğleden sonra tahlilleri alıp anestezi uzmanına gideceğim...benden haberler böyle neyse ki bebeğim 2017 doğumlu olacak inşallah bu da bir teselli...:)
Canım öğleden sonra tahlillerle anesteziye gittim hem geneli hem spinal/epidurali işaretlemiş kağıtta eşim her ikisi de olabilir anlamına geliyor dedi tekrar dr un yanına gittim evraklarla sordum büyük ihtimal spinal olur dedi sezeryan için de ocağın 9 u ile 14 ü arası dedi normal haftan 36 ama biz 35 alıcaz dedi...kafam iyice karıştı karın çevresi 1 hafta geri plasenta yaşlanıyor ama tam 3 hafta sonrasına dedi sezeryanı...10 gün sonra da tekrar kontrole gel dedi haftaya çarşamba gidicem...Canim ocagi beklemeseniz Allah korusun o zamana kadar kirecleme dahada artarsa gerci drun simdi seni sık sık kontrole cagirir ama yinede ocaga girmeden sezeryan ol istersen
Ay inşallah yanlış ölçmüştür diye umut ediyorum ben de canım çok zorlanıyorum zaten bir de 3 hafta sonraya verdi sezeryan gününü hast.ye sürünerek giderim artık :)Bozma moralini canım toparlar kuzu. Anları anlarını tutmuo bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?